Peta kolona Kremlja u Kataloniji
Page 1 of 1
Peta kolona Kremlja u Kataloniji
španjolski tisak piše o ”ruskom tragu kako bi se okupili ljudi u borbi protiv unutarnjeg neprijatelja u Kataloniji”, piše njemački Telepolis.
https://www.logicno.com/politika/peta-kolona-kremlja-u-kataloniji.html
Re: Peta kolona Kremlja u Kataloniji
:D
opet rusi namiještaju izbore i kvare pošteni liberalni multikulti narod :)
opet rusi namiještaju izbore i kvare pošteni liberalni multikulti narod :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč-
2015-08-21
Pa ovo je zapravo zanimljivo...Leviathan2 wrote:ja ne znam vise, tih rusa svuda, ne smijem vise ni konzervu otvorit da ne iskoci neki rus :D
red wolf-
2016-02-10
smijem se kladit da ce sledece izbore u dnrh hakirat , zna se , rusi
eno vec su i u njemackoj hakirali a cujem da se i po svedistanu zale da im rusi ubacuju agente koji rade protiv multikulti
eno vec su i u njemackoj hakirali a cujem da se i po svedistanu zale da im rusi ubacuju agente koji rade protiv multikulti
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Pa ovo je zapravo zanimljivo...Leviathan2 wrote:ja ne znam vise, tih rusa svuda, ne smijem vise ni konzervu otvorit da ne iskoci neki rus :D
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Stani malo na loptu, nogometnim rječnikom rečeno, pa malo razmisli o svemu...Daj si vremena...Leviathan2 wrote:smijem se kladit da ce sledece izbore u dnrh hakirat , zna se , rusi
ja ne znam vise, tih amera svuda, ne smijem vise ni konzervu otvorit da ne iskoci neki amer :DLeviathan2 wrote:ja ne znam vise, tih rusa svuda, ne smijem vise ni konzervu otvorit da ne iskoci neki rus :D
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:smijem se kladit da ce sledece izbore u dnrh hakirat , zna se , ameri
eno vec su i u njemackoj hakirali a cujem da se i po svedistanu zale da im ameei ubacuju agente koji rade za multikulti
Guest- Guest
paz da te ne cuje ero :DPinochet wrote:ja ne znam vise, tih amera svuda, ne smijem vise ni konzervu otvorit da ne iskoci neki amer :DLeviathan2 wrote:ja ne znam vise, tih rusa svuda, ne smijem vise ni konzervu otvorit da ne iskoci neki rus :D
Leviathan2 wrote:paz da te ne cuje ero :DPinochet wrote:ja ne znam vise, tih amera svuda, ne smijem vise ni konzervu otvorit da ne iskoci neki amer :DLeviathan2 wrote:ja ne znam vise, tih rusa svuda, ne smijem vise ni konzervu otvorit da ne iskoci neki rus :D
ne moze...trenutno mu se samo noge vide iz američkog shupka..nes freneticno njima trza i mase...budemo saznali zasto je tako uzbudjen..
Guest- Guest
IN CATALONIA, IS RUSSIA TRYING TO INFLUENCE ANOTHER VOTE?
http://www.newsweek.com/catalan-referendum-russia-media-kremlin-674911
http://www.newsweek.com/catalan-referendum-russia-media-kremlin-674911
[size=55]Catalan referendum stokes fears of Russian influence[/size]
Kermit-
2014-04-17
prokleti poljaciLeviathan2 wrote:španjolski tisak piše o ”ruskom tragu kako bi se okupili ljudi u borbi protiv unutarnjeg neprijatelja u Kataloniji”, piše njemački Telepolis.
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Similar topics
» Peta kolona
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» ruska peta kolona u americi
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu
» Pelnković se kači s Rusima: Veliki rade sranja, a mi im brišemo guzicu
» ruska peta kolona u americi
» Peta kolona i u petom naraštaju
» Peta kolona izabrala petokolonasicu za pucku pravobraniteljicu