Izbori skoro pa riješeni
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Izbori skoro pa riješeni
mhhhhh.... ..prica sestra,doveli nekog 75godisnjaka na kirurgiju,a ono kurac stoji nadignut kao raketa,palo snimanje,a lik u mokratjni vod zatakao zeljeznu sipku,jerbo eto,malo bi jos jeba...Sora wrote:Regoč wrote:Srećom pa nije musliman jer bi se raznio.maggie13 wrote:Zbog ljubavne svađe se ranio ^_~
Regic brte odustani NISI DUHOVIT
OVDJE JE JEDINO I BITNO IMAT MAL BAR DUHA U SEBI
Ti imas samo mramor kamen i zeljezo ..
Guest- Guest
na tebe i crvenog? Taman posla, ja sam za toleranciju..ljubav, nadasve :0)veber wrote:ljubomorna?maggie13 wrote:dosla veberu cura s milj-a..poziva ga na poslusnost..vidi chat :Ddijagram wrote:pa sto, asila zivi u hrvatskoj iako je madjarina ;)Regoč wrote:Vincent van Gogh bio je Nizozemac, ali je francuski slikar.
kada nećeš sa mnom na ručak, može i doručak...
2014-04-12
adezenjare ce formirati vladu, a sora ce se oblokati od jada i teko prezivjeti:)
dijagram-
2015-08-09
nisam liječnik pa neću pitat zašto nema gaze i sl u kbc sveti duh?kolerik wrote:Regoč wrote:Pa istina, što nju svrbi za vrtiće kad nema djece?kaja_333 wrote:Primitivizam najgore vrste, dno, balega iz svinjca .kolerik wrote:A slusao sam i Bandica kad je ''razgovarao'' sa Hrgom...jebem ja njene kolege, sta nikoga nije bilo da tu budalu makne iz studija i izbaci naglavacke na cestu. Kako se to razgovara, pa nije ona neka mulica (iako se za svoje godine odlicno drzi), ona je na TV-u otkad znam za sebe, ona je ozbiljna novinarka.
Nista, ona je novinarka, nece ga valjda pitati samo sto nju zanima, pita ga ono sto zanima njene gledatelje.
Ona je odlicna novinarka, zna posao...on je idiot na kvadrat.
to je ta logika.
možda žena niti ne može imat djecu pa ju je dodatno uvrijedio.
veber-
2014-12-30
ne krivudaj. nisam derpemaggie13 wrote:na tebe i crvenog? Taman posla, ja sam za toleranciju..ljubav, nadasve :0)veber wrote:ljubomorna?maggie13 wrote:dosla veberu cura s milj-a..poziva ga na poslusnost..vidi chat :Ddijagram wrote:pa sto, asila zivi u hrvatskoj iako je madjarina ;)Regoč wrote:Vincent van Gogh bio je Nizozemac, ali je francuski slikar.
kada nećeš sa mnom na ručak, može i doručak...
ajmo na neki doručak
veber-
2014-12-30
Sora wrote:Pobjeda gradanske, uljudene , tolerantne , iskrene i pametne Hrvatske
ZOKI , AJMO AJMO
Nego, od sutra ima da mi govorite VI .
I SVE LIJEPO. SUPERLATIVI. KAO, dobro se drzite , niste jos prolupali itd .
A rakiju ko spomene , odma kazna slijedi .
Ok?
Ajmo prognoze za vladu
Npr. glavasevic za ministra prosvjete
Stazic za kulturu
Pusic za vanjsku politiku
Mrsic za zdravstvo
Beus za tirizam
Grcic za ekonomiju
Vrdoljak za privredu, obrtnistvo
Beljak za POLICIJU ...HA HA
Otprilike tako nekako ....MIlanoviću u najboljem slucaju fale dva mandata koje čvrsto drži MOST a zna se koji je njihov uvjet : ZOKI GO HOME.dijagram wrote:adezenjare ce formirati vladu, a sora ce se oblokati od jada i teko prezivjeti:)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dijagram wrote:adezenjare ce formirati vladu, a sora ce se oblokati od jada i teko prezivjeti:)
Ako bude tako bilo, mozda joj se pridruzim i od jada po prvi puta popijem.
Guest- Guest
za početak bi se moglo dogodit da ode van još ljudi veličine osrednjeg grada i to u vrlo kratkom vremenu.I to će napraviti uljuđeno,tolerantno,iskreno i pametno da ne gledaju više tu njušku.Sora wrote:Pobjeda gradanske, uljudene , tolerantne , iskrene i pametne Hrvatske
ZOKI , AJMO AJMO
Ok?
vili40-
2015-08-02
Stazic obavezno za kulturu, najkulturniji je.Sora wrote:Sora wrote:Pobjeda gradanske, uljudene , tolerantne , iskrene i pametne Hrvatske
ZOKI , AJMO AJMO
Ok?
Ajmo prognoze za vladu
Stazic za kulturu
Mrsic za zdravstvo
Beus za tirizam
Grcic za ekonomiju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To lako može biti slomljeno pa se orijentiram na kolegice i kolege koji me vole jer ljubav se ne trži, niti se kupuje.Sora wrote:Regoč wrote:Srećom pa nije musliman jer bi se raznio.maggie13 wrote:Zbog ljubavne svađe se ranio ^_~
I ja.kolerik wrote:dijagram wrote:adezenjare ce formirati vladu, a sora ce se oblokati od jada i teko prezivjeti:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Najveci kroneri piju sami..slabi ste mi vi :D
2014-04-12
[quote="Regoč"]
Ljubav?
Danas ?
Pa jos s primitivcem ..
Svasta
To lako može biti slomljeno pa se orijentiram na kolegice i kolege koji me vole jer ljubav se ne trži, niti se kupuje.[/quoteSora wrote:Regoč wrote:Srećom pa nije musliman jer bi se raznio.maggie13 wrote:Zbog ljubavne svađe se ranio ^_~
Ljubav?
Danas ?
Pa jos s primitivcem ..
Svasta
sve drugo bilo bi iznenadjenjekolerik wrote:dijagram wrote:adezenjare ce formirati vladu, a sora ce se oblokati od jada i teko prezivjeti:)
dijagram-
2015-08-09
stazić za sport. i dat mu biciklkaja_333 wrote:Stazic obavezno za kulturu, najkulturniji je.Sora wrote:Sora wrote:Pobjeda gradanske, uljudene , tolerantne , iskrene i pametne Hrvatske
ZOKI , AJMO AJMO
Ok?
Ajmo prognoze za vladu
Stazic za kulturu
Mrsic za zdravstvo
Beus za tirizam
Grcic za ekonomiju
veber-
2014-12-30
Meni stari glasa za SDP na ovim izborima ....bar je tako reka da oče .....i ja ništa al kad sam ja njemu reka da cu za MOST on odma kiselu facu.bogomdani wrote:Ovi Mostovci bi sve poslali Kutji..
I onda kažem ja njemu to je ok glasaj za sdp , sve je ok samo ne hdz jer u suštini radiš razliku ovima ....on me gleda .....izborna matematika kume ......a ja kad sam da glas MOSTu .....nema ništa od MIlanović sdp kuraz palac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mi cemo po salicu caja,moze zeleni:)maggie13 wrote:Najveci kroneri piju sami..slabi ste mi vi :D
dijagram-
2015-08-09
Kako rekoh Kaji, zajebavam se, a ne mogu staviti osjećajnike na mobu.kolerik wrote:Regoč wrote:Pa istina, što nju svrbi za vrtiće kad nema djece?kaja_333 wrote:Primitivizam najgore vrste, dno, balega iz svinjca .kolerik wrote:A slusao sam i Bandica kad je ''razgovarao'' sa Hrgom...jebem ja njene kolege, sta nikoga nije bilo da tu budalu makne iz studija i izbaci naglavacke na cestu. Kako se to razgovara, pa nije ona neka mulica (iako se za svoje godine odlicno drzi), ona je na TV-u otkad znam za sebe, ona je ozbiljna novinarka.
Nista, ona je novinarka, nece ga valjda pitati samo sto nju zanima, pita ga ono sto zanima njene gledatelje.
Ona je odlicna novinarka, zna posao...on je idiot na kvadrat.
Inace da vas utjesim nije MI NAJZGODNIJI MILANOVIC.
ON JE DRUGI.
NAJ NAJ ZGODNIJI JE POLITICAR OREPIC .
MAJKO MOJA..KOJI BRK ..
KAD bi bilo moguce njega ugurati .. Negdje
Ma bilo gdje
ON JE DRUGI.
NAJ NAJ ZGODNIJI JE POLITICAR OREPIC .
MAJKO MOJA..KOJI BRK ..
KAD bi bilo moguce njega ugurati .. Negdje
Ma bilo gdje
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
Page 5 of 11