Izbori skoro pa riješeni
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Izbori skoro pa riješeni
Munch :Ddijagram wrote:ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)kaja_333 wrote:Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
ustreba li upast ce i mile i to je to
Srce ce me ...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ako se ovo dogodi ja cu postati gora nego titoisti i cetnici. Dobro to je njihovo biračko tijelo alidijagram wrote:ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)kaja_333 wrote:Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
Srce ce me ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber wrote:hanžekovića će izgleda ipak vrag odnjet, a bu i milana.kaja_333 wrote:Aha, onda ce kasnije valjda do svoje izborne baze, Handze ciganke sa 17 djece objašnjavati kako je Mirjana grozna jer nije rodila. Ili do masona handzekovica dogovorit kako ce mu za 3 miljona za izbore vratiti 33 koje ce ukrasti nama.
Gušterača ipak...A da mi je žao i nije... više bi pozitive u Miloševiću valjda našao...
darth_vader-
2014-04-17
kaja_333 wrote:Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
Srce ce me ...
Guest- Guest
Kostala nas je puno..ta lova potrosena na skolovanje je nista..;-)veber wrote:minhenska nas nije koštala nikaj, to su pobjeglice.maggie13 wrote:haha, minkenska bojna nas je manje kostala..ova bruxelleska najgora..:Dveber wrote:ajd budimo malo realni. netko je morao biti i u diplomaciji.maggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:
sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknulo
sada to dolazi u fokus, a bila je hrpa diplomata i diplomatskog osoblja vani u to doba.
i što sada? barem nisu bili u minkenskoj bojni.
Plus, Milanovic diplomat, vidi li tu netko zesci oksimoron, osim mene. B-)
što je trebao napravit? prijavit se u vojsku i opast s tenka?
oksimoronski su mi takvi upisi.
ne da ga branim. govno je, ali netko je i to morao obavljat.
naš erota iz ljubljane voli srat po svemu u hrvatskoj, a nije se prijavio kao dobrovoljac. imao je manje od 40 tada, a moj burke je išao branit njegovu usranu hercegovinu.
kada mom burazu spomeneš hercegovce čuješ zanimljivu tiradu...
2014-04-12
da, taj mucak,munjeni,kako vecmaggie13 wrote:Munch :Ddijagram wrote:ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)kaja_333 wrote:Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
Srce ce me ...
dijagram-
2015-08-09
norveski pitur :Ddijagram wrote:da, taj mucak,munjeni,kako vecmaggie13 wrote:Munch :Ddijagram wrote:ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)kaja_333 wrote:Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
Srce ce me ...
2014-04-12
u biti, drago mi je, sva lova koju je oduzeo ljudima ne može ga spasiti. i neka krepa...jasambrend wrote:veber wrote:gušterača ipak...A da mi je žao i nije... više bi pozitive u Miloševiću valjda našao...
veber-
2014-12-30
A slusao sam i Bandica kad je ''razgovarao'' sa Hrgom...jebem ja njene kolege, sta nikoga nije bilo da tu budalu makne iz studija i izbaci naglavacke na cestu. Kako se to razgovara, pa nije ona neka mulica (iako se za svoje godine odlicno drzi), ona je na TV-u otkad znam za sebe, ona je ozbiljna novinarka.
Guest- Guest
Sreco moja, cuvaj se, ne daj da te toliko tangira.kaja_333 wrote:Ako se ovo dogodi ja cu postati gora nego titoisti i cetnici. Dobro to je njihovo biračko tijelo alidijagram wrote:ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)kaja_333 wrote:Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
Srce ce me ...
dijagram-
2015-08-09
Primitivizam najgore vrste, dno, balega iz svinjca .kolerik wrote:A slusao sam i Bandica kad je ''razgovarao'' sa Hrgom...jebem ja njene kolege, sta nikoga nije bilo da tu budalu makne iz studija i izbaci naglavacke na cestu. Kako se to razgovara, pa nije ona neka mulica (iako se za svoje godine odlicno drzi), ona je na TV-u otkad znam za sebe, ona je ozbiljna novinarka.
2015-08-15
munch, krik. mislim da je tempera.dijagram wrote:da, taj mucak,munjeni,kako vecmaggie13 wrote:Munch :Ddijagram wrote:ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)kaja_333 wrote:Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
Srce ce me ...
tip se urokao opijata pa je svakaj crtkarao kao i pola imprensionista ovisnih o kokainu i alkoholu, ali su barem stvorili vizualno lijepo djelo.
veber-
2014-12-30
a i onaj sto si uho odrezao, ludji je tek asila od njegamaggie13 wrote:norveski pitur :Ddijagram wrote:da, taj mucak,munjeni,kako vecmaggie13 wrote:Munch :Ddijagram wrote:ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)kaja_333 wrote:
Jel postoji neki znak za krik?!
Srce ce me ...
dijagram-
2015-08-09
[quote="veber"]
naš erota iz ljubljane voli srat po svemu u hrvatskoj, a nije se prijavio kao dobrovoljac. imao je manje od 40 tada, a moj burke je išao branit njegovu usranu hercegovinu.
kada mom burazu spomeneš hercegovce čuješ zanimljivu tiradu...[/quot
I to ti precujes
Ono , buraz ima ptsp , ko ga jebe ..
minhenska nas nije koštala nikaj, to su pobjeglice.maggie13 wrote:haha, minkenska bojna nas je manje kostala..ova bruxelleska najgora..:Dveber wrote:ajd budimo malo realni. netko je morao biti i u diplomaciji.maggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:
sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknulo
sada to dolazi u fokus, a bila je hrpa diplomata i diplomatskog osoblja vani u to doba.
I to ti precujes
veber-
2014-12-30
Pa istina, što nju svrbi za vrtiće kad nema djece?kaja_333 wrote:Primitivizam najgore vrste, dno, balega iz svinjca .kolerik wrote:A slusao sam i Bandica kad je ''razgovarao'' sa Hrgom...jebem ja njene kolege, sta nikoga nije bilo da tu budalu makne iz studija i izbaci naglavacke na cestu. Kako se to razgovara, pa nije ona neka mulica (iako se za svoje godine odlicno drzi), ona je na TV-u otkad znam za sebe, ona je ozbiljna novinarka.
Drugarice, jesi glasala?Sora wrote:veber wrote:minhenska nas nije koštala nikaj, to su pobjeglice.maggie13 wrote:haha, minkenska bojna nas je manje kostala..ova bruxelleska najgora..:Dveber wrote:ajd budimo malo realni. netko je morao biti i u diplomaciji.maggie13 wrote:
isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)
I to ti precujes
2015-08-15
dijagram wrote:a i onaj sto si uho odrezao, ludji je tek asila od njegamaggie13 wrote:norveski pitur :Ddijagram wrote:da, taj mucak,munjeni,kako vecmaggie13 wrote:Munch :Ddijagram wrote:
ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)
darth_vader-
2014-04-17
Pa sto joj onda uzima novce za te vrtiće?Regoč wrote:Pa istina, što nju svrbi za vrtiće kad nema djece?kaja_333 wrote:Primitivizam najgore vrste, dno, balega iz svinjca .kolerik wrote:A slusao sam i Bandica kad je ''razgovarao'' sa Hrgom...jebem ja njene kolege, sta nikoga nije bilo da tu budalu makne iz studija i izbaci naglavacke na cestu. Kako se to razgovara, pa nije ona neka mulica (iako se za svoje godine odlicno drzi), ona je na TV-u otkad znam za sebe, ona je ozbiljna novinarka.
2015-08-15
Vincent van Gogh bio je Nizozemac, ali je francuski slikar.
Zbog ljubavne svađe se ranio ^_~
2014-04-12
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
Page 3 of 11