Izbori skoro pa riješeni
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Izbori skoro pa riješeni
Inace da vas utjesim nije MI NAJZGODNIJI MILANOVIC.
ON JE DRUGI.
NAJ NAJ ZGODNIJI JE POLITICAR OREPIC .
MAJKO MOJA..KOJI BRK ..
KAD bi bilo moguce njega ugurati .. Negdje
Ma bilo gdje
ON JE DRUGI.
NAJ NAJ ZGODNIJI JE POLITICAR OREPIC .
MAJKO MOJA..KOJI BRK ..
KAD bi bilo moguce njega ugurati .. Negdje
Ma bilo gdje
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
maggie13 wrote:istina, Kovac je taj tanak,a ovaj o kome pricamo je ruganje :0)Noor wrote:maggie13 wrote:mi smo tu i inace tanki, ali ovo je vec ruganje.vili40 wrote:jadna država koja se oslanja na takve diplomate
slažem se, taj Kovač je grozota
bome, nit piški, nit kaki..a non stop na tuti
jedino mu se mora priznat, kontinuitet drži ko pijan plot
Guest- Guest
moze..teatimedijagram wrote:mi cemo po salicu caja,moze zeleni:)maggie13 wrote:Najveci kroneri piju sami..slabi ste mi vi :D
.:D
2014-04-12
A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
Guest- Guest
Vjerojatno , jer nije htjela niti komentirati. U suprotnom bi se štapom okomila na njega. Dno i ljiga od čovjeka.veber wrote:nisam liječnik pa neću pitat zašto nema gaze i sl u kbc sveti duh?kolerik wrote:Regoč wrote:Pa istina, što nju svrbi za vrtiće kad nema djece?kaja_333 wrote:Primitivizam najgore vrste, dno, balega iz svinjca .kolerik wrote:A slusao sam i Bandica kad je ''razgovarao'' sa Hrgom...jebem ja njene kolege, sta nikoga nije bilo da tu budalu makne iz studija i izbaci naglavacke na cestu. Kako se to razgovara, pa nije ona neka mulica (iako se za svoje godine odlicno drzi), ona je na TV-u otkad znam za sebe, ona je ozbiljna novinarka.
Nista, ona je novinarka, nece ga valjda pitati samo sto nju zanima, pita ga ono sto zanima njene gledatelje.
Ona je odlicna novinarka, zna posao...on je idiot na kvadrat.
to je ta logika.
možda žena niti ne može imat djecu pa ju je dodatno uvrijedio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aperol..kolerik wrote:A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
2015-08-15
kolerik wrote:A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
Nece trebati
Opet smo jedinstveni kao i 90. Te
Svi za sdp i zoku
A ja pijem u cast pobjede NARODNE KOALICIJE PIVO .
Ajmo, ajmo, ajmo..Sora wrote:kolerik wrote:A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
Nece trebati
Opet smo jedinstveni kao i 90
2015-08-15
RayMabus wrote:Meni stari glasa za SDP na ovim izborima ....bar je tako reka da oče .....i ja ništa al kad sam ja njemu reka da cu za MOST on odma kiselu facu.bogomdani wrote:Ovi Mostovci bi sve poslali Kutji..
I onda kažem ja njemu to je ok glasaj za sdp , sve je ok samo ne hdz jer u suštini radiš razliku ovima ....on me gleda .....izborna matematika kume ......a ja kad sam da glas MOSTu .....nema ništa od MIlanović sdp kuraz palac.
Ja da svojoj baki i dedi velim da nisam glasao za HDZ, odrekli bi me se preko Vecernjaka.
Prodju izbori, dodjem kod njih u kucu i mirno svi sutimo i pricamo o vremenu. :)
Guest- Guest
Hrga je samo ljubomorna sto joj mile nije ponudio papka ko mili horvat.kaja_333 wrote:Vjerojatno , jer nije htjela niti komentirati. U suprotnom bi se štapom okomila na njega. Dno i ljiga od čovjeka.veber wrote:nisam liječnik pa neću pitat zašto nema gaze i sl u kbc sveti duh?kolerik wrote:Regoč wrote:Pa istina, što nju svrbi za vrtiće kad nema djece?kaja_333 wrote:
Primitivizam najgore vrste, dno, balega iz svinjca .
Nista, ona je novinarka, nece ga valjda pitati samo sto nju zanima, pita ga ono sto zanima njene gledatelje.
to je ta logika.
dijagram-
2015-08-09
kaja_333 wrote:Aperol..kolerik wrote:A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
Guest- Guest
Aha, al mi plaćamo papka kroz 18% , jebem li mu sve po spisku.dijagram wrote:Hrga je samo ljubomorna sto joj mile nije ponudio papka ko mili horvat.kaja_333 wrote:Vjerojatno , jer nije htjela niti komentirati. U suprotnom bi se štapom okomila na njega. Dno i ljiga od čovjeka.veber wrote:nisam liječnik pa neću pitat zašto nema gaze i sl u kbc sveti duh?kolerik wrote:Regoč wrote:
Pa istina, što nju svrbi za vrtiće kad nema djece?
to je ta logika.
2015-08-15
dijagram wrote:Hrga je samo ljubomorna sto joj mile nije ponudio papka ko mili horvat.kaja_333 wrote:Vjerojatno , jer nije htjela niti komentirati. U suprotnom bi se štapom okomila na njega. Dno i ljiga od čovjeka.veber wrote:nisam liječnik pa neću pitat zašto nema gaze i sl u kbc sveti duh?kolerik wrote:Regoč wrote:
Pa istina, što nju svrbi za vrtiće kad nema djece?
to je ta logika.
A cek, cek...svaka cast Hrgi ali Mila je Mila. :)
Guest- Guest
[quote="Sora"]
Zato tebi ni ne nude ljubav, svugdje te dočekuju kamenjem.Regoč wrote:To lako može biti slomljeno pa se orijentiram na kolegice i kolege koji me vole jer ljubav se ne trži, niti se kupuje.[/quoteSora wrote:Regoč wrote:Srećom pa nije musliman jer bi se raznio.maggie13 wrote:Zbog ljubavne svađe se ranio ^_~
Regic brte odustani NISI DUHOVIT
OVDJE JE JEDINO I BITNO IMAT MAL BAR DUHA U SEBI
Ti imas samo mramor kamen i zeljezo ..
Ljubav?
Danas ?
Pa jos s primitivcem ..
Svasta
Da, al Mila je odbila, za Hrgu sam siguran da bi uzela tri odjednom:)kaja_333 wrote:Aha, al mi plaćamo papka kroz 18% , jebem li mu sve po spisku.dijagram wrote:Hrga je samo ljubomorna sto joj mile nije ponudio papka ko mili horvat.kaja_333 wrote:Vjerojatno , jer nije htjela niti komentirati. U suprotnom bi se štapom okomila na njega. Dno i ljiga od čovjeka.veber wrote:nisam liječnik pa neću pitat zašto nema gaze i sl u kbc sveti duh?kolerik wrote:
to je ta logika.
dijagram-
2015-08-09
i prvi sastanak novo izabrane vlade. zoke M.
,
2014-04-18
Naravno,stvari su obicno sasvim jednostavne.kolerik wrote:dijagram wrote:Hrga je samo ljubomorna sto joj mile nije ponudio papka ko mili horvat.kaja_333 wrote:Vjerojatno , jer nije htjela niti komentirati. U suprotnom bi se štapom okomila na njega. Dno i ljiga od čovjeka.veber wrote:nisam liječnik pa neću pitat zašto nema gaze i sl u kbc sveti duh?kolerik wrote:
to je ta logika.
A cek, cek...svaka cast Hrgi ali Mila je Mila. :)
Tipicna zenska tastina.
dijagram-
2015-08-09
Sora wrote:kolerik wrote:A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
Nece trebati
Svi za sdp i zoku
Ajme nemoj nas farbat ovdje. Da ti pijes pivo, pa ti bi se rastrijeznila...
Ja cu ovako naslijepo Jack Daniels. Bocu, za pocetak.
Guest- Guest
kolerik wrote:Sora wrote:kolerik wrote:A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
Nece trebati
Svi za sdp i zoku
Ajme nemoj nas farbat ovdje. Da ti pijes pivo, pa ti bi se rastrijeznila...
Ja cu ovako naslijepo Jack Daniels. Bocu, za pocetak.
a nemoj me, pa vi ste se pomirili i zajedno bi tugu utapali
Guest- Guest
jednom sam bubnuo, kasnije da bi u zemlju propao.kaja_333 wrote:Vjerojatno , jer nije htjela niti komentirati. U suprotnom bi se štapom okomila na njega. Dno i ljiga od čovjeka.
moja bila trudna sa zadnjom i neka ekipa u kojoj se nismo svi poznavali, bili na roštiljanju. i ženska mlađa od moje i isto tako tip, mlad.
joj kako je super kaj ste trudni, a moj dio ekipe kao po dogovoru napravilo djecu i žene nam trudne.
e, i ona izjavila kako je to super biti trudan, imat djecu. i ja ne znajući bubnuh pa kaj je problem napraviti dijete? malo hop-hop i eto ga.
jebga oboje sterilni, kasnije sam se ispričao jer stvarno nisam moga znati.
sada smo si frendovi i rekla mi je da ju je to pogodilo.
a, nemreš znat...
veber-
2014-12-30
norka i ja smo za hsp
ne znam tocno koji hsp ali to je ionako manje vazno
ne znam tocno koji hsp ali to je ionako manje vazno
dijagram-
2015-08-09
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
Page 6 of 11