Izbori skoro pa riješeni
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Izbori skoro pa riješeni
čudim se da nije od toga navukao PTSPmaggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Ne mogu si pomoći, taj šarm, ta karizma, to domoljublje... Tko tomu može odoliti?dijagram wrote:Regoc opet za pusicku, pa dosta vise majku mu...
tu je stekao "iskustvo" koje je tako orno spominjao kao prednost u ovoj kampanji @_@vili40 wrote:čudim se da nije od toga navukao PTSPmaggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
2014-04-12
ajd budimo malo realni. netko je morao biti i u diplomaciji.maggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
sada to dolazi u fokus, a bila je hrpa diplomata i diplomatskog osoblja vani u to doba.
i što sada? barem nisu bili u minkenskoj bojni.
veber-
2014-12-30
Povukao je i gore od toga.vili40 wrote:čudim se da nije od toga navukao PTSPmaggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
haha, minkenska bojna nas je manje kostala..ova bruxelleska najgora..:Dveber wrote:ajd budimo malo realni. netko je morao biti i u diplomaciji.maggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
sada to dolazi u fokus, a bila je hrpa diplomata i diplomatskog osoblja vani u to doba.
Plus, Milanovic diplomat, vidi li tu netko zesci oksimoron, osim mene. B-)
2014-04-12
Stoji, nisu svi mogli biti na bojištu, ali ljudima smeta kad netko u punoj snazi glavinja Azerbejdžanom, a sad glumi divljega ustašu.veber wrote:ajd budimo malo realni. netko je morao biti i u diplomaciji.maggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
već sam tu bio rekao,za sada nas je uspio posvađati sa svim susjedima,za očekivati je da u drugom mandatu nastavi dalje.Pa neće njemu neki tamo soliti pamet.maggie13 wrote:haha, minkenska bojna nas je manje kostala..ova bruxelleska najgora..:Dveber wrote:ajd budimo malo realni. netko je morao biti i u diplomaciji.maggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
vili40-
2015-08-02
jadna država koja se oslanja na takve diplomate
vili40-
2015-08-02
zali Boze novaca poreskih obveznika potrosenih na njegove diplomatske skole..:Dvili40 wrote:već sam tu bio rekao,za sada nas je uspio posvađati sa svim susjedima,za očekivati je da u drugom mandatu nastavi dalje.Pa neće njemu neki tamo soliti pamet.maggie13 wrote:haha, minkenska bojna nas je manje kostala..ova bruxelleska najgora..:Dveber wrote:ajd budimo malo realni. netko je morao biti i u diplomaciji.maggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:
sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknulo
2014-04-12
mi smo tu i inace tanki, ali ovo je vec ruganje.vili40 wrote:jadna država koja se oslanja na takve diplomate
2014-04-12
adezenjare i most ce opet formirati vladu
ustreba li upast ce i mile i to je to
ne dodik,nego bandic
da epi sto krivo ne skopca
ne dodik,nego bandic
da epi sto krivo ne skopca
dijagram-
2015-08-09
inače u ratno doba Tuđman je imao nekoliko dobrih ljudi koji su odradili velik i dobar posao,ali za Zokija onda nisam čuo.Valjda je radio u fušu.maggie13 wrote:mi smo tu i inace tanki, ali ovo je vec ruganje.vili40 wrote:jadna država koja se oslanja na takve diplomate
vili40-
2015-08-02
maggie13 wrote:mi smo tu i inace tanki, ali ovo je vec ruganje.vili40 wrote:jadna država koja se oslanja na takve diplomate
slažem se, i taj Kovač je grozota
Last edited by Noor on 11/9/2016, 14:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
Srce ce me ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bio je dijete oko 27-28 godina..:Dvili40 wrote:inače u ratno doba Tuđman je imao nekoliko dobrih ljudi koji su odradili velik i dobar posao,ali za Zokija onda nisam čuo.Valjda je radio u fušu.maggie13 wrote:mi smo tu i inace tanki, ali ovo je vec ruganje.vili40 wrote:jadna država koja se oslanja na takve diplomate
2014-04-12
istina, Kovac je taj tanak,a ovaj o kome pricamo je ruganje :0)Noor wrote:maggie13 wrote:mi smo tu i inace tanki, ali ovo je vec ruganje.vili40 wrote:jadna država koja se oslanja na takve diplomate
slažem se, taj Kovač je grozota
2014-04-12
Ma ja bi glasao da vidim nekog normalnog. Ali, ozbiljno, samo normalnog, nista posebno, ne moram se ja nesto ni slagati sa programom (nes' ti programa, svaka vlada je bila reaktivna).
Kad vidim one njuske, neprirodno iskezene u nesto sto misle da je osmijeh, kako se upinju da pokazu kako im je super medju narodom, kako je to, ono, atmosfera ludilo, najradije bih ih sve koliko ih ima na listama poslao na promatranje.
Mamu bi svoju dali na vagu za mandat viska. Gade mi se redom, uzeo sam ih kao takve, koga god da odaberu, nece biti bolje ljudima, bice bolje njima.
Kad vidim one njuske, neprirodno iskezene u nesto sto misle da je osmijeh, kako se upinju da pokazu kako im je super medju narodom, kako je to, ono, atmosfera ludilo, najradije bih ih sve koliko ih ima na listama poslao na promatranje.
Mamu bi svoju dali na vagu za mandat viska. Gade mi se redom, uzeo sam ih kao takve, koga god da odaberu, nece biti bolje ljudima, bice bolje njima.
Guest- Guest
ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)kaja_333 wrote:Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
Srce ce me ...
dijagram-
2015-08-09
minhenska nas nije koštala nikaj, to su pobjeglice.maggie13 wrote:haha, minkenska bojna nas je manje kostala..ova bruxelleska najgora..:Dveber wrote:ajd budimo malo realni. netko je morao biti i u diplomaciji.maggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
što je trebao napravit? prijavit se u vojsku i opast s tenka?
oksimoronski su mi takvi upisi.
ne da ga branim. govno je, ali netko je i to morao obavljat.
naš erota iz ljubljane voli srat po svemu u hrvatskoj, a nije se prijavio kao dobrovoljac. imao je manje od 40 tada, a moj burke je išao branit njegovu usranu hercegovinu.
kada mom burazu spomeneš hercegovce čuješ zanimljivu tiradu...
veber-
2014-12-30
Munch :Ddijagram wrote:ima ona slika, ne znam jel umjetnik slikao pod dojmom rezultata izbora ali svakako nesto slicno:)kaja_333 wrote:Jel postoji neki znak za krik?!dijagram wrote:adezenjare i most ce opet formirati vladu
Srce ce me ...
2014-04-12
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
Page 2 of 11