Izbori skoro pa riješeni
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Izbori skoro pa riješeni
takva je cijela Europa Max....caK niti jug Francije nije vise sto je nekad bio...inace meni vrlo privlacna regija..topla lijepa ljeta,veliki vinogradi i vocnjaci,prepuno rustikalnih sela sa dobrom gastronomijom..drustveni dogadjaji??MaximusDecimusMiridije wrote:Najdosadniji po pitanju drustvenih dogadjanja,kvaliteti restorana,klubova i to majkumu :)
Eto,imas Lido theater u Parisu..
Guest- Guest
Pa nije bas svugdje tako. Ovisi sta ljudi biraju i sto im je napeto. Ja gdje god da sam bio mi je bilo lijepo.
Guest- Guest
je..stvar ukusa..ja vise volim ljepotu suburbana i manjih mjesta,ne privlaci me buka i guzva velegrada..uskoro kretje Vajndorf..festival vina..uz dobrku klopicu,prilicno interesantno
Guest- Guest
Pa to je to. Ja bjezim od velikih gradova ko vrag od tamjana. Nikada mi nisu napete te guzve bile i ne kuzim opcenito ljude rade godinu dana onda uzmu tjedan-dva odmora i odu u grad od 2-3 miliona ljudi.
Guest- Guest
Gostovao kod Stankovića...bogomdani wrote:Ebote,evo Lobe...!!!
Guest- Guest
Kažu da MIlanović može sam sastavit vladu ....sad javili ...neslužbeno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
e neka je..kaxy mi ti ?Hooliganjetta wrote:Gostovao kod Stankovića...bogomdani wrote:Ebote,evo Lobe...!!!
Guest- Guest
Doista ne znam sto ljude vuce u te mravinjake,doslovno nema zraka,prostora i normalnog ambijenta za zivjeti..samo kamen,asfalt i beton.-..nema zelenisa,basti,vrtova..uzas zivi..navikao na poluseosku atmosferu,koja je zdrava...ovi u gradu odrasli su uskraceni za vrhunsko iskustvo..MaximusDecimusMiridije wrote:Pa to je to. Ja bjezim od velikih gradova ko vrag od tamjana. Nikada mi nisu napete te guzve bile i ne kuzim opcenito ljude rade godinu dana onda uzmu tjedan-dva odmora i odu u grad od 2-3 miliona ljudi.
Guest- Guest
super. ne glasam i ne oglašavam se.bogomdani wrote:e neka je..kaxy mi ti ?Hooliganjetta wrote:Gostovao kod Stankovića...bogomdani wrote:Ebote,evo Lobe...!!!
Guest- Guest
moras..brutalno..štiklom u čelo Neprijatelja..Hooliganjetta wrote:super. ne glasam i ne oglašavam se.bogomdani wrote:e neka je..kaxy mi ti ?Hooliganjetta wrote:Gostovao kod Stankovića...bogomdani wrote:Ebote,evo Lobe...!!!
Guest- Guest
Oblokavaju se kao prababa i praunuk, premošćuju višegeneracijski jaz.Noor wrote:kolerik wrote:Sora wrote:kolerik wrote:A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
Nece trebati
Opet smo jedinstveni kao i 90. Te
Svi za sdp i zoku
A ja pijem u cast pobjede NARODNE KOALICIJE PIVO .
Ajme nemoj nas farbat ovdje. Da ti pijes pivo, pa ti bi se rastrijeznila...
Ja cu ovako naslijepo Jack Daniels. Bocu, za pocetak.
a nemoj me, pa vi ste se pomirili i zajedno bi tugu utapali
Regoč wrote:Oblokavaju se kao prababa i praunuk, premošćuju višegeneracijski jaz.Noor wrote:kolerik wrote:Sora wrote:kolerik wrote:A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
Nece trebati
Svi za sdp i zoku
pohvalno
Guest- Guest
Bolje nego da se ne tuku, makar i iza uha. Nego, što si vratila tu sliku, ona utegnuta ujna u poluprofilu ti puno bolje pristaje?Noor wrote:Regoč wrote:Oblokavaju se kao prababa i praunuk, premošćuju višegeneracijski jaz.Noor wrote:kolerik wrote:Sora wrote:
Nece trebati
Svi za sdp i zoku
pohvalno
izgleda da od one filozofije da političar mora biti pit bul ipak ništa.
Što će sada biti sa Milanovićem?
vili40-
2015-08-02
...vidm kako su rijeseni..ali u korist plenkovica i hdz-a...zoki si je vecu autogolcinu zabio nego karamarko...on je IZGUBIO vec dobijeno...a karamarko je ispustio vodstvo ali se nekako docepao nerjesenog
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i msilim da su tu zamjenjene uloge..zoki bi terbao biti sef hss-a a beljak sdp-a..mislim kako razmisljaju i djeluju
2015-09-08
vili40 wrote:izgleda da od one filozofije da političar mora biti pit bul ipak ništa.
Pa po svemu trebao bi dati osavku, samo se nadam da ce u doci netko s iskroM zivota u sebi ....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mislim milanovic niej istrosen politicar...ali nalazi se po politickom razmisljanju u krivoj stranci tj na celu ej krive stranke...kako rekoh ta uloga bi vise pristajala beljaku koji ce ionako izvisit s celnog mjesta hss-a narocito poslije lokalnih izbora koji su za pola godine...a zokiju bi mozda pristajala uloga sefa hsp-a bez zajebancije
2015-09-08
most?...ti nisu normalni oni su osvojili samo kazem samo 12 mandata sto ej u normalnim demokracijama kurcina od mandata sve ispod 20 niej to to i umjesto po nekoj logici moljakaju da im najjaca starnka pruzi ruku i sansu da budu u vasti oni se ponasaju popout nekog sportasa koji ej osvojio jednu medalju na enkom natjecanju a qurtzi se kao da ih ej osvojio 20 a soli pamet sportasu koji je osvojio tih 20
2015-09-08
Mostovih 12 mandatah je ucjenjivački potencijal pa ucjenjuju.
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
Page 9 of 11