Izbori skoro pa riješeni
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Izbori skoro pa riješeni
A što kažu ostala sedmorica?dawson wrote:vuksadinare wrote:..nisu svi iz ŽZ rekli da nisu za nikakvu koaliciju..
Slušao sam jutros na radio dok sam se vozio na delo. Kaže Sinčić bolje izbori nego dio marionetske vlade.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
most ima daleko veci potencijal ucjenjiavti sdp..a to znaci zoki out,vrdoljak out...sto ej gotovo nemoguce...kao prvo zoki bi s emozda i povukao..ali vrdoljak tesko..i to je to...plus tu ej i najveca prepreka-jambo...sa kim su mostovci smrtni neprijatelji..a beljak ocito ne da jamba..jer bez jambine podrske vrlo tesko bi sjeo na celo hss-a..a i jambo je gurao tu koaliciju hss-a sa sdp-om
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Izbori su gotovi. Građani koji su izašli na izbore poručili su --> žele da HDZ vodi državu i da to bude opet koalicija HDZa i MOST-a. Sretno im bilo.
red wolf-
2016-02-10
Riplex wrote:Aparati?
Bojim se da ne pomažu više...
darth_vader-
2014-04-17
:D
Evo sjedim u Bogovićevoj u Zg i slušam kmečanjejasambrend wrote:Riplex wrote:Aparati?
Bojim se da ne pomažu više...
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Brine me samo njegov stav u međubnarodnoj politici. Nadam se da neće biti berlinski,vašinktonski i briselski potrčko.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dok je HR dužna, mora čkomit i slušat. Jebiga, domoljubi a prodali zemlju.
Guest- Guest
Bojim se da će biti upravo to. Najbolji će indikator biti ministarstvo vanjskih poslovah, ako ga zadrži Kovač, ima nade da ostanemo dosljedni, ako bude netko drugi (Njonjo) ili Kovač ublaži retoriku, Treu i Mihi preporučujem da sami odu u Beograd, možda im to uzmu kao olakotnu okolnost.jastreb wrote:Brine me samo njegov stav u međubnarodnoj politici. Nadam se da neće biti berlinski,vašinktonski i briselski potrčko.
Mogu i ja koju lijepu reć za njih.Regoč wrote:Bojim se da će biti upravo to. Najbolji će indikator biti ministarstvo vanjskih poslovah, ako ga zadrži Kovač, ima nade da ostanemo dosljedni, ako bude netko drugi (Njonjo) ili Kovač ublaži retoriku, Treu i Mihi preporučujem da sami odu u Beograd, možda im to uzmu kao olakotnu okolnost.jastreb wrote:Brine me samo njegov stav u međubnarodnoj politici. Nadam se da neće biti berlinski,vašinktonski i briselski potrčko.
Guest- Guest
Sumnjam da od tebe išta liepo može zapasti hrvatske branitelje.Eva wrote:Mogu i ja koju lijepu reć za njih.Regoč wrote:Bojim se da će biti upravo to. Najbolji će indikator biti ministarstvo vanjskih poslovah, ako ga zadrži Kovač, ima nade da ostanemo dosljedni, ako bude netko drugi (Njonjo) ili Kovač ublaži retoriku, Treu i Mihi preporučujem da sami odu u Beograd, možda im to uzmu kao olakotnu okolnost.jastreb wrote:Brine me samo njegov stav u međubnarodnoj politici. Nadam se da neće biti berlinski,vašinktonski i briselski potrčko.
Kad smo kod njonje,do neki dan nisam znal da sam ga dobro poznavao dok smo bili mali.Regoč wrote:Sumnjam da od tebe išta liepo može zapasti hrvatske branitelje.Eva wrote:Mogu i ja koju lijepu reć za njih.Regoč wrote:Bojim se da će biti upravo to. Najbolji će indikator biti ministarstvo vanjskih poslovah, ako ga zadrži Kovač, ima nade da ostanemo dosljedni, ako bude netko drugi (Njonjo) ili Kovač ublaži retoriku, Treu i Mihi preporučujem da sami odu u Beograd, možda im to uzmu kao olakotnu okolnost.jastreb wrote:Brine me samo njegov stav u međubnarodnoj politici. Nadam se da neće biti berlinski,vašinktonski i briselski potrčko.
Jednog dana je došao Njonjo i htio me tući,jer da sam mu rekao da je drakula,a onda se u zadnji čas kao "deux ex machina" pojavio moj stari,koji ga je u tome spriječio i zaprijetio mu da će ga tužiti djedu.
Onda je Njonjo rekao da je on djedu već govorio o meni i da sam ga nazivao Drakulom.
Ja do neki dan nisam znao da je to bio Njonjo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lijepo ih ugostite!Regoč wrote:Sumnjam da od tebe išta liepo može zapasti hrvatske branitelje.Eva wrote:Mogu i ja koju lijepu reć za njih.Regoč wrote:Bojim se da će biti upravo to. Najbolji će indikator biti ministarstvo vanjskih poslovah, ako ga zadrži Kovač, ima nade da ostanemo dosljedni, ako bude netko drugi (Njonjo) ili Kovač ublaži retoriku, Treu i Mihi preporučujem da sami odu u Beograd, možda im to uzmu kao olakotnu okolnost.jastreb wrote:Brine me samo njegov stav u međubnarodnoj politici. Nadam se da neće biti berlinski,vašinktonski i briselski potrčko.
Guest- Guest
Bome si dosljedna u svojoj zlobi. #VjerodostojnobyŽivanaEva wrote:Lijepo ih ugostite!Regoč wrote:Sumnjam da od tebe išta liepo može zapasti hrvatske branitelje.Eva wrote:Mogu i ja koju lijepu reć za njih.Regoč wrote:Bojim se da će biti upravo to. Najbolji će indikator biti ministarstvo vanjskih poslovah, ako ga zadrži Kovač, ima nade da ostanemo dosljedni, ako bude netko drugi (Njonjo) ili Kovač ublaži retoriku, Treu i Mihi preporučujem da sami odu u Beograd, možda im to uzmu kao olakotnu okolnost.jastreb wrote:Brine me samo njegov stav u međubnarodnoj politici. Nadam se da neće biti berlinski,vašinktonski i briselski potrčko.
Ako postoje nepotrebnije profesije i većih nesposobnjakovića u RH od SDPHDZenjara, onda su to definitivno firme za istraživanje javnog mnijenja, posebno IPSOS.
Jesu li oni ikada pogodili rezulate izbora?
Jesu li oni ikada pogodili rezulate izbora?
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
Page 11 of 11