Izbori skoro pa riješeni
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Izbori skoro pa riješeni
Milanović rezultate dočekuje 'opuštenije nego ikad prije'
Predsjednik SDP-a glasao je u nedjelju sa suprugom na biračkom mjestu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, a nakon glasovanja novinarima je kazao kako izborne rezultate dočekuje opuštenije nego ikad prije.
- Najopuštenije ikad, od 2007., od kada sam na čelu stranke, smireno. Napravili smo sve, pokazali da smo kompetentni, srčani, a dalje je na narodu, odgovorio je Milanović na pitanje u kakvom raspoloženju dočekuje rezultate prvih izvanrednih izbora u Hrvatskoj.
Prisjetio se i terorističkih napada u SAD-u prije 15 godina, kazavši kako je tada bio u Washingtnu, svega nekoliko stotina metara od Pentagona u koji je udario avion.
- Svaki put se sjetim tog dana. Prošlo je 15 godina, a danas očekujem ljepši dan od toga, onaj je bio grozan, rekao je Milanović.
Novinare je zanimalo i hoće li biti odgovoran ako izborni rezultati njegove Narodne koalicije ne budu u skladu s očekivanjima.
- Uvijek sam ja odgovoran za sve. Kad pobjeđujemo, pobjeđujemo čisto i uvjerljivo, svi su zaslužni, a kada nije tako, onda sam kriv ja. To je teret koji nosim, za razliku od nekih drugih, uzvratio je Milanović.
Pred osnovnom školom u kojoj je glasovao Milanovića su dočekali kartonski likovi Tita i Franje Tuđmana koje je tamo postavila redakcija "24 sata", a on se nakon obraćanja novinarima s njima slikao.
http://www.24sata.hr/news/milanovic-rezultate-docekuje-opustenije-nego-ikad-prije-490654
Predsjednik SDP-a glasao je u nedjelju sa suprugom na biračkom mjestu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, a nakon glasovanja novinarima je kazao kako izborne rezultate dočekuje opuštenije nego ikad prije.
- Najopuštenije ikad, od 2007., od kada sam na čelu stranke, smireno. Napravili smo sve, pokazali da smo kompetentni, srčani, a dalje je na narodu, odgovorio je Milanović na pitanje u kakvom raspoloženju dočekuje rezultate prvih izvanrednih izbora u Hrvatskoj.
Prisjetio se i terorističkih napada u SAD-u prije 15 godina, kazavši kako je tada bio u Washingtnu, svega nekoliko stotina metara od Pentagona u koji je udario avion.
- Svaki put se sjetim tog dana. Prošlo je 15 godina, a danas očekujem ljepši dan od toga, onaj je bio grozan, rekao je Milanović.
Novinare je zanimalo i hoće li biti odgovoran ako izborni rezultati njegove Narodne koalicije ne budu u skladu s očekivanjima.
- Uvijek sam ja odgovoran za sve. Kad pobjeđujemo, pobjeđujemo čisto i uvjerljivo, svi su zaslužni, a kada nije tako, onda sam kriv ja. To je teret koji nosim, za razliku od nekih drugih, uzvratio je Milanović.
Pred osnovnom školom u kojoj je glasovao Milanovića su dočekali kartonski likovi Tita i Franje Tuđmana koje je tamo postavila redakcija "24 sata", a on se nakon obraćanja novinarima s njima slikao.
http://www.24sata.hr/news/milanovic-rezultate-docekuje-opustenije-nego-ikad-prije-490654
vili40-
2015-08-02
Re: Izbori skoro pa riješeni
vili40-
2015-08-02
A gdje je Bandit? Jesu njega slikali .. Ili dela i danas.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u 4:30 je povukao prvu lajnu pa otišao na sljeme. u 7:00 druga lajna i izlazak na izbore...kaja_333 wrote:A gdje je Bandit? Jesu njega slikali .. Ili dela i danas.
oko 17:00 bu povukao dvije, a oko 22:00 još dvije
veber-
2014-12-30
on je kod jedne strine u berbi,nosi putekaja_333 wrote:A gdje je Bandit? Jesu njega slikali .. Ili dela i danas.
vili40-
2015-08-02
veber-
2014-12-30
..on je već održao 1. sjednicu vlade...kaja_333 wrote:A gdje je Bandit? Jesu njega slikali .. Ili dela i danas.
Guest- Guest
možda joj prije složi kakvu fontanu u vinograduveber wrote:koja jebena berba?
nije još vrijeme...
vili40-
2015-08-02
Aha, onda ce kasnije valjda do svoje izborne baze, Handze ciganke sa 17 djece objašnjavati kako je Mirjana grozna jer nije rodila. Ili do masona handzekovica dogovorit kako ce mu za 3 miljona za izbore vratiti 33 koje ce ukrasti nama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jebemu, pa neka meni na baušteli dopelja fontanu, kasnije ju lako pretvorim u priključno mjesto.vili40 wrote:možda joj prije složi kakvu fontanu u vinograduveber wrote:koja jebena berba?
nije još vrijeme...
veber-
2014-12-30
kolko znam handžeković je teže bolestan,neće mu trebati višekaja_333 wrote:Aha, onda ce kasnije valjda do svoje izborne baze, Handze ciganke sa 17 djece objašnjavati kako je Mirjana grozna jer nije rodila. Ili do masona handzekovica dogovorit kako ce mu za 3 miljona za izbore vratiti 33 koje ce ukrasti nama.
vili40-
2015-08-02
hanžekovića će izgleda ipak vrag odnjet, a bu i milana.kaja_333 wrote:Aha, onda ce kasnije valjda do svoje izborne baze, Handze ciganke sa 17 djece objašnjavati kako je Mirjana grozna jer nije rodila. Ili do masona handzekovica dogovorit kako ce mu za 3 miljona za izbore vratiti 33 koje ce ukrasti nama.
veber-
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
vili40-
2015-08-02
garant su to izveli radi njega jer su čuli da je on tamo
vili40-
2015-08-02
javila se i plavuša:
"Mislim da Hrvatska nema vremena za gubljenje i voljela bih da nakon današnjih izbora što prije složimo vladu", dodala je.
nakon što je zaplotnjača zasrala sve što je mogla sad pere ruke. pilatuša...
"Mislim da Hrvatska nema vremena za gubljenje i voljela bih da nakon današnjih izbora što prije složimo vladu", dodala je.
nakon što je zaplotnjača zasrala sve što je mogla sad pere ruke. pilatuša...
sitting_bull-
2015-09-28
isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
2014-04-12
Regoc opet za pusicku, pa dosta vise majku mu...
dijagram-
2015-08-09
ta kap je prelila casu :Dvili40 wrote:garant su to izveli radi njega jer su čuli da je on tamo
2014-04-12
čudim se da nije od toga navukao PTSPmaggie13 wrote:isto sam pomislila..i tada je cuvao dijasporu, kao i za vrijeme rata obojica ;-)vili40 wrote:sva sreća da je preživio onaj teroristički napad u SAD-u,odmah mi je laknuloRegoč wrote:Zoki Laprdalo se vraća!
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
Page 1 of 11