ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Page 19 of 44 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Next

Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 19 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by Guest 11/9/2016, 21:57

kic wrote:
jokerman wrote:
kic wrote:neprocijenjive slike kukuriku faca..

sta je bilo sad,, koliko bodova spd-u, nisam upratio

ne znam, više izborna noć nije tako napeta kao nekad, svi znaju da će se to riješavat sad kroz par tjedana opet tek..

Pa kic, kad se rjesavalo u izbornoj noci? Al je manje-vise sve jasno, tak da... :/

Guest
Guest

Back to top Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 19 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by darth_vader 11/9/2016, 21:57

maggie13 wrote:
jasambrend wrote:
kolerik wrote:Ovi mafijasi iz Istre pokupili 3 mandata, sa talijanskim zastupnikom 4, eskaped more bit sretan.

Valjda ce nam se vratit iz samonametnutog progonstva.

Taj se duri više od ostavljene mlade pred oltarom...
sad kad se vrati i pocne svađat k'o zensko :D

Sve će nas naći preko IP adresa...i taracat... sumnjivo mi to što se pritajio toliko...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 11/9/2016, 21:57

kako je Hase fotogeničan, čim ga vidim zjenica mi krene oblikovati slovo U <3
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 11/9/2016, 21:57

sexy mothafucka
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:58

epikur37 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
epikur37 wrote:
jokerman wrote:
epikur37 wrote:

O da svakako.

Godinama pišem protiv tog liberalnog ekstremizma ali nije razlog da dignem zazor i prema suludom pravašenju.

Autentična priroda hrvatskog političkog duha, duboko sam uvjeren, leži u osnovnoj ideji seljaštva kako je nekako postavljeno još kod radića.

Mi smo konzervativna i socijalna katolička nacija. Varijacije i adaptacije su moguće ali osnovni bilo je to.

HDZ i Tuđman su dobro razradili tu ideju kroz narodnjaštvo ali onda nakon svega prostituirali, korumpirali, isisali joj duh....

uciti od poljaka,, puno se paralela moze povuc

Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije, jer mi nemamo nikakav oslonac za istu. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a. Ostalo ok.

Mađari su pa i Česi u političkom smislu lakši.

Isforsirano? Pa u zadnjih 300 godina samo su ih Rusi 3-4 puta pokoravali. Sto anektirali u potpunosti sto politicki. U zadnjih 100 godina su ih napali jednom odmah po uspostavljanju samostalne Poljske nakon prvog svjetskog. Pa onda zajedno s Njemcima u drugom svjetskom...pa onda politicko,kulturolosko i svako drugo porobljavanje u trajanju od 7 desetljeca.....nije bas da nemaju razloga majkumu.

Nisam rekao danemaju razloga.

Ja svoje rečenice slažem smisleno, ugrađujem izuzeća i slično, sve mora sjesti u ono što sam htio reći, to što ti  progutaš a ne provariš je pitanje tvog umnog kapaciteta ;)

Dakle, rekao sam dijelom isforsiranog.

Rekao sam da mi nemamo oslonac za to, htijući reći da oni imaju.

Poljski zazor prema Rusiji je opravdana ali od strane SAD-a isforsiran. Isto je u pitanju i kod baltika.

Poljaci opcenito zaziru od velikih nacija. Nevole Ruse, Njemce preziru....Englezi su kurve...Amerikanci su idioti. Mislim kad pricas s obicnim ljudima od tamo. Previse su ufurani sami u sebe za svoje dobro. S druge strane....imaju genijalnu vojsku, svjesni su da imaju ludjaka za susjeda (Ruse). I sukladno tome zive i opremaju se. Ok su Poljaci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 11/9/2016, 21:58

kolerik wrote:
kic wrote:
jokerman wrote:

ne znam, više izborna noć nije tako napeta kao nekad, svi znaju da će se to riješavat sad kroz par tjedana opet tek..

Pa kic, kad se rjesavalo u izbornoj noci? Al je manje-vise sve jasno, tak da... :/

bilo je u stvari jasno i prije, darla mi je šapnula sve..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 11/9/2016, 21:59

epikur37 wrote:
n_razbojnik wrote:
epikur37 wrote:
Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a.

Šta sve čovjek pročita... drž' se Dode bogati

ovo je ipak ispod tvog nivoa, al što mogu kad znaš čitati ;)
valjda ova sranja ne prodaješ i učenicima...evo imaš i 10. minutni video, barem malo da se uputiš u materiju...iako je ovo , jasno, basic tutorial, ali za tebe plafon

http://www.eurodialogue.eu/History-of-Russian-Polish-Relations

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/9/2016, 21:59

epikur37 wrote:hasanče kod bujanca...imal neka bengalka :D

🎆
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:59

n_razbojnik wrote:
epikur37 wrote:
Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a.

Daj molim te, pa covjek ostavlja suvisle postove, jasno, odmjereno, ne moras se slagati, ali cemu startanje na covjeka?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 11/9/2016, 22:00

maggie13 wrote:
jasambrend wrote:
maggie13 wrote:
jasambrend wrote:
maggie13 wrote:
haso nikad nece biti premijer..to je za pokusurivanje;-)

Ministarstvo čisto dosta...da malo mast vadi "kulturnjacima" ...koji mu usput, do gležnja nisu...
za one koje je naslijedio je olicenje postenja, istina.

Pa općenito liku su nakalemili da je maltene desna ruka Maksu Luburiću bio...A lik rijetko normalan općenito u politici... što ti je medijsko silovanje licemjerno...
meni je dovoljno sto se nekoga procjenjuje po imenu.
hasanpavelić je ono baš, originalno...evolucija lijeve progresivne misli...korak od kolaža malog Glavaševića

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 22:00

kic wrote:kako je Hase fotogeničan, čim ga vidim zjenica mi krene oblikovati slovo U <3

Ahahahahahahahaha...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 11/9/2016, 22:01

kolerik wrote:
n_razbojnik wrote:
epikur37 wrote:

Daj molim te, pa covjek ostavlja suvisle postove, jasno, odmjereno, ne moras se slagati, ali cemu startanje na covjeka?

Tko starta, pa Dodo je car...ili ti ne znaš?

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 22:02

kic wrote:
kolerik wrote:
kic wrote:
jokerman wrote:

bilo je u stvari jasno i prije, darla mi je šapnula sve..

Eh, a mi prekarijat na forumu, forumasi vulgaris nis... :_|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 22:02

epikur37 wrote:
epikur37 wrote:
jokerman wrote:

uciti od poljaka,, puno se paralela moze povuc

Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije, jer mi nemamo nikakav oslonac za istu. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a. Ostalo ok.

Mađari su pa i Česi u političkom smislu lakši.

Isforsirano? Pa u zadnjih 300 godina samo su ih Rusi 3-4 puta pokoravali. Sto anektirali u potpunosti sto politicki. U zadnjih 100 godina su ih napali jednom odmah po uspostavljanju samostalne Poljske nakon prvog svjetskog. Pa onda zajedno s Njemcima u drugom svjetskom...pa onda politicko,kulturolosko i svako drugo porobljavanje u trajanju od 7 desetljeca.....nije bas da nemaju razloga majkumu.

Nisam rekao danemaju razloga.

Ja svoje rečenice slažem smisleno, ugrađujem izuzeća i slično, sve mora sjesti u ono što sam htio reći, to što ti  progutaš a ne provariš je pitanje tvog umnog kapaciteta ;)

Dakle, rekao sam dijelom isforsiranog.

Rekao sam da mi nemamo oslonac za to, htijući reći da oni imaju.

Poljski zazor prema Rusiji je opravdana ali od strane SAD-a isforsiran. Isto je u pitanju i kod baltika.

Poljaci opcenito zaziru od velikih nacija. Nevole Ruse, Njemce preziru....Englezi su kurve...Amerikanci su idioti. Mislim kad pricas s obicnim ljudima od tamo. Previse su ufurani sami u sebe za svoje dobro. S druge strane....imaju genijalnu vojsku, svjesni su da imaju ludjaka za susjeda (Ruse). I sukladno tome zive i opremaju se. Ok su Poljaci.

Njihova paranoja prema Rusiji je isforsirana, kao i tvoja u ostalom.

No obzirom na povijesno iskustvo, razumijem zazor poljaka ali ne i psihozu.

U svakom slučaju veće zlo će im napraviti atloantisti s antiruskim forsiranjem nego ruske pretenzije.

Nu patimo daje.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 22:03

HDZ 62....SDP 52....prvi rezultati. LoL zivot te jebo!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 22:03

Ojbt, HDZ 62, MOST 13.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 11/9/2016, 22:04

jbg, moram da selim...Zoki iznevjeri me brate narkomane

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 22:04

n_razbojnik wrote:
kolerik wrote:
n_razbojnik wrote:
epikur37 wrote:

Tko starta, pa Dodo je car...ili ti ne znaš?

A što ti imaš protiv Dode i kakve veze on ima u ovoj diskusiji. Da čovjek je car, kad je u pitanju BiH, što se mene tiče najpozitivniji lik.

Ako ti se ne sviđa, kmeči slobodno...al ne leti za nogom svako malo.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 22:05

Dakle, ako bi ovo ostalo kako nece, HDZ bi sa dijasporom osvojio ono sto je osvojio i 2003 i 2007, dakle 66. Ali sumnjam da ce prebaciti 61, sa dijasporom. Ipak...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/9/2016, 22:05

kolerik wrote:Ojbt, HDZ 62, MOST 13.
He he he
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 22:05

MaximusDecimusMiridije wrote:HDZ 62....SDP 52....prvi rezultati. LoL zivot te jebo!!!

Reka san ja da bi Plenki moga dobit....:)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 44 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics