Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 31 of 44
Page 31 of 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
IDS 27k glasova - 4 mandata
Bandić 37k glasova - 2 mandata
:)
odricanje prerasta u frustraciju kad predugo traje, a nije prihvaceno kao normalno stanje.:Pjasambrend wrote:n_razbojnik wrote:članstvo u novom habitusu, ružan eksperimentmaggie13 wrote:dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Meni malo zao covjeka. Sad bez zajebancije....vjerojatnije je iskreniji u svojim uvjerenjima od 90% ljudi tamo.
Ae ovi se moraju suzdržavati, uvelo i prohibiciju kaže Šuica...zamisli muke, a ovaj APIS broji li ga broji...
Pretrpjeti će malo za viši cilj, al mu ne bih baš preporučio prohibiciju na duže...
2014-04-12
maggie13 wrote:dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovca-koji-se-proslavio-lijepljenjem-iskaznice-na-celo-nisu-pustili-na-proslavu/918824.aspx
lol...
ajebiga njega sam cekao cijelu vecer... :)
Meni malo zao covjeka. Sad bez zajebancije....vjerojatnije je iskreniji u svojim uvjerenjima od 90% ljudi tamo.
Ae ovi se moraju suzdržavati, uvelo i prohibiciju kaže Šuica...zamisli muke, a ovaj APIS broji li ga broji...
Jebiga zadnji put je bilo i cuge i svega....pa je bio Sharknado :D
Guest- Guest
problem je upravo u toj nebrušenosti.. politika nije 'zanat' u kojem uvijek trebaš beskompromisno pričati točno ono što misliš i brijati neki svoj otkvačeni film, jer se to može pokazati kao jako pogrešna strategija, kao što se i pokazaloepikur37 wrote:A gle, nebrušen je i neurotičan ali svakako karakter i subjekt koji je u stanju postupiti po svom.
Neki put ishitreno, nediplomatski, politički nekorektno i nepragmatično ali je to u stanju. Ako ima muda, to će se cijeniti.
Dao bi suvbjektivitet, ovako ostajemo administrativna jedinica.
time se nepotrebno na sebe privlače 'munje i gromovi' i narušava se neka respektabilnost koju svaki državnik mora imati
zašto Milanović gotovo svaku svoju javnu riječ treba dodatno tumačiti, elaborirati i opravdavati? to znači da mu je komunikacija s masom, s javnošću, s njegovm potencijalnim biračima, zbilja loša, slaba i nikakva
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ruši ga Šeki do marende sutrajasambrend wrote:
Pretrpjeti će malo za viši cilj, al mu ne bih baš preporučio prohibiciju na duže...
2014-04-15
pišaj po sirotinji regionalističkojkic wrote:IDS 27k glasova - 4 mandata
2014-04-15
kic wrote:IDS 27k glasova - 4 mandata
ovisi koja izborna jedinica, na taj način su manje sredine demokratski zastupljenije, a ionako svi želite decentralizaciju
zar decentralizacija nije dobra?
Guest- Guest
opa, streber zna i zakljucivati, povezivati te primjenjivati ;-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:
ajebiga njega sam cekao cijelu vecer... :)
2014-04-12
maggie13 wrote:opa, streber zna i zakljucivati, povezivati te primjenjivati ;-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Nabijem te na strebera!
Guest- Guest
kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovca-koji-se-proslavio-lijepljenjem-iskaznice-na-celo-nisu-pustili-na-proslavu/918824.aspx
lol...
ajebiga njega sam cekao cijelu vecer... :
Muškarac koji je bio glavna zvijezda prošlogodišnje proslave večeras se mota oko zgrade, ali unutra za njega nema mjesta.
Brojni članovi HDZ-a komentiraju kako konačno osjećaju dostojanstvo oko strane.
Meni se čini Šeks onako najdostojanstveniji. Vidi se da su to neki novi ljudi .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Iknar je gay wrote:Da,istina,ali mislim kako je Hrvatska pre mala i beznačajna zemlja,da bi takvo kočoperenje imalo težinu.Otpravnik poslova mora biti baš neki bezlični birokratski činovnik poput Plenkovića,koji bi bez pogovora oblizao anus da se to od njega zatraži.Neve wrote:mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjnaIknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
bas tako. Realno i ne moze bit drugacije. Ne treba tu puno pameti, drz se tradicionalnih saveznika, ne talasaj i ne migolji. i za to je plenkovic, pa i najidealniji, znaci govorimo o vanjskoj politici. ali jebiga, sta je narod ''manji'' megalomanske pretenzije su vise. Sumiranje- drz se amera, svaba, eu birokracije, klimaj glavom i smijesi se. ako Bog da i stvari se na globalnoj pozornici promjene, promjeni tabor i opet ista taktika.
Neve wrote:
zašto Milanović gotovo svaku svoju javnu riječ treba dodatno tumačiti, elaborirati i opravdavati? to znači da mu je komunikacija s masom, s javnošću, s njegovm potencijalnim biračima, zbilja loša, slaba i nikakva
zato što se većinu svog života druži uglavnom s muškim društvom iz njemu bliskog ideološkog kruga, način komunikacije je navika, a navike je teško prikriti
Last edited by deda ultimate nemesis on 11/9/2016, 23:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
mali je čudo, uskoro i u vašem gradumaggie13 wrote:opa, streber zna i zakljucivati, povezivati te primjenjivati ;-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
2014-04-15
nisam mislila na tebe, vec na Plenkija..8-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:opa, streber zna i zakljucivati, povezivati te primjenjivati ;-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:
Nabijem te na strebera!
2014-04-12
Neve wrote:problem je upravo u toj nebrušenosti.. politika nije 'zanat' u kojem uvijek trebaš beskompromisno pričati točno ono što misliš i brijati neki svoj otkvačeni film, jer se to može pokazati kao jako pogrešna strategija, kao što se i pokazaloepikur37 wrote:A gle, nebrušen je i neurotičan ali svakako karakter i subjekt koji je u stanju postupiti po svom.
Neki put ishitreno, nediplomatski, politički nekorektno i nepragmatično ali je to u stanju. Ako ima muda, to će se cijeniti.
Dao bi suvbjektivitet, ovako ostajemo administrativna jedinica.
time se nepotrebno na sebe privlače 'munje i gromovi' i narušava se neka respektabilnost koju svaki državnik mora imati
e pa evo vam plenkovića :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
maggie13 wrote:nisam mislila na tebe, vec na Plenkija..8-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:opa, streber zna i zakljucivati, povezivati te primjenjivati ;-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:
dopusta im Plenki samo vodu i sokice :D
Nabijem te na strebera!
A i bilo mi cudno okle ces znat kako mi se chuna zove :D
Guest- Guest
kad ga ne bi znao iz politike, pa kad bi ti ga kćer dovela doma i predstavila njegovo obiteljsko zaleđe i uspjehe, nisam baš sigurna da ne bi bio zadovoljan njezinim izboromepikur37 wrote:Ne znam, nisam mama imam ćer ali takav profil ne bih poželio za zeta....
aparatčik i pička od karaktera...jebeš taj život
neva- Posts : 4367
2014-04-12
zato sto misli da je najpametniji i ne moze to javno suzbiti.deda ultimate nemesis wrote:Neve wrote:
zato što se većinu svog života druži uglavnom s muškim društvom iz njemu bliskog ideološkog kruga
2014-04-12
n_razbojnik wrote:Ruši ga Šeki do marende sutrajasambrend wrote:
Juriš braćo alkoholičari...preko vode do slobode...
darth_vader-
2014-04-17
jokerman wrote:Iknar je gay wrote:Da,istina,ali mislim kako je Hrvatska pre mala i beznačajna zemlja,da bi takvo kočoperenje imalo težinu.Otpravnik poslova mora biti baš neki bezlični birokratski činovnik poput Plenkovića,koji bi bez pogovora oblizao anus da se to od njega zatraži.Neve wrote:mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjnaIknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
bas tako. Realno i ne moze bit drugacije. Ne treba tu puno pameti, drz se tradicionalnih saveznika, ne talasaj i ne migolji. i za to je plenkovic, pa i najidealniji, znaci govorimo o vanjskoj politici. ali jebiga, sta je narod ''manji'' megalomanske pretenzije su vise. Sumiranje- drz se amera, svaba, eu birokracije, klimaj glavom i smijesi se. ako Bog da i stvari se na globalnoj pozornici promjene, promjeni tabor i opet ista taktika.
ako nisi ispratio, baš mi od malih naroda nikad ne mijenjamo tabor--
Page 31 of 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 31 of 44