Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Forum nešto trokria
Zajebaje od sinoć a sad vidin da je sam izbrisa sve teme i postove pisane u zadnjih 12 sati.
Kic ?
Kic ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
kic se fura na kineze... ili na trumpića... ovisi tko iz kojeg kuta gledi...
2015-08-08
Re: Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
Ujutro forum nije postojao, pokazuje forumation.
Otvori jedan forum Longie da se nadje, ako ovaj zasteka.
Otvori jedan forum Longie da se nadje, ako ovaj zasteka.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
michaellcmacha wrote:kic se fura na kineze... ili na trumpića... ovisi tko iz kojeg kuta gledi...
2014-04-11
ne znam koji bi bili treći...;)... srbi ionak kurca više nikom ne mogu zabraniti......RayMabus wrote:michaellcmacha wrote:kic se fura na kineze... ili na trumpića... ovisi tko iz kojeg kuta gledi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
di je nestala tema sa kinezima???
AssadNaPodmornici wrote:U Europi je full zaposlenost a pogotovo u industriji. Da hoćeš nešto i vratiti nazad ne možeš jer nema dovoljno inzinjera niti tehničara svi su već zaposleni sa dobrim plaćama. U Kini gdje je prosječni IQ 106 poena a ima ih 1.3milijarde znači da postoje stotine milijuna inteligentnih ljudi koji su jeftini još.
Fora je da Kinezi bez problema mogu zaposliti 10.000 programera i da će za godinu dobiti sasvim solidan OS na osnovu linuxa, dakle fork, koji će moći izvoditi Android aplikacije.
Android u biti programira oko 1000 ljudi, čak i manje.
2014-04-11
forum tribo nacionalizirati
2014-04-16
A lipo san ja reka prikujučer da san ja sanja da je počeja treći svijetski rat
https://www.ex-iskon-pleme.com/t33934-sanjao-sam-da-je-poceo-treci-svijetski-rat
Prvo je nesta internet....pa struja.....
https://www.ex-iskon-pleme.com/t33934-sanjao-sam-da-je-poceo-treci-svijetski-rat
Prvo je nesta internet....pa struja.....
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:To su trebali napraviti. Međutim i dalje je velika većina aplikacija što ih koristim USa made.. Šta će mi kineski OS bez Google, Gmail, youtuba, Facebook, chroma, Firefox, itd, evo gledam sve aplikacije su programirane u americi.. Niti u Kini niti u Europi nego u USA.. OS bez toga je govno
Pa ovo ne sprječava da se nekako instaliraju te aplikacije, od strane korisnika, samo bez poslovne integracije googlea i huaweija.
U kini ionako nema play storea...
Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
https://www.alo.rs/vesti/politika/amerikanci-im-daju-60-bredlija-da-udare-na-srbe-lazanski-izneo-jezive-podatke/230112/vest
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...kakva je sad frka?..sta nisi jos jucer tvrdio da se 'nikog ne bojite'...
2015-09-08
Napokon. Počinjemo sa ovima iz Gomirja,Jasenka,Drežnice i Srpskijeh Moravica,a onda preko donjijeh i Gornjije Dubrava idemo za Plaški.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
znaci vjerujes lazanskomjastreb wrote:Napokon. Počinjemo sa ovima iz Gomirja,Jasenka,Drežnice i Srpskijeh Moravica,a onda preko donjijeh i Gornjije Dubrava idemo za Plaški.
2015-09-08
Kao tebi,Informeru,Safu i profesoru Jurčeviću.vuksadinare wrote:znaci vjerujes lazanskomjastreb wrote:Napokon. Počinjemo sa ovima iz Gomirja,Jasenka,Drežnice i Srpskijeh Moravica,a onda preko donjijeh i Gornjije Dubrava idemo za Plaški.
2014-04-22
Pa sad si naveo buduce akcije hv-a...znaci vjerujes mu...ja mu zapravo..jer sto on govori moras podvesti pod znak-suprotno od onog stoon govori..jbg povijest ej uciteljica zivota bar se tako kazejastreb wrote:Kao tebi,Informeru,Safu i profesoru Jurčeviću.vuksadinare wrote:znaci vjerujes lazanskomjastreb wrote:Napokon. Počinjemo sa ovima iz Gomirja,Jasenka,Drežnice i Srpskijeh Moravica,a onda preko donjijeh i Gornjije Dubrava idemo za Plaški.
2015-09-08
Kojeg HV-a???vuksadinare wrote:
Pa sad si naveo buduce akcije hv-a
2014-04-22
HV-a..ja ti ne mogu pomoci ako ne znas sto je tojastreb wrote:Kojeg HV-a???vuksadinare wrote:
2015-09-08
Prije pomozi sebi.vuksadinare wrote:HV-a..ja ti ne mogu pomoci ako ne znas sto je tojastreb wrote:Kojeg HV-a???vuksadinare wrote:
2014-04-22
ja sam si pomogao... ..nego jastrebe...jesi bio na hodu za zivot?...jastreb wrote:Prije pomozi sebi.vuksadinare wrote:HV-a..ja ti ne mogu pomoci ako ne znas sto je tojastreb wrote:Kojeg HV-a???vuksadinare wrote:
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Stiže veliko povećanje kamatnih stopa, inflacija ostaje previsoka
» Pravaši ne daju Hasanbegovića i neće Srbe u vlasti, Karamarko na kušnji
» Ovo su najmoćnije žene na svetu:Merkelova i dalje prva,veliko iznenađenje stiže sa Balkana
» KOS agent Lazanski u Moskvi opanjkavao Hrvate i Hrvatsku Jasenovcem..
» U Hrvatsku stiže UNA televizija
» Pravaši ne daju Hasanbegovića i neće Srbe u vlasti, Karamarko na kušnji
» Ovo su najmoćnije žene na svetu:Merkelova i dalje prva,veliko iznenađenje stiže sa Balkana
» KOS agent Lazanski u Moskvi opanjkavao Hrvate i Hrvatsku Jasenovcem..
» U Hrvatsku stiže UNA televizija
Page 1 of 2