ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Page 18 of 44 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Next

Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 18 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by Guest Sun 11 Sep - 15:50

Ovi mafijasi iz Istre pokupili 3 mandata, sa talijanskim zastupnikom 4, eskaped more bit sretan.

Valjda ce nam se vratit iz samonametnutog progonstva.

Guest
Guest

Back to top Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 18 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by Guest Sun 11 Sep - 15:50

epte se..ja imam Merkelicu... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 11 Sep - 15:50

kolerik wrote:
epikur37 wrote:

O da svakako.

Godinama pišem protiv tog liberalnog ekstremizma ali nije razlog da dignem zazor i prema suludom pravašenju.

Autentična priroda hrvatskog političkog duha, duboko sam uvjeren, leži u osnovnoj ideji seljaštva kako je nekako postavljeno još kod radića.

Mi smo konzervativna i socijalna katolička nacija. Varijacije i adaptacije su moguće ali osnovni bilo je to.

HDZ i Tuđman su dobro razradili tu ideju kroz narodnjaštvo ali onda nakon svega prostituirali, korumpirali, isisali joj duh....

Ma pa da, kadrovski su svi tanki, nema persone koja moze povuci, a da ima i refleks istinske brige za opce dobro, onda mozemo govoriti o drzavniku.

HDZ je imao dobar okvir za djelovanje, ali vlast kvari, a oni su iskvareni beskonacno. No vidis da im je biracko tijelo sklono, narocito kad naprave taj iskorak prema centru. I izaci na izbore sami, to je bila ili hrabra odluka ili odluka iz ocaja, ali evidentno je da su ljudima dozlogrdile i te predizborne brendirane koalicije.

Pravastvo je odavno otislo u besmisao, zatvorili su politicki krug od svih 360 stupnjeva.

Biračko tijelo je po prirodi sklono političkom centru, gravitira mu, izuzev kad je izvanredna situacija.

Pored toga, HDZ je amblematska hrvatska stranka, premda to više pokret ipak se kroz ovih četvrt stoljeća utisnuo u političku svijest nacije. A i dizajniran je da joj odgovara, odnosno nacija ga je kreirala kao takvog, kako sam već napisao u prethodnom postu.

Svako pomijeranje HDZ-a u desno otvara mu perspektivu raspada ...njegovo leno je desni centar, nekadašnej mejsto hss-a.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by jokerman Sun 11 Sep - 15:51

kic wrote:rusofobija'

naravno

2015-08-02

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 11 Sep - 15:51

kolerik wrote:Ovi mafijasi iz Istre pokupili 3 mandata, sa talijanskim zastupnikom 4, eskaped more bit sretan.

Taj se duri više od ostavljene mlade pred oltarom...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Sun 11 Sep - 15:51

jokerman wrote:
kic wrote:neprocijenjive slike kukuriku faca..

sta je bilo sad,, koliko bodova spd-u, nisam upratio

ne znam, više izborna noć nije tako napeta kao nekad, svi znaju da će se to riješavat sad kroz par tjedana opet tek..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Sun 11 Sep - 15:52

epikur37 wrote:
Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a.

Šta sve čovjek pročita... drž' se Dode bogati

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 11 Sep - 15:52

bogomdani wrote:epte se..ja imam Merkelicu... jocolor
Ne brini se ....reko je Nostradamus da če baba ič ča.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme Sun 11 Sep - 15:52

jasambrend wrote:
kolerik wrote:Ovi mafijasi iz Istre pokupili 3 mandata, sa talijanskim zastupnikom 4, eskaped more bit sretan.

Taj se duri više od ostavljene mlade pred oltarom...
sad kad se vrati i pocne svađat k'o zensko :D

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 11 Sep - 15:53

bogomdani wrote:epte se..ja imam Merkelicu... jocolor
šta..... tak si zoveš kučnog ljubimca

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Sep - 15:53

epikur37 wrote:
Autentična priroda hrvatskog političkog duha, duboko sam uvjeren, leži u osnovnoj ideji seljaštva kako je nekako postavljeno još kod radića.
U kojem stoljeću ti živiš? :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 11 Sep - 15:54

maggie13 wrote:
jasambrend wrote:
maggie13 wrote:
jasambrend wrote:
maggie13 wrote:Ne palite karamarkase ;-)

Lako za Mesicevog potrcka...samo nek se u Hasu ne diraju...
haso nikad nece biti premijer..to je za pokusurivanje;-)

Ministarstvo čisto dosta...da malo mast vadi "kulturnjacima" ...koji mu usput, do gležnja nisu...
za one koje je naslijedio je olicenje postenja, istina.

Pa općenito liku su nakalemili da je maltene desna ruka Maksu Luburiću bio...A lik rijetko normalan općenito u politici... što ti je medijsko silovanje licemjerno...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 11 Sep - 15:55

SMIJENJENI ministar kulture Zlatko Hasanbegović rezultate izbora ne čeka u stožeru, već u društvu osuđenog narkodilera i radikalnog desničara Velimira Bujanca.

Bujanec je to potvrdio objavom na Instagramu, uz poruku:
"POBJEDNIČKA FOTOGRAFIJA!
Ovo je velika pobjeda starčevićanske i slobodarske misli! Pozdrav iz izbornog stožera Zlatka Hasanbegovića!

HVALA VAM HRVATI!".
Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 18 ScreenshoBujanecHasanInsta

tulavi u akciji
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 11 Sep - 15:55

MaximusDecimusMiridije wrote:
epikur37 wrote:
jokerman wrote:
epikur37 wrote:
kolerik wrote:

Ekstremizam je uvijek takav, a nismo u poziciji da vodimo politiku va banque.

Doduse, ima i sekularisticki, lijevoliberalni ekstremizam rodne ideologije i kulturkampfa, isto osudjujem. Ali je cinjenica da se hrane jedni na drugima, od Tepesa i Corica se nije dalo zivjeti.

O da svakako.

Godinama pišem protiv tog liberalnog ekstremizma ali nije razlog da dignem zazor i prema suludom pravašenju.

Mi smo konzervativna i socijalna katolička nacija. Varijacije i adaptacije su moguće ali osnovni bilo je to.

HDZ i Tuđman su dobro razradili tu ideju kroz narodnjaštvo ali onda nakon svega prostituirali, korumpirali, isisali joj duh....

uciti od poljaka,, puno se paralela moze povuc

Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije, jer mi nemamo nikakav oslonac za istu. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a. Ostalo ok.

Mađari su pa i Česi u političkom smislu lakši.

Isforsirano? Pa u zadnjih 300 godina samo su ih Rusi 3-4 puta pokoravali. Sto anektirali u potpunosti sto politicki. U zadnjih 100 godina su ih napali jednom odmah po uspostavljanju samostalne Poljske nakon prvog svjetskog. Pa onda zajedno s Njemcima u drugom svjetskom...pa onda politicko,kulturolosko i svako drugo porobljavanje u trajanju od 7 desetljeca.....nije bas da nemaju razloga majkumu.

Nisam rekao danemaju razloga.

Ja svoje rečenice slažem smisleno, ugrađujem izuzeća i slično, sve mora sjesti u ono što sam htio reći, to što ti progutaš a ne provariš je pitanje tvog umnog kapaciteta ;)

Dakle, rekao sam dijelom isforsiranog.

Rekao sam da mi nemamo oslonac za to, htijući reći da oni imaju.

Poljski zazor prema Rusiji je opravdana ali od strane SAD-a isforsiran. Isto je u pitanju i kod baltika.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by L'âme Sun 11 Sep - 15:55

jasambrend wrote:
maggie13 wrote:
jasambrend wrote:
maggie13 wrote:
jasambrend wrote:

Ministarstvo čisto dosta...da malo mast vadi "kulturnjacima" ...koji mu usput, do gležnja nisu...

Pa općenito liku su nakalemili da je maltene desna ruka Maksu Luburiću bio...A lik rijetko normalan općenito u politici... što ti je medijsko silovanje licemjerno...
meni je dovoljno sto se nekoga procjenjuje po imenu.

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic Sun 11 Sep - 15:56

debotoijusto wrote:
SMIJENJENI ministar kulture Zlatko Hasanbegović rezultate izbora ne čeka u stožeru, već u društvu osuđenog narkodilera i radikalnog desničara Velimira Bujanca.

Bujanec je to potvrdio objavom na Instagramu, uz poruku:
"POBJEDNIČKA FOTOGRAFIJA!
Ovo je velika pobjeda starčevićanske i slobodarske misli! Pozdrav iz izbornog stožera Zlatka Hasanbegovića!

HVALA VAM HRVATI!".
Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 18 ScreenshoBujanecHasanInsta

tulavi u akciji

bogovi!! xD
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 11 Sep - 15:56

n_razbojnik wrote:
epikur37 wrote:
Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a.

Šta sve čovjek pročita... drž' se Dode bogati

ovo je ipak ispod tvog nivoa, al što mogu kad znaš čitati ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Sep - 15:56

jasambrend wrote:
maggie13 wrote:
jasambrend wrote:
maggie13 wrote:
jasambrend wrote:

Hasanbegovićevi tekstovi koje je pisao za ustaški glasnik početkom 90ih su ostali zabilježeni, mediji to nisu izmislili
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 11 Sep - 15:57

hasanče kod bujanca...imal neka bengalka :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by L'âme Sun 11 Sep - 15:57

jasambrend wrote:
maggie13 wrote:
jasambrend wrote:
maggie13 wrote:
jasambrend wrote:

meni je dovoljno sto se nekoga procjenjuje po imenu.

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Sep - 15:57

kic wrote:
jokerman wrote:
kic wrote:neprocijenjive slike kukuriku faca..

sta je bilo sad,, koliko bodova spd-u, nisam upratio

ne znam, više izborna noć nije tako napeta kao nekad, svi znaju da će se to riješavat sad kroz par tjedana opet tek..

Pa kic, kad se rjesavalo u izbornoj noci? Al je manje-vise sve jasno, tak da... :/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 44 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics