Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 18 of 44
Page 18 of 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Ovi mafijasi iz Istre pokupili 3 mandata, sa talijanskim zastupnikom 4, eskaped more bit sretan.
Valjda ce nam se vratit iz samonametnutog progonstva.
Guest- Guest
kolerik wrote:epikur37 wrote:
O da svakako.
Godinama pišem protiv tog liberalnog ekstremizma ali nije razlog da dignem zazor i prema suludom pravašenju.
Autentična priroda hrvatskog političkog duha, duboko sam uvjeren, leži u osnovnoj ideji seljaštva kako je nekako postavljeno još kod radića.
Mi smo konzervativna i socijalna katolička nacija. Varijacije i adaptacije su moguće ali osnovni bilo je to.
HDZ i Tuđman su dobro razradili tu ideju kroz narodnjaštvo ali onda nakon svega prostituirali, korumpirali, isisali joj duh....
Ma pa da, kadrovski su svi tanki, nema persone koja moze povuci, a da ima i refleks istinske brige za opce dobro, onda mozemo govoriti o drzavniku.
HDZ je imao dobar okvir za djelovanje, ali vlast kvari, a oni su iskvareni beskonacno. No vidis da im je biracko tijelo sklono, narocito kad naprave taj iskorak prema centru. I izaci na izbore sami, to je bila ili hrabra odluka ili odluka iz ocaja, ali evidentno je da su ljudima dozlogrdile i te predizborne brendirane koalicije.
Pravastvo je odavno otislo u besmisao, zatvorili su politicki krug od svih 360 stupnjeva.
Biračko tijelo je po prirodi sklono političkom centru, gravitira mu, izuzev kad je izvanredna situacija.
Pored toga, HDZ je amblematska hrvatska stranka, premda to više pokret ipak se kroz ovih četvrt stoljeća utisnuo u političku svijest nacije. A i dizajniran je da joj odgovara, odnosno nacija ga je kreirala kao takvog, kako sam već napisao u prethodnom postu.
Svako pomijeranje HDZ-a u desno otvara mu perspektivu raspada ...njegovo leno je desni centar, nekadašnej mejsto hss-a.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kic wrote:rusofobija'
naravno
kolerik wrote:Ovi mafijasi iz Istre pokupili 3 mandata, sa talijanskim zastupnikom 4, eskaped more bit sretan.
Taj se duri više od ostavljene mlade pred oltarom...
darth_vader-
2014-04-16
jokerman wrote:kic wrote:neprocijenjive slike kukuriku faca..
sta je bilo sad,, koliko bodova spd-u, nisam upratio
ne znam, više izborna noć nije tako napeta kao nekad, svi znaju da će se to riješavat sad kroz par tjedana opet tek..
Šta sve čovjek pročita... drž' se Dode bogatiepikur37 wrote:
Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a.
2014-04-14
Ne brini se ....reko je Nostradamus da če baba ič ča.bogomdani wrote:epte se..ja imam Merkelicu...
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
sad kad se vrati i pocne svađat k'o zensko :Djasambrend wrote:kolerik wrote:Ovi mafijasi iz Istre pokupili 3 mandata, sa talijanskim zastupnikom 4, eskaped more bit sretan.
Taj se duri više od ostavljene mlade pred oltarom...
2014-04-11
šta..... tak si zoveš kučnog ljubimcabogomdani wrote:epte se..ja imam Merkelicu...
2015-08-08
U kojem stoljeću ti živiš?epikur37 wrote:
Autentična priroda hrvatskog političkog duha, duboko sam uvjeren, leži u osnovnoj ideji seljaštva kako je nekako postavljeno još kod radića.
Guest- Guest
maggie13 wrote:za one koje je naslijedio je olicenje postenja, istina.jasambrend wrote:maggie13 wrote:haso nikad nece biti premijer..to je za pokusurivanje;-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:Ne palite karamarkase ;-)
Lako za Mesicevog potrcka...samo nek se u Hasu ne diraju...
Ministarstvo čisto dosta...da malo mast vadi "kulturnjacima" ...koji mu usput, do gležnja nisu...
Pa općenito liku su nakalemili da je maltene desna ruka Maksu Luburiću bio...A lik rijetko normalan općenito u politici... što ti je medijsko silovanje licemjerno...
darth_vader-
2014-04-16
SMIJENJENI ministar kulture Zlatko Hasanbegović rezultate izbora ne čeka u stožeru, već u društvu osuđenog narkodilera i radikalnog desničara Velimira Bujanca.
Bujanec je to potvrdio objavom na Instagramu, uz poruku:
"POBJEDNIČKA FOTOGRAFIJA!
Ovo je velika pobjeda starčevićanske i slobodarske misli! Pozdrav iz izbornog stožera Zlatka Hasanbegovića!
HVALA VAM HRVATI!".
tulavi u akciji
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:jokerman wrote:epikur37 wrote:kolerik wrote:
Ekstremizam je uvijek takav, a nismo u poziciji da vodimo politiku va banque.
Doduse, ima i sekularisticki, lijevoliberalni ekstremizam rodne ideologije i kulturkampfa, isto osudjujem. Ali je cinjenica da se hrane jedni na drugima, od Tepesa i Corica se nije dalo zivjeti.
O da svakako.
Godinama pišem protiv tog liberalnog ekstremizma ali nije razlog da dignem zazor i prema suludom pravašenju.
Mi smo konzervativna i socijalna katolička nacija. Varijacije i adaptacije su moguće ali osnovni bilo je to.
HDZ i Tuđman su dobro razradili tu ideju kroz narodnjaštvo ali onda nakon svega prostituirali, korumpirali, isisali joj duh....
uciti od poljaka,, puno se paralela moze povuc
Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije, jer mi nemamo nikakav oslonac za istu. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a. Ostalo ok.
Mađari su pa i Česi u političkom smislu lakši.
Isforsirano? Pa u zadnjih 300 godina samo su ih Rusi 3-4 puta pokoravali. Sto anektirali u potpunosti sto politicki. U zadnjih 100 godina su ih napali jednom odmah po uspostavljanju samostalne Poljske nakon prvog svjetskog. Pa onda zajedno s Njemcima u drugom svjetskom...pa onda politicko,kulturolosko i svako drugo porobljavanje u trajanju od 7 desetljeca.....nije bas da nemaju razloga majkumu.
Nisam rekao danemaju razloga.
Ja svoje rečenice slažem smisleno, ugrađujem izuzeća i slično, sve mora sjesti u ono što sam htio reći, to što ti progutaš a ne provariš je pitanje tvog umnog kapaciteta ;)
Dakle, rekao sam dijelom isforsiranog.
Rekao sam da mi nemamo oslonac za to, htijući reći da oni imaju.
Poljski zazor prema Rusiji je opravdana ali od strane SAD-a isforsiran. Isto je u pitanju i kod baltika.
2015-08-06
meni je dovoljno sto se nekoga procjenjuje po imenu.jasambrend wrote:maggie13 wrote:za one koje je naslijedio je olicenje postenja, istina.jasambrend wrote:maggie13 wrote:haso nikad nece biti premijer..to je za pokusurivanje;-)jasambrend wrote:
Ministarstvo čisto dosta...da malo mast vadi "kulturnjacima" ...koji mu usput, do gležnja nisu...
Pa općenito liku su nakalemili da je maltene desna ruka Maksu Luburiću bio...A lik rijetko normalan općenito u politici... što ti je medijsko silovanje licemjerno...
2014-04-11
debotoijusto wrote:SMIJENJENI ministar kulture Zlatko Hasanbegović rezultate izbora ne čeka u stožeru, već u društvu osuđenog narkodilera i radikalnog desničara Velimira Bujanca.
Bujanec je to potvrdio objavom na Instagramu, uz poruku:
"POBJEDNIČKA FOTOGRAFIJA!
Ovo je velika pobjeda starčevićanske i slobodarske misli! Pozdrav iz izbornog stožera Zlatka Hasanbegovića!
HVALA VAM HRVATI!".
tulavi u akciji
bogovi!! xD
n_razbojnik wrote:Šta sve čovjek pročita... drž' se Dode bogatiepikur37 wrote:
Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a.
ovo je ipak ispod tvog nivoa, al što mogu kad znaš čitati ;)
2015-08-06
jasambrend wrote:maggie13 wrote:za one koje je naslijedio je olicenje postenja, istina.jasambrend wrote:maggie13 wrote:haso nikad nece biti premijer..to je za pokusurivanje;-)jasambrend wrote:
Hasanbegovićevi tekstovi koje je pisao za ustaški glasnik početkom 90ih su ostali zabilježeni, mediji to nisu izmislili
Guest- Guest
hasanče kod bujanca...imal neka bengalka :D
2015-08-06
meni je dovoljno sto se nekoga procjenjuje po imenu.jasambrend wrote:maggie13 wrote:za one koje je naslijedio je olicenje postenja, istina.jasambrend wrote:maggie13 wrote:haso nikad nece biti premijer..to je za pokusurivanje;-)jasambrend wrote:
2014-04-11
kic wrote:jokerman wrote:kic wrote:neprocijenjive slike kukuriku faca..
sta je bilo sad,, koliko bodova spd-u, nisam upratio
ne znam, više izborna noć nije tako napeta kao nekad, svi znaju da će se to riješavat sad kroz par tjedana opet tek..
Pa kic, kad se rjesavalo u izbornoj noci? Al je manje-vise sve jasno, tak da... :/
Guest- Guest
Page 18 of 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 18 of 44