ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Page 20 of 44 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Next

Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 20 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by epikur37 11/9/2016, 22:05

MaximusDecimusMiridije wrote:HDZ 62....SDP 52....prvi rezultati. LoL zivot te jebo!!!

Reka san ja da bi Plenki moga dobit....:)

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 20 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by epikur37 11/9/2016, 22:06

karamarkovci na aparatima...doduše i meni je mučnina stomaku
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 22:07

kolerik wrote:Dakle, ako bi ovo ostalo kako nece, HDZ bi sa dijasporom osvojio ono sto je osvojio i 2003 i 2007, dakle 66. Ali sumnjam da ce prebaciti 61, sa dijasporom. Ipak...

idem po campari....javi kad krenu pršuti po glavama
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 11/9/2016, 22:07

ups, mase na aparatima
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

epikur37 wrote:

Njihova paranoja prema Rusiji je isforsirana, kao i tvoja u ostalom.

No obzirom na povijesno iskustvo, razumijem zazor poljaka ali ne i psihozu.

Mala ispravka, kod mene nije toliko paranoja. U mene se vise radi o jasno definiranoj mrznji i preziru s jasno definiranim korijenima :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 11/9/2016, 22:07

MaximusDecimusMiridije wrote:HDZ 62....SDP 52....prvi rezultati. LoL zivot te jebo!!!
Šlagiralo me. Da su stavili Manolica imali bi 95.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

n_razbojnik wrote:jbg, moram da selim...Zoki iznevjeri me brate narkomane

lol!

(inace, djevojka me obavijestila kako vise nije cool koristiti lol, btw, rofl i slicno - i nema vise Fejsa, sve je na Instagramu, onda sam je ja obavijestio da je Instagram platforma koju je FB kupio i razvio, a ona da su mislili da je to nekakva alternativa).

A stas'...18 godina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 11/9/2016, 22:08

kolerik wrote:
kic wrote:
kolerik wrote:
kic wrote:
jokerman wrote:
kic wrote:neprocijenjive slike kukuriku faca..

sta je bilo sad,, koliko bodova spd-u, nisam upratio

ne znam, više izborna noć nije tako napeta kao nekad, svi znaju da će se to riješavat sad kroz par tjedana opet tek..

Pa kic, kad se rjesavalo u izbornoj noci? Al je manje-vise sve jasno, tak da... :/

bilo je u stvari jasno i prije, darla mi je šapnula sve..

Eh, a mi prekarijat na forumu, forumasi vulgaris nis... :_|

black magic tarot brajo'
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/9/2016, 22:08

epikur37 wrote:

Znamo da si reka ...culi smo te kako to govoriš .....više puta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 22:08

dijagram wrote:ups, mase na aparatima

Baš imam nekih aparata na lageru, kome treba.... vruća cijena do jutra
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by neva 11/9/2016, 22:08

kolerik wrote:Kad cijeli narod pati od malogradjanskog kompleksa, Plenkovic je fin ko Finska. I njegova mama takodjer.
HDZ je s Plenkovićem ponovio strategiju koju je primijenio na predsjedničkim izborima s Kolindom: kampanju je zasnovao na jednom novom, manje poznatom, tračevima i aferama relativno neopterećenom i dopadljivom licu, koje optimistično ponavlja bezbroj praznih, općih i populističkih fraza u koje mnogi ljudi jako žele vjerovati

i zato nema iznenađenja, situacija je slična kao i prošli put, HDZ će imati relativnu većinu ali će morati pregovarati i koalirati s Mostom.. koliko će biti stabilna takva vlast, to ćemo vidjeti

HDZ može biti zadovoljan jer, ako ništa drugo, HDZ će ovaj puta vjerojatno tražiti i dobiti svog predsjednika za premijera, pa će ipak imati bolju kontrolu nad Vladom i lakše će ostvarivati svoje interese
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 11/9/2016, 22:08

epikur37 wrote:
n_razbojnik wrote:
kolerik wrote:
n_razbojnik wrote:
epikur37 wrote:
Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a.

Šta sve čovjek pročita... drž' se Dode bogati

Daj molim te, pa covjek ostavlja suvisle postove, jasno, odmjereno, ne moras se slagati, ali cemu startanje na covjeka?

Tko starta, pa Dodo je car...ili ti ne znaš?

A što ti imaš protiv Dode i kakve veze on ima u ovoj diskusiji. Da čovjek je car, kad je u pitanju BiH, što se mene tiče najpozitivniji lik.

Ako ti se ne sviđa, kmeči slobodno...al ne leti za nogom svako malo.
Gdje sam se ja izjasnio protiv Dode? Pa čovjek je vizionar, legalista i car, iako nije car, ali bio bi da je Šumska carstvo...i jest off topic ali jbga kad kenjaš za medalju, mora ti se reći da se držiš onoga što znaš, nemoj u terra incognita

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 22:09

MaximusDecimusMiridije wrote:
epikur37 wrote:

Mala ispravka, kod mene nije toliko paranoja. U mene se vise radi o jasno definiranoj mrznji i preziru s jasno definiranim korijenima :)

Pošteno, tvoja glava tvoj problem ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kic 11/9/2016, 22:09

cilj Mosta je bio uklanjanje Karamarka, a sad će pristati na Plenkovića kao mandatara, vrlo jednostavno.. ispunili su misiju

mislim da je to opet bolja opcija nego SDP+ŽZ..

Last edited by kic on 11/9/2016, 22:10; edited 1 time in total
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 22:09

kaja_333 wrote:
Šlagiralo me. Da su stavili Manolica imali bi 95.

Kajo, natoci si jos, ja idem dalje... :beer

Nenormalna nacija majkemi. Sad staviti clanske iskaznice i prsute na celo i odvaliti uz Misu Kovaca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 11/9/2016, 22:10

RayMabus wrote:
epikur37 wrote:

Znamo da si reka ...culi smo te kako to govoriš .....više puta.
Longi megi i ja, pretuzno.
Sve ostalo nema pojma:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 22:10

A led te jebo....unistise konkurenciju. Barem po prvim rezultatima. Kakve su sanse da bude opet valjanja po tapetima i to? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 22:11

Neve wrote:
kolerik wrote:Kad cijeli narod pati od malogradjanskog kompleksa, Plenkovic je fin ko Finska. I njegova mama takodjer.
HDZ je s Plenkovićem ponovio strategiju koju je primijenio na predsjedničkim izborima s Kolindom: kampanju je zasnovao na jednom novom, manje poznatom, tračevima i aferama relativno neopterećenom i dopadljivom licu, koje optimistično ponavlja bezbroj praznih, općih i populističkih fraza u koje mnogi ljudi jako žele vjerovati

i zato nema iznenađenja, situacija je slična kao i prošli put, HDZ će imati relativnu većinu ali će morati pregovarati i koalirati s Mostom.. koliko će biti stabilna takva vlast, to ćemo vidjeti

HDZ može biti zadovoljan jer, ako ništa drugo, HDZ će ovaj puta vjerojatno tražiti i dobiti svog predsjednika za premijera, pa će ipak imati bolju kontrolu nad Vladom i lakše će ostvarivati svoje interese

a ono u šporko, to bi bilo to.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 11/9/2016, 22:11

Ali dobro da je adeze poslušao epikurov savjet i rješio se pravaških nakupina...ubili ljudi bez kobasice stranaka...Plenki novi Tito...Banja Luka i Beograd slave

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 22:12

kic wrote:cilj Mosta je bio uklanjanje Karamarka, a sad će pristati na Plenkovića kao mandatara, vrlo jednostavno.. ispunili su misiju

mislim da je to opet bolja opcija nego SDP+ŽZ..

Mislim da nije bolja opcija, ali što se može...preferirao sam Zokija.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 22:12

epikur37 wrote:
povijesno iskusvto, višestruko, al je po tebi ipak psihoza i isforsirana reakcija, koja nema veze sa iskustvom, ili nedavnim primjerima iz Ukraine kojoj je Rusija još i prije sukoba svako malo zavrtala pipu iako je bila u sferi njenog političkog utjecaja, trovala političare itd.

Last edited by deda ultimate nemesis on 11/9/2016, 22:13; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 44 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics