Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 20 of 44
Page 20 of 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
MaximusDecimusMiridije wrote:HDZ 62....SDP 52....prvi rezultati. LoL zivot te jebo!!!
Reka san ja da bi Plenki moga dobit....:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
karamarkovci na aparatima...doduše i meni je mučnina stomaku
2015-08-06
kolerik wrote:Dakle, ako bi ovo ostalo kako nece, HDZ bi sa dijasporom osvojio ono sto je osvojio i 2003 i 2007, dakle 66. Ali sumnjam da ce prebaciti 61, sa dijasporom. Ipak...
idem po campari....javi kad krenu pršuti po glavama
Guest- Guest
ups, mase na aparatima
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:
Njihova paranoja prema Rusiji je isforsirana, kao i tvoja u ostalom.
No obzirom na povijesno iskustvo, razumijem zazor poljaka ali ne i psihozu.
Mala ispravka, kod mene nije toliko paranoja. U mene se vise radi o jasno definiranoj mrznji i preziru s jasno definiranim korijenima :)
Guest- Guest
Šlagiralo me. Da su stavili Manolica imali bi 95.MaximusDecimusMiridije wrote:HDZ 62....SDP 52....prvi rezultati. LoL zivot te jebo!!!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
n_razbojnik wrote:jbg, moram da selim...Zoki iznevjeri me brate narkomane
(inace, djevojka me obavijestila kako vise nije cool koristiti lol, btw, rofl i slicno - i nema vise Fejsa, sve je na Instagramu, onda sam je ja obavijestio da je Instagram platforma koju je FB kupio i razvio, a ona da su mislili da je to nekakva alternativa).
A stas'...18 godina.
Guest- Guest
kolerik wrote:kic wrote:kolerik wrote:kic wrote:jokerman wrote:kic wrote:neprocijenjive slike kukuriku faca..
sta je bilo sad,, koliko bodova spd-u, nisam upratio
ne znam, više izborna noć nije tako napeta kao nekad, svi znaju da će se to riješavat sad kroz par tjedana opet tek..
Pa kic, kad se rjesavalo u izbornoj noci? Al je manje-vise sve jasno, tak da... :/
bilo je u stvari jasno i prije, darla mi je šapnula sve..
Eh, a mi prekarijat na forumu, forumasi vulgaris nis...
black magic tarot brajo'
Znamo da si reka ...culi smo te kako to govoriš .....više puta.epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:HDZ 62....SDP 52....prvi rezultati. LoL zivot te jebo!!!
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
dijagram wrote:ups, mase na aparatima
Baš imam nekih aparata na lageru, kome treba.... vruća cijena do jutra
2015-08-06
HDZ je s Plenkovićem ponovio strategiju koju je primijenio na predsjedničkim izborima s Kolindom: kampanju je zasnovao na jednom novom, manje poznatom, tračevima i aferama relativno neopterećenom i dopadljivom licu, koje optimistično ponavlja bezbroj praznih, općih i populističkih fraza u koje mnogi ljudi jako žele vjerovatikolerik wrote:Kad cijeli narod pati od malogradjanskog kompleksa, Plenkovic je fin ko Finska. I njegova mama takodjer.
i zato nema iznenađenja, situacija je slična kao i prošli put, HDZ će imati relativnu većinu ali će morati pregovarati i koalirati s Mostom.. koliko će biti stabilna takva vlast, to ćemo vidjeti
HDZ može biti zadovoljan jer, ako ništa drugo, HDZ će ovaj puta vjerojatno tražiti i dobiti svog predsjednika za premijera, pa će ipak imati bolju kontrolu nad Vladom i lakše će ostvarivati svoje interese
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Gdje sam se ja izjasnio protiv Dode? Pa čovjek je vizionar, legalista i car, iako nije car, ali bio bi da je Šumska carstvo...i jest off topic ali jbga kad kenjaš za medalju, mora ti se reći da se držiš onoga što znaš, nemoj u terra incognitaepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:kolerik wrote:n_razbojnik wrote:Šta sve čovjek pročita... drž' se Dode bogatiepikur37 wrote:
Poljaci su ok, treba se izuzeti iz njihove rusofobije. A i kod njih je djelomično isforsirana od strane SAD-a.
Daj molim te, pa covjek ostavlja suvisle postove, jasno, odmjereno, ne moras se slagati, ali cemu startanje na covjeka?
Tko starta, pa Dodo je car...ili ti ne znaš?
A što ti imaš protiv Dode i kakve veze on ima u ovoj diskusiji. Da čovjek je car, kad je u pitanju BiH, što se mene tiče najpozitivniji lik.
Ako ti se ne sviđa, kmeči slobodno...al ne leti za nogom svako malo.
2014-04-15
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:
Mala ispravka, kod mene nije toliko paranoja. U mene se vise radi o jasno definiranoj mrznji i preziru s jasno definiranim korijenima :)
Pošteno, tvoja glava tvoj problem ;)
2015-08-06
cilj Mosta je bio uklanjanje Karamarka, a sad će pristati na Plenkovića kao mandatara, vrlo jednostavno.. ispunili su misiju
mislim da je to opet bolja opcija nego SDP+ŽZ..
Last edited by kic on 11/9/2016, 22:10; edited 1 time in total
kaja_333 wrote:Šlagiralo me. Da su stavili Manolica imali bi 95.MaximusDecimusMiridije wrote:HDZ 62....SDP 52....prvi rezultati. LoL zivot te jebo!!!
Kajo, natoci si jos, ja idem dalje...
Nenormalna nacija majkemi. Sad staviti clanske iskaznice i prsute na celo i odvaliti uz Misu Kovaca.
Guest- Guest
Longi megi i ja, pretuzno.RayMabus wrote:Znamo da si reka ...culi smo te kako to govoriš .....više puta.epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:HDZ 62....SDP 52....prvi rezultati. LoL zivot te jebo!!!
Sve ostalo nema pojma:)
dijagram-
2015-08-09
A led te jebo....unistise konkurenciju. Barem po prvim rezultatima. Kakve su sanse da bude opet valjanja po tapetima i to? :D
Guest- Guest
Neve wrote:HDZ je s Plenkovićem ponovio strategiju koju je primijenio na predsjedničkim izborima s Kolindom: kampanju je zasnovao na jednom novom, manje poznatom, tračevima i aferama relativno neopterećenom i dopadljivom licu, koje optimistično ponavlja bezbroj praznih, općih i populističkih fraza u koje mnogi ljudi jako žele vjerovatikolerik wrote:Kad cijeli narod pati od malogradjanskog kompleksa, Plenkovic je fin ko Finska. I njegova mama takodjer.
i zato nema iznenađenja, situacija je slična kao i prošli put, HDZ će imati relativnu većinu ali će morati pregovarati i koalirati s Mostom.. koliko će biti stabilna takva vlast, to ćemo vidjeti
HDZ može biti zadovoljan jer, ako ništa drugo, HDZ će ovaj puta vjerojatno tražiti i dobiti svog predsjednika za premijera, pa će ipak imati bolju kontrolu nad Vladom i lakše će ostvarivati svoje interese
a ono u šporko, to bi bilo to.
2015-08-06
Ali dobro da je adeze poslušao epikurov savjet i rješio se pravaških nakupina...ubili ljudi bez kobasice stranaka...Plenki novi Tito...Banja Luka i Beograd slave
2014-04-15
kic wrote:cilj Mosta je bio uklanjanje Karamarka, a sad će pristati na Plenkovića kao mandatara, vrlo jednostavno.. ispunili su misiju
Mislim da nije bolja opcija, ali što se može...preferirao sam Zokija.
2015-08-06
povijesno iskusvto, višestruko, al je po tebi ipak psihoza i isforsirana reakcija, koja nema veze sa iskustvom, ili nedavnim primjerima iz Ukraine kojoj je Rusija još i prije sukoba svako malo zavrtala pipu iako je bila u sferi njenog političkog utjecaja, trovala političare itd.epikur37 wrote:
Last edited by deda ultimate nemesis on 11/9/2016, 22:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 20 of 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 20 of 44