Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 11 of 44
Page 11 of 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Ja im ne bi pomogla ni odmogla. Razočarana sam. Hrvatima. Da su stavili Sanadera umjesto plenkija isto bi sjajan rezultat postigli. 100%.kolerik wrote:Eto vidis kajo sto se desava, tebi spomenu Stazica i udarnicki poklic, ti ne odes glasati, sada ja moram piti. :)
Prvi, pa odmah bourbon.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Da vidimo, potrošili su 30 miljona da bi dobili situaciju kao zadnji put. HDZ i most i jos ce uzeti onu balegu bandica. Netko je to rekao, mislim onaj moj ludi susjed:).
Sto reci, sto se normalnim ljudima gadi Hrvati vole. Oni vole lopove s skj pedigreom , blagoglagoljive, spremne prodati mamu i pol hrvatske poput Plenkovića a toboz u nekoj desnoj stranci. Ili Sanadera.
Uživajte. Izaći ce vam na usi kroz par mjeseci.
Miruj djavle zenski. Mozda nece biti tako!
Guest- Guest
Ja cu ovo piti bez leda, jebiga. :) Gleda me boca Jacka dosta mrko.
Mozda kvaliteta mojih postova bude opadala kroz noc...
Guest- Guest
Cerce, sve je tako jasno.kaja_333 wrote:Da vidimo, potrošili su 30 miljona da bi dobili situaciju kao zadnji put. HDZ i most i jos ce uzeti onu balegu bandica. Netko je to rekao, mislim onaj moj ludi susjed:).
Sto reci, sto se normalnim ljudima gadi Hrvati vole. Oni vole lopove s skj pedigreom , blagoglagoljive, spremne prodati mamu i pol hrvatske poput Plenkovića a toboz u nekoj desnoj stranci. Ili Sanadera.
Uživajte. Izaći ce vam na usi kroz par mjeseci.
Nije bilo tesko pogoditi.
dijagram-
2015-08-09
Dobro da nisam vidjela. Upozori ako bude Bandić. Ili plenki.MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote kako me sastavilo sad.....bio Jandrokovic na televiziji....poceo sam rigat,pisat i kenjat u isto vrijeme....bilo je uzasno. Sad cu piti puno vode,utopliti se pa cu doci kad dodjem sebi.
2015-08-15
kolerik wrote:Pa prije svega, nismo izasli iz klopke u koju smo upali, nema jasnog pobjednika.
Rekavsi to, malo sam isao po onoj temi gdje smo prognozirali rezultate, HDZ je nadmasio prakticki svacija ocekivanja, sami su u poziciji da osvoje gotovo jednak broj mandata kao u Domoljubnoj koaliciji. 3 mandata se jos ocekuju iz dijaspore, ali navodno generalu Glasnovicu ide dobro, no to je nekakav maksimum iznenadjenja.
Ako je HDZ iznenadio, onda je MOST sokirao sa 12. Sad bi ja mogao o biracima, ali ljudi biraju, pa neka...
Zivi zid je ocekivano uzeo svoje protestne glasove, gdje nisu prolazili 2015 sada su prosli.
NK mora biti razocarana, daleko su momentalno od vecine, biti ce je tesko sklepati u ovakvom odnosu snaga. HSS je daleko najveci gubitnik u oba izborna ciklusa, nije nista pridonio svojim koalicijama.
IDS ocekivano 3.
Milan Bandic je osvojio mozda nesto manje nego sto je ocekivao, ali on dobro kotira medju manjincima, a moze opet ispasti jezicac na vazi. Nedovoljno da bude premijer, ali dovoljno da ostane gradonacelnik, jer za njegovu podrsku HDZ i MOST ce gromko zasutjeti na lokalnim izborima u Zagrebu.
Stranka Pametno, za koju pretpostavljam da je lijevo-liberalna, je za sada u Saboru, sto je poprilican uspjeh.
Potop i HDSSB-a, 1 mandat zasada. Najavljivali su koaliciju sa NK, izgleda da su im tu biraci okrenuli ledja.
da, nitko nije očekivao da će HDZ ovako dobro proći, makar su i dalje kratki 2 mandata od karamarkovog rezultata.
most je zaslužio potop koji se na žalost nije dogodio
sinčić ne čudi, on je dosljedan, birači vole dosljedne ljude makar bili i kreteni,
kolerik wrote:Ja cu ovo piti bez leda, jebiga. :) Gleda me boca Jacka dosta mrko.
U mene raste kad se napijem. Kreativniji sam! U "Jel ko vidio djevojcice,kurve,ratne zlocince?" ima barem 10 mojih fora!
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Evo još jednoga : kme kmeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemarcellus wrote:
Ha ha ha koje krokodilske suze ovdje vide moje okice ?
ha ha ha ha
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
kaja_333 wrote:Ja im ne bi pomogla ni odmogla. Razočarana sam. Hrvatima. Da su stavili Sanadera umjesto plenkija isto bi sjajan rezultat postigli. 100%.kolerik wrote:Eto vidis kajo sto se desava, tebi spomenu Stazica i udarnicki poklic, ti ne odes glasati, sada ja moram piti. :)
Prvi, pa odmah bourbon.
Da su stavili Sanadera, evo sad iz kuce da su ga dovukli, pokupio bi onih marcelovih 70 mandata, jer ''on zna''. Znao je i manga, imao je uniformu ko iz bombonjere, Galeba i Sophiu Loren.
Kad cijeli narod pati od malogradjanskog kompleksa, Plenkovic je fin ko Finska. I njegova mama takodjer.
Guest- Guest
marcellus wrote:kolerik wrote:most je zaslužio potop koji se na žalost nije dogodio
Da. Bili su zli prema Karamarku.
Guest- Guest
za Hrvatsku ne bi bio loš porez na nekretnine ukoliko bi se u isto vrijeme rasteretilo građane i tvrtke smanjenjem ili ukidanjem poreza na dohodakkic wrote:Pametno nabijem na k, lijevi satelit, a 100% podržavaju porez na neketnine..
njima ne bi dao glas nikad.
ljudi kod nas ionako previše investiraju u nekretnine, gomilaju kuće i stanove koji onda stoje prazni, dobiješ prevelike kapacitete u tom sektoru i onda gospodarstvo pati, jer bi svi htjeli živjeti lagodno od rente, da nitko ne radi ništa pametno nego da imovina generira zaradu sama po sebi
bilo bi bolje kad bi građani umjesto da investiraju u beton i ciglu investirali u industriju i proizvodnju, istraživanje i razvoj itd.
Last edited by deda ultimate nemesis on 11/9/2016, 20:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:most je zaslužio potop koji se na žalost nije dogodio
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:most je zaslužio potop koji se na žalost nije dogodio
marcellus wrote:
da, nitko nije očekivao da će HDZ ovako dobro proći, makar su i dalje kratki 2 mandata od karamarkovog rezultata.
sinčić ne čudi, on je dosljedan, birači vole dosljedne ljude makar bili i kreteni,
Nisu, to je bio rezultat Domoljubne koalicije (dakle i HSS-a, HSP AS, HRAST-a itd.). HDZ je zapravo osvojio vise mandata. Mozda, sa obzirom na slabiju izlaznost su osvojili manje glasova, ali sumnjam.
Mene je rezultat MOST-a jako iznenadio.
Dobro, vidjeti cemo, izlazne ankete ko izlazne ankete.
Guest- Guest
deda ultimate nemesis wrote:za Hrvatsku ne bi bio loš porez na nekretnine ukoliko bi se u isto vrijeme rasteretilo građane i tvrtke smanjenjem ili ukidanjem poreza na dohodakkic wrote:Pametno nabijem na k, lijevi satelit, a 100% podržavaju porez na neketnine..
njima ne bi dao glas nikad.
ljudi kod nas ionako previše investiraju u nekretnine, gomilaju kuće i stanove koji onda stoje prazni, dobiješ prevelike kapacitete u tom sektoru i onda gospodarstvo pati
bilo bi bolje kad bi građani umjesto da investiraju u beton i ciglu investirali u industriju i proizvodnju, istraživanje i razvoj itd.
Longi i ja pogodili.
Ostali forumasi ne razumiju vrijeme u kojem zive:)
Ostali forumasi ne razumiju vrijeme u kojem zive:)
dijagram-
2015-08-09
Sad je Raspudic rekao, imali su 56 prosli puta, sada imaju 57.
Guest- Guest
i lustraciji :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bi garant. Sanadera vole lijevi i desni. I plenkija. To je taj profil birača. Oni vole da se netko zgrabi za srce na himnu, poslje toga prdne i obeća Srbima autonomiju i onda ih pokrade jer toboz gradi neki most, farba tunel, otvori fontanu i spremi par miljona eura na račun u Švicarskoj.kolerik wrote:kaja_333 wrote:Ja im ne bi pomogla ni odmogla. Razočarana sam. Hrvatima. Da su stavili Sanadera umjesto plenkija isto bi sjajan rezultat postigli. 100%.kolerik wrote:Eto vidis kajo sto se desava, tebi spomenu Stazica i udarnicki poklic, ti ne odes glasati, sada ja moram piti. :)
Prvi, pa odmah bourbon.
Da su stavili Sanadera, evo sad iz kuce da su ga dovukli, pokupio bi onih marcelovih 70 mandata, jer ''on zna''. Znao je i manga, imao je uniformu ko iz bombonjere, Galeba i Sophiu Loren.
Kad cijeli narod pati od malogradjanskog kompleksa, Plenkovic je fin ko Finska. I njegova mama takodjer.
Moj kolerik, u manjini smo.
2015-08-15
No i mislio sam da će biti tijesno...tako i je.
Nadam se daće zoki sastaviti vladu nekako gravitacija i logika smjene vlasti ide tako ali svašta je moguće.
Nadam se daće zoki sastaviti vladu nekako gravitacija i logika smjene vlasti ide tako ali svašta je moguće.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 11 of 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 11 of 44