SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Ako je žena u kurzu lijepo joj daš rastavu braka i to je to.
A onda zanimljivo te iste rade šta i muški kad su povrijeđeni tj ego im je povrijeđen a osoba koju vole dakle žele zaštiti im je dala šup kartu.
To je isto ponašanje : maltretira drugoga.
Nemam šta raspravljat jer ne izgubiš li se tada čeka te PAKAO
A onda zanimljivo te iste rade šta i muški kad su povrijeđeni tj ego im je povrijeđen a osoba koju vole dakle žele zaštiti im je dala šup kartu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
pa samo ti je loš dan..jutro će promijeniti sve..ima mnogo loših dana u ljubavnih veterana.RayMabus wrote:Ako je žena u kurzu lijepo joj daš rastavu braka i to je to.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ne vrijedi ako mi se popneš na vrh glave.frakcija wrote:a zavijet što smo ga jedno drugom dali? u dobru, zlu, psihozama, neurozama?RayMabus wrote:Ne brini se neceš kod mene.frakcija wrote:ajde dušo smiri se. prebrodili smo svašta, prebrodit ćemo i ovo. sve se može dok je ljubavi srećo.RayMabus wrote:Nije to Đava nego slobodna volja pa ako ja nikoju nisam a niti cu vuc za rukav i prislom vuc i zadržavat kdo sebe tako ne ocekujem da ni nakon moje rečenice : izađi iz kuce i da te više nikad ne vidim ta druga strana ne pome s nekom peom ajme djeca šta ce susjedi , rodbina selo rec šta cu ja sad , kako ce djeca ..i slicne priče.
GUBI SE.
2014-04-11
Ne vrijedi ništa u ovom slucaju jer crveni karton znaci upravo to : GAME OVER.frakcija wrote:pa samo ti je loš dan..jutro će promijeniti sve..ima mnogo loših dana u ljubavnih veterana.RayMabus wrote:Ako je žena u kurzu lijepo joj daš rastavu braka i to je to.
2014-04-11
a kad su ti tanki živci srećo..suživot i prilagodba imaju svoje neugodne trenutke..evo obećajem da više neću pjevati onu pjesmu koja ti ide na jetru.RayMabus wrote:Ne vrijedi ako mi se popneš na vrh glave.frakcija wrote:a zavijet što smo ga jedno drugom dali? u dobru, zlu, psihozama, neurozama?RayMabus wrote:Ne brini se neceš kod mene.frakcija wrote:ajde dušo smiri se. prebrodili smo svašta, prebrodit ćemo i ovo. sve se može dok je ljubavi srećo.RayMabus wrote:Nije to Đava nego slobodna volja pa ako ja nikoju nisam a niti cu vuc za rukav i prislom vuc i zadržavat kdo sebe tako ne ocekujem da ni nakon moje rečenice : izađi iz kuce i da te više nikad ne vidim ta druga strana ne pome s nekom peom ajme djeca šta ce susjedi , rodbina selo rec šta cu ja sad , kako ce djeca ..i slicne priče.
GUBI SE.
2016-03-09
Nisu tanki ....ja ih uopce nemam kad me netko ide pravit budalom.
CRVENI KARTON..
Pravi nekog drugog budalom , rastava , alimentacija ....GUBI SE CA.
CRVENI KARTON..
2014-04-11
dušo sad si uznemiren..razgovarat ćemo kad se ohladiš i budeš racionalan. sad ću ti ostaviti prostoraRayMabus wrote:Nisu tanki ....ja ih uopce nemam kad me netko ide pravit budalom.
CRVENI KARTON..
2016-03-09
Nulta tolerancija na hebavanje u zdrav mozak.
Uostalom šta je ta rastava toliko bitna ? Oceš po svome pa eto hajde. CAO.
Pošteno.
Uostalom šta je ta rastava toliko bitna ? Oceš po svome pa eto hajde. CAO.
Pošteno.
2014-04-11
Neceš nego ceš izac kroz vrata , otic mami i tati , sutra pokrecemo brakorazvodnu parnicu.frakcija wrote:dušo sad si uznemiren..razgovarat ćemo kad se ohladiš i budeš racionalan. sad ću ti ostaviti prostoraRayMabus wrote:Nisu tanki ....ja ih uopce nemam kad me netko ide pravit budalom.
CRVENI KARTON..
AJ BOG.
2014-04-11
pa što te toliko uzrujalo? čemu tolika drama?RayMabus wrote:Neceš nego ceš izac kroz vrata , otic mami i tati , sutra pokrecemo brakorazvodnu parnicu.frakcija wrote:dušo sad si uznemiren..razgovarat ćemo kad se ohladiš i budeš racionalan. sad ću ti ostaviti prostoraRayMabus wrote:Nisu tanki ....ja ih uopce nemam kad me netko ide pravit budalom.
CRVENI KARTON..
AJ BOG.
2016-03-09
Pa eto upravo tvoj nacin razmišljanja koji je tipicno ženski : ja cu kako ja ocu a kad se nešto zashere onda cemo to izgladit.frakcija wrote:pa što te toliko uzrujalo? čemu tolika drama?RayMabus wrote:Neceš nego ceš izac kroz vrata , otic mami i tati , sutra pokrecemo brakorazvodnu parnicu.frakcija wrote:dušo sad si uznemiren..razgovarat ćemo kad se ohladiš i budeš racionalan. sad ću ti ostaviti prostoraRayMabus wrote:Nisu tanki ....ja ih uopce nemam kad me netko ide pravit budalom.
CRVENI KARTON..
AJ BOG.
NEČEMO.
Ništa mi necemo izgladit nego ceš ti kroz vrata , pokupi sve šta oceš pa i djecu , odi mami i tati il kome vec , sutra brakorazvodna parnica i dobivaš alimentaciju.
Ne želim te više vidit i to je sve.
Pokušaji da ovo izgladiš završit ce ti tako da ceš na kraju u modricama izac kroz ta vrata.
AL ČEŠ IZAC.
2014-04-11
Neceš ništa izgladit jer si napravila nešto šta je prevršilo svaku mjeru i dobijaš crveni karton.
Ti to možeš radit sa hetero osobom cistom al ne i sa menom koji sam biseks pa sam onda kad je ona druga stran ok hetero a sad kad ovo napraviš postajem homo.
Ti u moj krevet neceš.
JA SAM PEDER.
GUBI SE.
Ti to možeš radit sa hetero osobom cistom al ne i sa menom koji sam biseks pa sam onda kad je ona druga stran ok hetero a sad kad ovo napraviš postajem homo.
Ti u moj krevet neceš.
JA SAM PEDER.
GUBI SE.
2014-04-11
pa vidiš koliko si preplavljen emocijama..tvoja odluka nije racionalna, a tvoja burna reakcija meni jedino govori da u tebi još uvijek tinjaju strasti.RayMabus wrote:Pa eto upravo tvoj nacin razmišljanja koji je tipicno ženski : ja cu kako ja ocu a kad se nešto zashere onda cemo to izgladit.frakcija wrote:pa što te toliko uzrujalo? čemu tolika drama?RayMabus wrote:Neceš nego ceš izac kroz vrata , otic mami i tati , sutra pokrecemo brakorazvodnu parnicu.frakcija wrote:dušo sad si uznemiren..razgovarat ćemo kad se ohladiš i budeš racionalan. sad ću ti ostaviti prostoraRayMabus wrote:Nisu tanki ....ja ih uopce nemam kad me netko ide pravit budalom.
CRVENI KARTON..
AJ BOG.
NEČEMO.
Ništa mi necemo izgladit nego ceš ti kroz vrata , pokupi sve šta oceš pa i djecu , odi mami i tati il kome vec , sutra brakorazvodna parnica i dobivaš alimentaciju.
Ne želim te više vidit i to je sve.
Pokušaji da ovo izgladiš završit ce ti tako da ceš na kraju u modricama izac kroz ta vrata.
AL ČEŠ IZAC.
2016-03-09
Burna rekacija ha ha ha .....misliš da si crveni karton dobila bezveze ili si ga dobila nakon šta ti se sve pušta , sve je po tvome a onda ja jednom kažem NE i ti me ne ispoštuješ.
Pa ne poštuješ me.
GUBI SE.
Pa ne poštuješ me.
GUBI SE.
2014-04-11
Jel si to meni u inat il ti spontano došlo? Možemo uvesti neka ekscentrična osvježenja u intimni život akote to veseli.. dovesti nekoga po tvom izboru?RayMabus wrote:Neceš ništa izgladit jer si napravila nešto šta je prevršilo svaku mjeru i dobijaš crveni karton.
Ti u moj krevet neceš.
JA SAM PEDER.
GUBI SE.
2016-03-09
A ja cu lijepo nac ženu koja me poštuje i cijeni a ti se gubi i to je cijela priča,
Jednostavno da ne može biti jednostavnije.
Jednostavno da ne može biti jednostavnije.
2014-04-11
Neceš zato jer se ne radi o seksu nego o poštivanju.frakcija wrote:Jel si to meni u inat il ti spontano došlo? Možemo uvesti neka ekscentrična osvježenja u intimni život akote to veseli.. dovesti nekoga po tvom izboru?RayMabus wrote:Neceš ništa izgladit jer si napravila nešto šta je prevršilo svaku mjeru i dobijaš crveni karton.
Ti u moj krevet neceš.
JA SAM PEDER.
GUBI SE.
GUBI SE.
2014-04-11
tako je, ja se slazem s tobom, to je jedini nacinRayMabus wrote:Neceš nego ceš izac kroz vrata , otic mami i tati , sutra pokrecemo brakorazvodnu parnicu.frakcija wrote:dušo sad si uznemiren..razgovarat ćemo kad se ohladiš i budeš racionalan. sad ću ti ostaviti prostoraRayMabus wrote:Nisu tanki ....ja ih uopce nemam kad me netko ide pravit budalom.
CRVENI KARTON..
AJ BOG.
2014-04-19
Pa eto ti testiraj muško ženske odnose ....momak ili cura , muž ili žena ...nebitno .....one uvik nešto e ovo vako e ovo nako ....ok neka bude volja tvoja kako ti oceš ..i sad tako deset puta to hebe se tebe ....i onda lijepo jedan put od deset puta ti kažeš ne i ona se pocme s tobom prepirat.prckov wrote:tako je, ja se slazem s tobom, to je jedini nacinRayMabus wrote:Neceš nego ceš izac kroz vrata , otic mami i tati , sutra pokrecemo brakorazvodnu parnicu.frakcija wrote:dušo sad si uznemiren..razgovarat ćemo kad se ohladiš i budeš racionalan. sad ću ti ostaviti prostoraRayMabus wrote:Nisu tanki ....ja ih uopce nemam kad me netko ide pravit budalom.
CRVENI KARTON..
AJ BOG.
AJ VOZI.
2014-04-11
najvaznije je sacuvat dostojanstvo
2014-04-19
Najvažnija je duhovna lekcija koju ona sada prima a zove se : naucit ceš se ti pameti ....i imaš cijeli život sada da razmišljaš zašto si dobila šup kartu a nemožeš se više s nikim prepirat.prckov wrote:najvaznije je sacuvat dostojanstvo
MUšakarac bez žene je kao pas bez buha a žena bez muškarca je kao buha bez pasa.
NIje ona dobila šup kartu samo radi ovoga nego ce bit buha bez pasa do kraja života jer ocito voli zahebavat i dhrkat nekoga ...a sad ceš dhrkat lijepo sama sebe.
2014-04-11
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Počelo suđenje Culejevom sinu i njegovoj ekipi, brutalno su prebili mladića
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
Page 5 of 10