SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
evo ovako sam ja to..budi gori od njihRayMabus wrote:Al nije im zabranjeno da bulje i sline ispred izloga sa igračkama.RayMabus wrote:Zato ti je kod mene ako budem imao djecu a ona su puna prohtjeva na svako njihovo tata ja bih ide moje automatsko ne može a nastave li ide šiba.prckov wrote:e s ovim se slazemRayMabus wrote:Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:
pa ja se trudim sačuvat brak.
A onda ide priča dok im oci gutaju igračke s druge strane stakla.
VIdiš to košta i ima svoju cijenu i košta 10 dinara i ako zaradiš tih deset dinara onda možeš to sam kupiti ....operi suđe usisaj sobu baci smece i dobit češ za svaku radnju pola dinara i onda ceš imat 10 dinara i to ceš moci kupiti.
Odgoj.
Od malih nogu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
I sad zamisli majke ti ja u braku sa ženom i ona da ce maloj kupit neku lutku šta ja znam i ja ono to posmotrim i kažem NE i meni žena ide oponirat.RayMabus wrote:Al nije im zabranjeno da bulje i sline ispred izloga sa igračkama.RayMabus wrote:Zato ti je kod mene ako budem imao djecu a ona su puna prohtjeva na svako njihovo tata ja bih ide moje automatsko ne može a nastave li ide šiba.prckov wrote:e s ovim se slazemRayMabus wrote:Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:
pa ja se trudim sačuvat brak.
VIdiš to košta i ima svoju cijenu i košta 10 dinara i ako zaradiš tih deset dinara onda možeš to sam kupiti ....operi suđe usisaj sobu baci smece i dobit češ za svaku radnju pola dinara i onda ceš imat 10 dinara i to ceš moci kupiti.
Odgoj.
Od malih nogu.
Ma koga ti hebeš i šta ti znaš šta je meni na pameti.
Oceš sama odgajat dijete ?
Ma rastava braka odma sutradan
Zašto ?
ZATO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a što ti smeta oponiranje? zar nemaš valjane argumente?RayMabus wrote:I sad zamisli majke ti ja u braku sa ženom i ona da ce maloj kupit neku lutku šta ja znam i ja ono to posmotrim i kažem NE i meni žena ide oponirat.RayMabus wrote:Al nije im zabranjeno da bulje i sline ispred izloga sa igračkama.RayMabus wrote:Zato ti je kod mene ako budem imao djecu a ona su puna prohtjeva na svako njihovo tata ja bih ide moje automatsko ne može a nastave li ide šiba.prckov wrote:e s ovim se slazemRayMabus wrote:
Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xy
Odgoj.
Od malih nogu.
Ma rastava braka oda sutradan
Zašto ?
ZATO
2016-03-09
Pa eto ti si pametnija pa češ ih od sutra kad dobiješ papire za rastavu sama odgajatfrakcija wrote:a što ti smeta oponiranje? zar nemaš valjane argumente?RayMabus wrote:I sad zamisli majke ti ja u braku sa ženom i ona da ce maloj kupit neku lutku šta ja znam i ja ono to posmotrim i kažem NE i meni žena ide oponirat.RayMabus wrote:Al nije im zabranjeno da bulje i sline ispred izloga sa igračkama.RayMabus wrote:Zato ti je kod mene ako budem imao djecu a ona su puna prohtjeva na svako njihovo tata ja bih ide moje automatsko ne može a nastave li ide šiba.prckov wrote:
e s ovim se slazem
Odgoj.
Od malih nogu.
Zašto ?
ZATO
AJ BOG.
2014-04-11
aj dobro, nećemo kupit lutku..nek napravi sama od stari bičava.RayMabus wrote:Pa eto ti si pametnija pa češ ih od sutra kad dobiješ papire za rastavu sama odgajatfrakcija wrote:a što ti smeta oponiranje? zar nemaš valjane argumente?RayMabus wrote:I sad zamisli majke ti ja u braku sa ženom i ona da ce maloj kupit neku lutku šta ja znam i ja ono to posmotrim i kažem NE i meni žena ide oponirat.RayMabus wrote:Al nije im zabranjeno da bulje i sline ispred izloga sa igračkama.RayMabus wrote:
Zato ti je kod mene ako budem imao djecu a ona su puna prohtjeva na svako njihovo tata ja bih ide moje automatsko ne može a nastave li ide šiba.
Odgoj.
Od malih nogu.
Zašto ?
ZATO
AJ BOG.
2016-03-09
Ne nego idem s njom pred izlog i ima da joj oci ispadaju i da slini po izlogu dok s druge strane stakla stoje te igračke koje ona oce.frakcija wrote:aj dobro, nećemo kupit lutku..nek napravi sama od stari bičava.RayMabus wrote:Pa eto ti si pametnija pa češ ih od sutra kad dobiješ papire za rastavu sama odgajatfrakcija wrote:a što ti smeta oponiranje? zar nemaš valjane argumente?RayMabus wrote:I sad zamisli majke ti ja u braku sa ženom i ona da ce maloj kupit neku lutku šta ja znam i ja ono to posmotrim i kažem NE i meni žena ide oponirat.RayMabus wrote:
Al nije im zabranjeno da bulje i sline ispred izloga sa igračkama.
Odgoj.
Od malih nogu.
Zašto ?
ZATO
AJ BOG.
I ima priča za nju il njega a to je uloga oca ....da od njih radi ljude a ne mekušce i emanicpirane kenje koje poslije u životu ne znaju ništa sami misle da su popili svu pamet svijeta razmaženi su i ono .....nisu gotove ličnosti uglavnom.
2014-04-11
ja bi sve igračke poklonila dici iz grada..vidila kako mater i ćaća njihovim roditeljima spremaju verduru i suvo meso..onda bi i ja dici igračke..posli bi mi bilo žaj šta se neman s čime igrat.RayMabus wrote:Ne nego idem s njom pred izlog i ima da joj oci ispadaju i da slini po izlogu dok s druge strane stakla stoje te igračke koje ona oce.frakcija wrote:aj dobro, nećemo kupit lutku..nek napravi sama od stari bičava.RayMabus wrote:Pa eto ti si pametnija pa češ ih od sutra kad dobiješ papire za rastavu sama odgajatfrakcija wrote:a što ti smeta oponiranje? zar nemaš valjane argumente?RayMabus wrote:
I sad zamisli majke ti ja u braku sa ženom i ona da ce maloj kupit neku lutku šta ja znam i ja ono to posmotrim i kažem NE i meni žena ide oponirat.
Zašto ?
ZATO
AJ BOG.
I ima priča za nju il njega a to je uloga oca ....da od njih radi ljude a ne mekušce i emanicpirane kenje koje poslije u životu ne znaju ništa sami misle da su popili svu pamet svijeta razmaženi su i ono .....nisu gotove ličnosti uglavnom.
2016-03-09
Frakcija ti se zahebavaš a ja ti lijepo govorim zašto danas nema djece..
EManicpirane kenje samoživih majki.
Kakwe če bit nego nikakve za brak kad su žene preuzele swe a muškarci su kuraz od owce.
Prwo wam triba polomit swaku kosticu u tijelu pa onda ono oš neš Bangladeš
Hbte da se ja moram raspravljat uopče oko moga ne.
Pa rastava ide odma sutradan.
Nema rasprave uopce.
Kakwe če bit nego nikakve za brak kad su žene preuzele swe a muškarci su kuraz od owce.
Nema rasprave uopce.
2014-04-11
ma muški se uopće ne bakćaju oko dice..dobro ako i donesu koju kintu. ono rečeš mužu da zapriti dici.. on..ma jebe me se..ne pilaj me s dicon i ode na zidić na pivo. da polomit košćicu?..a ko će ti dicu othranit? ..ti si i onako il na pivi il u kladionici.RayMabus wrote:Frakcija ti se zahebavaš a ja ti lijepo govorim zašto danas nema djece..
Nema rasprave uopce.
2016-03-09
Meni ne treba nitko dicu nahranit ....nemam ih nit ih želim u emanicpaciji jer sa ovakvim majkama mogu samo ispast kilavi jadnici i emanicpirane kenje.
Kad žene budu shvačale da oponiranje muškog ne je GAME OVER pa se tu same počele kocit da im ne padne na pamet prepirat se oko ovoga ne a to nece dok ih sistem ne spusti dole onda cu razmišljat o kreiranju obitelji.
VI danas kod mene ne bi pet dana trajale sa tim svojim stavovima i ponašanjem.
Letile bi kroz prozor nakon petog dana.
Kad žene budu shvačale da oponiranje muškog ne je GAME OVER pa se tu same počele kocit da im ne padne na pamet prepirat se oko ovoga ne a to nece dok ih sistem ne spusti dole onda cu razmišljat o kreiranju obitelji.
VI danas kod mene ne bi pet dana trajale sa tim svojim stavovima i ponašanjem.
Letile bi kroz prozor nakon petog dana.
2014-04-11
Posle rekordnih 6.500 migranata nađenih u ponedeljak na Sredozemnom moru, spasilačke ekipe su danas prikupile 3.000 ljudi između obala Libije i Italije
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:622812-U-jednom-danu-spaseno-3000-imigranata-na-Mediteranu
Evo ih još malo pa vi sherite šta vi ocete necete .....bolje da nas nima nego da nam ženske gazduju.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:622812-U-jednom-danu-spaseno-3000-imigranata-na-Mediteranu
Evo ih još malo pa vi sherite šta vi ocete necete .....bolje da nas nima nego da nam ženske gazduju.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
Ovo je lijepa vijest. Mladić je vjerovatno bio od roda Desimira.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dva brata wrote:lik je bio u samoobrani, napala ga ženska, udrila ga preko 30puta.. on nju 4 puta nakon 30udaraca
Na sudu bi najebao svejedno. Znam slučaj kad je ženska razbila nos policajcu (RH) a sud ju je oslobodio. Sudac je samo pitao koliko kila ima žena a koliko policajac a budući da je ona bila "sitna", presudio da nema ništa od napada.
catabbath-
2015-08-22
Sitna al dinamitna.
Guest- Guest
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Počelo suđenje Culejevom sinu i njegovoj ekipi, brutalno su prebili mladića
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
Page 10 of 10