SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Treba slušati sebe.
Ti si najbitnija osoba na ovoj planeti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
ti si moj gospodar Matane. Kako je tebi volja.RayMabus wrote:Treba slušati sebe.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Pa ne treba mi to. Da mi to treba onda ti onih 20-ak puta prije nebih rekao ma boli me kuaraz radi šta oš.frakcija wrote:ti si moj gospodar Matane. Kako je tebi volja.RayMabus wrote:Treba slušati sebe.
Moje ne dolazi iz analiza da nešto nije dobro za kompletnu familiju i ako mi se tu suprostaviš i pametuješ .....kreirat češ sama do kraja života istu.
IMAT ČEŠ POTPUNO SLOBODU .....djecu češ odgajat točno kako ti hočeš.
Stvariu kuci češ namjestiti točno kako ti hočeš.
Sve ce biti kao ti hoceš.
Al to nije više moj problem.
2014-04-11
a kako ću ja pogodit šta ti oćeš, a šta nećeš? uvik ruski rulet..ko zna šta mu je na pameti?RayMabus wrote:Pa ne treba mi to. Da mi to treba onda ti onih 20-ak puta prije nebih rekao ma boli me kuaraz radi šta oš.frakcija wrote:ti si moj gospodar Matane. Kako je tebi volja.RayMabus wrote:Treba slušati sebe.
Moje ne dolazi iz analiza da nešto nije dobro za kompletnu familiju i ako mi se tu suprostaviš i pametuješ .....kreirat češ sama do kraja života istu.
2016-03-09
vidis..odma sam ja prepozno da si ti dobra zena za zenitfrakcija wrote:ma ne rušin ti..svaki put kad dica reču odnija ga đava luda, šta se ne razvedeš? ja in rečen da se ćaću triba slušat.RayMabus wrote:Puca mi kuraz za dicu ....rušiš moj autoritet i to još ispred njih .....necu ti to dati.
Odgajat ceš ih sama..
Nece gledati kako im majka ruši autoritet ocu
POŠTIVAT ČE ME JER IMAM SVOJE JA.
AJ BOG.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa i ne moraš samo kad cuješ ne i ne može nestani.frakcija wrote:a kako ću ja pogodit šta ti oćeš, a šta nećeš? uvik ruski rulet..ko zna šta mu je na pameti?RayMabus wrote:Pa ne treba mi to. Da mi to treba onda ti onih 20-ak puta prije nebih rekao ma boli me kuaraz radi šta oš.frakcija wrote:ti si moj gospodar Matane. Kako je tebi volja.RayMabus wrote:Treba slušati sebe.
Dragi ja bi išla u kazalište.
Ne može.
NEMA ALI JA BI OVO ONO ......KRAJ RASPRAVE.
Povuci se ....nestani.
2014-04-11
Sto su se ray i frakcija oženili?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
simuliramo bračne razmirice..nagovaram ga da se pomirimo. otišla sam u kazalište bez odobrenja.kaja_333 wrote:Sto su se ray i frakcija oženili?
2016-03-09
Ne i ne može su dvije najvažnije riječi kod muškoga.
To se vidi kad odgajaju djecu : kad im nešto kaže da ne i/il ne može .....pa djeca ne poslušaju odma šiba proradi.
A ako ja morma šibu koristit kod odrasle osobe suprotnog spola onda kvragu sve ...odo ja kroz vrata , sutra ti je brakorazvodna parnica , dobit ceš alimentaciju i odgajaj ih sama.
To se vidi kad odgajaju djecu : kad im nešto kaže da ne i/il ne može .....pa djeca ne poslušaju odma šiba proradi.
A ako ja morma šibu koristit kod odrasle osobe suprotnog spola onda kvragu sve ...odo ja kroz vrata , sutra ti je brakorazvodna parnica , dobit ceš alimentaciju i odgajaj ih sama.
2014-04-11
a i ti planeš na svaku pizdariju.. nije sve na botun..kad me sve naučiš ondaš me izgubit.RayMabus wrote:Ne i ne može su dvije najvažnije riječi kod muškoga.
2016-03-09
NIsam ti to rekao nego pošto se ti obracaš meni tražiš da ja odem i lijepo ti kažem ne.frakcija wrote:simuliramo bračne razmirice..nagovaram ga da se pomirimo. otišla sam u kazalište bez odobrenja.kaja_333 wrote:Sto su se ray i frakcija oženili?
Da si rekla ja cu ic u kazalište pa ok hajde tko ti smeta.
2014-04-11
nisu, razvode se iako nisu vjencanikaja_333 wrote:Sto su se ray i frakcija oženili?
2014-04-19
pa ja se trudim sačuvat brak.prckov wrote:nisu, razvode se iako nisu vjencanikaja_333 wrote:Sto su se ray i frakcija oženili?
2016-03-09
Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:pa ja se trudim sačuvat brak.prckov wrote:nisu, razvode se iako nisu vjencanikaja_333 wrote:Sto su se ray i frakcija oženili?
2014-04-11
Razlog ovome ti je šta su muškarci autorite za djecu pa kad im ista dođu sa Tata ja bi dobiju automatski ne može.RayMabus wrote:Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:pa ja se trudim sačuvat brak.prckov wrote:nisu, razvode se iako nisu vjencanikaja_333 wrote:Sto su se ray i frakcija oženili?
To da su te naucili od malih nogu ko šta te otac nije naucio ti meni nebi dolazila sa : JA .....xy rečenicama.
2014-04-11
a kad napadaš mene..moram objasnit sebe..a to ide sa ja.. pa u intimnom smo odnosu..neću generalizirat, uopćavat..kaka san, taka san, tvoja san..šta je tuje..nema reklamacija..šta bog sastavi, samo crna zemja rastavi.RayMabus wrote:Razlog ovome ti je šta su muškarci autorite za djecu pa kad im ista dođu sa Tata ja bi dobiju automatski ne može.RayMabus wrote:Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:pa ja se trudim sačuvat brak.prckov wrote:nisu, razvode se iako nisu vjencanikaja_333 wrote:Sto su se ray i frakcija oženili?
To da su te naucili od malih nogu ko šta te otac nije naucio ti meni nebi dolazila sa : JA .....xy rečenicama.
2016-03-09
e s ovim se slazemRayMabus wrote:Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:pa ja se trudim sačuvat brak.prckov wrote:nisu, razvode se iako nisu vjencanikaja_333 wrote:Sto su se ray i frakcija oženili?
2014-04-19
Zato ti je kod mene ako budem imao djecu a ona su puna prohtjeva na svako njihovo tata ja bih ide moje automatsko ne može a nastave li ide šiba.prckov wrote:e s ovim se slazemRayMabus wrote:Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:pa ja se trudim sačuvat brak.prckov wrote:nisu, razvode se iako nisu vjencanikaja_333 wrote:Sto su se ray i frakcija oženili?
2014-04-11
I ova stoji, nema se ovdi sta dodatfrakcija wrote:a kad napadaš mene..moram objasnit sebe..a to ide sa ja.. pa u intimnom smo odnosu..neću generalizirat, uopćavat..kaka san, taka san, tvoja san..šta je tuje..nema reklamacija..šta bog sastavi, samo crna zemja rastavi.RayMabus wrote:Razlog ovome ti je šta su muškarci autorite za djecu pa kad im ista dođu sa Tata ja bi dobiju automatski ne može.RayMabus wrote:Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:pa ja se trudim sačuvat brak.prckov wrote:
nisu, razvode se iako nisu vjencani
2014-04-19
Al nije im zabranjeno da bulje i sline ispred izloga sa igračkama.RayMabus wrote:Zato ti je kod mene ako budem imao djecu a ona su puna prohtjeva na svako njihovo tata ja bih ide moje automatsko ne može a nastave li ide šiba.prckov wrote:e s ovim se slazemRayMabus wrote:Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:pa ja se trudim sačuvat brak.prckov wrote:
nisu, razvode se iako nisu vjencani
A onda ide priča dok im oci gutaju igračke s druge strane stakla.
VIdiš to košta i ima svoju cijenu i košta 10 dinara i ako zaradiš tih deset dinara onda možeš to sam kupiti ....operi suđe usisaj sobu baci smece i dobit češ za svaku radnju pola dinara i onda ceš imat 10 dinara i to ceš moci kupiti.
Odgoj.
Od malih nogu.
2014-04-11
evo ovako sam ja to..budi gori od njihRayMabus wrote:Al nije im zabranjeno da bulje i sline ispred izloga sa igračkama.RayMabus wrote:Zato ti je kod mene ako budem imao djecu a ona su puna prohtjeva na svako njihovo tata ja bih ide moje automatsko ne može a nastave li ide šiba.prckov wrote:e s ovim se slazemRayMabus wrote:Onda nikad ne započimaj rečenicu sa : JA .....xyfrakcija wrote:
pa ja se trudim sačuvat brak.
A onda ide priča dok im oci gutaju igračke s druge strane stakla.
VIdiš to košta i ima svoju cijenu i košta 10 dinara i ako zaradiš tih deset dinara onda možeš to sam kupiti ....operi suđe usisaj sobu baci smece i dobit češ za svaku radnju pola dinara i onda ceš imat 10 dinara i to ceš moci kupiti.
Odgoj.
Od malih nogu.
2016-03-09
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Počelo suđenje Culejevom sinu i njegovoj ekipi, brutalno su prebili mladića
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
Page 9 of 10