SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Žensko se ne udara. To se drugačije rešava.vuksadinare wrote:drmnuo bi on nju...ali tko zna kakav je adut iova imala u rukama pa nek pokusa....bolje pretrpit jednu sljagu nego da se pusti prica...dzango wrote:Izgiboše pičke purgerske. BBG jače od BBB.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
ma tip je Srbin vis kak mu je glava kockasta...vuksadinare wrote:drmnuo bi on nju...ali tko zna kakav je adut iova imala u rukama pa nek pokusa....bolje pretrpit jednu sljagu nego da se pusti prica...dzango wrote:Izgiboše pičke purgerske. BBG jače od BBB.
kod nas samo zenske mlate Srbe, zajebana je situacija mz nas prati sa 10 pari ociju nakon Vucicevog pisamceta kako su Hrvati genocidni.
Prihvatili smo drugarsku kritiku i prepustilli nasim zenskama da mlate Srbe. Samo se ti zajebavaj sa Noor i megi ;)
Guest- Guest
Al uglavno udarac je bio bogovski ....ja se odma zaljubio.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u curu ili tipa? Tebe se to mora pitati...RayMabus wrote:Al uglavno udarac je bio bogovski ....ja se odma zaljubio.
Guest- Guest
U curu , bmk za tipa.kolerik wrote:u curu ili tipa? Tebe se to mora pitati...RayMabus wrote:Al uglavno udarac je bio bogovski ....ja se odma zaljubio.
2014-04-11
i rasturi mi glavu )
Last edited by pizzon on 30/8/2016, 11:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne daj se longi da ti huškaju mizoginiju kako se kome ćefne! longi rules! eto vam na!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
To je ženska za ženit. Prava lavica.
2014-04-11
Ona nikog nije zvala ...sama riješava stvar ....koraca ...vidi se da je namjera uzrok ....dolazi ....hvata ga za ruku a to je ono onesposobljavanje ....zna vec šta ce ....dum ......ha ha ha ha
Mala je prava.
I vraca se ....nema bijega.
Lavica.
To je za ženit .....sutra imaš djecu nema ono mužu netko me tukao ugrožavao djecu ...ova sama odlazi na teren i mlati sve.
Mala je prava.
I vraca se ....nema bijega.
Lavica.
To je za ženit .....sutra imaš djecu nema ono mužu netko me tukao ugrožavao djecu ...ova sama odlazi na teren i mlati sve.
2014-04-11
dzango wrote:Žensko se ne udara. To se drugačije rešava.vuksadinare wrote:drmnuo bi on nju...ali tko zna kakav je adut iova imala u rukama pa nek pokusa....bolje pretrpit jednu sljagu nego da se pusti prica...dzango wrote:Izgiboše pičke purgerske. BBG jače od BBB.
tako je džani, to su riječi muškarca
Guest- Guest
Biti će da je dečko riješavao neku drugu a ova saznala...
Nebitno za raspravu. Bitno je da nije cilj da se žene boje muških jer su fizički jači dapace netrebaju se bojati i ono koriste neke mehanizme kljucanja u zdrav mozak i pilaju drugu stranu u živce a kad dođe do pizdharija onda se vade da su slabiji spol ......meni je ova puno poštenija od takvih mentalnih sklopova ...ja došla ja te opalila oš još ,,,,ono u biti potucu se s tobom ako treba , ne bojim te se .....nema kljucanja nego odma ajmo pa tko koga.dawson wrote:Biti će da je dečko riješavao neku drugu a ova saznala...
2014-04-11
naravno..kurcem po Medjunozju..ako ne pomaze,isim u čelo..resetiranje sustava..dzango wrote:Žensko se ne udara. To se drugačije rešava.vuksadinare wrote:drmnuo bi on nju...ali tko zna kakav je adut iova imala u rukama pa nek pokusa....bolje pretrpit jednu sljagu nego da se pusti prica...dzango wrote:Izgiboše pičke purgerske. BBG jače od BBB.
Guest- Guest
RayMabus wrote:ono u biti potucu se s tobom ako treba
Meni je jučer tako jedna došla ali mislim da je bila psihički poremećena.
catabbath-
2015-08-22
Bez obzira jel ona ima neko zaleđe iza sebe kako je netko spomenuo treba imat muda do poda ovako zveknit nekoga na samo a jaci je plus ono vidiš po nacinu hoda i potezima da je to profi udarac i vjerovatno nešto i trenira u tom stilu.
Lavica jednostavno .....ja se zaljubio odma.
Lavica jednostavno .....ja se zaljubio odma.
2014-04-11
RayMabus wrote: to profi udarac i vjerovatno nešto i trenira u tom stilu.
Sorry ali to nije profi udarac već standardni krkanski
catabbath-
2015-08-22
...da .....zato se i srušio na pod .....ha ha hadawson wrote:RayMabus wrote: to profi udarac i vjerovatno nešto i trenira u tom stilu.
Sorry ali to nije profi udarac već standardni krkanski
2014-04-11
Idem pratit neke druge vijest ...evo 6500 imigranata jucer doplovilo u Italiju .....ovdje sam rekao šta sam imao : ženi to.
2014-04-11
RayMabus wrote:...da .....zato se i srušio na pod .....ha ha ha
Da jer te samo profi udarac može srušiti na pod. Btw da je bio profi mali nebi više ustao
Ženska je fighter. Ne boji se. Sama riješava stvar.
To su dobre kvalitete za ženku.
Moš se opusti da ce netko pokušat išta dijetetu dok je ona u blizini.
To su dobre kvalitete za ženku.
Moš se opusti da ce netko pokušat išta dijetetu dok je ona u blizini.
2014-04-11
Ja žene dijelim na dva tipa : lavica i emanicpirana kenja.
To mi je jedina podijela koja meni treba.
Ova je lavica ......to je materijal za ženidbu.
To mi je jedina podijela koja meni treba.
Ova je lavica ......to je materijal za ženidbu.
2014-04-11
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Počelo suđenje Culejevom sinu i njegovoj ekipi, brutalno su prebili mladića
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
Page 2 of 10