SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
ja bi joj bar kad se okrene ic reko kroz prozor dubre jednoRayMabus wrote:Brige me, Ne bitno. Poanta je : DOVIĐEMA.prckov wrote:ja bi joj se malo I nagovorio usput
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Cuj nece dobit nikakvu ružnu riječ niti radnju ako se odma isti sekund pokupi i nestane.prckov wrote:ja bi joj bar kad se okrene ic reko kroz prozor dubre jednoRayMabus wrote:Brige me, Ne bitno. Poanta je : DOVIĐEMA.prckov wrote:ja bi joj se malo I nagovorio usput
NIKAD NE RASPRAVLJAM O SVOJIM ODLUKAMA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sve ste vi istefrakcija wrote:
2014-04-19
u pravu si, bolje se samo nasmijatRayMabus wrote:Cuj nece dobit nikakvu ružnu riječ niti radnju ako se odma isti sekund pokupi i nestane.prckov wrote:ja bi joj bar kad se okrene ic reko kroz prozor dubre jednoRayMabus wrote:Brige me, Ne bitno. Poanta je : DOVIĐEMA.prckov wrote:ja bi joj se malo I nagovorio usput
2014-04-19
ne smiješ ih donositi u afektu. možda si prethodno odaslao pogrešne signale, glumio da te neke stvari ne smetaju, zato si sad izgubio kontrolu.RayMabus wrote:Cuj nece dobit nikakvu ružnu riječ niti radnju ako se odma isti sekund pokupi i nestane.prckov wrote:ja bi joj bar kad se okrene ic reko kroz prozor dubre jednoRayMabus wrote:Brige me, Ne bitno. Poanta je : DOVIĐEMA.prckov wrote:ja bi joj se malo I nagovorio usput
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Cuj to se neradi da bi se nekome smijao , rugao vikao na njega upucivao mu ružne riječi ili ga tukao.prckov wrote:u pravu si, bolje se samo nasmijatRayMabus wrote:Cuj nece dobit nikakvu ružnu riječ niti radnju ako se odma isti sekund pokupi i nestane.prckov wrote:ja bi joj bar kad se okrene ic reko kroz prozor dubre jednoRayMabus wrote:Brige me, Ne bitno. Poanta je : DOVIĐEMA.prckov wrote:ja bi joj se malo I nagovorio usput
To se radi jer ta osoba ne poštuje hijerarhiju,
Tamo gdje nema hijerarhije nema ni discipline a gdje nema disciplne vlada rasulo.
Da bi osoba ženskog spola na ovoj planeti bila iznad mene po hijerahiji trebala bi imat koji čin više.
Ocito ga nema kad uvijek mora biti po njenome kako ona oce.
Da bi zapovijedao moraš znati slušati a to ova NEMA.
2014-04-11
da, u pravu si, nije mi to palo na pamet....longi jes cuo ovofrakcija wrote:ne smiješ ih donositi u afektu. možda si prethodno odaslao pogrešne signale, glumio da te neke stvari ne smetaju, zato si sad izgubio kontrolu.RayMabus wrote:Cuj nece dobit nikakvu ružnu riječ niti radnju ako se odma isti sekund pokupi i nestane.prckov wrote:ja bi joj bar kad se okrene ic reko kroz prozor dubre jednoRayMabus wrote:Brige me, Ne bitno. Poanta je : DOVIĐEMA.prckov wrote:ja bi joj se malo I nagovorio usput
2014-04-19
bar se malo naceritRayMabus wrote:Cuj to se neradi da bi se nekome smijao , rugao vikao na njega upucivao mu ružne riječi ili ga tukao.prckov wrote:u pravu si, bolje se samo nasmijatRayMabus wrote:Cuj nece dobit nikakvu ružnu riječ niti radnju ako se odma isti sekund pokupi i nestane.prckov wrote:ja bi joj bar kad se okrene ic reko kroz prozor dubre jednoRayMabus wrote:
Brige me, Ne bitno. Poanta je : DOVIĐEMA.
To se radi jer ta osoba ne poštuje hijerarhiju,
Tamo gdje nema hijerarhije nema ni discipline a gdje nema disciplne vlada rasulo.
Da bi osoba ženskog spola na ovoj planeti bila iznad mene po hijerahiji trebala bi imat koji čin više.
Ocito ga nema kad uvijek mora biti po njenome kako ona oce.
Da bi zapovijedao moraš znati slušati a to ova NEMA.
2014-04-19
JESAM .....postoje žuti kartoni prije crvenoga ,....nisam baš tako netolerantan ....samo ne govorim nikad da je vec u žutome nego gledam oce li osoba sama shvatit.prckov wrote:da, u pravu si, nije mi to palo na pamet....longi jes cuo ovofrakcija wrote:ne smiješ ih donositi u afektu. možda si prethodno odaslao pogrešne signale, glumio da te neke stvari ne smetaju, zato si sad izgubio kontrolu.RayMabus wrote:Cuj nece dobit nikakvu ružnu riječ niti radnju ako se odma isti sekund pokupi i nestane.prckov wrote:ja bi joj bar kad se okrene ic reko kroz prozor dubre jednoRayMabus wrote:
Brige me, Ne bitno. Poanta je : DOVIĐEMA.
Osobe koje rade žute kartone a ne shvacaju da ih rade .....nastavit ce to radit.
NIje na meni da nekoga nešto obucavam.
GUBI SE = VRATI SE U PRVI RAZRED.
2014-04-11
a maloprije si rekao da je crveni karton duhovna lekcija, a sad nije na tebi da nekoga učiš..ti jednostavno voliš dramu, pa to ti je..zato te i pali ona mlataračica.RayMabus wrote:JESAM .....postoje žuti kartoni prije crvenoga ,....nisam baš tako netolerantan ....samo ne govorim nikad da je vec u žutome nego gledam oce li osoba sama shvatit.prckov wrote:da, u pravu si, nije mi to palo na pamet....longi jes cuo ovofrakcija wrote:ne smiješ ih donositi u afektu. možda si prethodno odaslao pogrešne signale, glumio da te neke stvari ne smetaju, zato si sad izgubio kontrolu.RayMabus wrote:Cuj nece dobit nikakvu ružnu riječ niti radnju ako se odma isti sekund pokupi i nestane.prckov wrote:
ja bi joj bar kad se okrene ic reko kroz prozor dubre jedno
Osobe koje rade žute kartone a ne shvacaju da ih rade .....nastavit c to radit.
2016-03-09
Ne možeš naucit nekoga nešto tko to nece.frakcija wrote:a maloprije si rekao da je crveni karton duhovna lekcija, a sad nije na tebi da nekoga učiš..ti jednostavno voliš dramu, pa to ti je..zato te i pali ona mlataračica.RayMabus wrote:JESAM .....postoje žuti kartoni prije crvenoga ,....nisam baš tako netolerantan ....samo ne govorim nikad da je vec u žutome nego gledam oce li osoba sama shvatit.prckov wrote:da, u pravu si, nije mi to palo na pamet....longi jes cuo ovofrakcija wrote:ne smiješ ih donositi u afektu. možda si prethodno odaslao pogrešne signale, glumio da te neke stvari ne smetaju, zato si sad izgubio kontrolu.RayMabus wrote:
Cuj nece dobit nikakvu ružnu riječ niti radnju ako se odma isti sekund pokupi i nestane.
Možeš ga samo vratit na početak.
2014-04-11
2016-03-09
A u ovom konkretnom slucaju to nije kao ova scena iz Apokalipsa al u nekim drugima je pa ostanu bez glave kad me ne slušaju al ima više veze sa nepoštivanjem u hijerarhiji GF nego sad sa ženama toliko.RayMabus wrote:Ne možeš naucit nekoga nešto tko to nece.frakcija wrote:a maloprije si rekao da je crveni karton duhovna lekcija, a sad nije na tebi da nekoga učiš..ti jednostavno voliš dramu, pa to ti je..zato te i pali ona mlataračica.RayMabus wrote:JESAM .....postoje žuti kartoni prije crvenoga ,....nisam baš tako netolerantan ....samo ne govorim nikad da je vec u žutome nego gledam oce li osoba sama shvatit.prckov wrote:da, u pravu si, nije mi to palo na pamet....longi jes cuo ovofrakcija wrote:
ne smiješ ih donositi u afektu. možda si prethodno odaslao pogrešne signale, glumio da te neke stvari ne smetaju, zato si sad izgubio kontrolu.
Možeš ga samo vratit na početak.
No sa ženama je ista prica : vratit ceš se na početak rastava plus još imaš i djecu ...sad lijepo traži novog muža al sa novim iskustvom kako te takvo ponašanje može i te kako koštat braka i to braka u kojem si mogla puno toga i nitko ti to nije zabranjivao.
KRECEŠ OD POČETKA
CAO BAO.
Plus djecica ko privjseci plus godine plus gorak okus u ustima šta si bila tako bahata bezobrazna i svojeglava
DUHOVNA LEKCIJA
Last edited by RayMabus on 30/8/2016, 17:49; edited 1 time in total
2014-04-11
jel te nasekiralo šta stalno odam po kavama sa forumašima ili što? nije mi se činilo da si ljubomoran.
2016-03-09
Slobodan si u onoj mjeri u kojima drugima daješ slobodu.frakcija wrote:jel te nasekiralo šta stalno odam po kavama sa forumašima ili što? nije mi se činilo da si ljubomoran.
AKo ja tebi to zabranim onda i ti imaš pravo to meni .....dakle necu to zabranjivati.
2014-04-11
Rastave nisu kraj svijeta ...barem kako ja to vidim ...ako žena nevalja nevalja.
Dobar konj ima tisucu mana a loš samo jednu da nevalja a žena koja ne poštuje autoritet muža NEVALJA.
Kod mene je rasprava na moje NE automatski nepoziva rastava braka ....nemoš niti protesnu notu uložit.
SAMO SE GUBI I TO JE TO.
Dobar konj ima tisucu mana a loš samo jednu da nevalja a žena koja ne poštuje autoritet muža NEVALJA.
Kod mene je rasprava na moje NE automatski nepoziva rastava braka ....nemoš niti protesnu notu uložit.
SAMO SE GUBI I TO JE TO.
2014-04-11
nema rastave u katolika.RayMabus wrote:Rastave nisu kraj svijeta ...barem kako ja to vidim ...ako žena nevalja nevalja.
SAO SE GUBI I TO JE TO.
2016-03-09
longi, a sta ako je zena dobra I ne zanovjeta I slusa nadredenog..nesto ovako ko frakcija, ona je divna za zenit
2014-04-19
jesam..podnosim udarce, toplinu i vlagu i odlično držim i ne pušćam. ko paket od hrvatske pošte sam.prckov wrote:longi, a sta ako je zena dobra I ne zanovjeta I slusa nadredenog..nesto ovako ko frakcija, ona je divna za zenit
2016-03-09
kod mene to nije bilo tako, prvo islo u parlament (ja, zena I djeca) i onda ako se usvoji usvojiRayMabus wrote:Rastave nisu kraj svijeta ...barem kako ja to vidim ...ako žena nevalja nevalja.
SAMO SE GUBI I TO JE TO.
2014-04-19
Pa broji .....koliko puta ce dobit zeleno svijetlo na neraspravljanje na moje jedno NE.prckov wrote:longi, a sta ako je zena dobra I ne zanovjeta I slusa nadredenog..nesto ovako ko frakcija, ona je divna za zenit
Dragi mogu li ja .... ? Možeš.
Dragi mogu li ja .... ? Ne možeš. A šta ti meni nikad ništa , ja to ocu , ti meni ne daš
AJ GUBI SE.
BRŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
2014-04-11
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Počelo suđenje Culejevom sinu i njegovoj ekipi, brutalno su prebili mladića
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
Page 7 of 10