SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
Ja žene dijelim na dva tipa : lavica i emanicpirana kenja.
To mi je jedina podijela koja meni treba.
Ova je lavica ......to je materijal za ženidbu.
To mi je jedina podijela koja meni treba.
Ova je lavica ......to je materijal za ženidbu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
I ima još jedna podijela koja upravo sa ovom gornjom daje četri osnovna tipa žena : ta podijela je na plitke i inteligentne.
Lavica - inteligentna
Lavica - plitka
Kenja emanicpirana _ inteligentna
Kenja emanicipirana - plitka
....
Lavica inteligentna je dobitna kombinacija.
Lavica - inteligentna
Lavica - plitka
....
2014-04-11
Iz ove podijele žena dobijete ono šta sam ja rekao ovdje nekoliko puta a to je da su dvije trečine žena danas u kurzu al da im ono nekih 30% ovih šta su ok a to su vam upravo lavice inteligentne.
Ovo ostalo je Bože sacuvaj.
Kategorija : kokoši.
Ovo ostalo je Bože sacuvaj.
Kategorija : kokoši.
2014-04-11
Vi ste inace daleko od tog ideala lavica inteligentna jer za tako šta osoba mora imat psihologiju u malom prstu a u to upada i mehanizam crne pantere a to je upravo ovaj kod ove ženske na videu : napad.
mehanizam crne pantere : crna pantera stoji na hodniku na skalama. Ti si ušao u kucu tj došao ispred nje i moraš ici spavati. Krevet je na katu. Da bi došao do sobe moraš tj možeš :
- popeti se uz fasadu izvanka i ici spavati
. popeti se skalama i praviti da nema crne pantere
- ostati spavati vanka
.- napasti crnu panteru i eliminirati je
. cekati da crna pantera sama ode
----
Ukidanjem emanicpacijije oli ti ga matrijahalne imperije šta ce doci uskoro jer ce natalitet krahirat vi ne postižete da ove ženske postanu lavice al ukidate kategoriju emanicpiranih kenja i plitkih lavica koje su borbene al pametuju previše i onda u suštini imate opet patrijah i onda vam natalitet opet raste ....tako da niste postigli cilj nego samo popravljate natalitet.
mehanizam crne pantere : crna pantera stoji na hodniku na skalama. Ti si ušao u kucu tj došao ispred nje i moraš ici spavati. Krevet je na katu. Da bi došao do sobe moraš tj možeš :
- popeti se uz fasadu izvanka i ici spavati
. popeti se skalama i praviti da nema crne pantere
- ostati spavati vanka
. cekati da crna pantera sama ode
----
Ukidanjem emanicpacijije oli ti ga matrijahalne imperije šta ce doci uskoro jer ce natalitet krahirat vi ne postižete da ove ženske postanu lavice al ukidate kategoriju emanicpiranih kenja i plitkih lavica koje su borbene al pametuju previše i onda u suštini imate opet patrijah i onda vam natalitet opet raste ....tako da niste postigli cilj nego samo popravljate natalitet.
2014-04-11
Mi smo vidjeli na cesti kad je Ruskinja ošamarila pijanca. Krenuo on rukom njoj za struk, ona mu maknula ruku, a on s drugom za rame. Kad mu je cura, ona cca 25 on 4 banke u odijelu pijan oko 19 h, malo se zavotkao, zveknula šamar zateturao je al ostao na nogama. Mora da se sutra ujutro dok se brijao pitao od kud mi ova šljiva.
Guest- Guest
Nije Srbin 100%. Vidiš da ne zna šta bi učinio sa ženskom. Hrvat jedan kroz jedan. Purger.kolerik wrote:ma tip je Srbin vis kak mu je glava kockasta...vuksadinare wrote:drmnuo bi on nju...ali tko zna kakav je adut iova imala u rukama pa nek pokusa....bolje pretrpit jednu sljagu nego da se pusti prica...dzango wrote:Izgiboše pičke purgerske. BBG jače od BBB.
kod nas samo zenske mlate Srbe, zajebana je situacija mz nas prati sa 10 pari ociju nakon Vucicevog pisamceta kako su Hrvati genocidni.
Prihvatili smo drugarsku kritiku i prepustilli nasim zenskama da mlate Srbe. Samo se ti zajebavaj sa Noor i megi ;)
Inace ove četri kategorije žena mogu još dodatno opisati no nema neke potrebe a razlog je jednostavan a zove se moc jednostavnosti i koga nema taj ne postoji.RayMabus wrote:I ima još jedna podijela koja upravo sa ovom gornjom daje četri osnovna tipa žena : ta podijela je na plitke i inteligentne.
Lavica - inteligentna
Lavica - plitka
....
Zašto bih vas ja trpio i analizirao kad vas mogu pobiti ?
JEDINI SVEDOK TRAGEDIJE Majku bacio sa terase, ćerki smrskao jagodičnu kost
Suzana Božinović | 30. 08. 2016 - 09:33h
| Komentara: 11
Jedini svedok sinoćne tragedije u zaječarskom naselju ''Kraljevica'', kada je Milen Milenović (31) bacio kroz terasu sa osmog sprata svoju nevenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43), a potom skočio za njom i ubio se jeste Marija Ranđelović (23), ćerka iz prvog braka ubijene Tatjane.
Foto: Privatna arhiva Marija Ranđelović
Mariju je odmah nakon tragedije odvezla hitna pomoć i ona je hospitalizovana na zaječarskom odeljenju hirurgije. Devojka je jedini očevidac tragedije, ali do sada nije mogla dati izjavu policiji jer ne može da govori zbog povreda, a bila je i pod jakim sedativima zbog bolova tako da nije bila u mogućnosti da napiše šta se sve odigravalo pre tragedije.
- Kada smo otišli na razgovor sa Marijom, šokirao nas je njen izgled. Lice joj je bilo u modricama, potpuno izobličeno, naduto, sa krvnim podlivima. Nije bila u mogućnosti da daje izjavu, tako da ćemo pokušati da sa njom obavimo razgovor danas - saznajemo nezvanično u policiji.
http://www.blic.rs/vesti/hronika/jedini-svedok-tragedije-majku-bacio-sa-terase-cerki-smrskao-jagodicnu-kost/xm5jcrr
Jednostavno cu vas izbrisati sa lica zemlje i to je to.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
I utrpam vam hrpu muslimana koji su svi patrijahalni i GOOD BY EMANICPIRANE KENJE I LAVICE PLITKE.
2014-04-11
VIŠE od 460 migranata i izbjeglica noćas je iz Turske stiglo na grčke otoke. To je najveći broj dolazaka u jednom danu zabilježen u posljednjih nekoliko tjedana. Većina ih je u Grčku ušla preko otoka Kosa i Lezbosa.
Dan prije zabilježen je dolazak svega 190 novih izbjeglica, pa je toliki porast broja dolazaka grčke vlasti natjerao da se zapitaju nije li Turska počela propuštati izbjeglice kako bi pojačala pritisak na EU.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pojacava-se-priljev-izbjeglica-na-grcke-otoke-turska-pocela-propustati-novi-val/916159.aspx
Samo trpaj.
Dan prije zabilježen je dolazak svega 190 novih izbjeglica, pa je toliki porast broja dolazaka grčke vlasti natjerao da se zapitaju nije li Turska počela propuštati izbjeglice kako bi pojačala pritisak na EU.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pojacava-se-priljev-izbjeglica-na-grcke-otoke-turska-pocela-propustati-novi-val/916159.aspx
Samo trpaj.
2014-04-11
A ti ko pravo muško, zgazio bi je... Tip je po meni ispao OK. Jebeš muškarca koji tuče žene. I ja bi radije otrpio da me žensko nokautira nego da se idem iživljavat nad njom.Eroo wrote:Još ga pita "Oš još?"...
A cuj ako je kriv onda ono ....međutim ako nisi kriv a netko te napada i sad je to ova ženska dakle netko slabiji al amo stavit tu i da je neki stariji covik koji je fizicki slabiji ....dakle namjerno necu da stavim muško ženske odnose jer ocu da izbjegnem tu pricu i samo naglasim poantu ....dakle neki stari prdonja zna da je slabiji i onda on tebi a nisi ti kriv dođe i nešto sad cu ja tebe udarit a ja sam stariji pa ti mene neceš .......kako bi nokaut dobio .....swe bi zvijezde bile njegowe.provocator wrote:A ti ko pravo muško, zgazio bi je... Tip je po meni ispao OK. Jebeš muškarca koji tuče žene. I ja bi radije otrpio da me žensko nokautira nego da se idem iživljavat nad njom.Eroo wrote:Još ga pita "Oš još?"...
2014-04-11
provocator wrote:A ti ko pravo muško, zgazio bi je... Tip je po meni ispao OK. Jebeš muškarca koji tuče žene. I ja bi radije otrpio da me žensko nokautira nego da se idem iživljavat nad njom.Eroo wrote:Još ga pita "Oš još?"...
Naravno. Uostalom žena nikad ne diže ruku ili glas bez razloga.
Guest- Guest
Je... da je babi kurac bila bi deda.
Da se razmemo ovaj odgovor ide rajmabusa
Da se razmemo ovaj odgovor ide rajmabusa
dawson wrote:Ugl. zajebano, da je on njoj vratio, bilo bi u svim medijima kao nasilje nad ženama a kaznena prijava mu nebi falila.
Guest- Guest
Joda, ovo je već telepatija, sad sam te spomenula Megici.
Guest- Guest
Eto ....a kad ja kažem da je najbolje sa njima ne imat posla i nemaš oih problema i mozak na pašu onda skaču si a kad ceš ti na curu , a kad češ se ti ženit ?dva brata wrote:dawson wrote:Ugl. zajebano, da je on njoj vratio, bilo bi u svim medijima kao nasilje nad ženama a kaznena prijava mu nebi falila.
Pa nikad.
2014-04-11
..ova druga sigurno ej punica...kad se bradonja ovako par puta zaletiodva brata wrote:dawson wrote:Ugl. zajebano, da je on njoj vratio, bilo bi u svim medijima kao nasilje nad ženama a kaznena prijava mu nebi falila.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lik je bio u samoobrani, napala ga ženska, udrila ga preko 30puta.. on nju 4 puta nakon 30udaraca
Guest- Guest
Bradonja je debil a ewo i zašto : ljubaw , zaštitnik woljene osobe ....al kad ta osoba ode ili hoče ode onda to pada i postane nasilnik jer u suštini voli tu osobu a izgubio je taj status i sad ga pokušava na silu vratiti ......sine pusti je u kuraz ...nek ide gdje god hoče ....nađi drugu ....ne budi debil ....gledaj sebe.vuksadinare wrote:..ova druga sigurno ej punica...kad se bradonja ovako par puta zaletiodva brata wrote:dawson wrote:Ugl. zajebano, da je on njoj vratio, bilo bi u svim medijima kao nasilje nad ženama a kaznena prijava mu nebi falila.
2014-04-11
Žiwi i pusti druge da žiwe ....ljudi owdje na forumu misle da bih ja tukao žensku radi owih stwari ....ma ne bi nikad ...akoš ič ajde ....al znaš kad bih je tukao ?
Tukao bih je krwnički kad bih joj ja rekao da ode a ona neče
Nemam ja šta s tobom raspravljat : WOZI.
2014-04-11
To je vještina koja je važna, ali zanemarena – kako otpočeti priču o raskidu. Mrmljamo, zapinjemo, izbjegavamo i od svega pravimo nered. Jedini razlog što se to dešava jeste što pokušavamo biti pristojni.
Ovo je objašnjenje ekipe iza YouTube kanala "The School of Life" koja u kratkim videima podcrtava niz lekcija o svakodnevnom životu koje vjerovatno već znamo, ali na koje se svaki čovjek treba povremeno podsjetiti.
Finoća - to je razlog sve naše gluposti i okrutnosti. Izbjegavamo biti hladni jer smo sentimentalna bića. Esencija sentimentalnosti jeste potreba da se bude voljen čak i od onih koje ne volimo, to je narcisističko htijenje da se ljubav primi bez potrebe da se ona i plati.
Ali pristojnost nema ulogu u okončanju ljubavne veze. Biti fin i pun razumijevanja jednostavno produžava patnju druge osobe...Da bi sve bilo bezbolnije, onaj koji prekida vezu mora ubiti svaku nadu.
Pisac Marcel Proust je zapisao kako "najdirljivije govore drže onaj koji nije zaljubljen". Ljubavnici koji se rastaju mogu se zbog toga naći u neugodnoj situaciji gdje jedna osoba plače jer je ostavljena, a druga plače jer je pod stresom. Nerijetko, tuga druge osobe biva zamijenjena za iskreni znak ljubavi.
Najljepši način okončanja veze jeste držanje brutalnih govora koji će odagnati svaku nadu u to da je "ostavljač" iole dobra osoba. Hrabar način izlaska iz veze jeste dopuštenje da ostavljeni/a zamrzi osobu koju je do jučer voljela. To je iskrena plemenitost.
Prestanite misliti kako nekome činite uslugu i kako ostavljena osoba nikada neće pronaći nekoga kao što ste vi. Nema ništa loše u odluci da neko nije za vas, ali je itekako loše odugovlačiti da se konačno sklonite sa puta.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t9832-kako-ispravno-prekinuti-ljubavnu-vezu
Ovo je objašnjenje ekipe iza YouTube kanala "The School of Life" koja u kratkim videima podcrtava niz lekcija o svakodnevnom životu koje vjerovatno već znamo, ali na koje se svaki čovjek treba povremeno podsjetiti.
Finoća - to je razlog sve naše gluposti i okrutnosti. Izbjegavamo biti hladni jer smo sentimentalna bića. Esencija sentimentalnosti jeste potreba da se bude voljen čak i od onih koje ne volimo, to je narcisističko htijenje da se ljubav primi bez potrebe da se ona i plati.
Ali pristojnost nema ulogu u okončanju ljubavne veze. Biti fin i pun razumijevanja jednostavno produžava patnju druge osobe...Da bi sve bilo bezbolnije, onaj koji prekida vezu mora ubiti svaku nadu.
Pisac Marcel Proust je zapisao kako "najdirljivije govore drže onaj koji nije zaljubljen". Ljubavnici koji se rastaju mogu se zbog toga naći u neugodnoj situaciji gdje jedna osoba plače jer je ostavljena, a druga plače jer je pod stresom. Nerijetko, tuga druge osobe biva zamijenjena za iskreni znak ljubavi.
Najljepši način okončanja veze jeste držanje brutalnih govora koji će odagnati svaku nadu u to da je "ostavljač" iole dobra osoba. Hrabar način izlaska iz veze jeste dopuštenje da ostavljeni/a zamrzi osobu koju je do jučer voljela. To je iskrena plemenitost.
Prestanite misliti kako nekome činite uslugu i kako ostavljena osoba nikada neće pronaći nekoga kao što ste vi. Nema ništa loše u odluci da neko nije za vas, ali je itekako loše odugovlačiti da se konačno sklonite sa puta.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t9832-kako-ispravno-prekinuti-ljubavnu-vezu
2014-04-11
Tako je... Ti si pravo muško! To žene vole!RayMabus wrote:Žiwi i pusti druge da žiwe ....ljudi owdje na forumu misle da bih ja tukao žensku radi owih stwari ....ma ne bi nikad ...akoš ič ajde ....al znaš kad bih je tukao ?
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Počelo suđenje Culejevom sinu i njegovoj ekipi, brutalno su prebili mladića
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» Senf ukinuo Advent u zagrebackim kvartovima pa izazvao pobunu.'A ovdje je najvise dobio..'
» Još jedna djevojka izgubila život zbog selfija
» Djevojka zbog majice 4 godine na sudu
Page 3 of 10