Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/kultura/clanak/id/498934/udovica-mate-parlova-nokautirala-serbedziju-predstavi-uskratila-ime-svojeg-supruga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
sigurno neka prokleta ljuta desnicarka..
2015-09-08
Re: Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
neka probaju s Beneš
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
bora-corba wrote:neka probaju s Beneš
Ili Žika Tabadžija
e..udovici nisu dali valjda lovicu...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa logicno je da se placa onima koji imaju pravo na brendirano ime ako ga netko zeli koristiti u neke druge svrhe...no ocito kod radeta i njegove skupine nije obicaj placanja...nego primanja love a kad treba platiti prave se 'mutavi'kaja wrote:e..udovici nisu dali valjda lovicu...
2015-09-08
haha, baš takvuksadinare wrote:pa logicno je da se placa onima koji imaju pravo na brendirano ime ako ga netko zeli koristiti u neke druge svrhe...no ocito kod radeta i njegove skupine nije obicaj placanja...nego primanja love a kad treba platiti prave se 'mutavi'kaja wrote:e..udovici nisu dali valjda lovicu...
Guest- Guest
Fino ih je zajebala, a oni toliko vole Matu i samo su htjeli obiljeziti sjecanje na njega:)
dijagram-
2015-08-09
http://net.hr/hot/zvijezde/rade-serbedzija-svecano-porinuo-barku-koju-je-dobio-od-milene-dravic-njome-ce-ploviti-na-probe-na-malom-brijunu/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
baš je okrutna, ne razmišlja koliko su vlastite love u to uložilidijagram wrote:Fino ih je zajebala, a oni toliko vole Matu i samo su htjeli obiljeziti sjecanje na njega:)
Guest- Guest
ulozili su muda labudova...lovu im daje i minist.kulture...naucila raja da prima ali ne i da daje..Noor wrote:baš je okrutna, ne razmišlja koliko su vlastite love u to uložilidijagram wrote:Fino ih je zajebala, a oni toliko vole Matu i samo su htjeli obiljeziti sjecanje na njega:)
2015-09-08
sarkazam, vuče...vuksadinare wrote:ulozili su muda labudova...lovu im daje i minist.kulture...naucila raja da prima ali ne i da daje..Noor wrote:baš je okrutna, ne razmišlja koliko su vlastite love u to uložilidijagram wrote:Fino ih je zajebala, a oni toliko vole Matu i samo su htjeli obiljeziti sjecanje na njega:)
Guest- Guest
Mislim da je to bezveze.
Mate Parlov je bio "opće dobro". Legenda jugoslavenskog i svjetskog boksa i ja mislim da se tu supruga nema što miješati.
Recimo ja sada hoću napraviti film ili predstavu o Draženu Petroviću, Matiji Ljubeku,ili Rajku Mitiću...I tko me u tome može spriječiti???
Mate Parlov je bio "opće dobro". Legenda jugoslavenskog i svjetskog boksa i ja mislim da se tu supruga nema što miješati.
Recimo ja sada hoću napraviti film ili predstavu o Draženu Petroviću, Matiji Ljubeku,ili Rajku Mitiću...I tko me u tome može spriječiti???
2014-04-22
Ne razumi da oni Matu vole vise nego ona.Noor wrote:baš je okrutna, ne razmišlja koliko su vlastite love u to uložilidijagram wrote:Fino ih je zajebala, a oni toliko vole Matu i samo su htjeli obiljeziti sjecanje na njega:)
Zena namjerno zajebava.
dijagram-
2015-08-09
znam...sve su to foleri...kojim vjeruju tipovi poput jastreba,sore i slicnihNoor wrote:sarkazam, vuče...vuksadinare wrote:ulozili su muda labudova...lovu im daje i minist.kulture...naucila raja da prima ali ne i da daje..Noor wrote:baš je okrutna, ne razmišlja koliko su vlastite love u to uložilidijagram wrote:Fino ih je zajebala, a oni toliko vole Matu i samo su htjeli obiljeziti sjecanje na njega:)
2015-09-08
nitko..ali moras prvo pitati obitelj da li se slazu i naravno posto je ime brendirano i platiti..pa ti snimaj sto hoces..jastreb wrote:Mislim da je to bezveze.
2015-09-08
ma to je premaleno, ja mislim da mu ministarstvo treba kupiti nešto veće, jače i luksuznijejastreb wrote:http://net.hr/hot/zvijezde/rade-serbedzija-svecano-porinuo-barku-koju-je-dobio-od-milene-dravic-njome-ce-ploviti-na-probe-na-malom-brijunu/
Guest- Guest
Zašto onda nitko nije pitao Jovanku,a napisali su o Titu bezbroj prestava,filmova,knjiga...???vuksadinare wrote:nitko..ali moras prvo pitati obitelj da li se slazu i naravno posto je ime brendirano i platiti..pa ti snimaj sto hoces..jastreb wrote:Mislim da je to bezveze.
2014-04-22
zato jer je onda bio jednopartijski sistema dans je demokracija..i trzisna pravila..jastreb wrote:Zašto onda nitko nije pitao Jovanku,a napisali su o Titu bezbroj prestava,filmova,knjiga...???vuksadinare wrote:nitko..ali moras prvo pitati obitelj da li se slazu i naravno posto je ime brendirano i platiti..pa ti snimaj sto hoces..jastreb wrote:Mislim da je to bezveze.
2015-09-08
partija i stane dolanc su odlucivaliumjesto jovanke..
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rodjakinja Mate Parlova osvojila srebrnu medalju u maratonu na EP u atletici u Minhenu
» SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
» Hase se sprdao sa kvaziljevicarima na Frljicevoj predstavi
» PRVI HRVAT NA TRONU EUROPE NAKON PARLOVA – FILIP HRGOVIĆ!
» Dnevno: Merkel uskratila potporu zbunjenom Karamarku
» SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
» Hase se sprdao sa kvaziljevicarima na Frljicevoj predstavi
» PRVI HRVAT NA TRONU EUROPE NAKON PARLOVA – FILIP HRGOVIĆ!
» Dnevno: Merkel uskratila potporu zbunjenom Karamarku
Page 1 of 2