Tko je Marko Perković Thompson?
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Tko je Marko Perković Thompson?
Misliš porušenu kuću, to je jedino mogao ostaviti... Stvarno odjebi s tim forama, jebo slavlje ako ga slaviš iz tih razloga. I onda sto kurčevih žalopojki nad folksdojčerima, jer ipak su oni bili 100 % nevini, ali svaki Jovan je četnik i zločinac...Brain32 wrote:Tompson? To onaj kaj pjeva:
Oj Jovane, pobratime mio,
gdje si ono traktor ostavijooo...
Jel to taj?
Guest- Guest
Čoveku ispričaš vic a on te vređa. Jebote.pizzon wrote:dzango wrote:- Sine, oćeš pasulja?pizzon wrote:
strašno, kakvu lepotu palite !
- Neću, kevo, ješću na poslu.
- Ti se zaposlio? Joj blago majci, ima boga... A gde to?
- Jesam, rokam pluseve i minuse na komentare na netu, a posle osam sati kliktanja dođe gospodin Nebojša Stefanović i donese nam sendviče sa PEČENICOM mljac mljac.
- Ilija gromovnik nek te spuca u muda da se nikad ne razmnožavaš, mršiskuće.
ti si stvarno otiso u aut.
primitvna konjina, obican primitvac plus kreten !
tko tupi, to je stvar subjektivnog gledanjadzango wrote:Šta ti je neprilično? Jednostavno pitanje i jednostavan odgovor. Šta je MPT? MPT je turbofolk pevač. Šta ga tupiš?
pojam turbo-folka za tebe je izgleda puno širi, bar kad se radi o MPT, no za mene je turbo-folk ovo dolje, npr.
pa ako tu vidiš sličnost s Thompsonom i njegovim pjesmama, onda mislim da nešto ne valja s... hm, valjda tvojim sluhom i ušima
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pod turbofolk spada treš muzika koja meša stilove i pravi hibridnog monstruma prijemčivog najnižim ljudskim porivima uz lake note koje lako i na prvu loptu ulaze u uvo. Kod klasičnih turbofolkera reč je ljubavnim osećanjima koje lako falsifikuje i pakuje u plastične kese koje se mogu odmah otvoriti i konzumirati kao brza hrana po fastfudovima. Tompson radi to isto i umesto ljubavnih jada pakuje ksenofobiju,. ugroženost i filozofiju krvi i tla. Stari i oprobani recept Gorana Bregovića.Neve wrote:tko tupi, to je stvar subjektivnog gledanjadzango wrote:Šta ti je neprilično? Jednostavno pitanje i jednostavan odgovor. Šta je MPT? MPT je turbofolk pevač. Šta ga tupiš?
pojam turbo-folka za tebe je izgleda puno širi, bar kad se radi o MPT, no za mene je turbo-folk ovo dolje, npr.
pa ako tu vidiš sličnost s Thompsonom i njegovim pjesmama, onda mislim da nešto ne valja s... hm, valjda tvojim sluhom i ušima
jel vakodzango wrote:Turbo folk uvek cilja publiku i dirne ih da padnu u sevdah kao šljiva u govno. Ono, dignu obe ruke iznad glave i šrafe sijalice na lusteru.Neve wrote:inače, najbolji su mi oni koji se žale da MPT piše i pjeva za ciljanu publiku
pa ye, puno je naprednije i bolje pisati i pjevati za bzvz, za ništa i nikoga
ili kao Josipović, za 3-4 profesora kompozicije, koji se ful pale na kvazimodernističke 'harmonijske distorzije'
2014-04-19
Jebagati. Ti kao da si na Fejsu. :slowpoke:bogomdani wrote:epte se..odoh zderati...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni je dobar THOMPSON , i Bregović isto.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa pjeva..takvi smo mi srbi, zato me i svrbi..dzango wrote:Našeg? Od kad je ovaj naš?frakcija wrote:ma kopira vašeg tifu totalka.dzango wrote:Ono jest. Ume da protera kada zapne u WC-u. Ima taj jedinstveni glas stenjanja na šolji u toaletu.frakcija wrote:ima dosta tekstova koji me ganu..moj dida i ja..kletva kralja zvonimira..piše li on to sam?
ajmo kvit rokija ili turbofolk
http://sprdex.net.hr/2015-02/sprdex-kviz-saznaj-razlikujes-li-srpsku-cajku-od-rock-klasika/
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Vidim ovdje se Ceca uglavnom spominje kao tipični primjer turbofolka.
Ona to nije nikad bila,niti je to sada.
Ona je na početku karijere bila narodnjak tipičan za kraj 80-tih i početak 90-tih,da bi kasnije uz vrhunske tekstopisce,aranžere i glazbenike postala nešto što se nikako ne može stavljati u isti koš sa Darom Bubamarom, Mc Stojanom,Topolkom i sličnim trash folkom.
Ona to nije nikad bila,niti je to sada.
Ona je na početku karijere bila narodnjak tipičan za kraj 80-tih i početak 90-tih,da bi kasnije uz vrhunske tekstopisce,aranžere i glazbenike postala nešto što se nikako ne može stavljati u isti koš sa Darom Bubamarom, Mc Stojanom,Topolkom i sličnim trash folkom.
2014-04-22
Može se on zaderati, što za rock nije loše. Tifu je, čuje se po kopiranim manirizmima, očito pažljivo skidao. A po pitanju tko bolje rockerski reve, pa to uopće nije teško pitanje. Adolf, narafski, a tko drugi?udba wrote:To ne možeš reć, ima izrazito jak rokerski glas, ja bih rekao da mu je njegov domoljubizam čak suzio karijerne mogućnosti. Kao roker je mogao imati međunarodnu karijeru s onako jakim glasom. Pa jesi li čula kad zapjeva "zmija me za srce ugrizla"? Ajde nabroji, ko od domaćih pjevača može tako odraditi onaj težak i zahtjevan refren?Sora wrote:Los pjevac . U glazbenom smislu ne bi doguro dalje od lokalne birtije.
Ali zna gdje su rvatine slabe. Na kriz i mac.
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav.
Šmajser je kao prvo i najvažnije, sposoban businessman. On isporučuje ono što tržište traži. Što više reći. Ako ti misliš da bi mogao bolje od njega, samo daj.v_vlado wrote:Mladić koji je popravio zube,voli se oblačit u crno,voli da mu plačaju a da ništa neradi,stekao popriličan imetak bez dana radnog staža,oženio se pred bogom, zakleo bogu i onda to pogazio oženivši se opet u crkvi,a on kao veliki vjernik.......uglavnom uzor jednog dijela mladih a vrijeme će pokazati da je loš primjer modernog čovjeka...
2016-07-24
sa tifom sam se jednom napioOf.Fender wrote:Može se on zaderati, što za rock nije loše. Tifu je, čuje se po kopiranim manirizmima, očito pažljivo skidao. A po pitanju tko bolje rockerski reve, pa to uopće nije teško pitanje. Adolf, narafski, a tko drugi?udba wrote:To ne možeš reć, ima izrazito jak rokerski glas, ja bih rekao da mu je njegov domoljubizam čak suzio karijerne mogućnosti. Kao roker je mogao imati međunarodnu karijeru s onako jakim glasom. Pa jesi li čula kad zapjeva "zmija me za srce ugrizla"? Ajde nabroji, ko od domaćih pjevača može tako odraditi onaj težak i zahtjevan refren?Sora wrote:Los pjevac . U glazbenom smislu ne bi doguro dalje od lokalne birtije.
Ali zna gdje su rvatine slabe. Na kriz i mac.
2014-04-19
Ero,aj prošeći malo.Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav.
2014-04-22
E to, što više sijalica zašfrafiš, to je provod bio bolji.prckov wrote:jel vakodzango wrote:Turbo folk uvek cilja publiku i dirne ih da padnu u sevdah kao šljiva u govno. Ono, dignu obe ruke iznad glave i šrafe sijalice na lusteru.Neve wrote:inače, najbolji su mi oni koji se žale da MPT piše i pjeva za ciljanu publiku
pa ye, puno je naprednije i bolje pisati i pjevati za bzvz, za ništa i nikoga
ili kao Josipović, za 3-4 profesora kompozicije, koji se ful pale na kvazimodernističke 'harmonijske distorzije'
Lako je tebi da kažeš. U njegovim godinama to i nije tako lako.jastreb wrote:Ero,aj prošeći malo.Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav.
jel ti imaš naglasak ko tifa?prckov wrote:
sa tifom sam se jednom napio
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Čovjek njegovih godina radi samnom na baušteli i baca žbuku kao mašina.dzango wrote:Lako je tebi da kažeš. U njegovim godinama to i nije tako lako.jastreb wrote:Ero,aj prošeći malo.Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav.
2014-04-22
Istina, Silvije Berger je idejni tvorac turbo folka. Ali koliko god da se naizkradao (rekao je Stravinski: - Loši kompozitori posuđuju, dobri kompozitori kradu), MPT je za njega glazbeno kreativno druga, ako ne i treća liga. A što se tiče smisla za posao, tu mu je ipak malo bliži.dzango wrote:...pastirski rok, inače patent Gorana Bregovića, preteče i idejnog tvorca turbo folka.Eroo wrote:Nešto između folka i roka. , bih ja rekao.dzango wrote:Turbo folk pevač.
2016-07-24
Najozbiljnije sam te upitao.jastreb wrote:Ero,aj prošeći malo.Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav.
Pokušavam saznati čeprkajuć po netu i ne uspijevam u tome. Pa velim, kad si već tu...Ako hoćeš, ne moraš.
Last edited by Eroo on 6/8/2016, 15:17; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» München - Perkovic i Mustac nemaju sanse
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!