Rat protiv islama smo već izgubili
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Zašto ne prihvatiš cinjenicu da postoje oni koji nisu ni za matrijahalnu imperiju ni za kalifat ?Iknar je gay wrote:A musliman ?RayMabus wrote:MIroljubiv sam.Iknar je gay wrote:Onda je islam idealna religija za tebe,možda jednog dana postaneš selefijski vođa.RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.
Moj neprijatelj je žena koja ne zatvara gubicu a ja je nesmijem polomit.
I svaka osoba koja mislili da će je zakon zaštit i ne shvaća da neće.
Koristim tuđu energiju da ga pobjedim.
Nikad necu biti selefijski vođa.
Ovako se gubiš jer misliš da postoje samo dvije strane u sukobu.
Ove obje navedene su moj neprijatelj.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Cudno je pricati s umovima koji vide cijeli film na nacin dvije strane u sukobu pa ako nisi ova onda si ona.
Zašto ?
Ja bi objesio i matrijahalnu imperiju i kalifat za jaja i nebi uopce trepnuo.
I jedni i drugi su mi samo isti novcic al dvije strane.
Zar je teška spoznaja o nekoj trecoj strani koja ne voli ni matrijahalnu imperiju nit kalifat ?
To je tako teško ?
Zašto ?
Zar je teška spoznaja o nekoj trecoj strani koja ne voli ni matrijahalnu imperiju nit kalifat ?
To je tako teško ?
2014-04-11
predstavnik galaktičke federacije i sotonin glasnogovornik.
bit će fajta.
bit će fajta.
2014-12-30
Ooo ne moj dragi Asthar prijatelju,puno je tu različitih krugova involviranih u taj sukob,a najdraži su mi oni koji se uopće ne spominju u cijeloj toj priči.RayMabus wrote:Zašto ne prihvatiš cinjenicu da postoje oni koji nisu ni za matrijahalnu imperiju ni za kalifat ?Iknar je gay wrote:A musliman ?RayMabus wrote:MIroljubiv sam.Iknar je gay wrote:Onda je islam idealna religija za tebe,možda jednog dana postaneš selefijski vođa.RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.
Moj neprijatelj je žena koja ne zatvara gubicu a ja je nesmijem polomit.
I svaka osoba koja mislili da će je zakon zaštit i ne shvaća da neće.
Koristim tuđu energiju da ga pobjedim.
Nikad necu biti selefijski vođa.
Ovako se gubiš jer misliš da postoje samo dvije strane u sukobu.
Ove obje navedene su moj neprijatelj.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da,ali takođe je teška spoznaja o strani koja još uvijek nikada nije imala priliku uspostavit potpuno drugačiji koncept društvenog uređenja od ovih koji su tebi najdraži,(kalifat i matrijarhat)RayMabus wrote:Cudno je pricati s umovima koji vide cijeli film na nacin dvije strane u sukobu pa ako nisi ova onda si ona.
Zašto ?
To je tako teško ?
2015-07-23
Fajt mi baš nije zanimljiv. MIroljubiv sam.veber wrote:predstavnik galaktičke federacije i sotonin glasnogovornik.
bit će fajta.
Zanimljiv mi je onaj dio gdje nekome smrskam glavu velikim čekićem nakon šta shvatim da debil ne kuži ništa pa bio on pripadnik ideologije kapitalizma i matrijahalne imperije i tog stila ili vjerskog fundamentalizma.
A duhovna poruka glasi : Ne moram se ja s tobom raspravljat. Ubit ću te, Moc jednostavnosti.
Što sam rekao par postova prije ? Koristim tuđu energiju da pobjedim neprijatelja.
Evo :
Idemo dalje.
Nakon šta slomim matrijahalnu imperiju na redu su vjerski fundametalisti.
Jednostavno.
Pobit ću i jedne i druge.
2014-04-11
Vrhunska definicija..HQ wrote:"Činjenica je međutim da su islamisti rak Europe, rak koji se širi, strano tijelo koje ne možemo izbaciti zbog naših zakona i moralnog koda, čije širenje možemo tek usporiti, ali koji će nas doći glave kad – tad. A kao lijek se nudi još više imigracije, integracije, manjinskih prava, što je otprilike kao da pacijentu s rakom pluća predložite da više puši, pa se možda rak integrira u pluća. Europa je kapitulirala pred militantnim islamom, samo još to samoj sebi ne želi priznati. Njeno jedino sredstvo obrane su plišani medvjedići i bojanje sličica na facebooku."
to the point, odlično
Guest- Guest
Vjerski fundamentalisti su nužni,te u mnogim slučajevima stimulirani iz istih onih cenatara koji će na kraju religiju dokinuti,kada dođe vrijeme za to,te ljudi budu zgađeni vjerskim fundamentalizmom,a religije prezrene i odbačene.
Zato su vjerski fanatici nužno zlo.
2015-07-23
Koji ti je filmski vjerski fanatik ostao naročito u pamćenju?Iknar je gay wrote:Vjerski fundamentalisti su nužni,te u mnogim slučajevima stimulirani iz istih onih cenatara koji će na kraju religiju dokinuti,kada dođe vrijeme za to,te ljudi budu zgađeni vjerskim fundamentalizmom,a religije prezrene i odbačene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
haha ma nisi, bar ne od nas s finim i dobrim genimaveber wrote:burka i hidžab sakriju godine, sada sam ga najebao
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa ne baš filmski,ali u tv seriji Star Gate SG-1,u zadnjim sezonama pojavljuju se ,,Orijski priori'' propovjednici koji me sada nekako podsjećaju i na islamiste i na jehove svjedoke ujedno.jastreb wrote:Koji ti je filmski vjerski fanatik ostao naročito u pamćenju?Iknar je gay wrote:Vjerski fundamentalisti su nužni,te u mnogim slučajevima stimulirani iz istih onih cenatara koji će na kraju religiju dokinuti,kada dođe vrijeme za to,te ljudi budu zgađeni vjerskim fundamentalizmom,a religije prezrene i odbačene.
2015-07-23
odmah mi lakše.HQ wrote:haha ma nisi, bar ne od nas s finim i dobrim genimaveber wrote:burka i hidžab sakriju godine, sada sam ga najebao
daj mi javi kada ti marc budete kod macole da posjetim gospoju
2014-12-30
Meni majka od Charry iz istoimenog filma.Iknar je gay wrote:Pa ne baš filmski,ali u tv seriji Star Gate SG-1,u zadnjim sezonama pojavljuju se ,,Orijski priori'' propovjednici koji me sada nekako podsjećaju i na islamiste i na jehove svjedoke ujedno.jastreb wrote:Koji ti je filmski vjerski fanatik ostao naročito u pamćenju?Iknar je gay wrote:Vjerski fundamentalisti su nužni,te u mnogim slučajevima stimulirani iz istih onih cenatara koji će na kraju religiju dokinuti,kada dođe vrijeme za to,te ljudi budu zgađeni vjerskim fundamentalizmom,a religije prezrene i odbačene.
A evo kako ja zamišljam Mabusa,iz intergalaktičkog carstva:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Subota..rano sam iziso u grad,oko 7 i nes..navrnuo u novvootvoreni bekeraj ,prekput rathausa,sjeo na omiljenu visoku stolicu i uzivao uz kapućino premium..(nije nis posebno premijum osim velike kolicine-dugo se pijucka)..polako su poceli dolaziti selaki i razmjestati svoje standove sa proizvodima-idila,polako se ljudi izvlacili i popunjavali ulice..par sati kasnije guzvara,pune terase,ljudi se mimoilaze,a odjedared dojde 4 marice policijske sa ekvivalentom interventnih i razmjestise se oko trka i pjeve u patrolu se bacili..nis se nije dogadjalo,nego kao mjera prodostroznosti,kako je rekla jedna pandurka..
Svabi mogu zaboraviti negdasnja lijepa vremena bez Nigga i khozoepa nabrijanih na ulicama..
Svabi mogu zaboraviti negdasnja lijepa vremena bez Nigga i khozoepa nabrijanih na ulicama..
Guest- Guest
Ne slažem se.bogomdani wrote:Vrhunska definicija..HQ wrote:"Činjenica je međutim da su islamisti rak Europe, rak koji se širi, strano tijelo koje ne možemo izbaciti zbog naših zakona i moralnog koda, čije širenje možemo tek usporiti, ali koji će nas doći glave kad – tad. A kao lijek se nudi još više imigracije, integracije, manjinskih prava, što je otprilike kao da pacijentu s rakom pluća predložite da više puši, pa se možda rak integrira u pluća. Europa je kapitulirala pred militantnim islamom, samo još to samoj sebi ne želi priznati. Njeno jedino sredstvo obrane su plišani medvjedići i bojanje sličica na facebooku."
to the point, odlično
Treba trpati.
Fali radne snage.
2014-04-11
definicija nije u koliziji sa trpanjem,nego sa analizom dogadjaji i svega sto stoji iza..trpaj,trpaj,dok ne pukne i zlo se prosiri Europom,.,no onda i racunaj da vam uz noge polako na Balkan uspuzu islamska bratija i tko zna sto sve ne..RayMabus wrote:Ne slažem se.bogomdani wrote:Vrhunska definicija..HQ wrote:"Činjenica je međutim da su islamisti rak Europe, rak koji se širi, strano tijelo koje ne možemo izbaciti zbog naših zakona i moralnog koda, čije širenje možemo tek usporiti, ali koji će nas doći glave kad – tad. A kao lijek se nudi još više imigracije, integracije, manjinskih prava, što je otprilike kao da pacijentu s rakom pluća predložite da više puši, pa se možda rak integrira u pluća. Europa je kapitulirala pred militantnim islamom, samo još to samoj sebi ne želi priznati. Njeno jedino sredstvo obrane su plišani medvjedići i bojanje sličica na facebooku."
to the point, odlično
Treba trpati.
Fali radne snage.
Guest- Guest
Ja ti lijepo kažem da treba trpati.bogomdani wrote:definicija nije u koliziji sa trpanjem,nego sa analizom dogadjaji i svega sto stoji iza..trpaj,trpaj,dok ne pukne i zlo se prosiri Europom,.,no onda i racunaj da vam uz noge polako na Balkan uspuzu islamska bratija i tko zna sto sve ne..RayMabus wrote:Ne slažem se.bogomdani wrote:Vrhunska definicija..HQ wrote:"Činjenica je međutim da su islamisti rak Europe, rak koji se širi, strano tijelo koje ne možemo izbaciti zbog naših zakona i moralnog koda, čije širenje možemo tek usporiti, ali koji će nas doći glave kad – tad. A kao lijek se nudi još više imigracije, integracije, manjinskih prava, što je otprilike kao da pacijentu s rakom pluća predložite da više puši, pa se možda rak integrira u pluća. Europa je kapitulirala pred militantnim islamom, samo još to samoj sebi ne želi priznati. Njeno jedino sredstvo obrane su plišani medvjedići i bojanje sličica na facebooku."
to the point, odlično
Treba trpati.
Fali radne snage.
Nema beba.
Fali radne snage.
Trpaj.
Ili rađaj više ....KENJO.
2014-04-11
Ljudi se previše nakotilo,te je nužna depopulacija da bi se održao ekosustav. Životinje i biljke imaju svoju ulogu u ekosustavu,dok su ljudi obični paraziti bez kojih bi ovaj planet bio puno bolji.Najbolje bi bilo kada bi se proširio neki virus koji bi pogodio samo ljude,a biljke i životinje da budu pošteđene.RayMabus wrote:Ja ti lijepo kažem da treba trpati.bogomdani wrote:definicija nije u koliziji sa trpanjem,nego sa analizom dogadjaji i svega sto stoji iza..trpaj,trpaj,dok ne pukne i zlo se prosiri Europom,.,no onda i racunaj da vam uz noge polako na Balkan uspuzu islamska bratija i tko zna sto sve ne..RayMabus wrote:Ne slažem se.bogomdani wrote:Vrhunska definicija..HQ wrote:"Činjenica je međutim da su islamisti rak Europe, rak koji se širi, strano tijelo koje ne možemo izbaciti zbog naših zakona i moralnog koda, čije širenje možemo tek usporiti, ali koji će nas doći glave kad – tad. A kao lijek se nudi još više imigracije, integracije, manjinskih prava, što je otprilike kao da pacijentu s rakom pluća predložite da više puši, pa se možda rak integrira u pluća. Europa je kapitulirala pred militantnim islamom, samo još to samoj sebi ne želi priznati. Njeno jedino sredstvo obrane su plišani medvjedići i bojanje sličica na facebooku."
to the point, odlično
Treba trpati.
Fali radne snage.
Nema beba.
Fali radne snage.
Trpaj.
Ili rađaj više ....KENJO.
2015-07-23
aha, a javim i kad se vratimo, jer si obećao vodovodne radove i u mojoj kupioniveber wrote:odmah mi lakše.
daj mi javi kada ti marc budete kod macole da posjetim gospoju
neva- Posts : 4367
2014-04-12
jastreb wrote:Meni majka od Charry iz istoimenog filma.Iknar je gay wrote:Pa ne baš filmski,ali u tv seriji Star Gate SG-1,u zadnjim sezonama pojavljuju se ,,Orijski priori'' propovjednici koji me sada nekako podsjećaju i na islamiste i na jehove svjedoke ujedno.jastreb wrote:Koji ti je filmski vjerski fanatik ostao naročito u pamćenju?Iknar je gay wrote:Vjerski fundamentalisti su nužni,te u mnogim slučajevima stimulirani iz istih onih cenatara koji će na kraju religiju dokinuti,kada dođe vrijeme za to,te ljudi budu zgađeni vjerskim fundamentalizmom,a religije prezrene i odbačene.
A evo kako ja zamišljam Mabusa,iz intergalaktičkog carstva:
Evo,o ovim sam ti govorio.Orijski priori su kao mix islamista,kršćanskih propovjednika i jehovih svjedoka.
2015-07-23
Rađajte više ili izumirte.
Vaše izumiranje moja pobjeda.
Kraj matrijahalne ideologije.
TRPAJ.
Vaše izumiranje moja pobjeda.
Kraj matrijahalne ideologije.
TRPAJ.
2014-04-11
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 5 of 19