ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat protiv islama smo već izgubili

Page 5 of 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Go down

Rat protiv islama smo već izgubili - Page 5 Empty Re: Rat protiv islama smo već izgubili

Post by RayMabus 16/7/2016, 20:26

Iknar je gay wrote:
RayMabus wrote:
Iknar je gay wrote:
RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.

Moj neprijatelj je žena koja ne zatvara gubicu a ja je nesmijem polomit.

I svaka osoba koja mislili da će je zakon zaštit i ne shvaća da neće.
Onda je islam idealna religija za tebe,možda jednog dana postaneš selefijski vođa.
MIroljubiv sam.

Koristim tuđu energiju da ga pobjedim.

Nikad necu biti selefijski vođa.
A musliman ?
Zašto ne prihvatiš cinjenicu da postoje oni koji nisu ni za matrijahalnu imperiju ni za kalifat ?

Ovako se gubiš jer misliš da postoje samo dvije strane u sukobu.

Ove obje navedene su moj neprijatelj.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Rat protiv islama smo već izgubili - Page 5 Empty Re: Rat protiv islama smo već izgubili

Post by RayMabus 16/7/2016, 20:29

Cudno je pricati s umovima koji vide cijeli film na nacin dvije strane u sukobu pa ako nisi ova onda si ona.

Zašto ?

Ja bi objesio i matrijahalnu imperiju i kalifat za jaja i nebi uopce trepnuo.

I jedni i drugi su mi samo isti novcic al dvije strane.

Zar je teška spoznaja o nekoj trecoj strani koja ne voli ni matrijahalnu imperiju nit kalifat ?

To je tako teško ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 20:30

predstavnik galaktičke federacije i sotonin glasnogovornik.

bit će fajta.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 20:30

RayMabus wrote:
Iknar je gay wrote:
RayMabus wrote:
Iknar je gay wrote:
RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.

Moj neprijatelj je žena koja ne zatvara gubicu a ja je nesmijem polomit.

I svaka osoba koja mislili da će je zakon zaštit i ne shvaća da neće.
Onda je islam idealna religija za tebe,možda jednog dana postaneš selefijski vođa.
MIroljubiv sam.

Koristim tuđu energiju da ga pobjedim.

Nikad necu biti selefijski vođa.
A musliman ?
Zašto ne prihvatiš cinjenicu da postoje oni koji nisu ni za matrijahalnu imperiju ni za kalifat ?

Ovako se gubiš jer misliš da postoje samo dvije strane u sukobu.

Ove obje navedene su moj neprijatelj.
Ooo ne moj dragi Asthar prijatelju,puno je tu različitih krugova involviranih u taj sukob,a najdraži su mi oni koji se uopće ne spominju u cijeloj toj priči.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 20:34

RayMabus wrote:Cudno je pricati s umovima koji vide cijeli film na nacin dvije strane u sukobu pa ako nisi ova onda si ona.

Zašto ?

Ja bi objesio i matrijahalnu imperiju i kalifat za jaja i nebi uopce trepnuo.

I jedni i drugi su mi samo isti novcic al dvije strane.

Zar je teška spoznaja o nekoj trecoj strani koja ne voli ni matrijahalnu imperiju nit kalifat ?

To je tako teško ?
Da,ali takođe je teška spoznaja o strani koja još uvijek nikada nije imala priliku uspostavit potpuno drugačiji koncept društvenog uređenja od ovih koji su tebi najdraži,(kalifat i matrijarhat)
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/7/2016, 20:36

veber wrote:predstavnik galaktičke federacije i sotonin glasnogovornik.

bit će fajta.
Fajt mi baš nije zanimljiv. MIroljubiv sam.

Zanimljiv mi je onaj dio gdje nekome smrskam glavu velikim čekićem nakon šta shvatim da debil ne kuži ništa pa bio on pripadnik ideologije kapitalizma i matrijahalne imperije i tog stila ili vjerskog fundamentalizma.

A duhovna poruka glasi : Ne moram se ja s tobom raspravljat. Ubit ću te, Moc jednostavnosti.

Što sam rekao par postova prije ? Koristim tuđu energiju da pobjedim neprijatelja.

Evo :

Rat protiv islama smo već izgubili - Page 5 Nica-kamion-ubica-30-liliasouza

Idemo dalje.

Nakon šta slomim matrijahalnu imperiju na redu su vjerski fundametalisti.

Jednostavno.

Pobit ću i jedne i druge.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2016, 20:40

HQ wrote:"Činjenica je međutim da su islamisti rak Europe, rak koji se širi, strano tijelo koje ne možemo izbaciti zbog naših zakona i moralnog koda, čije širenje možemo tek usporiti, ali koji će nas doći glave kad – tad. A kao lijek se nudi još više imigracije, integracije, manjinskih prava, što je otprilike kao da pacijentu s rakom pluća predložite da više puši, pa se možda rak integrira u pluća. Europa je kapitulirala pred militantnim islamom, samo još to samoj sebi ne želi priznati. Njeno jedino sredstvo obrane su plišani medvjedići i bojanje sličica na facebooku."

to the point, odlično  :tu handshake
Vrhunska definicija.. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 20:42

Vjerski fundamentalisti su nužni,te u mnogim slučajevima stimulirani iz istih onih cenatara koji će na kraju religiju dokinuti,kada dođe vrijeme za to,te ljudi budu zgađeni vjerskim fundamentalizmom,a religije prezrene i odbačene.
Zato su vjerski fanatici nužno zlo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by jastreb 16/7/2016, 20:44

Iknar je gay wrote:Vjerski fundamentalisti su nužni,te u mnogim slučajevima stimulirani iz istih onih cenatara koji će na kraju religiju dokinuti,kada dođe vrijeme za to,te ljudi budu zgađeni vjerskim fundamentalizmom,a religije prezrene i odbačene.
Koji ti je filmski vjerski fanatik ostao naročito u pamćenju?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by neva 16/7/2016, 20:45

veber wrote:burka i hidžab sakriju godine, sada sam ga najebao :D
haha ma nisi, bar ne od nas s finim i dobrim genima :trept
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 20:47

jastreb wrote:
Iknar je gay wrote:Vjerski fundamentalisti su nužni,te u mnogim slučajevima stimulirani iz istih onih cenatara koji će na kraju religiju dokinuti,kada dođe vrijeme za to,te ljudi budu zgađeni vjerskim fundamentalizmom,a religije prezrene i odbačene.
Pa ne baš filmski,ali u tv seriji Star Gate SG-1,u zadnjim sezonama pojavljuju se ,,Orijski priori'' propovjednici koji me sada nekako podsjećaju i na islamiste i na jehove svjedoke ujedno.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 20:48

HQ wrote:
veber wrote:burka i hidžab sakriju godine, sada sam ga najebao :D
haha ma nisi, bar ne od nas s finim i dobrim genima :trept
odmah mi lakše.
daj mi javi kada ti marc budete kod macole da posjetim gospoju :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb 16/7/2016, 20:48

Iknar je gay wrote:
jastreb wrote:
Pa ne baš filmski,ali u tv seriji Star Gate SG-1,u zadnjim sezonama pojavljuju se ,,Orijski priori'' propovjednici koji me sada nekako podsjećaju i na islamiste i na jehove svjedoke ujedno.
Meni majka od Charry iz istoimenog filma.

A evo kako ja zamišljam Mabusa,iz intergalaktičkog carstva:

jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2016, 20:48

Subota..rano sam iziso u grad,oko 7 i nes..navrnuo u novvootvoreni bekeraj ,prekput rathausa,sjeo na omiljenu visoku stolicu i uzivao uz kapućino premium..(nije nis posebno premijum osim velike kolicine-dugo se pijucka)..polako su poceli dolaziti selaki i razmjestati svoje standove sa proizvodima-idila,polako se ljudi izvlacili i popunjavali ulice..par sati kasnije guzvara,pune terase,ljudi se mimoilaze,a odjedared dojde 4 marice policijske sa ekvivalentom interventnih i razmjestise se oko trka i pjeve u patrolu se bacili..nis se nije dogadjalo,nego kao mjera prodostroznosti,kako je rekla jedna pandurka..
Svabi mogu zaboraviti negdasnja lijepa vremena bez Nigga i khozoepa nabrijanih na ulicama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/7/2016, 20:49

bogomdani wrote:
HQ wrote:"Činjenica je međutim da su islamisti rak Europe, rak koji se širi, strano tijelo koje ne možemo izbaciti zbog naših zakona i moralnog koda, čije širenje možemo tek usporiti, ali koji će nas doći glave kad – tad. A kao lijek se nudi još više imigracije, integracije, manjinskih prava, što je otprilike kao da pacijentu s rakom pluća predložite da više puši, pa se možda rak integrira u pluća. Europa je kapitulirala pred militantnim islamom, samo još to samoj sebi ne želi priznati. Njeno jedino sredstvo obrane su plišani medvjedići i bojanje sličica na facebooku."

Ne slažem se.

Treba trpati.

Fali radne snage.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2016, 20:51

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:

Ne slažem se.

Treba trpati.

Fali radne snage.
definicija nije u koliziji sa trpanjem,nego sa analizom dogadjaji i svega sto stoji iza..trpaj,trpaj,dok ne pukne i zlo se prosiri Europom,.,no onda i racunaj da vam uz noge polako na Balkan uspuzu islamska bratija i tko zna sto sve ne..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/7/2016, 20:53

bogomdani wrote:
RayMabus wrote:
bogomdani wrote:

Ne slažem se.

Treba trpati.

Fali radne snage.
definicija nije u koliziji sa trpanjem,nego sa analizom dogadjaji i svega sto stoji iza..trpaj,trpaj,dok ne pukne i zlo se prosiri Europom,.,no onda i racunaj da vam uz noge polako na Balkan uspuzu islamska bratija i tko zna sto sve ne..
Ja ti lijepo kažem da treba trpati.

Nema beba.

Fali radne snage.

Trpaj.

Ili rađaj više ....KENJO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 21:02

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:
RayMabus wrote:
bogomdani wrote:

Ne slažem se.

Treba trpati.

Fali radne snage.
Ja ti lijepo kažem da treba trpati.

Nema beba.

Fali radne snage.

Trpaj.

Ili rađaj više ....KENJO.
Ljudi se previše nakotilo,te je nužna depopulacija da bi se održao ekosustav. Životinje i biljke imaju svoju ulogu u ekosustavu,dok su ljudi obični paraziti bez kojih bi ovaj planet bio puno bolji.Najbolje bi bilo kada bi se proširio neki virus koji bi pogodio samo ljude,a biljke i životinje da budu pošteđene.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by neva 16/7/2016, 21:02

veber wrote:odmah mi lakše.
daj mi javi kada ti marc budete kod macole da posjetim gospoju :D
aha, a javim i kad se vratimo, jer si obećao vodovodne radove i u mojoj kupioni :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 21:06

jastreb wrote:
Iknar je gay wrote:
jastreb wrote:
Meni majka od Charry iz istoimenog filma.

A evo kako ja zamišljam Mabusa,iz intergalaktičkog carstva:

Evo,o ovim sam ti govorio.Orijski priori su kao mix islamista,kršćanskih propovjednika i jehovih svjedoka.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/7/2016, 21:07

Rađajte više ili izumirte.

Vaše izumiranje moja pobjeda.

Kraj matrijahalne ideologije.

TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics