Rat protiv islama smo već izgubili
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Na Euru ste se ljubakali i šenlučili sa Šipcima i Turcima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Još malo i kraj.RayMabus wrote:Kad matrijahalna imperija gubi to je moja pobjeda a ne poraz.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
ne izvlače nikakve pouke iz prošlosti.Iknar je gay wrote:I kad smo mi govorili,,ne dirajte naše prijatelje,Sadama,Gadafija,Asada'' oni su htjeli uvoditi im demokraciju,e pa eto im ga sad.U ostalom,da je drug Tito ostao živ do danas,mi danas ne bi smo imali nikakvih problema i straha od terorizma.jastreb wrote:Baš!Iknar je gay wrote:Zašto nas ?veber wrote:vas antifašiste treba na prvu liniju.
Vi ste desnohrvati ovo i izazvali. Najprije ste se jarili sa Alijom,pa sa Demirelom,pa sad sa Erdoganom i umjerenim kanibalima.
Ovdje će dovući vraga,a kad bude stani-pani,bit će opet "Ajme,Srbi pomagajte!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bit će ti pobjeda kada ti hodža zakukuriče s minareta a navjerničke glave kotrljaju Prokurativama.RayMabus wrote:Kad matrijahalna imperija gubi to je moja pobjeda a ne poraz.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
iz tvojih upisa nikako da dokučim jesi li totalni debil i profinjeni provokator. nekako mi naginje da si totalni debil.Iknar je gay wrote:I kad smo mi govorili,,ne dirajte naše prijatelje,Sadama,Gadafija,Asada'' oni su htjeli uvoditi im demokraciju,e pa eto im ga sad.U ostalom,da je drug Tito ostao živ do danas,mi danas ne bi smo imali nikakvih problema i straha od terorizma.
2014-12-30
ipak debil.Iknar je gay wrote:Bit će ti pobjeda kada ti hodža zakukuriče s minareta a navjerničke glave kotrljaju Prokurativama.RayMabus wrote:Kad matrijahalna imperija gubi to je moja pobjeda a ne poraz.
2014-12-30
No sikiriki ...brz sam na okidaću.Iknar je gay wrote:Bit će ti pobjeda kada ti hodža zakukuriče s minareta a navjerničke glave kotrljaju Prokurativama.RayMabus wrote:Kad matrijahalna imperija gubi to je moja pobjeda a ne poraz.
Pad materijalne imperije za mene je razlog za slavlje a ne nikakvi poraz.
2014-04-11
A ja nikako da dokučim,jeli ja tebi smetam kao osoba,ili ono što predstavljam,jer ukoliko je ovo drugo,znači smeta ti antifašizam.veber wrote:iz tvojih upisa nikako da dokučim jesi li totalni debil i profinjeni provokator. nekako mi naginje da si totalni debil.Iknar je gay wrote:I kad smo mi govorili,,ne dirajte naše prijatelje,Sadama,Gadafija,Asada'' oni su htjeli uvoditi im demokraciju,e pa eto im ga sad.U ostalom,da je drug Tito ostao živ do danas,mi danas ne bi smo imali nikakvih problema i straha od terorizma.
2015-07-23
ipak si kreten. isprika debilima.Iknar je gay wrote:A ja nikako da dokučim,jeli ja tebi smetam kao osoba,ili ono što predstavljam,jer ukoliko je ovo drugo,znači smeta ti antifašizam.veber wrote:iz tvojih upisa nikako da dokučim jesi li totalni debil i profinjeni provokator. nekako mi naginje da si totalni debil.Iknar je gay wrote:I kad smo mi govorili,,ne dirajte naše prijatelje,Sadama,Gadafija,Asada'' oni su htjeli uvoditi im demokraciju,e pa eto im ga sad.U ostalom,da je drug Tito ostao živ do danas,mi danas ne bi smo imali nikakvih problema i straha od terorizma.
2014-12-30
Čuj nje, još malo pa te neću razlikovati od Kaće.HQ wrote:Europa će ili biti preplavljena ili će morati primijeniti sva sredstva i odreći se svoje demokracije, ljudskih prava, kršćansko-humanističkog idealizma i samodestruktivne gluposti, ako želi preživjeti
mislim da bi bilo najkorisnije vlast u Europi lagano prepustiti radikalnoj, protuimigrantskoj desnici
Znači ipak si fašist.veber wrote:ipak si kreten. isprika debilima.Iknar je gay wrote:A ja nikako da dokučim,jeli ja tebi smetam kao osoba,ili ono što predstavljam,jer ukoliko je ovo drugo,znači smeta ti antifašizam.veber wrote:iz tvojih upisa nikako da dokučim jesi li totalni debil i profinjeni provokator. nekako mi naginje da si totalni debil.Iknar je gay wrote:I kad smo mi govorili,,ne dirajte naše prijatelje,Sadama,Gadafija,Asada'' oni su htjeli uvoditi im demokraciju,e pa eto im ga sad.U ostalom,da je drug Tito ostao živ do danas,mi danas ne bi smo imali nikakvih problema i straha od terorizma.
2015-07-23
Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.
Moj neprijatelj je žena koja ne zatvara gubicu a ja je nesmijem polomit.
I svaka osoba koja mislili da će je zakon zaštit i ne shvaća da neće.
2014-04-11
I zato neka bude anarhija.RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.
Brz sam na okidaću i koristim inteligenciju kad susretnem neprijatelja.
Ubojita kombinacija.
Bojat će se izgovorit naše ime a ne ratovat s nama.
2014-04-11
Onda je islam idealna religija za tebe,možda jednog dana postaneš selefijski vođa.RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.
2015-07-23
I upravo zato šta koristim inteligenciju kažem : SAMO TRPAJ.RayMabus wrote:I zato neka bude anarhija.RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.
Brz sam na okidaću i koristim inteligenciju kad susretnem neprijatelja.
Ubojita kombinacija.
Bojat će se izgovorit naše ime a ne ratovat s nama.
2014-04-11
pa čuj, sila boga ne moli, a već sam napisala i da mi loše stoji burka, pa...Regoč wrote:Čuj nje, još malo pa te neću razlikovati od Kaće.HQ wrote:Europa će ili biti preplavljena ili će morati primijeniti sva sredstva i odreći se svoje demokracije, ljudskih prava, kršćansko-humanističkog idealizma i samodestruktivne gluposti, ako želi preživjeti
mislim da bi bilo najkorisnije vlast u Europi lagano prepustiti radikalnoj, protuimigrantskoj desnici
neva- Posts : 4367
2014-04-12
nemogućeIknar je gay wrote:Znači ipak si fašist.veber wrote:ipak si kreten. isprika debilima.Iknar je gay wrote:A ja nikako da dokučim,jeli ja tebi smetam kao osoba,ili ono što predstavljam,jer ukoliko je ovo drugo,znači smeta ti antifašizam.veber wrote:iz tvojih upisa nikako da dokučim jesi li totalni debil i profinjeni provokator. nekako mi naginje da si totalni debil.Iknar je gay wrote:I kad smo mi govorili,,ne dirajte naše prijatelje,Sadama,Gadafija,Asada'' oni su htjeli uvoditi im demokraciju,e pa eto im ga sad.U ostalom,da je drug Tito ostao živ do danas,mi danas ne bi smo imali nikakvih problema i straha od terorizma.
ss-ovac
2014-12-30
MIroljubiv sam.Iknar je gay wrote:Onda je islam idealna religija za tebe,možda jednog dana postaneš selefijski vođa.RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.
Koristim tuđu energiju da ga pobjedim.
Nikad necu biti selefijski vođa.
2014-04-11
burka i hidžab sakriju godine, sada sam ga najebaoHQ wrote:pa čuj, sila boga ne moli, a već sam napisala i da mi loše stoji burka, pa...Regoč wrote:Čuj nje, još malo pa te neću razlikovati od Kaće.HQ wrote:Europa će ili biti preplavljena ili će morati primijeniti sva sredstva i odreći se svoje demokracije, ljudskih prava, kršćansko-humanističkog idealizma i samodestruktivne gluposti, ako želi preživjeti
2014-12-30
A musliman ?RayMabus wrote:MIroljubiv sam.Iknar je gay wrote:Onda je islam idealna religija za tebe,možda jednog dana postaneš selefijski vođa.RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.
2015-07-23
Zašto ne prihvatiš cinjenicu da postoje oni koji nisu ni za matrijahalnu imperiju ni za kalifat ?Iknar je gay wrote:A musliman ?RayMabus wrote:MIroljubiv sam.Iknar je gay wrote:Onda je islam idealna religija za tebe,možda jednog dana postaneš selefijski vođa.RayMabus wrote:Meni islamisti ni islam nisu nikavi neprijatelji ....dapaće to su mi saveznici.
Ovako se gubiš jer misliš da postoje samo dvije strane u sukobu.
Ove obje navedene su moj neprijatelj.
2014-04-11
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 4 of 19