Rat protiv islama smo već izgubili
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Naravno da su nebitni i nisu problem. Jer da Europom vlada čvrsta i jaka desnica, muslimana tu nebi ni bilo, a oni koji bi i bili tu, bili bi manji od makovog zrna. Liberalizam i multikulturalizam treba zakonom zabranit, mislim da je od njih bilo dostaHQ wrote:mda, očito su nebitni i nikakav problem, ljudi koji su izginuli u FR i drugdje ustvari su se samoubili :/scorpion wrote:Tko god je napisao, svaka mu čast! Međutim, največi problem Europe su liberalisti i multikulturalisti! Oni su ti koji miniraju europske temelje. Njih treba diljem Europe javno linčovat, jer su gori od terorista. Muslimani su nebitni, nikakav su problem
liberale i multikulti ne treba linčovati nego im ne dati pristup vlasti i mjestima na kojima se odlučuje, a medije treba osloboditi laži i nametnutog 'zavjeta šutnje' prema islamu i nedjelima islamista koja se umanjuju i prikrivaju
preko_vode_do_slobode wrote:odličan tekst
Zrinkin se ipak čita deset puta bolje.
po njoj se napad nije ni dogodio sve je to podvala i zavjera
Jučer sam baš pisao o tome.
Ministar francuske policije je rekao kako je terorizam tu i kako se Francuzi moraju naučiti živjeti sa terorizmom.
To je isto kao kad bi čovjek koji ima psa kojeg su napali krpelji rekao kako je njegov jadni pesek dobio krpelj i da se i on i pesek moraju sa time naučiti živjeti,umjesto da jednostavno ode u veterinarsku apoteku i kupi kapi koje ubijaju nametnike.
Ministar francuske policije je rekao kako je terorizam tu i kako se Francuzi moraju naučiti živjeti sa terorizmom.
To je isto kao kad bi čovjek koji ima psa kojeg su napali krpelji rekao kako je njegov jadni pesek dobio krpelj i da se i on i pesek moraju sa time naučiti živjeti,umjesto da jednostavno ode u veterinarsku apoteku i kupi kapi koje ubijaju nametnike.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pad standarda.jastreb wrote:Jučer sam baš pisao o tome.
Guest- Guest
Fénix wrote:Pad standarda.jastreb wrote:Jučer sam baš pisao o tome.
odron
Istina nije zanimljiva.marcellus wrote:preko_vode_do_slobode wrote:odličan tekst
Zrinkin se ipak čita deset puta bolje.
Konstrukcije i filozofiranje da.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:udba wrote:Ovako nisko, politički nekorektno vrijeđanje
kako da nekog vrijeđam a da to bude politički korektno?
Mater udbašku ili ustašku. Nikako ne islamsku. Ne možeš dizati Hasu u nebo, a s druge strane vrijeđati ovako nisko vjeru njegovih otaca kojom se on ponosi i ne bi je se nikad odreko.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
marcellus wrote:udba wrote:marcellus wrote:oće evo tek što nisu
To traje i koje stoljeće ali se isplati. I njihovi unuci će biti mittelevropa vamo tamo.
kad su hasini došli
.. nisu ubijali bombama nego polako tucali koplje kroz šupak i na usta van kako bi se moglo duže uživati u smri nevjernika. I evo, nakon parsto godina danas imamo saveznika u borbi protiv Velike Srbije.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
dijagram wrote:Istina nije zanimljiva.marcellus wrote:Zrinkin se ipak čita deset puta bolje.preko_vode_do_slobode wrote:odličan tekst
Konstrukcije i filozofiranje da.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ekonomski standard može rasti koliko hoće ali raste zapravo oligarhiji i elitama, ali ako ga ne prati jaki ljudski standard(moral, kultura, red, disciplina, vjera), sve će propasti u konačnici. Ustvari, već naveliko propada zadnjih 50 godina u Europi i nasilnim putevima se pritišće one koji nisu još u tom stadiju.marcellus wrote:Fénix wrote:Pad standarda.jastreb wrote:Jučer sam baš pisao o tome.
odron
Guest- Guest
Europa je izgubljen slučaj.Treba prodati imovinu dok još nešto vrijedi,te razmisliti u koju zemlju emigrirati a da u toj zemlji neće tako skoro biti muslimana u nekom velikom broju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Već sam pisao o tome. Tipujem za Rgentinu.Iknar je gay wrote:Europa je izgubljen slučaj.Treba prodati imovinu dok još nešto vrijedi,te razmisliti u koju zemlju emigrirati a da u toj zemlji neće tako skoro biti muslimana u nekom velikom broju.
2014-04-22
Takođe razmišljam o J.Americi,Peru mi je za sad prva opcija.jastreb wrote:Već sam pisao o tome. Tipujem za Rgentinu.Iknar je gay wrote:Europa je izgubljen slučaj.Treba prodati imovinu dok još nešto vrijedi,te razmisliti u koju zemlju emigrirati a da u toj zemlji neće tako skoro biti muslimana u nekom velikom broju.
2015-07-23
veber-
2014-12-30
Zašto nas ?veber wrote:vas antifašiste treba na prvu liniju.
2015-07-23
Baš!Iknar je gay wrote:Zašto nas ?veber wrote:vas antifašiste treba na prvu liniju.
Vi ste desnohrvati ovo i izazvali. Najprije ste se jarili sa Alijom,pa sa Demirelom,pa sad sa Erdoganom i umjerenim kanibalima.
2014-04-22
Kad matrijahalna imperija gubi to je moja pobjeda a ne poraz.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Dovoljno je samo da vam lukavi isturčenjaci obećaju kako će biti brana od prodora Srba na zapad,pa da doživite ekstazu.
2014-04-22
I kad smo mi govorili,,ne dirajte naše prijatelje,Sadama,Gadafija,Asada'' oni su htjeli uvoditi im demokraciju,e pa eto im ga sad.U ostalom,da je drug Tito ostao živ do danas,mi danas ne bi smo imali nikakvih problema i straha od terorizma.jastreb wrote:Baš!Iknar je gay wrote:Zašto nas ?veber wrote:vas antifašiste treba na prvu liniju.
Vi ste desnohrvati ovo i izazvali. Najprije ste se jarili sa Alijom,pa sa Demirelom,pa sad sa Erdoganom i umjerenim kanibalima.
2015-07-23
Na Euru ste se ljubakali i šenlučili sa Šipcima i Turcima.
2014-04-22
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 3 of 19