Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
Pitam se,kad će se u Hrvatskoj pojavit neka politička opcija koja će imat petlje povest borbu protiv političkog katoličanstva.Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
HINA prije 19 minuta
0
FRANCUSKI predsjednik Emmanuel Macron danas je čvrsto branio francusku svjetovnost i upozorio protiv "komunitarizma" i obećao da će biti neumoljiv prema onima koji žele nametnuti "politički islam koji se želi odcijepiti u Francuskoj".
"Ne smijemo se skrivati kada se govori o sekularizmu, zapravo ne govorimo o sekularizmu već o komunitarizmu koji se naselio u neke dijelove republike", objasnio je Macron na konferenciji za novinare.
"Govorimo o odcjepljenju koje se pojavljuje jer republika nije ispunila svoja obećanja, govorimo o ljudima koji u ime vjere provode politički plan, plan političkog islama koji se želi odcijepiti od naše republike. U vezi toga sam tražio od vlade da bude neumoljiva", istaknuo je Macron.
Muslimansko stanovništvo u Parizu je u porastu
Francuska razmatra kako organizirati islam na svom teritoriju, dok je muslimansko stanovništvo u glavnom gradu u velikom porastu u poslijeratnom razdoblju. To pitanje u francuskom društvu izaziva napetosti, često potaknute konkretnim slučajevima poput nošenja muslimanske marame u školi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Francuska je 1905. usvojila zakon o odvajanju crkve i države i tako osnovala sekularnu republiku.
"U posljednje vrijeme smo pojačali zakon iz 1905. i zatvorili škole koje nisu poštovale zakone republike i zatvorili udruge i kulturne institucije koje nisu poštovale pravila republike prema istom načelu javnog reda ili borbe protiv terorizma", rekao je francuski predsjednik.
Od studenoga se izvršna vlast savjetuje s vjerskim predstavnicima u doradi svog plana reforme zakona iz 1905. kako bi pojačala transparentnost financiranja vjeroispovijedi i jamčila poštivanje javnog reda.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/macron-obecao-borbu-protiv-politickog-islama-u-francuskoj/2081101.aspx
Biskupi organiziraju tribine s osuđenim ratnim zločincima,petljaju se u politiku a niti jedna politička opcija ne diže glas protiv toga.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
Ovaj ti je drag jer se slikao ispred piramide sa svevidećim okom...heheheheheheheheheheסמאל wrote:Pitam se,kad će se u Hrvatskoj pojavit neka politička opcija koja će imat petlje povest borbu protiv političkog katoličanstva.Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
HINA prije 19 minuta
0
FRANCUSKI predsjednik Emmanuel Macron danas je čvrsto branio francusku svjetovnost i upozorio protiv "komunitarizma" i obećao da će biti neumoljiv prema onima koji žele nametnuti "politički islam koji se želi odcijepiti u Francuskoj".
"Ne smijemo se skrivati kada se govori o sekularizmu, zapravo ne govorimo o sekularizmu već o komunitarizmu koji se naselio u neke dijelove republike", objasnio je Macron na konferenciji za novinare.
"Govorimo o odcjepljenju koje se pojavljuje jer republika nije ispunila svoja obećanja, govorimo o ljudima koji u ime vjere provode politički plan, plan političkog islama koji se želi odcijepiti od naše republike. U vezi toga sam tražio od vlade da bude neumoljiva", istaknuo je Macron.
Muslimansko stanovništvo u Parizu je u porastu
Francuska razmatra kako organizirati islam na svom teritoriju, dok je muslimansko stanovništvo u glavnom gradu u velikom porastu u poslijeratnom razdoblju. To pitanje u francuskom društvu izaziva napetosti, često potaknute konkretnim slučajevima poput nošenja muslimanske marame u školi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Francuska je 1905. usvojila zakon o odvajanju crkve i države i tako osnovala sekularnu republiku.
"U posljednje vrijeme smo pojačali zakon iz 1905. i zatvorili škole koje nisu poštovale zakone republike i zatvorili udruge i kulturne institucije koje nisu poštovale pravila republike prema istom načelu javnog reda ili borbe protiv terorizma", rekao je francuski predsjednik.
Od studenoga se izvršna vlast savjetuje s vjerskim predstavnicima u doradi svog plana reforme zakona iz 1905. kako bi pojačala transparentnost financiranja vjeroispovijedi i jamčila poštivanje javnog reda.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/macron-obecao-borbu-protiv-politickog-islama-u-francuskoj/2081101.aspx
Biskupi organiziraju tribine s osuđenim ratnim zločincima,petljaju se u politiku a niti jedna politička opcija ne diže glas protiv toga.
red wolf-
2016-02-10
Macron laje u prazno , ništa neće zaustaviti slijedbenike Jehove od ponovog preuzimanja Europe u njegove ruke.
Islam u Francuskoj službeno 7,5%.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jehovini svjedoci su budućnost Europe?...Nisam znao...RayMabus wrote:Macron laje u prazno , ništa neće zaustaviti slijedbenike Jehove od ponovog preuzimanja Europe u njegove ruke.
red wolf-
2016-02-10
Sve abrahamske religije. Izbacit ćemo sekulariste iz Francuske i uspostavit islamsku Republiku.red wolf wrote:Jehovini svjedoci su budućnost Europe?...Nisam znao...RayMabus wrote:Macron laje u prazno , ništa neće zaustaviti slijedbenike Jehove od ponovog preuzimanja Europe u njegove ruke.
Le Penn : Islamizam mora biti iskorjenjen
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2081107
Evo javila se i ova feministica.
2014-04-11
Sve abrahamske religje,na kraju će popušit i to žestoko.Strefit će ih nešto mnogo gore od nasilne sekularizacije.RayMabus wrote:Sve abrahamske religije. Izbacit ćemo sekulariste iz Francuske i uspostavit islamsku Republiku.red wolf wrote:Jehovini svjedoci su budućnost Europe?...Nisam znao...RayMabus wrote:Macron laje u prazno , ništa neće zaustaviti slijedbenike Jehove od ponovog preuzimanja Europe u njegove ruke.
2015-07-23
Izbacit ćete sekulariste iz Francuske...hahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Sve abrahamske religije. Izbacit ćemo sekulariste iz Francuske i uspostavit islamsku Republiku.red wolf wrote:Jehovini svjedoci su budućnost Europe?...Nisam znao...RayMabus wrote:Macron laje u prazno , ništa neće zaustaviti slijedbenike Jehove od ponovog preuzimanja Europe u njegove ruke.
red wolf-
2016-02-10
Pa ne baš...סמאל wrote:Sve abrahamske religje,na kraju će popušit i to žestoko.Strefit će ih nešto mnogo gore od nasilne sekularizacije.RayMabus wrote:Sve abrahamske religije. Izbacit ćemo sekulariste iz Francuske i uspostavit islamsku Republiku.red wolf wrote:Jehovini svjedoci su budućnost Europe?...Nisam znao...RayMabus wrote:Macron laje u prazno , ništa neće zaustaviti slijedbenike Jehove od ponovog preuzimanja Europe u njegove ruke.
red wolf-
2016-02-10
Izbacit ćemo sekularne , u Le Manš. Vjetar piri a islam se širi. Fino 10% muslimana pa 15% , pa 20% , pa 30%.
Sekularisti lete iz Francuske. Francuzi im ne mogu ništa.
2014-04-11
Francuzi ne,ali doći će spasitelji sa strane.Nemoj samo gledat na Nostradamusa,potraži i druge izvore.RayMabus wrote:Izbacit ćemo sekularne , u Le Manš. Vjetar piri a islam se širi. Fino 10% muslimana pa 15% , pa 20% , pa 30%.
2015-07-23
Samo se ti tješi.סמאל wrote:Francuzi ne,ali doći će spasitelji sa strane.Nemoj samo gledat na Nostradamusa,potraži i druge izvore.RayMabus wrote:Izbacit ćemo sekularne , u Le Manš. Vjetar piri a islam se širi. Fino 10% muslimana pa 15% , pa 20% , pa 30%.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-eu-prosle-godine-odobren-azil-za-vise-od-300-000-ljudi/190425146
Stiže vojska vjernika
2014-04-11
Nema tu nikakvog tješenja i samozavaravanja,to je davno osmišljen plan.Čitaj što je Albert Pike pisao,te osmišljavao Kalergi.RayMabus wrote:Samo se ti tješi.סמאל wrote:Francuzi ne,ali doći će spasitelji sa strane.Nemoj samo gledat na Nostradamusa,potraži i druge izvore.RayMabus wrote:Izbacit ćemo sekularne , u Le Manš. Vjetar piri a islam se širi. Fino 10% muslimana pa 15% , pa 20% , pa 30%.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-eu-prosle-godine-odobren-azil-za-vise-od-300-000-ljudi/190425146
Stiže vojska vjernika
Ta migracija osmišljena je stoljeće ranije a oni koji su je osmislili,sigurno nisu lizali Jahvine skute.
2015-07-23
Pa lizali su skute tvog Gospodara?...U čemu je problem?סמאל wrote:Nema tu nikakvog tješenja i samozavaravanja,to je davno osmišljen plan.Čitaj što je Albert Pike pisao,te osmišljavao Kalergi.RayMabus wrote:Samo se ti tješi.סמאל wrote:Francuzi ne,ali doći će spasitelji sa strane.Nemoj samo gledat na Nostradamusa,potraži i druge izvore.RayMabus wrote:Izbacit ćemo sekularne , u Le Manš. Vjetar piri a islam se širi. Fino 10% muslimana pa 15% , pa 20% , pa 30%.
Stiže vojska vjernika
Ta migracija osmišljena je stoljeće ranije a oni koji su je osmislili,sigurno nisu lizali Jahvine skute.
red wolf-
2016-02-10
Nema problema,ja sam zadovoljan ishodom,te onim što će proizać iz toga,ali žao mi je Raya,jer bojim se kako će se razočarat.red wolf wrote:Pa lizali su skute tvog Gospodara?...U čemu je problem?סמאל wrote:Nema tu nikakvog tješenja i samozavaravanja,to je davno osmišljen plan.Čitaj što je Albert Pike pisao,te osmišljavao Kalergi.RayMabus wrote:Samo se ti tješi.סמאל wrote:Francuzi ne,ali doći će spasitelji sa strane.Nemoj samo gledat na Nostradamusa,potraži i druge izvore.RayMabus wrote:Izbacit ćemo sekularne , u Le Manš. Vjetar piri a islam se širi. Fino 10% muslimana pa 15% , pa 20% , pa 30%.
Stiže vojska vjernika
2015-07-23
Ray i njegovi nemaju veze s tobom...Oni se neće mješati...Ali, Vas će sjebati nešto drugo, što ne razumijete niti shvaćate...סמאל wrote:Nema problema,ja sam zadovoljan ishodom,te onim što će proizać iz toga,ali žao mi je Raya,jer bojim se kako će se razočarat.red wolf wrote:Pa lizali su skute tvog Gospodara?...U čemu je problem?סמאל wrote:Nema tu nikakvog tješenja i samozavaravanja,to je davno osmišljen plan.Čitaj što je Albert Pike pisao,te osmišljavao Kalergi.RayMabus wrote:Samo se ti tješi.סמאל wrote:
Francuzi ne,ali doći će spasitelji sa strane.Nemoj samo gledat na Nostradamusa,potraži i druge izvore.
Stiže vojska vjernika
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ali, Vas će sjebati nešto drugo, što ne razumijete niti shvaćate...
reci nam što?
Guest- Guest
Ja samo promatram...slobodan wrote:red wolf wrote:Ali, Vas će sjebati nešto drugo, što ne razumijete niti shvaćate...
reci nam što?
red wolf-
2016-02-10
Ja ne znam kako to ne vidiš,ali mi uopće nećemo bit strana u sukobu,ali nam nitko ne brani da svatko od nas,,po svojoj savjesti'' pomaže neku od strana u sukobu a bit će ih više od dvije.red wolf wrote:Ray i njegovi nemaju veze s tobom...Oni se neće mješati...Ali, Vas će sjebati nešto drugo, što ne razumijete niti shvaćate...סמאל wrote:Nema problema,ja sam zadovoljan ishodom,te onim što će proizać iz toga,ali žao mi je Raya,jer bojim se kako će se razočarat.red wolf wrote:Pa lizali su skute tvog Gospodara?...U čemu je problem?סמאל wrote:Nema tu nikakvog tješenja i samozavaravanja,to je davno osmišljen plan.Čitaj što je Albert Pike pisao,te osmišljavao Kalergi.RayMabus wrote:
Samo se ti tješi.
Stiže vojska vjernika
2015-07-23
Na kraju, bit ću ispred Vas i reći Vam sljedeće --> Nema strana...Svi smo Jedno...סמאל wrote:Ja ne znam kako to ne vidiš,ali mi uopće nećemo bit strana u sukobu,ali nam nitko ne brani da svatko od nas,,po svojoj savjesti'' pomaže neku od strana u sukobu a bit će ih više od dvije.red wolf wrote:Ray i njegovi nemaju veze s tobom...Oni se neće mješati...Ali, Vas će sjebati nešto drugo, što ne razumijete niti shvaćate...סמאל wrote:Nema problema,ja sam zadovoljan ishodom,te onim što će proizać iz toga,ali žao mi je Raya,jer bojim se kako će se razočarat.red wolf wrote:Pa lizali su skute tvog Gospodara?...U čemu je problem?סמאל wrote:
Nema tu nikakvog tješenja i samozavaravanja,to je davno osmišljen plan.Čitaj što je Albert Pike pisao,te osmišljavao Kalergi.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja samo promatram...slobodan wrote:red wolf wrote:Ali, Vas će sjebati nešto drugo, što ne razumijete niti shvaćate...
reci nam što?
ništa ti ne vidiš
htio sam prodati svoju dušu, znaš kome, ali on se samo nasmijao i rekao ti nemaš dušu, ti ne možeš biti stavljen u okove, okrenuo se i otišao
ima nas mnogo takvih
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Lideri EU najavili odlučnu borbu protiv ekstremista : Ovo nije sukob islama i kršćanstva
» Macron pozvao na ljubav i borbu protiv mržnje
» Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'
» Macron se obratio naciji i obećao povećanje minimalne plaće za 100 eura
» Lideri EU najavili odlučnu borbu protiv ekstremista : Ovo nije sukob islama i kršćanstva
» Macron pozvao na ljubav i borbu protiv mržnje
» Macron obecao majci Jean Michela Nicoliera:'Popricat cu ja sa Srbima'
» Macron se obratio naciji i obećao povećanje minimalne plaće za 100 eura
Page 1 of 2