Rat protiv islama smo već izgubili
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Rađajte više ili izumirte.
Vaše izumiranje moja pobjeda.
Kraj matrijahalne ideologije.
TRPAJ.
TRPAJ.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
RayMabus wrote:Rađajte više ili izumirte.
TRPAJ.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
lako za tebe. dođem po tebe, samo reci diHQ wrote:aha, a javim i kad se vratimo, jer si obećao vodovodne radove i u mojoj kupioniveber wrote:odmah mi lakše.
daj mi javi kada ti marc budete kod macole da posjetim gospoju
kupionu će da odradim. javi na vrijeme i kupiona gratis
2014-12-30
Tko vas hebe. Rađajte ili izumrite.
Ja znam da u matrijahalnoj imperiji nema dovoljno djece niti ih može bit. To može bit samo tamo gdje žena negonja karijeru za kapitalista nego se bavi odgojem djece.
Nemam uopće milosti.
Trpaj.
Fali vam radne snage.
Krhnit će vam ekonomija.
Ja znam da u matrijahalnoj imperiji nema dovoljno djece niti ih može bit. To može bit samo tamo gdje žena negonja karijeru za kapitalista nego se bavi odgojem djece.
Nemam uopće milosti.
Trpaj.
Fali vam radne snage.
Krhnit će vam ekonomija.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
U predstojećim vremenima transhumanizma,neće biti potrebe za sirovom radnom snagom.RayMabus wrote:Tko vas hebe. Rađajte ili izumrite.
Nemam uopće milosti.
Trpaj.
Fali vam radne snage.
Krhnit će vam ekonomija.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Po nekim mojim kriterijima ti si izvorni kršćanin.RayMabus wrote:Tko vas hebe. Rađajte ili izumrite.
Nemam uopće milosti.
Trpaj.
Fali vam radne snage.
Krhnit će vam ekonomija.
Judeo-kršćanin.
To je onaj pravac kršćanstva za koji bih ja htio da potisne sve druge vidove kršćanstva.
Po mojim istraživanjima to je ono kršćanstvo koje su prakticirali Pavao,Petar,Barnaba,Jakov iz Jeruzalema i prvi apostoli.
2014-04-22
Kršćanstvo koje se s vremenom izvitoperilo poput čamove daske koju ne složiš kako valja.
A u koje su ušla pogrešna i poganska učenja,napose ona grčkih homoseksualaca poput Platona i Sokrata.
A u koje su ušla pogrešna i poganska učenja,napose ona grčkih homoseksualaca poput Platona i Sokrata.
2014-04-22
iza kioska?jastreb wrote:Po mojim istraživanjima to je ono kršćanstvo koje su prakticirali Pavao,Petar,Barnaba,Jakov iz Jeruzalema i prvi apostoli.
ili iza dućana?
2014-12-30
Pored Reichstaga.veber wrote:iza kioska?jastreb wrote:Po mojim istraživanjima to je ono kršćanstvo koje su prakticirali Pavao,Petar,Barnaba,Jakov iz Jeruzalema i prvi apostoli.
ili iza dućana?
2014-04-22
koji si ti kreten, da prostiš. kod nas germana nikada krščanstvo nije saživjelo i dalje štujemo pretke. to vi srbende štujete ćifutskog boga.jastreb wrote:Kršćanstvo koje se s vremenom izvitoperilo poput čamove daske koju ne složiš kako valja.
2014-12-30
ahajastreb wrote:Pored Reichstaga.veber wrote:iza kioska?jastreb wrote:Po mojim istraživanjima to je ono kršćanstvo koje su prakticirali Pavao,Petar,Barnaba,Jakov iz Jeruzalema i prvi apostoli.
ili iza dućana?
2014-12-30
Zašto voliš vrijeđati ljude i nazivati kretenima ? A posebno nas antifašiste...veber wrote:koji si ti kreten, da prostiš. kod nas germana nikada krščanstvo nije saživjelo i dalje štujemo pretke. to vi srbende štujete ćifutskog boga.jastreb wrote:Kršćanstvo koje se s vremenom izvitoperilo poput čamove daske koju ne složiš kako valja.
2015-07-23
Doći će vrijeme kada ćete se svi vi pokloniti hebrejskom Bogu.veber wrote:koji si ti kreten, da prostiš. kod nas germana nikada krščanstvo nije saživjelo i dalje štujemo pretke. to vi srbende štujete ćifutskog boga.jastreb wrote:Kršćanstvo koje se s vremenom izvitoperilo poput čamove daske koju ne složiš kako valja.
2014-04-22
Žao mi je što ne mogu nastaviti ovu zanimljivu i konstruktivnu raspravu,ali moram na dežurstvo.
2014-04-22
Šta si požarni u kasarni ?jastreb wrote:Žao mi je što ne mogu nastaviti ovu zanimljivu i konstruktivnu raspravu,ali moram na dežurstvo.
2015-07-23
svi vi ćete upoznat yggdrasil i tora, nskjastreb wrote:Doći će vrijeme kada ćete se svi vi pokloniti hebrejskom Bogu.veber wrote:koji si ti kreten, da prostiš. kod nas germana nikada krščanstvo nije saživjelo i dalje štujemo pretke. to vi srbende štujete ćifutskog boga.jastreb wrote:Kršćanstvo koje se s vremenom izvitoperilo poput čamove daske koju ne složiš kako valja.
2014-12-30
Svi će te upoznati Anua,Enila i Enkija.
2015-07-23
stalno sam u dilemi tko je veći kreten. ti ili sora.Iknar je gay wrote: A posebno nas antifašiste...
svaki put si oduzimate bodove.
2014-12-30
Jeli to znači da smo Sora i ja veća kategorija od jastreba i provocatora ?veber wrote:stalno sam u dilemi tko je veći kreten. ti ili sora.Iknar je gay wrote: A posebno nas antifašiste...
svaki put si oduzimate bodove.
2015-07-23
oni su turbo intelektualci nasuprot vas dvoje.
2014-12-30
Dosta mi je besmislenog laprdanja,radije idem još jednom pogledat Bitku na Neretvi ili Desant na Drvar.
2015-07-23
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 6 of 19