Rat protiv islama smo već izgubili
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Ženske iznad 25 ako se neće oznojit da uvate muškoga onda jbga.
One su do 25 : ja mlada ja dirigiram a poslije : nema piwe = ne zanimaš me.
One su do 25 : ja mlada ja dirigiram a poslije : nema piwe = ne zanimaš me.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Nema weze. Neće se udati i to je to. Pošteno.bogomdani wrote:A qurca ti..znate lajati o jednakosti spolova i PRAVA,a kad treba kesu odrijesiti,i biti JEDNAK po obavezama,onda ćorak..Noor wrote:Gdje nades takve ocajnice...veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
2014-04-11
Zaborawljate ipak činjeniču da dok su mlade ima hrpa udwarača a ono jel prošla 25 ..........zakon ponude i potražnje.
Imaš wiše od 25 godina ?
E pa : TRČI.
Imaš wiše od 25 godina ?
E pa : TRČI.
2014-04-11
Trči i snalazi se a ja s tobom igram pin pong tj heben te u mozak jer znam owu činjeniču.
U preowodu ; hebat ču te u mozak , neču te pohebat al ču ti dat do znanja da sam dobra lowina za ženidbu.
GUBI SE.
U preowodu ; hebat ču te u mozak , neču te pohebat al ču ti dat do znanja da sam dobra lowina za ženidbu.
GUBI SE.
2014-04-11
UM VLADA.RayMabus wrote:Trči i snalazi se a ja s tobom igram pin pong tj heben te u mozak jer znam owu činjeniču.
GUBI SE.
HEDI GHOWNA.
2014-04-11
Isss šta ćete se najist ghovana. Ne možete mene pobjedit ni meni slične. Nema seksa nema dječe.
Malo muzike. Propada emaničipačija.
NA KOLJENA GUBO.
Malo muzike. Propada emaničipačija.
NA KOLJENA GUBO.
2014-04-11
marcellus wrote:kod kozojeba je malo drukčije, islam je izgovor, a njihova kultura je... pa, nazovimo to kulturom, jelda. Ono pećina afganistan i to.
Kermit-
2014-04-17
Pogledajte se u ogledalo. Pustite islam.
2014-04-11
Najlakše je krwit druge. Sad je islam kriw.
Pucate demografski, Nema wam tko radit.
Pucate demografski, Nema wam tko radit.
2014-04-11
Neće nitko da hebe i prawi dječu emanicpiranim kenjama preko 25.
Pa fali beba narawno pa nema tko radit pa owi se sami nude jer u njihovim zemljama ima beba i wiška a rat je i nema posla.
Pa u čemu je problem ?
Sad wamje islam kriw ?
Ma nije brajo.
Hebe was to šta mene i slične mene ne možete ni pod prijetnjom oružja natjerat u brak s emaničipiranim smečem.
Pa fali beba narawno pa nema tko radit pa owi se sami nude jer u njihovim zemljama ima beba i wiška a rat je i nema posla.
Pa u čemu je problem ?
Sad wamje islam kriw ?
Ma nije brajo.
Hebe was to šta mene i slične mene ne možete ni pod prijetnjom oružja natjerat u brak s emaničipiranim smečem.
2014-04-11
veber wrote:oš vidjet stanje računa?marcellus wrote:veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
pa kad kuže da si švorc
znači plaćaš cugu večeras?
Noor wrote:Gdje nades takve ocajnice...veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
provocator wrote:I kaj te boli curac... nek jedu. Onda ih treba yebat?... mrcvarit, sakatit, pljačkat, silovat, vadit im oči i rezati jaja... Dođe dan kada više ne jedu jedni druge i kada shvate tko njih ne jede ali jebe... E onda drž gaće! I koji si ti curac da određuješ čiji život koliko vrijedi? Svi su ljudi djeca Božja i svaki život je jednaklo vrijedan. Mislio si da ćeš vazda klati, silovati, pljačkati i mrcvariti nekažnjeno. Sad strepi trupino! Što si sijao sad žanji!marcellus wrote:
kako ti je objašnjeno, u kamerunu ljudi jedu ljude otkad je svijeta i vijeka i tamo je nasilje oduvijek bilo normalna stvar, naravno da njihovi životi ne vrijede bog zna kaj jer je to takvo društvo u kom ljudski život nikad nije vrijedio kurca, najmanje njima samima i njihovim poglavicama
pa u biti najbolje bi bilo ogradit ih zidom i bodljikavom žicom, samo to realno nije moguće, jer civilizacija se mora širiti. A problem je što u takvim zemljama ne možeš lijepim načinom ništa, jer uglavnom razumiju bič i nasilje.
asilovski wrote:marcellus wrote:kod kozojeba je malo drukčije, islam je izgovor, a njihova kultura je... pa, nazovimo to kulturom, jelda. Ono pećina afganistan i to.
ništa nije krivo rekao. Ne postoji isto tako ni umjereno kršćanstvo i radikalno, kršćanstvo je kršćanstvo.
Još uvijek raspravljate o islamu ? Pa ne potkopa vas to. Potkopa vas ovo :
Roditelji i njihova kčerkica. Doduše imaju oni i muško dijete ( generalno gledano kao primjer za ovu priču ) al za njega je lako.
Roditelji plus kčerkica pa unuci.
Jedini problem koji se pojavio je : A gdješ nać budalu koja će to ženit , da su svi protiv njega ( i zakoni jer roditelji plus kčerkica su večina a živimo u demokraciji ) ?
Roditelji i njihova kčerkica. Doduše imaju oni i muško dijete ( generalno gledano kao primjer za ovu priču ) al za njega je lako.
Jedini problem koji se pojavio je : A gdješ nać budalu koja će to ženit , da su svi protiv njega ( i zakoni jer roditelji plus kčerkica su večina a živimo u demokraciji ) ?
2014-04-11
Nema toliko budala.RayMabus wrote:Još uvijek raspravljate o islamu ? Pa ne potkopa vas to. Potkopa vas ovo :
2014-04-11
Zašto jednom ne prihvatite jednu ocitu činjenicu a ta je da su muslimani samo imigranti koji su došli u Evropu jer s pojavom emanicpacije nestalo je budala koji bi to ženili i pravili djecu i odma 20-ak godina nakon toga počeo je natalitet padat i pojavio se manjak radne snage pa je trebalo uvozit.
Okanite se islama jer njega nebi bilo tu da nije bilo ovoga.
Okanite se islama jer njega nebi bilo tu da nije bilo ovoga.
2014-04-11
Vi ste krivci.
Bitnije su vam bile kčerke od vaših sinova.
Sad ćete osjetit i rezultat toga.
Roditeljima ću se osvetit tako da : VI PENZIJE NECETE VIDIT.
Bitnije su vam bile kčerke od vaših sinova.
Sad ćete osjetit i rezultat toga.
Roditeljima ću se osvetit tako da : VI PENZIJE NECETE VIDIT.
2014-04-11
Za svakoga od vas imam primjerenu kaznu.
NE BRINITE NIKOGA NEČU ZABORAVIT.
SVAK ČE DOBIT SVOJE.
NE BRINITE NIKOGA NEČU ZABORAVIT.
SVAK ČE DOBIT SVOJE.
2014-04-11
Uživajte u osveti svojih sinova.
Zapjevajmo.
UBIT ĆU VAS.
Zapjevajmo.
UBIT ĆU VAS.
2014-04-11
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 12 of 19