Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 1 of 1
Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Zakon ponude i potražnje
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:830377-Nacisti-iz-Kanade-i-Francuske-dogovarali-kupovinu-oruzja-u-Hrvatskoj-Trazili-puske-bombe-i-raketne-bacace-za-rasni-sveti-rat
Dajte deci igračke.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:830377-Nacisti-iz-Kanade-i-Francuske-dogovarali-kupovinu-oruzja-u-Hrvatskoj-Trazili-puske-bombe-i-raketne-bacace-za-rasni-sveti-rat
Dajte deci igračke.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Ma da pa ce im arapi i crnci to oteti i eto ti frke jos vece.
omni-
2014-04-12
Re: Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Mini drama.
Predstavnik nacista iz Francuske: Trebamo sve to oružje za sveti rat. Mis mo inače katolici ,bijelci i Francuzi.
Predstavnik hrvatske desnice,rečeni Vuk: Dobro došli,smjestite se. I mi smo inače katolici,bijelci i Hrvati. Dobro došli!
Predstavnik nacista iz Francuske: Bolje vas našao.
Vuk:A jeste li i antikomunisti?
ŽanPol:O,itekako. Da,mesje,mi smo žestoki antikomunisti.
Vuk.Smjestite se. Idem nazvati kolege,da se dogovorimo oko cijene i mjesta i načina preuzimanja. Recite mi protiv koga vodite sveti rat?
Žanpol: Protiv islama,Arapa,crnaca...
Vuk:A protiv Srba?
Žanpol:A ne,ne,Srbi su nam u ovom slučaju saveznici.
Vuk:
Vuk odlazi u drugu prostoriju telefonirati i vraća se za 10 minuta.
Vuk:Žao mi je mesje Žanpol,ali upravo mi dobavlčjači javljaju da oružja nema.
Žanpol:
Predstavnik nacista iz Francuske: Trebamo sve to oružje za sveti rat. Mis mo inače katolici ,bijelci i Francuzi.
Predstavnik hrvatske desnice,rečeni Vuk: Dobro došli,smjestite se. I mi smo inače katolici,bijelci i Hrvati. Dobro došli!
Predstavnik nacista iz Francuske: Bolje vas našao.
Vuk:A jeste li i antikomunisti?
ŽanPol:O,itekako. Da,mesje,mi smo žestoki antikomunisti.
Vuk.Smjestite se. Idem nazvati kolege,da se dogovorimo oko cijene i mjesta i načina preuzimanja. Recite mi protiv koga vodite sveti rat?
Žanpol: Protiv islama,Arapa,crnaca...
Vuk:A protiv Srba?
Žanpol:A ne,ne,Srbi su nam u ovom slučaju saveznici.
Vuk:
Vuk odlazi u drugu prostoriju telefonirati i vraća se za 10 minuta.
Vuk:Žao mi je mesje Žanpol,ali upravo mi dobavlčjači javljaju da oružja nema.
Žanpol:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa koliko ja kužin iz teksta ovaj šta im prodaje je neki Srbin iz Rvatske i/ili RS.
Šverc komerc.
Šverc komerc.
2014-04-11
Za nabavku je, kako se navodi, bio zadužen čovek pod nadimkom "Munlord" koji je, sudeći prema porukama, učestvovao i u administriranju foruma "Iron March".
Predstavio se kao državljanin Kanade srpsko-hrvatskog porekla, koji je povezan s nacističkom organizacijom "Blood and Honour" (Krv i čast).
U trenutku razmene informacija, imao je srpski pasoš, a najavio je da će tražiti i hrvatsko državljanstvo nakon što se preseli u Srbiju.
Guest- Guest
Cirkusanti. Triba im natrpat još trećeg svijeta u Francusku. Bratstvo i jedinstvo.
2014-04-11
Po popisu iz 2008 Arapi su činili 10% stanovništva Francuske , šest miljona. A sad deset godina posli ne smiju ni izać s podatkom koliko ih točno ima u Francuskoj. Još ove crnce šta trpaju.
Samo se čeka da netko zasvira zvona na uzbunu.
Porast će prodaja oružja na crno jer po noći neš smit izać vanka ako nemaš pištolj.
Porast će prodaja oružja na crno jer po noći neš smit izać vanka ako nemaš pištolj.
2014-04-11
RayMabus wrote:Po popisu iz 2008 Arapi su činili 10% stanovništva Francuske , šest miljona. A sad deset godina posli ne smiju ni izać s podatkom koliko ih točno ima u Francuskoj. Još ove crnce šta trpaju.
Odavno su prešli granicu kritične mase. A kritična masa kad se zavalja padaju carstva.
Pivo i kokice.
Guest- Guest
Svi ljudi su braća. Bratstvo i jedinstvo. Nek vlada ljubav.
Jedno je sigurno ; Le Pen nikad neće doć na vlast a ovi će se natrpat sa svime i svačim.
Jedno je sigurno ; Le Pen nikad neće doć na vlast a ovi će se natrpat sa svime i svačim.
2014-04-11
Similar topics
» Rat protiv islama smo već izgubili
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj