Rat protiv islama smo već izgubili
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
meni neće, sigurno.
di ti je alter ego?
di ti je alter ego?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ne mislim da smo izgubili rat, tek bitke. Još se to da okrenut.
Mad_Vlad-
2014-05-02
isto mislim , islam trenutno dominira i djeluje nezaustavljiv ... samo sto su tako djelovali Hanibal,Napoleon,Hitler ...Mad_Vlad wrote:Ne mislim da smo izgubili rat, tek bitke. Još se to da okrenut.
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Zaustaviti se može samo promjenom ponašanja: intolerancija naspram intolerantnih.
Neva polako vata zaokret prema desnoHQ wrote:mda, očito su nebitni i nikakav problem, ljudi koji su izginuli u FR i drugdje ustvari su se samoubili :/scorpion wrote:Tko god je napisao, svaka mu čast! Međutim, največi problem Europe su liberalisti i multikulturalisti! Oni su ti koji miniraju europske temelje. Njih treba diljem Europe javno linčovat, jer su gori od terorista. Muslimani su nebitni, nikakav su problem
liberale i multikulti ne treba linčovati nego im ne dati pristup vlasti i mjestima na kojima se odlučuje, a medije treba osloboditi laži i nametnutog 'zavjeta šutnje' prema islamu i nedjelima islamista koja se umanjuju i prikrivaju
Guest- Guest
Uviek mi je bila draga, a sad grabi prema vrhu.
Vi ljevičari ste ste svo ovo sranje napravili od francuske revolucije na ovamo.jastreb wrote:Baš!Iknar je gay wrote:Zašto nas ?veber wrote:vas antifašiste treba na prvu liniju.
Vi ste desnohrvati ovo i izazvali. Najprije ste se jarili sa Alijom,pa sa Demirelom,pa sad sa Erdoganom i umjerenim kanibalima.
Guest- Guest
Osvježenje, no bilo je natruha već ranije da se okreće kako valja. Valjda ide ono da pamet dolazi s godinamaRegoč wrote:Uviek mi je bila draga, a sad grabi prema vrhu.
Guest- Guest
hm, pa ja sam (skoro) uvijek na strani razuma i našeg preživljavanjatre911 wrote:Osvježenje, no bilo je natruha već ranije da se okreće kako valja. Valjda ide ono da pamet dolazi s godinamaRegoč wrote:Uviek mi je bila draga, a sad grabi prema vrhu.
ali ne brinite, dečki.. već ću ja vas prizemljiti i nemilo razočarati, prvi put kad napišem išta pozitivno o Milanoviću ili SDP-u
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ti meni javi samo kada ti i marc dolazite cuhauze...HQ wrote:hm, pa ja sam (skoro) uvijek na strani razuma i našeg preživljavanjatre911 wrote:Osvježenje, no bilo je natruha već ranije da se okreće kako valja. Valjda ide ono da pamet dolazi s godinamaRegoč wrote:Uviek mi je bila draga, a sad grabi prema vrhu.
ali ne brinite, dečki.. već ću ja vas prizemljiti i nemilo razočarati, prvi put kad napišem išta pozitivno o Milanoviću ili SDP-u
2014-12-30
HQ wrote:hm, pa ja sam (skoro) uvijek na strani razuma i našeg preživljavanjatre911 wrote:Osvježenje, no bilo je natruha već ranije da se okreće kako valja. Valjda ide ono da pamet dolazi s godinamaRegoč wrote:Uviek mi je bila draga, a sad grabi prema vrhu.
drž se ti spolnog odgoja i gender ideologije
Guest- Guest
mislim da ne treba nepotrebno ideologizirati, to je uvijek sklizav i 'liberalni' teren :/Regoč wrote:Zaustaviti se može samo promjenom ponašanja: intolerancija naspram intolerantnih.
dovoljno bi bilo da se Europa okani teške gluposti u obliku otvorenih i propusnih granica za sve i 'kulta spajanja obitelji'
pa gdje to ima da se u države masovno i nekontrolirano ulazi i izlazi, kao na kolodvoru?
ok, slobodno kretanje ljudi između zemalja-članica, to je razumljivo.. ali primanje, slobodno kretanje i socijala za svakoga na svijetu kome padne na pamet doći u EU, to je bolest, ludost i teška nebuloza koja nas košta i još će nas koštati
2014-04-12
ma hoću, evo HOĆU obavezno..časna pionirskaveber wrote:ti meni javi samo kada ti i marc dolazite cuhauze...
2014-04-12
hm? što sad ti imaš protiv mene, a i offtopičariš btwdeda hipster wrote:drž se ti spolnog odgoja i gender ideologije
kakve veze ima to s temom o kojoj se radi?
2014-04-12
Zar tako što postoji? Sad kad nas milanče zatrpa mujama ima da mu hebeš sve po spiskuHQ wrote:hm, pa ja sam (skoro) uvijek na strani razuma i našeg preživljavanjatre911 wrote:Osvježenje, no bilo je natruha već ranije da se okreće kako valja. Valjda ide ono da pamet dolazi s godinamaRegoč wrote:Uviek mi je bila draga, a sad grabi prema vrhu.
Guest- Guest
ne znam, mislim da mi treba stručna pomoć, ne znam zašto me takve gluposti uvijek nađu na internetuHQ wrote:hm? što sad ti imaš protiv mene, a i offtopičariš btwdeda hipster wrote:drž se ti spolnog odgoja i gender ideologije
kakve veze ima to s temom o kojoj se radi?
Last edited by deda hipster on 17/7/2016, 00:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
Niki problem, i ja ga hvalim da se super riešio džihadistah. No, i sama si napisala smisao: kad je opstanak u pitanju, slažemo se, ne serendaš o zlim kapitalistima koje je stigla pravedna kazna. I poštuješ život od začeća.HQ wrote:hm, pa ja sam (skoro) uvijek na strani razuma i našeg preživljavanjatre911 wrote:Osvježenje, no bilo je natruha već ranije da se okreće kako valja. Valjda ide ono da pamet dolazi s godinamaRegoč wrote:Uviek mi je bila draga, a sad grabi prema vrhu.
postoji, ako za ništa drugo, a ono da tebe nanerviramtre911 wrote:Zar tako što postoji?
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
ne znam to, ali znam da sam dobro nasmijala.. nakon 2:45 video je malo creepy, ali zato komentari ispod..deda hipster wrote:ne znam, mislim da mi treba stručna pomoć, ne znam zašto me takve gluposti uvijek nađu na internetu
Asklepios27
That's great and all but I think if the girl giving me head sounded like the Tasmanian devil being castrated I would be turned off.
2014-04-12
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 8 of 19