Rat protiv islama smo već izgubili
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
ne znam to, ali znam da sam dobro nasmijala.. nakon 2:45 video je malo creepy, ali zato komentari ispod..deda hipster wrote:ne znam, mislim da mi treba stručna pomoć, ne znam zašto me takve gluposti uvijek nađu na internetu
Asklepios27
That's great and all but I think if the girl giving me head sounded like the Tasmanian devil being castrated I would be turned off.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
i ti, noć RegočeRegoč wrote:Laku noć! Liepo sanjajte.
2014-04-12
HQ wrote:ne znam to, ali znam da sam dobro nasmijala.. nakon 2:45 video je malo creepy, ali zato komentari ispod..deda hipster wrote:ne znam, mislim da mi treba stručna pomoć, ne znam zašto me takve gluposti uvijek nađu na internetu
Asklepios27
That's great and all but I think if the girl giving me head sounded like the Tasmanian devil being castrated I would be turned off.
zapravo odličan video za društvenu igru "water challange"
Guest- Guest
HQ wrote:postoji, ako za ništa drugo, a ono da tebe nanerviramtre911 wrote:Zar tako što postoji?
Guest- Guest
video je.. nadrealističkideda hipster wrote:zapravo odličan video za društvenu igru "water challange"
ali komentari.. na neke bih odmah sve ispljunula
"your actually losing weight while sucking his d***."
Finally, a sport i can get into.
2014-04-12
Rat je na granici da se izgubi. Bukvalno. Jedino rjesenje je hermeticno zatvaranje granica EU. Pretresanja djubrista doma (EU). Kukolj van ostalima poostriti uvjete za socijalu, npr obavezno poznavanje jezika, rad za zajednicu i sl. Svemu dodati jos par suptilnijih metoda i za 50-60 godina se moze desiti neki boljitak.Ne prije. Posto se ovo navedeno kosi sa "ljudskim pravima", rat je u biti izgubljen. Rjesenje ucenje spanjolskog, portugalskog i pravac juzna Amerika.
2014-04-14
Postoji riješenje da se dobije ovaj rat al je cijena zahebana : treba slomit eu ekonomiju do koske.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
[quote="abraham"]Rat je na granici da se izgubi. Bukvalno. Jedino rjesenje je hermeticno zatvaranje granica EU. Pretresanja djubrista doma (EU). Kukolj van ostalima poostriti uvjete za socijalu, npr obavezno poznavanje jezika, rad za zajednicu i sl. Svemu dodati jos par suptilnijih metoda i za 50-60 godina se moze desiti neki boljitak.Ne prije. Posto se ovo navedeno kosi sa "ljudskim pravima", rat je u biti izgubljen. Rjesenje ucenje spanjolskog, portugalskog i pravac juzna Amerika.[/quote]a i južna amerika je razjebana do bola.. 20-30% stanovništva crnci, pa onda ostale mješanice, kriminal ajme majko, a i ekonomije ne cvjetaju.. imaju dosta ljevičarski vlada koje onda razjebu ekonomiju , povećaju kriminal itd..
jedino neoliberalni čile je stabilan
Guest- Guest
Mislim, jos uvijek ti nitko nece odsjeci glavu radi vjere.preko_vode_do_slobode wrote:abraham wrote:Rat je na granici da se izgubi. Bukvalno. Jedino rjesenje je hermeticno zatvaranje granica EU. Pretresanja djubrista doma (EU). Kukolj van ostalima poostriti uvjete za socijalu, npr obavezno poznavanje jezika, rad za zajednicu i sl. Svemu dodati jos par suptilnijih metoda i za 50-60 godina se moze desiti neki boljitak.Ne prije. Posto se ovo navedeno kosi sa "ljudskim pravima", rat je u biti izgubljen. Rjesenje ucenje spanjolskog, portugalskog i pravac juzna Amerika.[/quote]a i južna amerika je razjebana do bola.. 20-30% stanovništva crnci, pa onda ostale mješanice, kriminal ajme majko, a i ekonomije ne cvjetaju.. imaju dosta ljevičarski vlada koje onda razjebu ekonomiju , povećaju kriminal itd..
2014-04-14
Slom eu ekonomije je riješenje. Jedino.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
marcellus wrote:uostalom, kulturološki, hase je naš, islam je njegova vjera, a mitteleuropa je njegovo kulturno ishodište.
On je još opasniji jer nije neposredni zvršitelj već ideolog
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
U tom golodomoru podjednako su stradali i Rusi i Malorusi.veber wrote:
ukrajince je sustavno izgladnjivao i pobio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne sisi od jutra, tvoj ljubljeni staljin je sutavno pljackao ukrainu kao i gruziju.jastreb wrote:U tom golodomoru podjednako su stradali i Rusi i Malorusi.veber wrote:
ukrajince je sustavno izgladnjivao i pobio.
2014-12-30
Ne. Ovi koje navodiš osvajali su oružjem i silom. Njima se netko suprostavljao. Islam osvaja karanjem, osvaja nevinom djećicom što plutaju sredozemljem, islam osvaja zahvaljujući gluposti zapadnjaka koji ih zovu i pomažu. Taj rat je izgubljen. Parazit se nastanio i sad je samo pitanje vremena kad će usmrtiti domaćina,lijeka nema.Clone Stormtrooper wrote:isto mislim , islam trenutno dominira i djeluje nezaustavljiv ... samo sto su tako djelovali Hanibal,Napoleon,Hitler ...Mad_Vlad wrote:Ne mislim da smo izgubili rat, tek bitke. Još se to da okrenut.
danni1-
2014-04-16
hahahahahaha..ovako sto me doista oraspolozi uz kavicu... 10+veber wrote:ja bi vam barem sudio po zakonu. stoka tvoja sudila je mojima bez zakona, oduzela imovinu koju je ruinirala kroz desetljeća.Iknar je gay wrote:Aha,znači zbog toga mrziš antifašizam.
nemreš iz šume u stan. tvoji partizani su u vili mojeg djeda držali ovce, za bazen mislili da je ljetni štagalj.
nabijem vas sve na kurac i dao bog, naš germanski da će te patiti.
stoko
Guest- Guest
dobro sazeto..i istinitio..Evo,Weberu razguzuju Khozoepi pradomovinu..danni1 wrote:Ne. Ovi koje navodiš osvajali su oružjem i silom. Njima se netko suprostavljao. Islam osvaja karanjem, osvaja nevinom djećicom što plutaju sredozemljem, islam osvaja zahvaljujući gluposti zapadnjaka koji ih zovu i pomažu. Taj rat je izgubljen. Parazit se nastanio i sad je samo pitanje vremena kad će usmrtiti domaćina,lijeka nema.Clone Stormtrooper wrote:isto mislim , islam trenutno dominira i djeluje nezaustavljiv ... samo sto su tako djelovali Hanibal,Napoleon,Hitler ...Mad_Vlad wrote:Ne mislim da smo izgubili rat, tek bitke. Još se to da okrenut.
Guest- Guest
udba wrote:marcellus wrote:udba wrote:Ovako nisko, politički nekorektno vrijeđanje
kako da nekog vrijeđam a da to bude politički korektno?
Mater udbašku ili ustašku. Nikako ne islamsku. Ne možeš dizati Hasu u nebo, a s druge strane vrijeđati ovako nisko vjeru njegovih otaca kojom se on ponosi i ne bi je se nikad odreko.
pa ne mogu onda ni mater ustašku, jer bi opet uvrijedio hasu. A ne mogu ni udbašku, jer bi uvrijedio pol HDZ-a i skoro cijeli SDP.
Regoč wrote:Zaustaviti se može samo promjenom ponašanja: intolerancija naspram intolerantnih.
ah, popper, koji je bio profesor sorošu i zarazio ga time
upravo se ngoi i neomarksisti povode time, samo u njihovoj vizuri tolerantni su svi oni koji su "obespravljeni" a netolerantni su bijelci, muškarci, kršćani, desnica itd
a bogtejebo. diler ti staubcuker u drogu hice. udbska frakcija skh je kradeezej. ako nisi znao.marcellus wrote:udba wrote:marcellus wrote:udba wrote:Ovako nisko, politički nekorektno vrijeđanje
Mater udbašku ili ustašku. Nikako ne islamsku. Ne možeš dizati Hasu u nebo, a s druge strane vrijeđati ovako nisko vjeru njegovih otaca kojom se on ponosi i ne bi je se nikad odreko.
pa ne mogu onda ni mater ustašku, jer bi opet uvrijedio hasu. A ne mogu ni udbašku, jer bi uvrijedio pol HDZ-a i skoro cijeli SDP.
2014-12-30
abraham wrote:Mislim, jos uvijek ti nitko nece odsjeci glavu radi vjere.preko_vode_do_slobode wrote:a i južna amerika je razjebana do bola.. 20-30% stanovništva crnci, pa onda ostale mješanice, kriminal ajme majko, a i ekonomije ne cvjetaju.. imaju dosta ljevičarski vlada koje onda razjebu ekonomiju , povećaju kriminal itd..abraham wrote:Rat je na granici da se izgubi. Bukvalno. Jedino rjesenje je hermeticno zatvaranje granica EU. Pretresanja djubrista doma (EU). Kukolj van ostalima poostriti uvjete za socijalu, npr obavezno poznavanje jezika, rad za zajednicu i sl. Svemu dodati jos par suptilnijih metoda i za 50-60 godina se moze desiti neki boljitak.Ne prije. Posto se ovo navedeno kosi sa "ljudskim pravima", rat je u biti izgubljen. Rjesenje ucenje spanjolskog, portugalskog i pravac juzna Amerika.
Guest- Guest
veber wrote:a bogtejebo. diler ti staubcuker u drogu hice. udbska frakcija skh je kradeezej. ako nisi znao.marcellus wrote:udba wrote:marcellus wrote:udba wrote:Ovako nisko, politički nekorektno vrijeđanje
da, zato je SDP htio ustav mijenjat da ne izruče perkovića jer nisu udbašija. I zato je SDP uradio sve što je mogao da dokumenti udbe nikad ne stignu u Munchen, digao prijave protiv svih svjedoka na suđenju itd. Oni nisu udba samo se tak češljaju.
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 9 of 19