Rat protiv islama smo već izgubili
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Uživajte u osveti svojih sinova.
Zapjevajmo.
UBIT ĆU VAS.
Zapjevajmo.
UBIT ĆU VAS.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Drugi put sigurno necu....u tom si u pravuRayMabus wrote:Nema weze. Neće se udati i to je to. Pošteno.bogomdani wrote:A qurca ti..znate lajati o jednakosti spolova i PRAVA,a kad treba kesu odrijesiti,i biti JEDNAK po obavezama,onda ćorak..Noor wrote:Gdje nades takve ocajnice...veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
Guest- Guest
Veber kralj! On lijepo zbraja lovu na kraju mjeseca koja se mogla negdje potrošiti - a NIJE!veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
Guest- Guest
NIsam mislio na tebe tu konkretno nego opčenito.Noor wrote:Drugi put sigurno necu....u tom si u pravuRayMabus wrote:Nema weze. Neće se udati i to je to. Pošteno.bogomdani wrote:A qurca ti..znate lajati o jednakosti spolova i PRAVA,a kad treba kesu odrijesiti,i biti JEDNAK po obavezama,onda ćorak..Noor wrote:Gdje nades takve ocajnice...veber wrote:
pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...
Ne shvačajte sve doslovno i indivudalno.
2014-04-11
Priča o "naše i moje" u zajedničkom životu.bogomdani wrote:A qurca ti..znate lajati o jednakosti spolova i PRAVA,a kad treba kesu odrijesiti,i biti JEDNAK po obavezama,onda ćorak..
Guest- Guest
A sorry...greska.RayMabus wrote:NIsam mislio na tebe tu konkretno nego opčenito.Noor wrote:Drugi put sigurno necu....u tom si u pravuRayMabus wrote:Nema weze. Neće se udati i to je to. Pošteno.bogomdani wrote:A qurca ti..znate lajati o jednakosti spolova i PRAVA,a kad treba kesu odrijesiti,i biti JEDNAK po obavezama,onda ćorak..Noor wrote:
Gdje nades takve ocajnice...
Ne shvačajte sve doslovno i indivudalno.
No, ako si mislio opcenito..e tu nisi u pravu. Visoko obrazovane cure, kao i one nize obrazovane, udaju se bez razlike. Tako i muskarci. Vecina ipak nadje svoj par.
Guest- Guest
Osveta sinova.
Roditelji i kčerkica vs sina.
Demokracija.
Poštujem to al ono nitko me ne može natjerat u brak niti da imam djecu.
Nema ih tko ženit i pravit djecu tj preuzet odgovornost za to.
Nema toliko kretena okolo.
Roditelji i kčerkica vs sina.
Demokracija.
Poštujem to al ono nitko me ne može natjerat u brak niti da imam djecu.
Nema ih tko ženit i pravit djecu tj preuzet odgovornost za to.
Nema toliko kretena okolo.
2014-04-11
Ha ha ha ha boli me kuraz.Noor wrote:
No, ako si mislio opcenito..e tu nisi u pravu. Visoko obrazovane cure, kao i one nize obrazovane, udaju se bez razlike. Tako i muskarci. Vecina ipak nadje svoj par.
Bitno mi je ovo :
2014-04-11
To ti je slaba utjeha jer ti uskoro nece imat tko plačat penzije kad ostariš,Noor wrote:
2014-04-11
Rekao sam ti da ću se svakome osvetit u ovom emanicpiranom društvu.....I NE MOŽEŠ MI NIŠTA.RayMabus wrote:To ti je slaba utjeha jer ti uskoro nece imat tko plačat penzije kad ostariš,Noor wrote:
2014-04-11
Dr dominacija.
A vi sad odbijte islamski svijet jer vam fali radne snage i automatski ste izbili sve ove kao kandidate za bilo šta i pretvorili ih u neprijatelja emanicpirane Evrope koja izumire.
Procentualni udio muslimanskog stanovništva u svijetu (Pew Research Center, 2014.)
https://bs.wikipedia.org/wiki/Islamski_svijet
A vi sad odbijte islamski svijet jer vam fali radne snage i automatski ste izbili sve ove kao kandidate za bilo šta i pretvorili ih u neprijatelja emanicpirane Evrope koja izumire.
Procentualni udio muslimanskog stanovništva u svijetu (Pew Research Center, 2014.)
2014-04-11
I usidite se na taj potez i upravo ste stvorili mog saveznika u ratu protiv vas.RayMabus wrote:Dr dominacija.
Ne napravite to i ovo vas čeka :
2014-04-11
Kakve veze to ima s penzijom? U prvom redu, do nje cu se jos narintat ko blesava, ali ne znaci da vec sad ne razmisljam o tome. Jadan onaj koji sada kad to moze, nista ne poduzima da si olaksa starost.RayMabus wrote:To ti je slaba utjeha jer ti uskoro nece imat tko plačat penzije kad ostariš,Noor wrote:
Last edited by Noor on 17/7/2016, 17:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dok je Srba,rat protiv islama nije izgubljen.
A Srbi su nam prvi susjedi,tako da...ja nemam straha.
A Srbi su nam prvi susjedi,tako da...ja nemam straha.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Radi radi. Nećeš vidit ni novčića.Noor wrote:Kakve veze to ima s penzijom? U prvom redu, do nje cu se jos narintat ko blesava, ali ne znaci da vec sad ne razmisljam o tome. Jadan onaj koji sada kad to moze, nesto ne poduzima da si olaksa starost.RayMabus wrote:To ti je slaba utjeha jer ti uskoro nece imat tko plačat penzije kad ostariš,Noor wrote:
2014-04-11
Glede Balkana Hrvati (ne računajući tu Hrvate iz Bosne) su najslabija karika u borbi protiv islamizma.
Čak bosanski muslimani pokazuju veću revnost u toj borbi.
Čak bosanski muslimani pokazuju veću revnost u toj borbi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jastrebe nisu meni muslimani i islam neprijatelji. To su mi vojni savezenici koji ce dovest da se ovako šta objesi na trgu bana Jelačića i to s podrškom rulje koja ce biti dovedena do toga da takve sama pali na lomači i protjera iz društva.
Ankica Čakardić od 2010. godine radi kao docentica i predstojnica Katedre za socijalnu filozofiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2011. voditeljica obrazovnog programa u Centru za ženske studije. U Centru za mirovne studije predaje od 2006. godine. Članica Baze za radničku inicijativu i demokratizaciju (BRID), Ženske fronte za radna i socijalna prava i zagrebačkog FemFronta (feminističko-marksističkog kružoka).
Intervju je napravljen prema predavanju koje je održala 17. 10. 2014. u Tehničkom muzeju: “Ženska radnička prava i problem revolucionarnog subjekta” - o socijalnom, ekonomskom i radnom položaju žena u kapitalističkom društvu i o intersekciji spola i klase.
Da li se historijsko-materijalističkom analizom položaja žena može doći do spoznaje da su one dvostruko opresirane i kakva je feministička praksa otpora?
Ne samo u feminističkoj teoriji, već u političkoj teoriji generalno važno je uz deskriptivne modele analize razvijati i one eksplanatorne koji će nam pomoći ili barem približiti historijat i uzroke određenih društvenih posljedica i tendencija. Taj tip socijalne historije preciznije istražuje društvene odnose nekog konkretnog historijskog odsječka koji afirmiraju određeni političko-ekonomski režim. Historijski materijalizam nije tek neki isprazni pamfletarski slogan, radi se o veoma specifičnoj metodi koja ima svoje precizno značenje. Riječ je o pripremi teorijskih osnova i instrumenata za analizu društva ali ne s nakanom da se samo ponudi neko znanstveno pojašnjenje svijeta. Poanta je u tome da se istraže mogućnosti „terena“ unutar kojega ćemo politički intervenirati i iz kojega će se razvijati politička akcija.
https://radnickafronta.hr/rf-novine/intervjui/66-intervju-s-ankicom-cakardic
Dok god ovakvi tip postoji u društvu u kojem i ja živim ja za to društvo necu napraviti niti milimetra da ga branim ....štaviše ucinit ću sve šta je nezakonito tj ne krši zakon da ga uništim.
OSVETA SINOVA.
Intervju s Ankicom Čakardić
Intervju vodili: Vesna Konigsknecht i Karlo Jurak iz Radničke fronte, radne grupe za radnu i socijalnu ravnopravnost ženaAnkica Čakardić od 2010. godine radi kao docentica i predstojnica Katedre za socijalnu filozofiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2011. voditeljica obrazovnog programa u Centru za ženske studije. U Centru za mirovne studije predaje od 2006. godine. Članica Baze za radničku inicijativu i demokratizaciju (BRID), Ženske fronte za radna i socijalna prava i zagrebačkog FemFronta (feminističko-marksističkog kružoka).
Intervju je napravljen prema predavanju koje je održala 17. 10. 2014. u Tehničkom muzeju: “Ženska radnička prava i problem revolucionarnog subjekta” - o socijalnom, ekonomskom i radnom položaju žena u kapitalističkom društvu i o intersekciji spola i klase.
Da li se historijsko-materijalističkom analizom položaja žena može doći do spoznaje da su one dvostruko opresirane i kakva je feministička praksa otpora?
Ne samo u feminističkoj teoriji, već u političkoj teoriji generalno važno je uz deskriptivne modele analize razvijati i one eksplanatorne koji će nam pomoći ili barem približiti historijat i uzroke određenih društvenih posljedica i tendencija. Taj tip socijalne historije preciznije istražuje društvene odnose nekog konkretnog historijskog odsječka koji afirmiraju određeni političko-ekonomski režim. Historijski materijalizam nije tek neki isprazni pamfletarski slogan, radi se o veoma specifičnoj metodi koja ima svoje precizno značenje. Riječ je o pripremi teorijskih osnova i instrumenata za analizu društva ali ne s nakanom da se samo ponudi neko znanstveno pojašnjenje svijeta. Poanta je u tome da se istraže mogućnosti „terena“ unutar kojega ćemo politički intervenirati i iz kojega će se razvijati politička akcija.
Dok god ovakvi tip postoji u društvu u kojem i ja živim ja za to društvo necu napraviti niti milimetra da ga branim ....štaviše ucinit ću sve šta je nezakonito tj ne krši zakon da ga uništim.
OSVETA SINOVA.
Last edited by RayMabus on 17/7/2016, 17:20; edited 1 time in total
2014-04-11
Ne brini...kote se na sigurnom.RayMabus wrote:Radi radi. Nećeš vidit ni novčića.Noor wrote:Kakve veze to ima s penzijom? U prvom redu, do nje cu se jos narintat ko blesava, ali ne znaci da vec sad ne razmisljam o tome. Jadan onaj koji sada kad to moze, nesto ne poduzima da si olaksa starost.RayMabus wrote:To ti je slaba utjeha jer ti uskoro nece imat tko plačat penzije kad ostariš,Noor wrote:
Guest- Guest
A ovaj moj post ti samo pokazuje da ja već sad znam koga točno želim vidjeti na vješalima i želim a to vi kao društvo napravite.RayMabus wrote:Jastrebe nisu meni muslimani i islam neprijatelji. To su mi vojni savezenici koji ce dovest da se ovako šta objesi na trgu bana Jelačića i to s podrškom rulje koja ce biti dovedena do toga da takve sama pali na lomači i protjera iz društva.Intervju s Ankicom Čakardić
Intervju vodili: Vesna Konigsknecht i Karlo Jurak iz Radničke fronte, radne grupe za radnu i socijalnu ravnopravnost žena
Ankica Čakardić od 2010. godine radi kao docentica i predstojnica Katedre za socijalnu filozofiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2011. voditeljica obrazovnog programa u Centru za ženske studije. U Centru za mirovne studije predaje od 2006. godine. Članica Baze za radničku inicijativu i demokratizaciju (BRID), Ženske fronte za radna i socijalna prava i zagrebačkog FemFronta (feminističko-marksističkog kružoka).
OSVETA SINOVA.
Možete ih i protjerat , svejedno al bitno je da shvatite da ja odavno znam svoju METU,.
2014-04-11
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 13 of 19