Rat protiv islama smo već izgubili
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Dosta mi je besmislenog laprdanja,radije idem još jednom pogledat Bitku na Neretvi ili Desant na Drvar.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ne znam za tebe,ali ovdje u svabiji,jos malo se odupiru Evangelisti,i to Islamu,a islam je buduca masovna religija u Svabija,sve ostalo ce progutati Islam,napose i Mrkelica je rekla da je Islam dio Svabije,a Islamisti to obilno koriste-da postanu glavni..Evo,Pandurija svapska pendreci i privodi kao najvece kriminalce Svabe koji se usude izraziti osjecaje prema Islamu,a zmire na bahatosti,aroganciju i provokacije Islamista...krscani,goticki bogovi,ovo ili ono,naebali ste i to nakrupno.-...veber wrote:koji si ti kreten, da prostiš. kod nas germana nikada krščanstvo nije saživjelo i dalje štujemo pretke. to vi srbende štujete ćifutskog boga.jastreb wrote:Kršćanstvo koje se s vremenom izvitoperilo poput čamove daske koju ne složiš kako valja.
A u koje su ušla pogrešna i poganska učenja,napose ona grčkih homoseksualaca poput Platona i Sokrata.
Guest- Guest
I samo da se zna,Sora i ja bi sigurno bili pošteniji i nepristraniji kada bi smo ti mi sudili pred narodnim sudom.
2015-07-23
odi na vcr koji je napravljen u nišu
tipkaš sa kojeg ono računala? mostar? mosor?
na m je bilo...
tipkaš sa kojeg ono računala? mostar? mosor?
na m je bilo...
2014-12-30
vi ste šupci pa likvidacije nazivate narodnim sudom.Iknar je gay wrote:I samo da se zna,Sora i ja bi sigurno bili pošteniji i nepristraniji kada bi smo ti mi sudili pred narodnim sudom.
ja bi vam šusnuo metak u čelenku pa plivajte.
nemata hrabrosti za ubojstvo reći da je ubojstvo, već sud naroda...
...šupci.
2014-12-30
to ti se čini, merkelicu nitko ne voli osim obame.bogomdani wrote:ne znam za tebe,ali ovdje u svabiji,jos malo se odupiru Evangelisti,i to Islamu,a islam je buduca masovna religija u Svabija,sve ostalo ce progutati Islam,napose i Mrkelica je rekla da je Islam dio Svabije,a Islamisti to obilno koriste-da postanu glavni..Evo,Pandurija svapska pendreci i privodi kao najvece kriminalce Svabe koji se usude izraziti osjecaje prema Islamu,a zmire na bahatosti,aroganciju i provokacije Islamista...krscani,goticki bogovi,ovo ili ono,naebali ste i to nakrupno.-...
a, najebali ste vi od abrahamovog boga. sjetit ćeš se za koju godinu.
2014-12-30
naebali smo svi od Abetovog boge,i nisu u pitanju godine..kad krene sranje,to vise nece prestati..no,sad pocinjem zvucati kao Ezek,pa cu usutati...veber wrote:to ti se čini, merkelicu nitko ne voli osim obame.bogomdani wrote:ne znam za tebe,ali ovdje u svabiji,jos malo se odupiru Evangelisti,i to Islamu,a islam je buduca masovna religija u Svabija,sve ostalo ce progutati Islam,napose i Mrkelica je rekla da je Islam dio Svabije,a Islamisti to obilno koriste-da postanu glavni..Evo,Pandurija svapska pendreci i privodi kao najvece kriminalce Svabe koji se usude izraziti osjecaje prema Islamu,a zmire na bahatosti,aroganciju i provokacije Islamista...krscani,goticki bogovi,ovo ili ono,naebali ste i to nakrupno.-...
a, najebali ste vi od abrahamovog boga. sjetit ćeš se za koju godinu.
Guest- Guest
bas me zanima da je RH u dobroj ekonomskoj situaciji,bil Khozoepi odlucili ostati u njoj,i kakav bi stav bio Vlade prema "fluhtlinzima"
Guest- Guest
Da nije bilo takvih kao ti,ne bi ni bilo potrebe za narodnim sudom.veber wrote:vi ste šupci pa likvidacije nazivate narodnim sudom.Iknar je gay wrote:I samo da se zna,Sora i ja bi sigurno bili pošteniji i nepristraniji kada bi smo ti mi sudili pred narodnim sudom.
ja bi vam šusnuo metak u čelenku pa plivajte.
nemata hrabrosti za ubojstvo reći da je ubojstvo, već sud naroda...
...šupci.
2015-07-23
kretenu, ne sudi narod!Iknar je gay wrote:Da nije bilo takvih kao ti,ne bi ni bilo potrebe za narodnim sudom.
šupci ala ti, sora, eventualno jastreb bi sudili.
u ime naroda. isto tako ste oduzeli imovinu govnad šumska mojim precima.
šuti šupče da te ne potražim.
2014-12-30
Aha,znači zbog toga mrziš antifašizam.
2015-07-23
ja bi vam barem sudio po zakonu. stoka tvoja sudila je mojima bez zakona, oduzela imovinu koju je ruinirala kroz desetljeća.Iknar je gay wrote:Aha,znači zbog toga mrziš antifašizam.
nemreš iz šume u stan. tvoji partizani su u vili mojeg djeda držali ovce, za bazen mislili da je ljetni štagalj.
nabijem vas sve na kurac i dao bog, naš germanski da će te patiti.
stoko
2014-12-30
A dao bog naš antifašistički da vas muslimani gore brojčano nadjačaju,te da platite za svo zlo koje ste počinili Židovima i drugim narodima.
2015-07-23
veber-
2014-12-30
šupku, dogovorili s rusima.Iknar je gay wrote:dočekali ste nas i 1945.
tvoji šupci oduzeli zemlju,
ameri živote.
2014-12-30
A šta ste mislili,porušit cijelu Europu,poubijat 12 milijuna Židova 20 milijuna Rusa i Poljaka,te proć nekažnjeno.
2015-07-23
šupku, uči njemački ili francuski.
trebat će ti uskoro....
trebat će ti uskoro....
2014-12-30
i tvoj frend staljin je pobio više rusa nego što ih je ubio rat.
ukrajince je sustavno izgladnjivao i pobio.
ukrajince je sustavno izgladnjivao i pobio.
2014-12-30
Uči ti arapski ili turski,tebi će trebati prije.
2015-07-23
veber-
2014-12-30
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 7 of 19