ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat protiv islama smo već izgubili

Page 7 of 19 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next

Go down

Rat protiv islama smo već izgubili - Page 7 Empty Re: Rat protiv islama smo već izgubili

Post by IL Risorto 16/7/2016, 21:30

Dosta mi je besmislenog laprdanja,radije idem još jednom pogledat Bitku na Neretvi ili Desant na Drvar.

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Rat protiv islama smo već izgubili - Page 7 Empty Re: Rat protiv islama smo već izgubili

Post by Guest 16/7/2016, 21:32

veber wrote:
jastreb wrote:Kršćanstvo koje se s vremenom izvitoperilo poput čamove daske koju ne složiš kako valja.

A u koje su ušla pogrešna i poganska učenja,napose ona grčkih homoseksualaca poput Platona i Sokrata.
koji si ti kreten, da prostiš. kod nas germana nikada krščanstvo nije saživjelo i dalje štujemo pretke. to vi srbende štujete ćifutskog boga.
ne znam za tebe,ali ovdje u svabiji,jos malo se odupiru Evangelisti,i to Islamu,a islam je buduca masovna religija u Svabija,sve ostalo ce progutati Islam,napose i Mrkelica je rekla da je Islam dio Svabije,a Islamisti to obilno koriste-da postanu glavni..Evo,Pandurija svapska pendreci i privodi kao najvece kriminalce Svabe koji se usude izraziti osjecaje prema Islamu,a zmire na bahatosti,aroganciju i provokacije Islamista...krscani,goticki bogovi,ovo ili ono,naebali ste i to nakrupno.-...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 21:32

I samo da se zna,Sora i ja bi sigurno bili pošteniji i nepristraniji kada bi smo ti mi sudili pred narodnim sudom.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 21:33

odi na vcr koji je napravljen u nišu

tipkaš sa kojeg ono računala? mostar? mosor?
na m je bilo...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 21:35

Iknar je gay wrote:I samo da se zna,Sora i ja bi sigurno bili pošteniji i nepristraniji kada bi smo ti mi sudili pred narodnim sudom.
vi ste šupci pa likvidacije nazivate narodnim sudom.
ja bi vam šusnuo metak u čelenku pa plivajte.
nemata hrabrosti za ubojstvo reći da je ubojstvo, već sud naroda...
...šupci.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 21:37

bogomdani wrote:ne znam za tebe,ali ovdje u svabiji,jos malo se odupiru Evangelisti,i to Islamu,a islam je buduca masovna religija u Svabija,sve ostalo ce progutati Islam,napose i Mrkelica je rekla da je Islam dio Svabije,a Islamisti to obilno koriste-da postanu glavni..Evo,Pandurija svapska pendreci i privodi kao najvece kriminalce Svabe koji se usude izraziti osjecaje prema Islamu,a zmire na bahatosti,aroganciju i provokacije Islamista...krscani,goticki bogovi,ovo ili ono,naebali ste i to nakrupno.-...
to ti se čini, merkelicu nitko ne voli osim obame.
a, najebali ste vi od abrahamovog boga. sjetit ćeš se za koju godinu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2016, 21:39

veber wrote:
bogomdani wrote:ne znam za tebe,ali ovdje u svabiji,jos malo se odupiru Evangelisti,i to Islamu,a islam je buduca masovna religija u Svabija,sve ostalo ce progutati Islam,napose i Mrkelica je rekla da je Islam dio Svabije,a Islamisti to obilno koriste-da postanu glavni..Evo,Pandurija svapska pendreci i privodi kao najvece kriminalce Svabe koji se usude izraziti osjecaje prema Islamu,a zmire na bahatosti,aroganciju i provokacije Islamista...krscani,goticki bogovi,ovo ili ono,naebali ste i to nakrupno.-...
to ti se čini, merkelicu nitko ne voli osim obame.
a, najebali ste vi od abrahamovog boga. sjetit ćeš se za koju godinu.
naebali smo svi od Abetovog boge,i nisu u pitanju godine..kad krene sranje,to vise nece prestati..no,sad pocinjem zvucati kao Ezek,pa cu usutati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/7/2016, 21:42

bas me zanima da je RH u dobroj ekonomskoj situaciji,bil Khozoepi odlucili ostati u njoj,i kakav bi stav bio Vlade prema "fluhtlinzima"
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 21:48

veber wrote:
Iknar je gay wrote:I samo da se zna,Sora i ja bi sigurno bili pošteniji i nepristraniji kada bi smo ti mi sudili pred narodnim sudom.
vi ste šupci pa likvidacije nazivate narodnim sudom.
ja bi vam šusnuo metak u čelenku pa plivajte.
nemata hrabrosti za ubojstvo reći da je ubojstvo, već sud naroda...
...šupci.
Da nije bilo takvih kao ti,ne bi ni bilo potrebe za narodnim sudom.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 21:55

Iknar je gay wrote:Da nije bilo takvih kao ti,ne bi ni bilo potrebe za narodnim sudom.
kretenu, ne sudi narod!
šupci ala ti, sora, eventualno jastreb bi sudili.
u ime naroda. isto tako ste oduzeli imovinu govnad šumska mojim precima.

šuti šupče da te ne potražim.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 21:58

Aha,znači zbog toga mrziš antifašizam.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 22:08

Iknar je gay wrote:Aha,znači zbog toga mrziš antifašizam.
ja bi vam barem sudio po zakonu. stoka tvoja sudila je mojima bez zakona, oduzela imovinu koju je ruinirala kroz desetljeća.
nemreš iz šume u stan. tvoji partizani su u vili mojeg djeda držali ovce, za bazen mislili da je ljetni štagalj.

nabijem vas sve na kurac i dao bog, naš germanski da će te patiti.

stoko

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 22:12

A dao bog naš antifašistički da vas muslimani gore brojčano nadjačaju,te da platite za svo zlo koje ste počinili Židovima i drugim narodima.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 22:15

čekam te govnaru.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 22:18

dočekali ste nas i 1945.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 22:25

Iknar je gay wrote:dočekali ste nas i 1945.
šupku, dogovorili s rusima.
tvoji šupci oduzeli zemlju,
ameri živote.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 22:29

A šta ste mislili,porušit cijelu Europu,poubijat 12 milijuna Židova 20 milijuna Rusa i Poljaka,te proć nekažnjeno.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 22:31

šupku, uči njemački ili francuski.
trebat će ti uskoro....

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 22:33

i tvoj frend staljin je pobio više rusa nego što ih je ubio rat.
ukrajince je sustavno izgladnjivao i pobio.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by IL Risorto 16/7/2016, 22:34

Uči ti arapski ili turski,tebi će trebati prije.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by veber 16/7/2016, 22:53

meni neće, sigurno.

di ti je alter ego?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 19 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics