Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
Pa bolje propasti nego se klanjati tako nečem...
Guest- Guest
A nije ti dobar više Isus?Regoč wrote:Zapravo da, samo prilagođen našem zelenilu, a ne bjelokavenilu Bliskoga istoka.red wolf wrote:A nedostaje ti Bog Starog Zavjeta...hahahahahahahahahahahahahahahaRegoč wrote:Kršćanski identitet Europe je ozbiljno narušen, a i nije mi baš neki Bog koji umre na križu, cielo vrieme kuka i oprašta onima koji su ga ubili. Treba nam temeljita vjerska obnova sa snažnim Bogom Svemogućim, tvorcem Neba i Zemlje, koji se ne libi neprijateljima prerezati grkljan, konkretno potopiti gumenjake na Sredozemlju.
red wolf-
2016-02-10
Ali to je prošlost...Nema vraćanja...Regoč wrote:Eunija, Rusija i Kina, a bilo bi dobro i Indija, trebaju činiti čvrst savez zasnovan na nacionalizmu i tradicionalizmu.
red wolf-
2016-02-10
Adonaj elohenu adonaj ehod. Znam to, ali ne prepoznajem to u svojim gorama i dolima, ne vidim toga boga na glečerima, ne čujem ga na čvoru crne smrče.Yehudi wrote:Regoč wrote:red wolf wrote:Regoč wrote:Kršćanski identitet Europe je ozbiljno narušen, a i nije mi baš neki Bog koji umre na križu, cielo vrieme kuka i oprašta onima koji su ga ubili. Treba nam temeljita vjerska obnova sa snažnim Bogom Svemogućim, tvorcem Neba i Zemlje, koji se ne libi neprijateljima prerezati grkljan, konkretno potopiti gumenjake na Sredozemlju.
A nedostaje ti Bog Starog Zavjeta...hahahahahahahahahahahahahahaha
Zapravo da
No, vidimo da nedostaje ono - zub za zub i glavu za glavu -
Jednostavo je, izgovori - Shema Israel......- i počni učiti
Ali, njemu Isus sjedi s desna?...Nisi znao?Regoč wrote:Adonaj elohenu adonaj ehod. Znam to, ali ne prepoznajem to u svojim gorama i dolima, ne vidim toga boga na glečerima, ne čujem ga na čvoru crne smrče.Yehudi wrote:Regoč wrote:red wolf wrote:Regoč wrote:Kršćanski identitet Europe je ozbiljno narušen, a i nije mi baš neki Bog koji umre na križu, cielo vrieme kuka i oprašta onima koji su ga ubili. Treba nam temeljita vjerska obnova sa snažnim Bogom Svemogućim, tvorcem Neba i Zemlje, koji se ne libi neprijateljima prerezati grkljan, konkretno potopiti gumenjake na Sredozemlju.
Zapravo da
red wolf-
2016-02-10
Ne sjedi, sjedi iznad njega. Tristotinjak sfera iznad.
Guest- Guest
Ne. Sjedi Njemu s desna. Ti misliš na Onoga kojega je Isus nazvao u jednoj raspravi sa židovskim svećenicima --> Oca laži...Starhemberg wrote:Ne sjedi, sjedi iznad njega. Tristotinjak sfera iznad.
red wolf-
2016-02-10
europa se polako mijenja , nakon devastacije i promasaja koje su napravili liberali i pro ljevicarske vlade dolazi do uspona i popularizacije desnih ekstrema a logicno je da se svi oni okreiu i traze suradnju sa fasistickim rezimom u Putinovoj Rusiji
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Mislim kako sam napisao. Yahve ili Yaldabaoth, kako ti draže, najniža razina.red wolf wrote:Ne. Sjedi Njemu s desna. Ti misliš na Onoga kojega je Isus nazvao u jednoj raspravi sa židovskim svećenicima --> Oca laži...Starhemberg wrote:Ne sjedi, sjedi iznad njega. Tristotinjak sfera iznad.
Guest- Guest
Klonovi napadaju.Clone Stormtrooper wrote:europa se polako mijenja , nakon devastacije i promasaja koje su napravili liberali i pro ljevicarske vlade dolazi do uspona i popularizacije desnih ekstrema a logicno je da se svi oni okreiu i traze suradnju sa fasistickim rezimom u Putinovoj Rusiji
Guest- Guest
Po čemu bi to Putinov režim bio fašistički?Clone Stormtrooper wrote: sa fasistickim rezimom u Putinovoj Rusiji
Misliš zbog Malorusije?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Netočno...Isus nikada nije išao protiv Zakona...Uostalom, ukazao je židovskim svećenicima da su sve proroke koje je poslao Bog ( Yahve ) ubili...Spočitnuo im je da slijede Oca laži...Njegova prva laž je bila da je On jedini Bog i da nema drugih bogova iznad njega...Starhemberg wrote:Mislim kako sam napisao. Yahve ili Yaldabaoth, kako ti draže, najniža razina.red wolf wrote:Ne. Sjedi Njemu s desna. Ti misliš na Onoga kojega je Isus nazvao u jednoj raspravi sa židovskim svećenicima --> Oca laži...Starhemberg wrote:Ne sjedi, sjedi iznad njega. Tristotinjak sfera iznad.
red wolf-
2016-02-10
Zapravo on i jest Isus, iliti Isus jest njegova trećina. Zapravo, sastoji li se Presveto Trojstvo od trećina ili od tri diela?red wolf wrote:Ali, njemu Isus sjedi s desna?...Nisi znao?Regoč wrote:Adonaj elohenu adonaj ehod. Znam to, ali ne prepoznajem to u svojim gorama i dolima, ne vidim toga boga na glečerima, ne čujem ga na čvoru crne smrče.Yehudi wrote:Regoč wrote:red wolf wrote:
Zapravo da
Manje filozofije prijatelju pritom...Sin se proslavio u Ocu i Otac se proslavio u Sinu...Regoč wrote:Zapravo on i jest Isus, iliti Isus jest njegova trećina. Zapravo, sastoji li se Presveto Trojstvo od trećina ili od tri diela?red wolf wrote:Ali, njemu Isus sjedi s desna?...Nisi znao?Regoč wrote:Adonaj elohenu adonaj ehod. Znam to, ali ne prepoznajem to u svojim gorama i dolima, ne vidim toga boga na glečerima, ne čujem ga na čvoru crne smrče.Yehudi wrote:Regoč wrote:
Zapravo da
red wolf-
2016-02-10
Pa o Yahveu je i govorio.red wolf wrote:Netočno...Isus nikada nije išao protiv Zakona...Uostalom, ukazao je židovskim svećenicima da su sve proroke koje je poslao Bog ( Yahve ) ubili...Spočitnuo im je da slijede Oca laži...Njegova prva laž je bila da je On jedini Bog i da nema drugih bogova iznad njega...Starhemberg wrote:Mislim kako sam napisao. Yahve ili Yaldabaoth, kako ti draže, najniža razina.red wolf wrote:Ne. Sjedi Njemu s desna. Ti misliš na Onoga kojega je Isus nazvao u jednoj raspravi sa židovskim svećenicima --> Oca laži...Starhemberg wrote:Ne sjedi, sjedi iznad njega. Tristotinjak sfera iznad.
Guest- Guest
Nije.Starhemberg wrote:Pa o Yahveu je i govorio.red wolf wrote:Netočno...Isus nikada nije išao protiv Zakona...Uostalom, ukazao je židovskim svećenicima da su sve proroke koje je poslao Bog ( Yahve ) ubili...Spočitnuo im je da slijede Oca laži...Njegova prva laž je bila da je On jedini Bog i da nema drugih bogova iznad njega...Starhemberg wrote:Mislim kako sam napisao. Yahve ili Yaldabaoth, kako ti draže, najniža razina.red wolf wrote:Ne. Sjedi Njemu s desna. Ti misliš na Onoga kojega je Isus nazvao u jednoj raspravi sa židovskim svećenicima --> Oca laži...Starhemberg wrote:Ne sjedi, sjedi iznad njega. Tristotinjak sfera iznad.
red wolf-
2016-02-10
Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.red wolf wrote:Manje filozofije prijatelju pritom...Sin se proslavio u Ocu i Otac se proslavio u Sinu...Regoč wrote:Zapravo on i jest Isus, iliti Isus jest njegova trećina. Zapravo, sastoji li se Presveto Trojstvo od trećina ili od tri diela?red wolf wrote:Ali, njemu Isus sjedi s desna?...Nisi znao?Regoč wrote:Adonaj elohenu adonaj ehod. Znam to, ali ne prepoznajem to u svojim gorama i dolima, ne vidim toga boga na glečerima, ne čujem ga na čvoru crne smrče.Yehudi wrote:
Pa ako si takav, trebao si već preispitati doktrinu o svetom trojstvu...Regoč wrote:Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.red wolf wrote:Manje filozofije prijatelju pritom...Sin se proslavio u Ocu i Otac se proslavio u Sinu...Regoč wrote:Zapravo on i jest Isus, iliti Isus jest njegova trećina. Zapravo, sastoji li se Presveto Trojstvo od trećina ili od tri diela?red wolf wrote:Ali, njemu Isus sjedi s desna?...Nisi znao?Regoč wrote:
Adonaj elohenu adonaj ehod. Znam to, ali ne prepoznajem to u svojim gorama i dolima, ne vidim toga boga na glečerima, ne čujem ga na čvoru crne smrče.
red wolf-
2016-02-10
Regoč wrote:
Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.
Ti nemaš istinu, i ne možeš doći do istine filozofiranjem! Vuk ima istinu, nju je dobio od svevišnjeg kao dar znanja i zato ne mora filozofirati
Guest- Guest
Loše. Filozofija je dobra. Proučavaš li Platona i Plotina i njihovu misao, shvatiti ćeš Isusa...I obratno...deda hipster wrote:Regoč wrote:
Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.
Ti nemaš istinu, i ne možeš doći do istine filozofiranjem! Vuk ima istinu, nju je dobio od svevišnjeg kao dar znanja i zato ne mora filozofirati
red wolf-
2016-02-10
Ne preispitujem ono što me se ne tiče. Budući da sam agnostik, ne bavim se kršćanskim dogmama.red wolf wrote:Pa ako si takav, trebao si već preispitati doktrinu o svetom trojstvu...Regoč wrote:Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.red wolf wrote:Manje filozofije prijatelju pritom...Sin se proslavio u Ocu i Otac se proslavio u Sinu...Regoč wrote:Zapravo on i jest Isus, iliti Isus jest njegova trećina. Zapravo, sastoji li se Presveto Trojstvo od trećina ili od tri diela?red wolf wrote:
Ali, njemu Isus sjedi s desna?...Nisi znao?
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kina: Prijateljstvo s Rusijom čvrsto je kao stijena
» oni su budućnost evrope
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
» oni su budućnost evrope
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
Page 5 of 6