Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
Ne preispitujem ono što me se ne tiče. Budući da sam agnostik, ne bavim se kršćanskim dogmama.red wolf wrote:Pa ako si takav, trebao si već preispitati doktrinu o svetom trojstvu...Regoč wrote:Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.red wolf wrote:Manje filozofije prijatelju pritom...Sin se proslavio u Ocu i Otac se proslavio u Sinu...Regoč wrote:Zapravo on i jest Isus, iliti Isus jest njegova trećina. Zapravo, sastoji li se Presveto Trojstvo od trećina ili od tri diela?red wolf wrote:
Ali, njemu Isus sjedi s desna?...Nisi znao?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Hvala, prika, sad mi je lakše jer ne trebam ništa činiti.deda hipster wrote:Regoč wrote:
Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.
Ti nemaš istinu, i ne možeš doći do istine filozofiranjem! Vuk ima istinu, nju je dobio od svevišnjeg kao dar znanja i zato ne mora filozofirati
Pa reci tako...Regoč wrote:Ne preispitujem ono što me se ne tiče. Budući da sam agnostik, ne bavim se kršćanskim dogmama.red wolf wrote:Pa ako si takav, trebao si već preispitati doktrinu o svetom trojstvu...Regoč wrote:Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.red wolf wrote:Manje filozofije prijatelju pritom...Sin se proslavio u Ocu i Otac se proslavio u Sinu...Regoč wrote:
Zapravo on i jest Isus, iliti Isus jest njegova trećina. Zapravo, sastoji li se Presveto Trojstvo od trećina ili od tri diela?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Loše. Filozofija je dobra. Proučavaš li Platona i Plotina i njihovu misao, shvatiti ćeš Isusa...I obratno...deda hipster wrote:Regoč wrote:
Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.
Ti nemaš istinu, i ne možeš doći do istine filozofiranjem! Vuk ima istinu, nju je dobio od svevišnjeg kao dar znanja i zato ne mora filozofirati
Zašto bi itko pri zdravoj pameti proučavao antičke idijote koji su pisali gluposti i nisu imali pojma o ničemu?
Svaka napisana riječ im je laž
Guest- Guest
Kako? Da se nečim ne bavim? Pa kud bih došao kad bih pisao što sve ne radim? Ovako se o nečem zapitam pa ako netko objasni, objasni; ako ne objasni, i dalje se pitam.red wolf wrote:Pa reci tako...Regoč wrote:Ne preispitujem ono što me se ne tiče. Budući da sam agnostik, ne bavim se kršćanskim dogmama.red wolf wrote:Pa ako si takav, trebao si već preispitati doktrinu o svetom trojstvu...Regoč wrote:Ne, zašto? Slobodnomisleća smo bića, razmišljajmo, budimo prijatelji mudrosti, naime filozofi.red wolf wrote:
Manje filozofije prijatelju pritom...Sin se proslavio u Ocu i Otac se proslavio u Sinu...
Da bi ti naučio da ništa nije besmisleno na ovom svijetu iluzije....deda hipster wrote:red wolf wrote:Loše. Filozofija je dobra. Proučavaš li Platona i Plotina i njihovu misao, shvatiti ćeš Isusa...I obratno...deda hipster wrote:Regoč wrote:
Zašto bi itko pri zdravoj pameti proučavao antičke idijote koji su pisali gluposti i nisu imali pojma o ničemu?
red wolf-
2016-02-10
A nema dokaza ni da su postojali. Sve su to Arapi izmislili.deda hipster wrote:red wolf wrote:Loše. Filozofija je dobra. Proučavaš li Platona i Plotina i njihovu misao, shvatiti ćeš Isusa...I obratno...deda hipster wrote:Regoč wrote:
deda hipster wrote:red wolf wrote:Loše. Filozofija je dobra. Proučavaš li Platona i Plotina i njihovu misao, shvatiti ćeš Isusa...I obratno...deda hipster wrote:Regoč wrote:
Je.red wolf wrote:Nije.Starhemberg wrote:Pa o Yahveu je i govorio.red wolf wrote:Netočno...Isus nikada nije išao protiv Zakona...Uostalom, ukazao je židovskim svećenicima da su sve proroke koje je poslao Bog ( Yahve ) ubili...Spočitnuo im je da slijede Oca laži...Njegova prva laž je bila da je On jedini Bog i da nema drugih bogova iznad njega...Starhemberg wrote:Mislim kako sam napisao. Yahve ili Yaldabaoth, kako ti draže, najniža razina.red wolf wrote:Ne. Sjedi Njemu s desna. Ti misliš na Onoga kojega je Isus nazvao u jednoj raspravi sa židovskim svećenicima --> Oca laži...Starhemberg wrote:Ne sjedi, sjedi iznad njega. Tristotinjak sfera iznad.
Guest- Guest
Na psihijatriji ti imaju tablete protiv iluzija, dobiješ ih besplatno ako se sam prijaviš.red wolf wrote:
ništa nije besmisleno na ovom svijetu iluzije....
Guest- Guest
Sve ok...deda hipster wrote:Na psihijatriji ti imaju tablete protiv iluzija, dobiješ ih besplatno ako se sam prijaviš.red wolf wrote:
ništa nije besmisleno na ovom svijetu iluzije....
red wolf-
2016-02-10
ali to je cool.onda vrijedis kao intelektualac,akademik,kurac-palac...deda hipster wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ti si gnostik i razumljivo je da tako razmišljaš...Ali, nije tako...Starhemberg wrote:Je.red wolf wrote:Nije.Starhemberg wrote:Pa o Yahveu je i govorio.red wolf wrote:Netočno...Isus nikada nije išao protiv Zakona...Uostalom, ukazao je židovskim svećenicima da su sve proroke koje je poslao Bog ( Yahve ) ubili...Spočitnuo im je da slijede Oca laži...Njegova prva laž je bila da je On jedini Bog i da nema drugih bogova iznad njega...Starhemberg wrote:
Mislim kako sam napisao. Yahve ili Yaldabaoth, kako ti draže, najniža razina.
red wolf-
2016-02-10
Barem ti nisi opterećen time. Više od tri stranice u fontu 14 je tlaka i za kurac palac intelektualce.max123 wrote:ali to je cool.onda vrijedis kao intelektualac,akademik,kurac-palac...deda hipster wrote:
Guest- Guest
Kurci-Palci-Intelektualci... ..nelose doista...
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kina: Prijateljstvo s Rusijom čvrsto je kao stijena
» oni su budućnost evrope
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
» oni su budućnost evrope
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
Page 6 of 6