Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
Page 1 of 1
Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
Bivši ruski časnik Evgenij Krutikov u analizi za ruski Pogled piše kako se vlasti Hrvatske ponašaju čudno.
“Donedavno je to bila gotovo najglasnija antiruska zemlja na Balkanu. Sada se u Zagrebu dižu spomenici ruskim piscima, a predsjednica zemlje poziva Zapad na uspostavljanje odnosa s Moskvom, naziva Rusiju “svjetskom silom” i traži prijateljstvo s patrijarhom Kirilom. Što se dogodilo?”, pita se Krutikov.Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pozvala je Zapad na normalizaciju odnosa i dijalog s Rusijom.
“Vidim Rusiju kao jaku državu, svjetsku silu, što jest u svakom slučaju, i moramo nastaviti razgovarati o mnogim pitanjima”, izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović citira ruski analitičar.
“Mnogi ove izjave smatraju gotovo senzacionalnima, jer dolaze usred antiruske histerije na Zapadu. Netko ih povezuje s oružjem na Balkanu kojim Rusija nedvosmisleno podupire strateškog partnera Srbiju. Pitanje je, međutim, nešto složenije”, nastavlja Evgenij Krutikov.
https://www.logicno.com/politika/iz-ruske-perspektive-zasto-hrvatskoj-odjednom-treba-prijateljstvo-s-rusijom.html
2014-04-17
Re: Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
uz srbiju jeste al uz rusiju nistecrvenkasti wrote:Mi smo uvijek uz Rusiju i Srbiju, samo nam se tu i tamo, u određenim povijesnim okolnostima, na kratko, učini da nismo,
mislim, izmedju vas i rusije su madjarska i ukrajina :)
Ono drugo je u pitanju gospodarstvo i geostrategija
Mogu im dati i dalekometne rakete zemlja zemlja , boli nas kurac za to
Ono drugo je u pitanju gospodarstvo i geostrategija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
Ovi priča o nekakvim srpskim Buratinima
A brate kamo sreće da vi to njima date
Samo nam javite prije po kojoj zoni u Bosni ćete sa time prašit da se na vrijeme sklonimo
A brate kamo sreće da vi to njima date
Samo nam javite prije po kojoj zoni u Bosni ćete sa time prašit da se na vrijeme sklonimo
2014-04-11
Rusija je globalni igrač a Hrvatska nije i ti odnosi bi puno bolji bili da pošalju nekog svog drugorazrednog gospodarstvenika da sa nama raspravlja nego ići na odnos kao da mi diktiramo globalnu politiku
To je nama zamorno
To je nama zamorno
2014-04-11
Gadi mi se na samog sebe.
Jel to zato što sam Hrvat, ili zašto?
Jel i vama tako?
Jel i vama tako?
crvenkasti-
2014-04-17
ja srecom nisam ni hrvat a ni srbincrvenkasti wrote:Gadi mi se na samog sebe.
Jel i vama tako?
stvarno nebih znao al ako ti kazes, vjerujem da je uzasavajuce
2014-04-17
boli te kuraccrvenkasti wrote:koji si ti kurac onda?
nisi iz plemena :)
Posvađajj se oko nekog otoka da ti ga daju naći na karti nebi ga nikad naša
2014-04-11
Similar topics
» Kina: Prijateljstvo s Rusijom čvrsto je kao stijena
» Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
» Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Monogamija može čekati - evo zašto bi svaka žena trebala izlaziti s više muškaraca odjednom
Page 1 of 1