Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
Page 1 of 1
Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
https://www.index.hr/vijesti/clanak/srpski-ministar-srbiji-nije-mjesto-u-eu/2403699.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
svaka mu je kao u Njegoša.Majčica Srbija treba se okrenut i integrirat u ,,Ruski svet'' zajedno s Lukašenkom i Kadirovim.
svaka mu je kao u Njegoša.Majčica Srbija treba se okrenut i integrirat u ,,Ruski svet'' zajedno s Lukašenkom i Kadirovim.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
udri jače manijače
vili40-
2015-08-02
Re: Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
...pa sto tebe sef salje za takve vijesti..nema sam muda reci..pa ima budalu kao glasnogovornika jer ovog ne zarezuje nitko..
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
tako se šalju poruke,ovo je poruka prema EU "nemojte nas više jebati,ustaše nam se smiju..."vuksadinare wrote:...pa sto tebe sef salje za takve vijesti..nema sam muda reci..pa ima budalu kao glasnogovornika jer ovog ne zarezuje nitko..
vili40-
2015-08-02
Ne znam za to bratstvo da Rusijom, to je srpska stvar, Ali sto se tice EU, nabijem je na kitomira
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
izadji na izbore
pa se vrati u dedovinu
pa se vrati u dedovinu
2020-04-21
srbija je trojanski konju u evropi, treba je izolirati od svega i uvesti joj sankcije na robu koja ne smije ići u rusiju
Vučic će postat Nečastivi ako da sankcije Rusiji.
'Tko je protiv Rusije, dabogda živo meso od njega otpadalo'
Izjava je ovo ne nekog ogorčenog oporbenog crnogorskog političara minorne stranke, već glavom i bradom mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića
Tko ne bio vjeran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene. To je ono što je ostavio Sveti Petar Cetinjski svojim Crnogorcima, pa bi bilo dobro da i sadašnji predsjednik Vlade Crne Gore pročita ove riječi u trenutku kada po prvi put u povijesti zavodi sankcije Rusiji – izjava je ne nekog ogorčenog oporbenog crnogorskog političara minorne stranke, već glavom i bradom mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića koji je ovim riječima osudio aktualnu politiku Podgorice prema Rusiji.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/tko-je-protiv-rusije-dabogda-zivo-meso-od-njega-otpadalo-935878 - www.vecernji.hr
'Tko je protiv Rusije, dabogda živo meso od njega otpadalo'
Izjava je ovo ne nekog ogorčenog oporbenog crnogorskog političara minorne stranke, već glavom i bradom mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića
Tko ne bio vjeran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene. To je ono što je ostavio Sveti Petar Cetinjski svojim Crnogorcima, pa bi bilo dobro da i sadašnji predsjednik Vlade Crne Gore pročita ove riječi u trenutku kada po prvi put u povijesti zavodi sankcije Rusiji – izjava je ne nekog ogorčenog oporbenog crnogorskog političara minorne stranke, već glavom i bradom mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića koji je ovim riječima osudio aktualnu politiku Podgorice prema Rusiji.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/tko-je-protiv-rusije-dabogda-zivo-meso-od-njega-otpadalo-935878 - www.vecernji.hr
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
setio sam se
nasa desnica je ruska internacionala...
ja sam desnica, monarhisti..
nasa desnica je ruska internacionala...
ja sam desnica, monarhisti..
2020-04-21
Similar topics
» 'Aleksandar Vučić nije znao da od 2008. u ladici stoji kaznena prijava za logore u Srbiji'
» Kina: Prijateljstvo s Rusijom čvrsto je kao stijena
» Užas u majčici Srbiji:Silovao i ubio curicu od 3 godine
» Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Kina: Prijateljstvo s Rusijom čvrsto je kao stijena
» Užas u majčici Srbiji:Silovao i ubio curicu od 3 godine
» Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
Page 1 of 1