Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
lookatme wrote:neki su uvijek na pravoj strani ... nevjerojatno, kako im samo to uspijeva
Lucidnost draga, njuh, ja sam ovo osjetio u zraku prije 5 godina dok su dječaci tu kleli se u ameriku, liberalizam i zakon slobodnog tržišta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako si glasao za EU, onda i nemaš neki njuh.epikur37 wrote:lookatme wrote:neki su uvijek na pravoj strani ... nevjerojatno, kako im samo to uspijeva
Lucidnost draga, njuh, ja sam ovo osjetio u zraku prije 5 godina dok su dječaci tu kleli se u ameriku, liberalizam i zakon slobodnog tržišta.
lookatme-
2014-04-18
Dobar je Epi. Ima jos malo zaostalih refleksa tipa "Kosovo prisajediniti Albaniji" i sl, ali generalno prozima... :)
2014-04-16
mislim hofer, ne epi. Jebeno da austrijska i hrvatska desnica smatraju da se treba bliže povezati s rusijom, a srpska "desnica" ljubi ruke hitleriji i obami
O cemu ti to? Koja srpska desnica?marcellus wrote:mislim hofer, ne epi. Jebeno da austrijska i hrvatska desnica smatraju da se treba bliže povezati s rusijom, a srpska "desnica" ljubi ruke hitleriji i obami
Za bold.marcellus wrote:mislim hofer, ne epi. Jebeno da austrijska i hrvatska desnica smatraju da se treba bliže povezati s rusijom, a srpska "desnica" ljubi ruke hitleriji i obami
Inale slaba nam je desnica. Prodaše Karamarka samo tako. Ono ekipa bi prodala golu mater za gemišt. Inače nije mi jasno zašto je Plenković odlučio preuzeti HDZ? HDZ gubi ove izbore, a Plenković nije glup čovjek. Možda je SanaderV2 ali nije glup.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
pa ova koja vam je na vlasti. Šešelj je redikul. tako da se on ne računa.Stanojko wrote:O cemu ti to? Koja srpska desnica?marcellus wrote:mislim hofer, ne epi. Jebeno da austrijska i hrvatska desnica smatraju da se treba bliže povezati s rusijom, a srpska "desnica" ljubi ruke hitleriji i obami
2015-07-23
Stanojko wrote:O cemu ti to? Koja srpska desnica?marcellus wrote:mislim hofer, ne epi. Jebeno da austrijska i hrvatska desnica smatraju da se treba bliže povezati s rusijom, a srpska "desnica" ljubi ruke hitleriji i obami
pa ono picousti šiptar i ekipa
Dveri su jedina desnica u Srbiji. Ovi na vlasti su Miloševićevi zaostali brabonjci.
Guest- Guest
Hrvatska desnica je proislamskai zaostala u vremenu i prostoru. Austriska desnica je protiv nezavisnosti Kosova i svega onoga u šta se kune ona hrvatska.marcellus wrote:mislim hofer, ne epi. Jebeno da austrijska i hrvatska desnica smatraju da se treba bliže povezati s rusijom, a srpska "desnica" ljubi ruke hitleriji i obami
gargamel0101 wrote:Za bold.marcellus wrote:mislim hofer, ne epi. Jebeno da austrijska i hrvatska desnica smatraju da se treba bliže povezati s rusijom, a srpska "desnica" ljubi ruke hitleriji i obami
Inale slaba nam je desnica. Prodaše Karamarka samo tako. Ono ekipa bi prodala golu mater za gemišt. Inače nije mi jasno zašto je Plenković odlučio preuzeti HDZ? HDZ gubi ove izbore, a Plenković nije glup čovjek. Možda je SanaderV2 ali nije glup.
pa vjerojatno da ga razjebe po direktivi
Pa nakon prodaje Karamarka ne treba im Plenković. HDZ kao takav je gotov. Ja zbilja ne znam tko misli sad glasati za njih. Osim ovih koji su plaćeni, ali tih nema previše. Eno dijaspora je za Hasu.marcellus wrote:
pa vjerojatno da ga razjebe po direktivi
Last edited by gargamel0101 on 6/7/2016, 11:24; edited 1 time in total
2015-07-23
Jedini otačastveni pokret koji Stanojko priznaje. :)kofein wrote:Dveri su jedina desnica u Srbiji.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Jedini otačastveni pokret koji Stanojko priznaje. :)kofein wrote:Dveri su jedina desnica u Srbiji.
S njima znaš na čemu si.
Guest- Guest
Bravo! Objasnite Marcelu... On misli da je Muslijuova stranka koju je sklepao MI6 desnica...Starhemberg wrote:Jedini otačastveni pokret koji Stanojko priznaje. :)kofein wrote:Dveri su jedina desnica u Srbiji.
Stanojko wrote:Bravo! Objasnite Marcelu... On misli da je Muslijuova stranka koju je sklepao MI6 desnica...Starhemberg wrote:Jedini otačastveni pokret koji Stanojko priznaje. :)kofein wrote:Dveri su jedina desnica u Srbiji.
Mislim, kad bi Dveri Dačiću dali "diplomatiju" ? :D
Guest- Guest
Stanojko wrote:Bravo! Objasnite Marcelu... On misli da je Muslijuova stranka koju je sklepao MI6 desnica...Starhemberg wrote:Jedini otačastveni pokret koji Stanojko priznaje. :)kofein wrote:Dveri su jedina desnica u Srbiji.
pa, vučko kaže da su oni neki kao desni centar, nešto ko naš plenković...
kofein wrote:Stanojko wrote:Bravo! Objasnite Marcelu... On misli da je Muslijuova stranka koju je sklepao MI6 desnica...Starhemberg wrote:Jedini otačastveni pokret koji Stanojko priznaje. :)kofein wrote:Dveri su jedina desnica u Srbiji.
Mislim, kad bi Dveri Dačiću dali "diplomatiju" ? :D
dačić je jedna neopisivo glupa spodoba. A to da je muslijuova stranka desnica ne mislim ja nego srbi koji za njega glasaju.
Last edited by marcellus on 6/7/2016, 11:31; edited 1 time in total
osim toga, "desnica" je pod navodinicima, to bi čak i stanojko trebao shvatiti.
Similar topics
» Kina: Prijateljstvo s Rusijom čvrsto je kao stijena
» oni su budućnost evrope
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
» oni su budućnost evrope
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
Page 2 of 6