Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
Page 1 of 1
Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
Treći scenario podrazumeva stvaranje podgrupa zemalja koje su spremnije od ostalih da pojačaju integraciju u određenim oblastima. Prava građana zagarantovana evropskim zakonima zbog toga počinju da variraju u od države do države.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:652618-Junker-objavio-Pet-scenarija-za-buducnost-Evrope
Odma sam vam odvojio koji ce bit , ostala četri scenarija nemorate nit čitat.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:652618-Junker-objavio-Pet-scenarija-za-buducnost-Evrope
Odma sam vam odvojio koji ce bit , ostala četri scenarija nemorate nit čitat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
Ništa od toga...Bit će nešto sasvim drugo.
red wolf-
2016-02-10
Rjesenje je zaustavljanje nekakve prisilne kultoroloske integracije stanovnistva razlicitih zemalja pod nekakav novi kao amblem itd. Ljudima treba pustiti na volju kad je u pitanju njihov nacionalni identitet. Pod hitno treba se prestati pametovati zemljama kako bi trebalo zivjeti i sto bi trebalo raditi...te definitivno treba uvesti kontrolu granica, mehanizme suspenzije drzavljanstva i izgona za novopridoslice koji ne mogu, ne zele se pridrzavati zakona u zemljama. To se nece nikada dogoditi naravno. Tj mozda hoce kad voda dodje bas do grla.
Guest- Guest
Kako bi stvorio ''novi identitet'' ljude treba potpuno razjebati...MaximusDecimusMiridije wrote:Rjesenje je zaustavljanje nekakve prisilne kultoroloske integracije stanovnistva razlicitih zemalja pod nekakav novi kao amblem itd. Ljudima treba pustiti na volju kad je u pitanju njihov nacionalni identitet. Pod hitno treba se prestati pametovati zemljama kako bi trebalo zivjeti i sto bi trebalo raditi...te definitivno treba uvesti kontrolu granica, mehanizme suspenzije drzavljanstva i izgona za novopridoslice koji ne mogu, ne zele se pridrzavati zakona u zemljama. To se nece nikada dogoditi naravno. Tj mozda hoce kad voda dodje bas do grla.
red wolf-
2016-02-10
Eto..ja Ćamuge i Kozojebe,gdje god stignem,naguravam,nasutavam i opcenito kinjim do zla boga...budu prilicno razjebani...Jel to oke?red wolf wrote:Kako bi stvorio ''novi identitet'' ljude treba potpuno razjebati...MaximusDecimusMiridije wrote:Rjesenje je zaustavljanje nekakve prisilne kultoroloske integracije stanovnistva razlicitih zemalja pod nekakav novi kao amblem itd. Ljudima treba pustiti na volju kad je u pitanju njihov nacionalni identitet. Pod hitno treba se prestati pametovati zemljama kako bi trebalo zivjeti i sto bi trebalo raditi...te definitivno treba uvesti kontrolu granica, mehanizme suspenzije drzavljanstva i izgona za novopridoslice koji ne mogu, ne zele se pridrzavati zakona u zemljama. To se nece nikada dogoditi naravno. Tj mozda hoce kad voda dodje bas do grla.
Guest- Guest
Kad budete razjebani i ti i oni, e tada će biti zaista dobro vrijeme za novi početak...pismejker wrote:Eto..ja Ćamuge i Kozojebe,gdje god stignem,naguravam,nasutavam i opcenito kinjim do zla boga...budu prilicno razjebani...Jel to oke?red wolf wrote:Kako bi stvorio ''novi identitet'' ljude treba potpuno razjebati...MaximusDecimusMiridije wrote:Rjesenje je zaustavljanje nekakve prisilne kultoroloske integracije stanovnistva razlicitih zemalja pod nekakav novi kao amblem itd. Ljudima treba pustiti na volju kad je u pitanju njihov nacionalni identitet. Pod hitno treba se prestati pametovati zemljama kako bi trebalo zivjeti i sto bi trebalo raditi...te definitivno treba uvesti kontrolu granica, mehanizme suspenzije drzavljanstva i izgona za novopridoslice koji ne mogu, ne zele se pridrzavati zakona u zemljama. To se nece nikada dogoditi naravno. Tj mozda hoce kad voda dodje bas do grla.
red wolf-
2016-02-10
e jebi ga..nikako da netko krene da mene razjebe...i sluzbeno sam dobio nadimak Grizli od Poljaka,kad sam im spasio jednog njihovog od par kozojeba..red wolf wrote:Kad budete razjebani i ti i oni, e tada će biti zaista dobro vrijeme za novi početak...pismejker wrote:Eto..ja Ćamuge i Kozojebe,gdje god stignem,naguravam,nasutavam i opcenito kinjim do zla boga...budu prilicno razjebani...Jel to oke?red wolf wrote:Kako bi stvorio ''novi identitet'' ljude treba potpuno razjebati...MaximusDecimusMiridije wrote:Rjesenje je zaustavljanje nekakve prisilne kultoroloske integracije stanovnistva razlicitih zemalja pod nekakav novi kao amblem itd. Ljudima treba pustiti na volju kad je u pitanju njihov nacionalni identitet. Pod hitno treba se prestati pametovati zemljama kako bi trebalo zivjeti i sto bi trebalo raditi...te definitivno treba uvesti kontrolu granica, mehanizme suspenzije drzavljanstva i izgona za novopridoslice koji ne mogu, ne zele se pridrzavati zakona u zemljama. To se nece nikada dogoditi naravno. Tj mozda hoce kad voda dodje bas do grla.
Guest- Guest
Nisi ti mene razumio...Ali, razumjet ćeš me...pismejker wrote:e jebi ga..nikako da netko krene da mene razjebe...i sluzbeno sam dobio nadimak Grizli od Poljaka,kad sam im spasio jednog njihovog od par kozojeba..red wolf wrote:Kad budete razjebani i ti i oni, e tada će biti zaista dobro vrijeme za novi početak...pismejker wrote:Eto..ja Ćamuge i Kozojebe,gdje god stignem,naguravam,nasutavam i opcenito kinjim do zla boga...budu prilicno razjebani...Jel to oke?red wolf wrote:Kako bi stvorio ''novi identitet'' ljude treba potpuno razjebati...MaximusDecimusMiridije wrote:Rjesenje je zaustavljanje nekakve prisilne kultoroloske integracije stanovnistva razlicitih zemalja pod nekakav novi kao amblem itd. Ljudima treba pustiti na volju kad je u pitanju njihov nacionalni identitet. Pod hitno treba se prestati pametovati zemljama kako bi trebalo zivjeti i sto bi trebalo raditi...te definitivno treba uvesti kontrolu granica, mehanizme suspenzije drzavljanstva i izgona za novopridoslice koji ne mogu, ne zele se pridrzavati zakona u zemljama. To se nece nikada dogoditi naravno. Tj mozda hoce kad voda dodje bas do grla.
red wolf-
2016-02-10
Ma jesam Ezeku,sam ose zezam..red wolf wrote:Nisi ti mene razumio...Ali, razumjet ćeš me...pismejker wrote:e jebi ga..nikako da netko krene da mene razjebe...i sluzbeno sam dobio nadimak Grizli od Poljaka,kad sam im spasio jednog njihovog od par kozojeba..red wolf wrote:Kad budete razjebani i ti i oni, e tada će biti zaista dobro vrijeme za novi početak...pismejker wrote:Eto..ja Ćamuge i Kozojebe,gdje god stignem,naguravam,nasutavam i opcenito kinjim do zla boga...budu prilicno razjebani...Jel to oke?red wolf wrote:
Kako bi stvorio ''novi identitet'' ljude treba potpuno razjebati...
Guest- Guest
Nisi ne...pismejker wrote:Ma jesam Ezeku,sam ose zezam..red wolf wrote:Nisi ti mene razumio...Ali, razumjet ćeš me...pismejker wrote:e jebi ga..nikako da netko krene da mene razjebe...i sluzbeno sam dobio nadimak Grizli od Poljaka,kad sam im spasio jednog njihovog od par kozojeba..red wolf wrote:Kad budete razjebani i ti i oni, e tada će biti zaista dobro vrijeme za novi početak...pismejker wrote:
Eto..ja Ćamuge i Kozojebe,gdje god stignem,naguravam,nasutavam i opcenito kinjim do zla boga...budu prilicno razjebani...Jel to oke?
red wolf-
2016-02-10
O daaaa.....No sorry,moram nes pojisti.. pa-pa..red wolf wrote:Nisi ne...pismejker wrote:Ma jesam Ezeku,sam ose zezam..red wolf wrote:Nisi ti mene razumio...Ali, razumjet ćeš me...pismejker wrote:e jebi ga..nikako da netko krene da mene razjebe...i sluzbeno sam dobio nadimak Grizli od Poljaka,kad sam im spasio jednog njihovog od par kozojeba..red wolf wrote:
Kad budete razjebani i ti i oni, e tada će biti zaista dobro vrijeme za novi početak...
Guest- Guest
jel to sad kako si na faksu ili dok si bio na baušteli... :)))pismejker wrote:e jebi ga..nikako da netko krene da mene razjebe...i sluzbeno sam dobio nadimak Grizli od Poljaka,kad sam im spasio jednog njihovog od par kozojeba..red wolf wrote:Kad budete razjebani i ti i oni, e tada će biti zaista dobro vrijeme za novi početak...pismejker wrote:Eto..ja Ćamuge i Kozojebe,gdje god stignem,naguravam,nasutavam i opcenito kinjim do zla boga...budu prilicno razjebani...Jel to oke?red wolf wrote:Kako bi stvorio ''novi identitet'' ljude treba potpuno razjebati...MaximusDecimusMiridije wrote:Rjesenje je zaustavljanje nekakve prisilne kultoroloske integracije stanovnistva razlicitih zemalja pod nekakav novi kao amblem itd. Ljudima treba pustiti na volju kad je u pitanju njihov nacionalni identitet. Pod hitno treba se prestati pametovati zemljama kako bi trebalo zivjeti i sto bi trebalo raditi...te definitivno treba uvesti kontrolu granica, mehanizme suspenzije drzavljanstva i izgona za novopridoslice koji ne mogu, ne zele se pridrzavati zakona u zemljama. To se nece nikada dogoditi naravno. Tj mozda hoce kad voda dodje bas do grla.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Otkad su poceli dolaziti..nisu mi po ukusu..nozabrinjavajuce je sto sluzbeno niko ne kaze,ali otkad ti probisvjeti dolaze,vladaju neke cudne viroze..sestra mi rece jos prosle godine,kako u onim Ćamugama sto pizdarija ,ima,neki netipcni tjelesni paraziti..To otkrili kad su jednu curu,crnkinju poradjali..jebote,najezih se..
Guest- Guest
samo trgovinsko-carinska unija unutar granica EU, zemlje potpuno zadržavaju svoj suverenitet i odlučivanje o unutarnjim i vanjskopolitičkim stvarima? .. no onda financiranje manje razvijenih dijelova Europe iz fondova EU može postati problematično, jer se novac zasigurno neće dodjeljivati državama koje se odvajaju od većinske politike, kao i onima s nedemokratskim i 'eurocivilizacijski' retrogradnim vladama nego će ići onima koje će biti poslušne i na crti s prevladavajućom EU politikomMaximusDecimusMiridije wrote:Rjesenje je zaustavljanje nekakve prisilne kultoroloske integracije stanovnistva razlicitih zemalja pod nekakav novi kao amblem itd. Ljudima treba pustiti na volju kad je u pitanju njihov nacionalni identitet. Pod hitno treba se prestati pametovati zemljama kako bi trebalo zivjeti i sto bi trebalo raditi...te definitivno treba uvesti kontrolu granica, mehanizme suspenzije drzavljanstva i izgona za novopridoslice koji ne mogu, ne zele se pridrzavati zakona u zemljama. To se nece nikada dogoditi naravno. Tj mozda hoce kad voda dodje bas do grla.
mislim da je više federacije i manje suvereniteta 'mokri san' europskih birokrata i onih koji stoje iza njih, a sredstva EU-fondova su odlična i konkretna batina za pacificiranje manjih, neposlušnih i tvrdoglavih
neva- Posts : 4367
2014-04-12
red wolf wrote:Ništa od toga...Bit će nešto sasvim drugo.
Da, bit će jedno lijepo veliko ništa.
Guest- Guest
Neve wrote:mislim da je više federacije i manje suvereniteta 'mokri san' europskih birokrata i onih koji stoje iza njih, a sredstva EU-fondova su odlična i konkretna batina za pacificiranje manjih, neposlušnih i tvrdoglavih
Dobro primjećeno.
Guest- Guest
Similar topics
» oni su budućnost evrope
» Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» Nema optimističnih scenarija za Kremlj
» Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
» ''U DRUŠTVU HAITIJA I VENEZUELE KATASTROFA: Economist objavio graf prema kojem je Hrvatska, u možda najvažnijoj kategoriji za budućnost, četvrta najgora na svijetu''
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» Nema optimističnih scenarija za Kremlj
Page 1 of 1