Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hofer: Budućnost Evrope moguća je samo uz prijateljstvo sa Rusijom
osim toga, "desnica" je pod navodinicima, to bi čak i stanojko trebao shvatiti.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nema tu brale nikakve ideologije... To ni u svetu ne postoji, a kamoli kod nas... Ovo su napravili dugari iz Vasingtona/Londona da im odradi nezavrsene poslove, posle toga cao-zdravo...marcellus wrote:Stanojko wrote:Bravo! Objasnite Marcelu... On misli da je Muslijuova stranka koju je sklepao MI6 desnica...Starhemberg wrote:Jedini otačastveni pokret koji Stanojko priznaje. :)kofein wrote:Dveri su jedina desnica u Srbiji.
pa, vučko kaže da su oni neki kao desni centar, nešto ko naš plenković...
marcellus wrote:kofein wrote:Stanojko wrote:Bravo! Objasnite Marcelu... On misli da je Muslijuova stranka koju je sklepao MI6 desnica...Starhemberg wrote:Jedini otačastveni pokret koji Stanojko priznaje. :)kofein wrote:Dveri su jedina desnica u Srbiji.
Mislim, kad bi Dveri Dačiću dali "diplomatiju" ? :D
dačić je jedna neopisivo glupa spodoba. A to da je muslijuova stranka desnica ne mislim ja
Nisam ni mislio, Čiča ti podvaljuje :D
Guest- Guest
sto nije hofer rekao da ce austrija izaci iz eu..lik cini mi se sanja neku novu austrougarsku....bude tu bilo svacega..i međueuropskog razracunavanja..svatko ima neke pretenzije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:sto nije hofer rekao da ce austrija izaci iz eu..lik cini mi se sanja neku novu austrougarsku....
možda više austro bugarsku kako je krenuo
a ne znam ne sviđa mi se to..ja sam suverenist...teritorijalne pretenzije se tu nece moci izbjeci...ne mogu ni muslimani biti jedina tocka u programu desnice...to ej sigurnomarcellus wrote:vuksadinare wrote:sto nije hofer rekao da ce austrija izaci iz eu..lik cini mi se sanja neku novu austrougarsku....
2015-09-08
Austrougarska je bila ok.
Ruso-austougarska.marcellus wrote:vuksadinare wrote:sto nije hofer rekao da ce austrija izaci iz eu..lik cini mi se sanja neku novu austrougarsku....
Više manje ......austrobalkaniju.marcellus wrote:vuksadinare wrote:sto nije hofer rekao da ce austrija izaci iz eu..lik cini mi se sanja neku novu austrougarsku....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
....realno je da europske desnice nemaju bas toga puno zajednickog u programima...mnoge desnice u europi nemaju među prvim tockama svojih programa uvrsten krscanski identitet...vec izrazito nacionalni.....tj nacionalnu dominaciju nad drugim nacijama....i to je izvorna tocka mogucih buducih sukoba...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...mnoge desnice u europi nemaju među prvim tockama svojih programa uvrsten krscanski identitet...
Kršćanski identitet nije europski, uvezen je s bliskog istoka a cilja globalno te je novi fokus kršćanstva na latinskoj Americi. Oustalom, slušaj poruke tvog vrhovnog vjerkog poglavara...
Last edited by dawson on Wed 6 Jul - 12:09; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
A koja im je alternativa ?vuksadinare wrote:....realno je da europske desnice nemaju bas toga puno zajednickog u programima...mnoge desnice u europi nemaju među prvim tockama svojih programa uvrsten krscanski identitet...vec izrazito nacionalni.....tj nacionalnu dominaciju nad drugim nacijama....i to je izvorna tocka mogucih buducih sukoba...
2014-04-11
..recimo zar mislite da je srpska desnica u svom programu odustala od teritorijalnih pretenzija prema susjedima?..svakako da nije...suludo je uopce pomisliti da mi srpska i hrvatska desnica mogli zajedno u nekoj 'buducoj' europi...kad srpska desnica i danas vidi teritorij tzv.sao krajine u svom sastavu..zamislite stanje na granicama hrvatske i srbije tj i sa bh-a...bugarska desnica ima pretenzije prema teritorijama u srbiji i makedoniji...ni mađarska se nije odrekla nekih teritorija u susjednim drzavama....slovenci isto tako...kakava je to 'buduca europa'...ili 'nova europa'..volio bih cuti objasnjenje..bez zica i minskih polja
2015-09-08
..pa imas ti pedere sefove desnicarskih stranaka u europi...eto nove zapreke...RayMabus wrote:A koja im je alternativa ?vuksadinare wrote:....realno je da europske desnice nemaju bas toga puno zajednickog u programima...mnoge desnice u europi nemaju među prvim tockama svojih programa uvrsten krscanski identitet...vec izrazito nacionalni.....tj nacionalnu dominaciju nad drugim nacijama....i to je izvorna tocka mogucih buducih sukoba...
2015-09-08
realno ratovi su neizbjezni u europi....mi jednostavno moramo sprovesti suverenisticku politiku...apsolutna suverenost...eu se drma..koliko god neki se tjesili..kako je po n-ti..put..'ovo novi pocetak eu-a'
2015-09-08
Za koga ? Da bi HDZ ( ili SDP ) ili opčenito držawa nastawila pljačkat i žiwit na mojoj grbači ? Jel radi očuwanja emaničipačije i tog sistema ?vuksadinare wrote:realno ratovi su neizbjezni u europi....mi jednostavno moramo sprovesti suverenisticku politiku...apsolutna suverenost...eu se drma..koliko god neki se tjesili..kako je po n-ti..put..'ovo novi pocetak eu-a'
MA .....NEMORAMO MI NIŠTA .............PALI SVE.
2014-04-11
drzava ti sjedi na grbaci bila ova ili ona...to ne mozes izbjeci...RayMabus wrote:Za koga ? Da bi HDZ ( ili SDP ) ili opčenito držawa nastawila pljačkat i žiwit na mojoj grbači ? Jel radi očuwanja emaničipačije i tog sistema ?vuksadinare wrote:realno ratovi su neizbjezni u europi....mi jednostavno moramo sprovesti suverenisticku politiku...apsolutna suverenost...eu se drma..koliko god neki se tjesili..kako je po n-ti..put..'ovo novi pocetak eu-a'
MA .....NEMORAMO MI NIŠTA .............PALI SVE.
2015-09-08
Vuće Evropa nema samo imigrante protiv sebe. Ima još jednog jakog neprijatelja a to su :
Neprijatelj kojeg nemoš dobit jer jedan owaj je owo :
- gubiš jednoga protiw imigranata
- dobiwaš jednog protiw owog sistema
Jedan wrijedi u startu za dwojiču.
Neprijatelj kojeg nemoš dobit jer jedan owaj je owo :
- gubiš jednoga protiw imigranata
- dobiwaš jednog protiw owog sistema
Jedan wrijedi u startu za dwojiču.
2014-04-11
Samo trpaj.
Nemamo swi iste čiljewe. Wi želite sačuwati trenutni poredak ja mu želim : RASPARATI UTROBU.
TRPAJ.
Nemamo swi iste čiljewe. Wi želite sačuwati trenutni poredak ja mu želim : RASPARATI UTROBU.
TRPAJ.
2014-04-11
Ha, vidi sliku...dolazak hrvata na Balkan... :)RayMabus wrote:Samo trpaj.
TRPAJ.
Sve isti klinac, strojevi, obrazi, dveri... oni neki zavetnici, cirkus.kofein wrote:Starhemberg wrote:Jedini otačastveni pokret koji Stanojko priznaje. :)kofein wrote:Dveri su jedina desnica u Srbiji.
S njima znaš na čemu si.
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kina: Prijateljstvo s Rusijom čvrsto je kao stijena
» oni su budućnost evrope
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
» oni su budućnost evrope
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» Junker objavio: Pet scenarija za budućnost Evrope
Page 3 of 6