ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko najmanje, a tko najviše fali?

Page 9 of 23 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Next

Go down

Tko najmanje, a tko najviše fali? - Page 9 Empty Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?

Post by frakcija Wed 6 Jul - 3:36

atlantis wrote:meni fali rpavednost ljudi kao kod Kica,ali tu mi nema sto faliti,lik treba to nauciti,dakle od maloumnosti sa kojom komunicira sa neistomisljenicima,treba prvos tjeci razum da spozna svoje greske,a nakon toga mudrost,samo sumljam da ce to                  doseci,razum mu je i rpeveliki teret da shvati
dakle korak po korak,nisu svi na istim razinama,neki                     razumni ljudi,veina maloumni8ka,pokoji bezumnik,a mudrosti skoro nitko ne teze podcijenjeno znanje nazalost,.pa ljudi se shvacaju mnoga pisanja,jer nerazumiju pretesko im je  nazalost
možda ne objašnjavaš dobro. to se dogodi kad te emocije preplave. da bi te se saslušalo moraš prethodno proširiti mir.

frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Tko najmanje, a tko najviše fali? - Page 9 Empty Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?

Post by frakcija Wed 6 Jul - 3:52

atlantis wrote:
frakcija wrote:
atlantis wrote:meni fali rpavednost ljudi kao kod Kica,ali tu mi nema sto faliti,lik treba to nauciti,dakle od maloumnosti sa kojom komunicira sa neistomisljenicima,treba prvos tjeci razum da spozna svoje greske,a nakon toga mudrost,samo sumljam da ce to                  doseci,razum mu je i rpeveliki teret da shvati
dakle korak po korak,nisu svi na istim razinama,neki                     razumni ljudi,veina maloumni8ka,pokoji bezumnik,a mudrosti skoro nitko ne teze podcijenjeno znanje nazalost,.pa ljudi se shvacaju mnoga pisanja,jer nerazumiju pretesko im je  nazalost
možda ne objašnjavaš dobro. to se dogodi kad te emocije preplave. da bi te se saslušalo moraš prethodno proširiti mir.
grijesis naravno,za tako ensto objasniti treba neko vrijeme,ja vremena nemam svakoj budali sve crtati,jer sam baniran stalno,kuzis
ali pokusati cu bar tebi objasniti i ispraviti neke tvoje nedostatke u pisanju/razmisljanju

ovdje se neradi o emocijama,nego o cinjenicama,kada su cinjenice jasne,kada je jasno po djelima kakav je tko covjek i nezeli shvatiti onda je jasno da nema povratne komunikacije
ne preplavljuju me emocije,dosta dobro ih kontroliram,ovo sto si cula je skoro nsita,ako ti ej to tesko za shvatiti ono drugo sa emocijama bi bilo prestrasno za pisati,jer se ne radi samo o ljudima,kuzis

dakle da te ispravim da bi bilo koji covjek nesto rekao ,treba ga se prvo saslusati,a onda po potrebi poslusati,a za to netreba prsiriti mir,nego razuma mi rje samo jedna sekvenca razuma,dakle da bi se doslo do razuma,dakle covjek treba svaki prvo preispitati sebe,sto na ovome forumu skoro nistko ne radi ima par iznimaka samo i to rijetko

pomocu mira mozes doci i do razuma ali i do mudrosi i do mnogih stvari,almir sam po sebi je nedostatan,neznam jel to mozes shvatiti ali ako drugi sugiovornik,vec ima neko misljenje o nekome i ne preispitava samog sebe onda nemoze niti saslusati nekoga a kamoli psolusati kasnije

moras jos jako puno uciti o ljudskoj komunikaciji,a to ti kaze netko tko ne pripada ljudima izvorno,a ja jos ucim o ljudima svim vrstama ljudi bolje receno,sve moguce nacine komunikacije i vrste covjeka,dakle da budem jasniji pokusavam  shvaiti scve ljude,sve mogucnosti ljudskog razmisljanja,cak i onoga sto je za ljude"ludost" dakle one koji ne govore verbalno nego pokretom i osjecajem,ali to je ionako rpetesko za vecinu ljudi
govorimo o verbalnoj komunikaciji a da bi to bilo obostrano treba razum,a razum je rpeispitavanje svake svoje rijeci,amo to tako reci,svakog svoga djela,nazalsot na forumu ima toliko budala da to nije moguce sa vecinom,a kasnije o mdurosti da negovorim
dakle moras jos puno uciti,jako puno,a covjek si kuzis
oprosti ako su ti moje patronatsko držanje i korištenje imperativa povrijedili ego, to mi nije bila namjera.
također je neugodno i ostavlja dojam svađalačkog tona kad takve tehnike u razgovoru drugi koriste.
samo pokazujem kako funkcioniramo mi primitivnija bića, kako bi vama olakšala komunikaciju.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by veber Wed 6 Jul - 6:33

tko je naceo temu?
a, megi....

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vili40 Wed 6 Jul - 6:38

veber wrote:tko je naceo temu?
a, megi....
to ti je tak,započneš gužvu i zbrišeš :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by veber Wed 6 Jul - 6:53

voli to megi, manipulatorica.
a nece samnom na ruca/veceru/dorucak...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 6 Jul - 7:15

...dobro da me gnjec ishvalio.... cheers
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora Wed 6 Jul - 7:19

Usne Stjepana Gnječa wrote:
kic wrote:ako foruma jedan dan bude, znate kome će te moć zahvaliti..

Prava slavonska srcedrapateljna patetika...u pozadini svira tamburaški  orkestar na zidu slija Pavelića i karta Velike Rvacke do Zemuna.

Ako ovoga foruma jednoga dana ne bude, jedini krivac ćeš biti ti Kic. Ti i nitko drugi jer i dalje tvrdoglavo štitiš malu kompaktnu grupu ustaških jebivjetara budalaša, valjda ti je sad malo osakaćen ego jer kako se ja usuđujem sam protiv vas bulumente freak ustaških kreatura tipa tre911, regoč, vuksadinare, hrvatin, ero, marcellus i ostala šporka bulumenta filoustaša, klerofašista i nacista, prljavih ratnih plaćenika koji sebe nazivaju dragovoljcima velikim rvat'nama i domoljubima kvariti vam zabavu. Zabavu koja je za vas konstantno brutalno vrijeđanje svih koji nisu u vašem čoporu i ne dijele vašu luzersku ideoogiju koju je cijeli svijet osudio i odbacio. Ali čim vam netko uzvrati istom mjerom kmečite ko zadnje smrdljive pizde i jadnici što i jeste

Jel problem napraviti da pravila vrijede za sve isto pa i za tre911, era, marcellusa, hrvatina, regoća a ne da oni mogu srati po svima a njima se nesmije reći ništa jer jadni pate od ptsp-a? i manjka mozga u lubanji.

Gnjec, bravo.
Idem sad popit kavu u tvoju cast.
Mene se boje pa me ne spominju uopce .
To je takva ekipa , kukavicka . :cry
A eto, ne voli zivot kukavice .
Ni zivot ni povijest ...

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 6 Jul - 7:21

Sora wrote:
Usne Stjepana Gnječa wrote:
kic wrote:ako foruma jedan dan bude, znate kome će te moć zahvaliti..

Prava slavonska srcedrapateljna patetika...u pozadini svira tamburaški  orkestar na zidu slija Pavelića i karta Velike Rvacke do Zemuna.

Ako ovoga foruma jednoga dana ne bude, jedini krivac ćeš biti ti Kic. Ti i nitko drugi jer i dalje tvrdoglavo štitiš malu kompaktnu grupu ustaških jebivjetara budalaša, valjda ti je sad malo osakaćen ego jer kako se ja usuđujem sam protiv vas bulumente freak ustaških kreatura tipa tre911, regoč, vuksadinare, hrvatin, ero, marcellus i ostala šporka bulumenta filoustaša, klerofašista i nacista, prljavih ratnih plaćenika koji sebe nazivaju dragovoljcima velikim rvat'nama i domoljubima kvariti vam zabavu. Zabavu koja je za vas konstantno brutalno vrijeđanje svih koji nisu u vašem čoporu i ne dijele vašu luzersku ideoogiju koju je cijeli svijet osudio i odbacio. Ali čim vam netko uzvrati istom mjerom kmečite ko zadnje smrdljive pizde i jadnici što i jeste

Jel problem napraviti da pravila vrijede za sve isto pa i za tre911, era, marcellusa, hrvatina, regoća a ne da oni mogu srati po svima a njima se nesmije reći ništa jer jadni pate od ptsp-a? i manjka mozga u lubanji.

Gnjec, bravo.
Idem sad popit kavu u tvoju cast.
Mene se boje pa me ne spominju  uopce .
To je takva ekipa , kukavicka . :cry
A eto, ne voli zivot kukavice .
Ni zivot ni povijest ...
kukavice kazes...?....ti i gnjec ste heroji pravi... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora Wed 6 Jul - 7:22

vuksadinare wrote:...dobro da me gnjec ishvalio.... cheers
Da si ustaska kreatura ?
To je trbi "dobro"
A nista cudno..
Meni fal ona pjesma koju smo pjevali u jugoslavij

OSTANI DUBRE DO KRAJA

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest Wed 6 Jul - 7:25

je...tako samo, ajde se sad ovdje svi dobro isposvađajte
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora Wed 6 Jul - 7:26

naravno da seradi o kukavicama
Nacionlizam je iznjedrio takve ljude -sitnog zuba
Ugurao vas u torove i zavezao skupa
Namenuo vam svojpolitiku i ideologiju
I obrisao mrmoriju
I zabranio da mislite
Drugacije

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 6 Jul - 7:26

Sora wrote:
vuksadinare wrote:...dobro da me gnjec ishvalio.... cheers
Da si ustaska kreatura ?
To je trbi "dobro"
A nista cudno..
Meni fal ona pjesma koju smo pjevali u jugoslavij

OSTANI DUBRE DO KRAJA

....ajmo pjevat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 6 Jul - 7:27

Sora wrote:naravno da seradi o kukavicama
Namenuo vam  svojpolitiku i ideologiju
I obrisao mrmoriju
I zabranio da mislite
Drugacije

....pa ko tebi brani da misis drugacije...tebe jebe sto drugi en zele prihvatiti tvoje 'ideje i misli'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber Wed 6 Jul - 7:31

sora je erin pandan.
debili, blago receno

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sora Wed 6 Jul - 7:33

vuksadinare wrote:
Sora wrote:naravno da seradi o kukavicama
Namenuo vam  svojpolitiku i ideologiju
I obrisao mrmoriju
I zabranio da mislite
Drugacije

....pa ko tebi brani da misis drugacije...tebe jebe sto drugi en zele prihvatiti tvoje 'ideje i misli'

Ne , nikaj me ne jebe
To da ne mogu mjenjati svijet odavno sam shvatila
Cak niti ovaj mali forumski
Nego ne dam da se lazi sto puta ponove da bi postale istine
I to je moj jedini cilj
Mi smo u jugoslaviji pjevali
Lazi lazi lazi me ti me lazes najbolje
Ali , lazi od lazi se razlikuju, od nekih ti je bolje a od nekih gore :cry
Ne dam nikme da ono bolje sto je billo pretvara u gore koje je sada

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Wed 6 Jul - 7:34

veber wrote:sora je erin pandan.
debili, blago receno

Crkni od ljubomore

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Wed 6 Jul - 7:38

Ja sad zapravo ne mogu vjerivati samoj sebi
Na sto se svodi politicki zivot u hrvata
Gledan kroz ovaj forum
Covjece .
Koji sumor . Koja ludost. Koja lutanja u povijesnom bespucu .
Ustastvo ?affraid
Bijeda ljudskog duha .
Opijum za hrvate .
Skaksnje u zeludac .

2014-04-29

Back to top Go down

Post by veber Wed 6 Jul - 7:41

Sora wrote:
debili, blago receno

Crkni od ljubomore
ajd se s erom prcit.
nakelji sliku cuftice, on ce tita i jebite se do zore.
kasnije mozete zaplest neko srpsko kolo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sora Wed 6 Jul - 7:44

veber wrote:
Sora wrote:
debili, blago receno

Crkni od ljubomore
ajd se s erom prcit.
nakelji sliku cuftice, on ce tita i jebite se do zore.
kasnije mozete zaplest neko srpsko kolo.

Nikakvo kolo ja ne plesem
Pogotovu ne s erom
Niti isto tako keljim neke slike
Zato hvala na savjetu , ali promasen je :bwi:

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 23 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Next

Back to top

- Similar topics