Tko najmanje, a tko najviše fali?
Page 10 of 23
Page 10 of 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?
veber wrote:ajd se s erom prcit.Sora wrote:veber wrote:sora je erin pandan.
debili, blago receno
Crkni od ljubomore
nakelji sliku cuftice, on ce tita i jebite se do zore.
kasnije mozete zaplest neko srpsko kolo.
Nikakvo kolo ja ne plesem
Pogotovu ne s erom
Niti isto tako keljim neke slike
Zato hvala na savjetu , ali promasen je :bwi:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
ti i ero ste isti kurac. produkt juge.
upsi vam jednaki.
citao tebe ili njega isto je.
upsi vam jednaki.
citao tebe ili njega isto je.
2014-12-30
To ionako ne možeš dokazati, pa nema svrhe o tome ni pričati :)Ero wrote:Noor wrote:Ero wrote:Paaa, čuj, može, ako se dogovorimo...darla wrote:Ero wrote:Opet taj Ero...Ubija me Bog ako san ja išta razumija. Kakav to put spominješ, pa još zajednički?darla wrote:
Ti, on i Ero vec imate i put zajednicki isplaniran, to ce biti zabavno .
Sala efendija Ero, Epri rekao nesto graditi, Dijagram vas troje prijavio u nadzor .
Ja revident, Noor nosi kuferče i piše zapisnike, a Dijagram izvođač radova. Top ekipa.
Epijeva briga je samo dobra spiza, piće i kava između. Puno kave.
Kuferče mozes samo ti nositi meni.
A izvjesce bum napisala sama..to ti se bas ne usudim dati.
Ima(š) na netu(nekih 5% mojih radova) tko su mi sve bili suradnici...takorekuć nosači kuferčeta.
Neugodno mi je o tome pričati...Stvarno.
Guest- Guest
zna se
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:Gde!?darla wrote:A vid cetnika sa kokicama
Svuda, svuda oko nas .
Nego ja bi onako napamet rekla da bi tebi Kaja falila .
darla- Admin
2015-10-22
Ih bre Peni, to tesko provaliti...darla wrote:Stanojko wrote:Gde!?darla wrote:A vid cetnika sa kokicama
Svuda, svuda oko nas .
Nego ja bi onako napamet rekla da bi tebi Kaja falila .
Stanojko wrote:
Ih bre Peni, to tesko provaliti...
A jel gledas Penny, ti si prvi koji je skuzio avatar? :D
Ja sam ovisnik, neki dan sam imala svadju sa HBO providerom jer mi je trebala biti serija, a sjebao se HBO
darla- Admin
2015-10-22
Narafski... Eva je odlicna. Samo mi je ovaj Drakula nekako ... bljak... I ona Vestica sa Hartnetom mi je...mmmmmmdarla wrote:Stanojko wrote:
Ja sam ovisnik, neki dan sam imala svadju sa HBO providerom jer mi je trebala biti serija, a sjebao se HBO
darla wrote:Stanojko wrote:
ti si ko i MM, kad po programu treba biti Moto GP, a nešto se sruši ili promijeni...zove T com (Max TV) i onda je to živi šou ...mi ostali se ugodno smjestimo i slušamo...a zna trajat i po pola sata razgovora sa agentom...a jadan on
Guest- Guest
Stanojko wrote:
Narafski... Eva je odlicna. Samo mi je ovaj Drakula nekako ... bljak... I ona Vestica sa Hartnetom mi je...mmmmmm
Da super glumi, meni je ona i Mr.Claire super, a dijalozi njihovi kroz sezone. I ona epizida u ludnici je predobra mi bila. Je Drakula je bez veze, bas tak bljigi.
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:darla wrote:Stanojko wrote:
ti si ko i MM, kad po programu treba biti Moto GP, a nešto se sruši ili promijeni...zove T com (Max TV) i onda je to živi šou ...mi ostali se ugodno smjestimo i slušamo...a zna trajat i po pola sata razgovora sa agentom...a jadan on
Ma ovi su debili, to je bio poseban show, ali mislim da me zapamtila .
Veli ona nemate vi u paketu HBO i uvjerava me, e kad ju nisam zgromila .
darla- Admin
2015-10-22
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
darla wrote:Noor wrote:darla wrote:Stanojko wrote:
Ma ovi su debili, to je bio poseban show, ali mislim da me zapamtila .
Veli ona nemate vi u paketu HBO i uvjerava me, e kad ju nisam zgromila .
vjerujem ti....i ovog mog već zna nekoliko agenata, valjda kad vide s kojeg broja je poziv, imaju duhovnu obnovu prije prihvaćanja poziva
Guest- Guest
Stanojko wrote:Frenki odlican, O-D-L-I-C-A-N
Ta serija uz prvu sezonu True Detectiva je nesto bolje sto sam gledala u posljednje vrijeme.
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:
vjerujem ti....i ovog mog već zna nekoliko agenata, valjda kad vide s kojeg broja je poziv, imaju duhovnu obnovu prije prihvaćanja poziva
Pa kad su bezobrazni, inace se to kod njih samo restartira, ali kad mi se to dogodi prije neceg sto volim gledat, ubila bi ih. Inace fakat imaju jako losu uslugu svi, stalno im je neki kurac, vec sam ih par promijenila.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Noor wrote:
Pa kad su bezobrazni, inace se to kod njih samo restartira, ali kad mi se to dogodi prije neceg sto volim gledat, ubila bi ih. Inace fakat imaju jako losu uslugu svi, stalno im je neki kurac, vec sam ih par promijenila.
kupiš pograme (kanale), ali nakon nekog vremena neke mrtvo hladno blokiraju i stave nove, koji ne prenose to zbog čega si one prve kupio...i tvrde da je to njihovo pravo.
što ne umanje račune zbog toga...ili zbog višednevnih učestalih kvarova, kad uopće Max ne radi...e, to nemere
Guest- Guest
Noor wrote:
kupiš pograme (kanale), ali nakon nekog vremena neke mrtvo hladno blokiraju i stave nove, koji ne prenose to zbog čega si one prve kupio...i tvrde da je to njihovo pravo.
što ne umanje račune zbog toga...ili zbog višednevnih učestalih kvarova, kad uopće Max ne radi...e, to nemere
Da, MaxTVsam zbog toga otkazala, onda Bnet, onda sam i njih odjebala, sad sam na EVO, ali nisu nis bolji .
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Noor wrote:
Da, MaxTVsam zbog toga otkazala, onda Bnet, onda sam i njih odjebala, sad sam na EVO, ali nisu nis bolji .
mafija
Guest- Guest
Page 10 of 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Similar topics
» Milanovicev ubod:'Hrvatsku su branili najvise mladici iz gradica najmanje oni iz centra Zagreba'
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
Page 10 of 23