Tko najmanje, a tko najviše fali?
Page 23 of 23
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?
ja znam jednu srpsku rijec...fazon..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam kako da ti kazem ali...ti osim srpskih druge i ne znas...vuksadinare wrote:ja znam jednu srpsku rijec...fazon..
leba ti...Stanojko wrote:Ne znam kako da ti kazem ali...ti osim srpskih druge i ne znas...vuksadinare wrote:ja znam jednu srpsku rijec...fazon..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
leba mivuksadinare wrote:leba ti...Stanojko wrote:Ne znam kako da ti kazem ali...ti osim srpskih druge i ne znas...vuksadinare wrote:ja znam jednu srpsku rijec...fazon..
Hm, srbska, zvuči mi francuski. No, ako se držimo onoga od gore da su sve rieči pokrali...vuksadinare wrote:ja znam jednu srpsku rijec...fazon..
Buahahaahahahaha... rieci... O, Budaka ti, jel pomislis ponekad "Jebote, al sam lud ko struja!" ?Regoč wrote:Hm, srbska, zvuči mi francuski. No, ako se držimo onoga od gore da su sve rieči pokrali...vuksadinare wrote:ja znam jednu srpsku rijec...fazon..
Pa jesu, mi jednostavno od njih nismo imali što ukrasti, pa i šargarepa ima mađarski korijen da ne govorim o sili turcizama koja je kod njih ostalaRegoč wrote:Hm, srbska, zvuči mi francuski. No, ako se držimo onoga od gore da su sve rieči pokrali...vuksadinare wrote:ja znam jednu srpsku rijec...fazon..
Guest- Guest
Koja struja? Golfska?Stanojko wrote:Buahahaahahahaha... rieci... O, Budaka ti, jel pomislis ponekad "Jebote, al sam lud ko struja!" ?Regoč wrote:Hm, srbska, zvuči mi francuski. No, ako se držimo onoga od gore da su sve rieči pokrali...vuksadinare wrote:ja znam jednu srpsku rijec...fazon..
pa spavaj zenski stvore, da ne postanes kronicni nocobdijaNoor wrote:Kradem noć, sama ko duh ovdje i falite mi svi.
I ustaše i četnici i moji partizani....i oni koji ne znaju kud bi ....ma svi
jesam li dobro shvatio
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Odspavala od 17-23...i naspavala se...sta sam mogla ;)Leviathan2 wrote:pa spavaj zenski stvore, da ne postanes kronicni nocobdijaNoor wrote:Kradem noć, sama ko duh ovdje i falite mi svi.
Guest- Guest
aaaaNoor wrote:Odspavala od 17-23...i naspavala se...sta sam mogla ;)Leviathan2 wrote:pa spavaj zenski stvore, da ne postanes kronicni nocobdijaNoor wrote:Kradem noć, sama ko duh ovdje i falite mi svi.
razumijem,
i ja se znam tako zahebat
NAJVIŠE (GOTOVO SVE) FALIO JE eRO.
nAJMANJE JE FALIO pROVOKATOR. oN JE POGODIO GOTOVO SVE ŠTO JE NAPISAO DA ĆE SE DOGAĐATI I OBIČNO UVIJEK PREDVIDI RASPLET DOGAĐAJA.
NAJVIŠE (GOTOVO SVE) FALIO JE eRO.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
nisiLeviathan2 wrote:dakle, da sumiramo, srbi pokrali sve rijeci izokola a onda hrvati pokrali te rjeci od srba,
jesam li dobro shvatio
Guest- Guest
A evo pogledajte i vidite tko menii s onog net-ovog foruma jako nedostaje.
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Similar topics
» Milanovicev ubod:'Hrvatsku su branili najvise mladici iz gradica najmanje oni iz centra Zagreba'
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
Page 23 of 23