Tko najmanje, a tko najviše fali?
Page 6 of 23
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?
gdje golo??posvuda u gaćovaLeviathan2 wrote:ebate, svetac jedva docekao da moze postat golu zenskadiju :D
Guest- Guest
jasna stvar..dovoljno finih cura i teta i dovoljno jeba,i kom bi se onda ratovalo...??deda hipster wrote:darla wrote:Ode nirvana u kurac .
Žene mogu donijeti mir svijetu
Guest- Guest
deda hipster wrote:darla wrote:Ode nirvana u kurac .
Mozda trenutni .
darla- Admin
2015-10-22
provcu i meni tito nedostaje
koja je to patnja
koja je to patnja
dijagram-
2015-08-09
promotrih bolje..vrlo jedra i zdrava Pluća...Mlatka otkida..bogomdani wrote:jasna stvar..dovoljno finih cura i teta i dovoljno jeba,i kom bi se onda ratovalo...??deda hipster wrote:darla wrote:Ode nirvana u kurac .
Guest- Guest
Jedriličar i igod... tito_slobodo i drug stari.
Da mi nema Epija, zaboravio bih da sam pravaš i islamofil, a bez Gnječa bi rasprave bile uljuđenije.
kic wrote:ako foruma jedan dan bude, znate kome će te moć zahvaliti..
Prava slavonska srcedrapateljna patetika...u pozadini svira tamburaški orkestar na zidu slija Pavelića i karta Velike Rvacke do Zemuna.
Ako ovoga foruma jednoga dana ne bude, jedini krivac ćeš biti ti Kic. Ti i nitko drugi jer i dalje tvrdoglavo štitiš malu kompaktnu grupu ustaških jebivjetara budalaša, valjda ti je sad malo osakaćen ego jer kako se ja usuđujem sam protiv vas bulumente freak ustaških kreatura tipa tre911, regoč, vuksadinare, hrvatin, ero, marcellus i ostala šporka bulumenta filoustaša, klerofašista i nacista, prljavih ratnih plaćenika koji sebe nazivaju dragovoljcima velikim rvat'nama i domoljubima kvariti vam zabavu. Zabavu koja je za vas konstantno brutalno vrijeđanje svih koji nisu u vašem čoporu i ne dijele vašu luzersku ideoogiju koju je cijeli svijet osudio i odbacio. Ali čim vam netko uzvrati istom mjerom kmečite ko zadnje smrdljive pizde i jadnici što i jeste.
Jel problem napraviti da pravila vrijede za sve isto pa i za tre911, era, marcellusa, hrvatina, regoća a ne da oni mogu srati po svima a njima se nesmije reći ništa jer jadni pate od ptsp-a? i manjka mozga u lubanji.
Guest- Guest
haha...tiha...ali mislim da malo lažešdijagram wrote:provcu i meni tito nedostaje
koja je to patnja
sram te bilo
lookatme-
2014-04-18
Hoće on...lookatme wrote:haha...tiha...ali mislim da malo lažešdijagram wrote:provcu i meni tito nedostaje
koja je to patnja
sram te bilo
Guest- Guest
Noor wrote:
Hoće on...
Ti, on i Ero vec imate i put zajednicki isplaniran, to ce biti zabavno .
darla- Admin
2015-10-22
Starhemberg wrote:Kic nije Slavonac.
E to je bitno. Nije bitno što admini selektivno baniraju i još se sprdaju na račun toga kao tko nam šta može jači smo i od sudbine...bitno da su naši ustaše u redu i mi toleriramo njihove ustašluke a za ostale puca nam kurac.
Guest- Guest
Al' sam nešto propustila :)darla wrote:Noor wrote:
Hoće on...
lookatme-
2014-04-18
Sve si u pravu.Imaš moju podršku.Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:ako foruma jedan dan bude, znate kome će te moć zahvaliti..
Prava slavonska srcedrapateljna patetika...u pozadini svira tamburaški orkestar na zidu slija Pavelića i karta Velike Rvacke do Zemuna.
Ako ovoga foruma jednoga dana ne bude, jedini krivac ćeš biti ti Kic. Ti i nitko drugi jer i dalje tvrdoglavo štitiš malu kompaktnu grupu ustaških jebivjetara budalaša, valjda ti je sad malo osakaćen ego jer kako se ja usuđujem sam protiv vas bulumente freak ustaških kreatura tipa tre911, regoč, vuksadinare, hrvatin, ero, marcellus i ostala šporka bulumenta filoustaša, klerofašista i nacista, prljavih ratnih plaćenika koji sebe nazivaju dragovoljcima velikim rvat'nama i domoljubima kvariti vam zabavu. Zabavu koja je za vas konstantno brutalno vrijeđanje svih koji nisu u vašem čoporu i ne dijele vašu luzersku ideoogiju koju je cijeli svijet osudio i odbacio. Ali čim vam netko uzvrati istom mjerom kmečite ko zadnje smrdljive pizde i jadnici što i jeste.
Jel problem napraviti da pravila vrijede za sve isto pa i za tre911, era, marcellusa, hrvatina, regoća a ne da oni mogu srati po svima a njima se nesmije reći ništa jer jadni pate od ptsp-a? i manjka mozga u lubanji.
Tko..sto.gdje!?darla wrote:Noor wrote:
Hoće on...
Nisam upoznata.
Guest- Guest
Noor wrote:
Tko..sto.gdje!?
Nisam upoznata.
I za look odgovor, dijagram je sve dogovorio idete kod Epija u nadzor
darla- Admin
2015-10-22
Regoč wrote:Da mi nema Epija, zaboravio bih da sam pravaš i islamofil, a bez Gnječa bi rasprave bile uljuđenije.
Tvojieh raspravah o pravašah i ustašah i nacistah je neizmjerno zanimljivo štivo. Uljuđenost ti je na visinah pećinskih praljudah. Vrijeđanje rasizam itd ti je normalah u svakom drugom postah.
Guest- Guest
Opet taj Ero...Ubija me Bog ako san ja išta razumija. Kakav to put spominješ, pa još zajednički?darla wrote:Noor wrote:
Hoće on...
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Similar topics
» Milanovicev ubod:'Hrvatsku su branili najvise mladici iz gradica najmanje oni iz centra Zagreba'
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
Page 6 of 23