Tko najmanje, a tko najviše fali?
Page 8 of 23
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?
Ero wrote:
Ima(š) na netu(nekih 5% mojih radova) tko su mi sve bili suradnici...takorekuć nosači kuferčeta.
Neugodno mi je o tome pričati...Stvarno.
A opet ne moze, a da ne potece iz tebe .
Nepopravljiv.
darla- Admin
2015-10-22
Ero wrote:Noor wrote:Ero wrote:Paaa, čuj, može, ako se dogovorimo...darla wrote:Ero wrote:
Opet taj Ero...Ubija me Bog ako san ja išta razumija. Kakav to put spominješ, pa još zajednički?
Sala efendija Ero, Epri rekao nesto graditi, Dijagram vas troje prijavio u nadzor .
Ja revident, Noor nosi kuferče i piše zapisnike, a Dijagram izvođač radova. Top ekipa.
Epijeva briga je samo dobra spiza, piće i kava između. Puno kave.
Kuferče mozes samo ti nositi meni.
A izvjesce bum napisala sama..to ti se bas ne usudim dati.
Ima(š) na netu(nekih 5% mojih radova) tko su mi sve bili suradnici...takorekuć nosači kuferčeta.
Vidim...
Ja cu tebe iduci tjedan povesti na jedno lijepo mjesto..da vidis kako se renomirane izvođačke i projektantske austrijske, francuske i talijanske firme klanjaju kad kraljica dođe
I ne moras mi nosit kufer...al rucak ces dobiti
Guest- Guest
I s moje stranedarla wrote:lookatme wrote:
ma u konačnici nikome ništa ne branim, samo objašnjavam kako funkcioniram, nisam redovita na forumu, pa ono... može doći do malog nesporazuma
Ma sve okei, ja sam mozda pisala sve u djuture pa nije bilo jasno
lookatme-
2014-04-18
Čovjek u mojim godinama ima neodoljivu potrebu potsjećati se na prošlost, pa tako i na onaj profesionalni dio.darla wrote:Ero wrote:
Nepopravljiv.
Budalasto je da sam to često činio i na ovom forumu, a s nekim kolegama čak i na PP podijelio.
Ero wrote:Čovjek u mojim godinama ima neodoljivu potrebu potsjećati se na prošlost, pa tako i na onaj profesionalni dio.darla wrote:Ero wrote:
Nepopravljiv.
Budalasto je da sam to često činio i na ovom forumu, a s nekim kolegama čak i na PP podijelio.
Ajde lega..izjadat cemo se nas dvoje
Guest- Guest
Zanimljivo mi sve ovo čitati. Zapravo sve teme sa Vip-a su specijalne. Nisam znao da u psihijatrijskim bolnicama pacijenti imaju računalo i pristup internetu
To je očito nešto novo
To je očito nešto novo
Guest- Guest
Dobrodošla u klub...Noor wrote:Ero wrote:Noor wrote:Ero wrote:Paaa, čuj, može, ako se dogovorimo...darla wrote:
Sala efendija Ero, Epri rekao nesto graditi, Dijagram vas troje prijavio u nadzor .
Ja revident, Noor nosi kuferče i piše zapisnike, a Dijagram izvođač radova. Top ekipa.
Vidim...
Ja cu tebe iduci tjedan povesti na jedno lijepo mjesto..da vidis kako se renomirane izvođačke i projektantske austrijske, francuske i talijanske firme klanjaju kad kraljica dođe
Sad bih ti ja trebao napisati koje su moje reference i iskustva u tim državama (bez Francuske).
PS: Je li to u HR, ili u njihovim državama? Nije to isto.
HR...EU projekti...žuti FIDICEro wrote:Dobrodošla u klub...Noor wrote:Ero wrote:Noor wrote:Ero wrote:
Paaa, čuj, može, ako se dogovorimo...
Vidim...
Sad bih ti ja trebao napisati koje su moje reference i iskustva u tim državama (bez Francuske).
Guest- Guest
Meni nije žao uloženog truda-24/7, cijeli moj život. I sad je sve isto, ali si uzmem nešto malo više vremena i za sebe.Noor wrote:Ero wrote:Čovjek u mojim godinama ima neodoljivu potrebu potsjećati se na prošlost, pa tako i na onaj profesionalni dio.darla wrote:Ero wrote:
Nepopravljiv.
Ustvari za moju gospođu. No, to je druga priča-projekat, koji je također bio uspješan, Bogu hvala. Eto, izjadao sam se...
Muke TantaloveEro wrote:Meni nije žao uloženog truda-24/7, cijeli moj život. I sad je sve isto, ali si uzmem nešto malo više vremena i za sebe.Noor wrote:Ero wrote:Čovjek u mojim godinama ima neodoljivu potrebu potsjećati se na prošlost, pa tako i na onaj profesionalni dio.darla wrote:Ero wrote:
Nepopravljiv.
Ustvari za moju gospođu. No, to je druga priča-projekat, koji je također bio uspješan, Bogu hvala. Eto, izjadao sam se...
Neka..neka, treba odmoriti
Guest- Guest
Moj profesionalni put je bio: izvođač - istraživač-razvojni projektant(i revident) u firmi - projektant (i revident) u privatnom birou+nadzor - a danas vanjski suradnik jednog instituta+projektant....Nema tog područja kroz koji nisam prošao. I svakog do dna. Ne vidm kraj. Možda je tako najbolje.Noor wrote:HR...EU projekti...žuti FIDICEro wrote:Dobrodošla u klub...Noor wrote:Ero wrote:Noor wrote:
Vidim...
Najveći "odmor" su mi moja dva princa i princeza...Bez njih (i profesije, naravno) mi život ne bi imao nikakvog smisla.Noor wrote:Muke TantaloveEro wrote:Meni nije žao uloženog truda-24/7, cijeli moj život. I sad je sve isto, ali si uzmem nešto malo više vremena i za sebe.Noor wrote:Ero wrote:Čovjek u mojim godinama ima neodoljivu potrebu potsjećati se na prošlost, pa tako i na onaj profesionalni dio.darla wrote:
Nepopravljiv.
Neka..neka, treba odmoriti
Pa ne mi bi falili ovi što non stop vise po pritužbama i cvile ko neke babetine...joj koji krhki egići..šmrc...dok s druge strane tu ima stvarno kvalitetnih i interesantnih likova, doduše pretežito proustaški orijentiranih poput Kica, Dijagrama, Kaje i ove tu što otvara svakakve teme ...od četničkih snaga cijenim Džanga, Jastreba i Epija ...ustaška dijaspora Abe i Prckov tuku neprijatelja skoro kao da i nisu miljama daleko udaljeni...a ni Obersnelova peta kolona nije za bacit...ne da dušmanima da nas pregaze..od tzv. antifa/progresivnih snaga neloš mi Debotov doprinos budući da ne kompenzira deficit inteligentne argumentacije vrijeđanjem, a zna na finjaka podbost, a nevjestin zbog srčanosti da i radi neke trivijalne rasprave ima sposobnost izbaciti lancun teksta u minuti, a kojeg naravno da nitko normalan ne pročita, nego je lakše bude izvrijeđati po nekoj osnovi koja u tom trenutku bude prigodna za raspravu...a ča ja znam više...dedu, braina, frakciju i udbu ne znam gdje smjestiti budući im mozgovi nisu zatrovani ovim našim ww2 prepucavanjima, nego se radije valjda bave nečim korisnim u životu...mada za Udbu sumnjam da bi mogao biti Joža Manolić osobno, taj stvarno zna sve o svakome, a i najbolja krinka je ona koja je skroz upadljiva...i tako...
darth_vader-
2014-04-16
Ajme kolko žući od pravednika, povraća mi se.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
prvo se saberi, pređi u racionalno stanje. ne možemo razgovarati dok si takav.atlantis wrote:to je i bit pravde,da oni koji su nepravedni shvate koliko su drugi pravedni ogorceni,shvacas nadam sefrakcija wrote:Ajme kolko žući od pravednika, povraća mi se.
jer kao sto tama ne podnosi svjetlo,isto ti je i sa ovime sto sam napisao,treba malos vijetla da tama pobjegne dakle ISTINE,a iISTINA je najcesce brutalna prema onima koji ju nevole
ajde uzivaji sjeti se na kraju ISTINA pobjeđuje,a zuc se pretvatra u radost kada svijetlo pbijedi tamu
ako mislis da sam lagao objasni sto i gdje,ja cu objasniti zasto sam to napisao
nije vazna zuc,vidis mnogi u HRvatskoj su pravedni,vjetrni Bogu ali imaju zuc na ostima,jer im se gadis ve ovo,slicno je is a temama na raznim forumima,kada istina se prosiri,onda straha nestaje,te se na kraju javlja radost kod pravednih,a kod nepravednih skrhut zubi i slicno,ako kosd ovaga SUPER SAJONA kica,jer supersajom sve skrgutom zubi rjesava,kuzis
se bum vas baniral,sssseeeeeeeeeeeeeee,bute vidli,ja sam gazda"predvodnik" kic,a stado ne odlucuje nego rpedvopdnik-KIC
tko me prijavi bude videl bancinu,ako nece biti foruma se bum vas tuzillllllllll
2016-03-09
možda ne objašnjavaš dobro. to se dogodi kad te emocije preplave. da bi te se saslušalo moraš prethodno proširiti mir.atlantis wrote:meni fali rpavednost ljudi kao kod Kica,ali tu mi nema sto faliti,lik treba to nauciti,dakle od maloumnosti sa kojom komunicira sa neistomisljenicima,treba prvos tjeci razum da spozna svoje greske,a nakon toga mudrost,samo sumljam da ce to doseci,razum mu je i rpeveliki teret da shvati
dakle korak po korak,nisu svi na istim razinama,neki razumni ljudi,veina maloumni8ka,pokoji bezumnik,a mudrosti skoro nitko ne teze podcijenjeno znanje nazalost,.pa ljudi se shvacaju mnoga pisanja,jer nerazumiju pretesko im je nazalost
2016-03-09
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Similar topics
» Milanovicev ubod:'Hrvatsku su branili najvise mladici iz gradica najmanje oni iz centra Zagreba'
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
Page 8 of 23