Nema linka (chat)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Nema linka (chat)
u rašćiku ide kaštradina ili suvo..bolja je kad je ubie led..može se bacit prva voda ako je žestoka.. u nju ide zaprška od masti, slanine, češnjaka, peršina, brašna, crvene paprike.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
eto, tvoji ipak boljifrakcija wrote:a maknu jedino kvarljivo.prckov wrote:ajd nek nije samo kod mene takofrakcija wrote:maltene.. imam osjećaj krivnje na ičiji osjećaj gladi..moji to manipuliraju do daske..ne mogu kontrolirat refleks hranjenja svega što ima puls.prckov wrote:jel ti moraš sve pred dicu iznosit kad jedufrakcija wrote:
pospreme li iza sebe
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
onda ja ista tvoja exa po svemu, našo si novu fatu.prckov wrote:moja ex i dan danas ih hrani, gura im u ustafrakcija wrote:maltene.. imam osjećaj krivnje na ičiji osjećaj gladi..moji to manipuliraju do daske..ne mogu kontrolirat refleks hranjenja svega što ima puls.prckov wrote:jel ti moraš sve pred dicu iznosit kad jedufrakcija wrote:prckov wrote:
a meni oće nešto bit
2016-03-09
moja ex fata supur pjeva, ima fantastičan sluhfrakcija wrote:onda ja ista tvoja exa po svemu, našo si novu fatu.prckov wrote:moja ex i dan danas ih hrani, gura im u ustafrakcija wrote:maltene.. imam osjećaj krivnje na ičiji osjećaj gladi..moji to manipuliraju do daske..ne mogu kontrolirat refleks hranjenja svega što ima puls.prckov wrote:jel ti moraš sve pred dicu iznosit kad jedufrakcija wrote:
a meni oće nešto bit
2014-04-19
2014-04-19
a ne znam..nekad sam pjevala u zboru i profe su govorile da imam apsolutan sluh..al to pjevanje sam morala izbit ..sad me više glasnice ne slušajuprckov wrote:moja ex fata supur pjeva, ima fantastičan sluhfrakcija wrote:onda ja ista tvoja exa po svemu, našo si novu fatu.prckov wrote:moja ex i dan danas ih hrani, gura im u ustafrakcija wrote:maltene.. imam osjećaj krivnje na ičiji osjećaj gladi..moji to manipuliraju do daske..ne mogu kontrolirat refleks hranjenja svega što ima puls.prckov wrote:
jel ti moraš sve pred dicu iznosit kad jedu
a meni oće nešto bit
https://www.youtube.com/watch?v=VOyG4Pg68Ks
2016-03-09
i nju profa tjero da upiše akademijufrakcija wrote:a ne znam..nekad sam pjevala u zboru i profe su govorile da imam apsolutan sluh..al to pjevanje sam morala izbit ..sad me više glasnice ne slušajuprckov wrote:moja ex fata supur pjeva, ima fantastičan sluhfrakcija wrote:onda ja ista tvoja exa po svemu, našo si novu fatu.prckov wrote:moja ex i dan danas ih hrani, gura im u ustafrakcija wrote:
maltene.. imam osjećaj krivnje na ičiji osjećaj gladi..moji to manipuliraju do daske..ne mogu kontrolirat refleks hranjenja svega što ima puls.
a meni oće nešto bit
fato, jes to ti bona
2014-04-19
pristala sam, bit ću sve što hoćeš!prckov wrote:i nju profa tjero da upiše akademijufrakcija wrote:a ne znam..nekad sam pjevala u zboru i profe su govorile da imam apsolutan sluh..al to pjevanje sam morala izbit ..sad me više glasnice ne slušajuprckov wrote:moja ex fata supur pjeva, ima fantastičan sluhfrakcija wrote:onda ja ista tvoja exa po svemu, našo si novu fatu.prckov wrote:
moja ex i dan danas ih hrani, gura im u usta
a meni oće nešto bit
fato, jes to ti bona
2016-03-09
Samo mala digresija, onako u prolazu. Ne obraćajte pažnju na mene previše.
Nego, što ono htjedoh reći--oh,da: prci, prestani pričat o bivšoj ženi!
Hvala na pažnji i 'đenja..
2014-04-12
joj jojfrakcija wrote:pristala sam, bit ću sve što hoćeš!prckov wrote:i nju profa tjero da upiše akademijufrakcija wrote:a ne znam..nekad sam pjevala u zboru i profe su govorile da imam apsolutan sluh..al to pjevanje sam morala izbit ..sad me više glasnice ne slušajuprckov wrote:moja ex fata supur pjeva, ima fantastičan sluhfrakcija wrote:
onda ja ista tvoja exa po svemu, našo si novu fatu.
fato, jes to ti bona
2014-04-19
XIvyTeasdale wrote:Samo mala digresija, onako u prolazu. Ne obraćajte pažnju na mene previše.
Bas citam i mislim si....neeeeeeee
Guest- Guest
počeli smo dobivat narudžbe za epizode :DNoor wrote:XIvyTeasdale wrote:Samo mala digresija, onako u prolazu. Ne obraćajte pažnju na mene previše.
2016-03-09
fala megi, al nema zime, bivša je završena priča, ne bi više nikad nazad ni puškm da me tjerajuIvyTeasdale wrote:Samo mala digresija, onako u prolazu. Ne obraćajte pažnju na mene previše.
razlika je što je frakcija daleko inteligentnija i sve
2014-04-19
ljubavi, samo ti i niko više na svijeu,frakcija wrote:počeli smo dobivat narudžbe za epizode :DNoor wrote:XIvyTeasdale wrote:Samo mala digresija, onako u prolazu. Ne obraćajte pažnju na mene previše.
to sam već reko a ja ne lažem
2014-04-19
meni srce ne smeta da kažeš bilo što što ti na um padne. ko će te razumit ako ja neću?prckov wrote:ljubavi, samo ti i niko više na svijeu,frakcija wrote:počeli smo dobivat narudžbe za epizode :DNoor wrote:XIvyTeasdale wrote:Samo mala digresija, onako u prolazu. Ne obraćajte pažnju na mene previše.
2016-03-09
eto, i ko te ne bi zavolio, samo onaj ko te n zna ili nemože znatfrakcija wrote:meni srce ne smeta da kažeš bilo što što ti na um padne. ko će te razumit ako ja neću?prckov wrote:ljubavi, samo ti i niko više na svijeu,frakcija wrote:počeli smo dobivat narudžbe za epizode :DNoor wrote:XIvyTeasdale wrote:Samo mala digresija, onako u prolazu. Ne obraćajte pažnju na mene previše.
2014-04-19
If you want a lover,prckov wrote:eto, i ko te ne bi zavolio, samo onaj ko te n zna ili nemože znatfrakcija wrote:meni srce ne smeta da kažeš bilo što što ti na um padne. ko će te razumit ako ja neću?prckov wrote:ljubavi, samo ti i niko više na svijeu,frakcija wrote:počeli smo dobivat narudžbe za epizode :DNoor wrote:
X
I'll do anything you ask me to
And if you want another kind of love,
I'll wear a mask for you
If you want a partner, take my hand
Or if you want to strike me down in anger,
Here I stand
I'm your woman
If you want a boxer,
I will step into the ring for you
And if you want a doctor,
I'll examine every inch of you
If you want a driver, climb inside
Or if you want to take me for a ride,...
2016-03-09
lipa pisma, ko pivafrakcija wrote:If you want a lover,prckov wrote:eto, i ko te ne bi zavolio, samo onaj ko te n zna ili nemože znatfrakcija wrote:meni srce ne smeta da kažeš bilo što što ti na um padne. ko će te razumit ako ja neću?prckov wrote:ljubavi, samo ti i niko više na svijeu,frakcija wrote:
počeli smo dobivat narudžbe za epizode :D
I'll wear a mask for you
Here I stand
I'm your woman
If you want a boxer,
2014-04-19
Leonard Cohenprckov wrote:lipa pisma, ko pivafrakcija wrote:If you want a lover,prckov wrote:eto, i ko te ne bi zavolio, samo onaj ko te n zna ili nemože znatfrakcija wrote:meni srce ne smeta da kažeš bilo što što ti na um padne. ko će te razumit ako ja neću?prckov wrote:
ljubavi, samo ti i niko više na svijeu,
I'll wear a mask for you
Here I stand
I'm your woman
If you want a boxer,
2016-03-09
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 30 of 50