Nema linka (chat)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Nema linka (chat)
darla wrote:Noor wrote:
e, to....prestanem disat i odljepim se od tla ..uh
Dobro je onda ima nade za mene
Guest- Guest
crvenkasti wrote:
Zato je forum glup vid komunikacije, nitko me ne vidi.
Osjeti se to kroz piksele.
darla- Admin
2015-10-22
...ima tu koja hercegovka...ili hercegovac...trebam jednu informaciju oko jednog recepta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:
Neću, ja lijep, a ti tko zna kakva...
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:crvenkasti wrote:
Zato je forum glup vid komunikacije, nitko me ne vidi.
Osjeti se to kroz piksele.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zagorski štrukli na ljubuški?vuksadinare wrote:...ima tu koja hercegovka...ili hercegovac...trebam jednu informaciju oko jednog recepta
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne..nesto u vezi s rastikom...jastreb wrote:Zagorski štrukli na ljubuški?vuksadinare wrote:...ima tu koja hercegovka...ili hercegovac...trebam jednu informaciju oko jednog recepta
2015-09-08
vuksadinare wrote:
Ne..nesto u vezi s rastikom...
Jel japrak?
darla- Admin
2015-10-22
Da..darla wrote:vuksadinare wrote:
Jel japrak?
2015-09-08
2014-04-19
vuksadinare wrote:Da..darla wrote:vuksadinare wrote:
Jel japrak?
Pa isto kao i sarma ili punjena paprika, samo zamotas u rastiku, sve drugo je apsolutno isto.
darla- Admin
2015-10-22
Zanima me..teletina ili mjesano meso..kazu hercegovci teletina..si ti hercegovka?darla wrote:vuksadinare wrote:Da..darla wrote:vuksadinare wrote:
Jel japrak?
Pa isto kao i sarma ili punjena paprika, samo zamotas u rastiku, sve drugo je apsolutno isto.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
Zanima me..teletina ili mjesano meso..kazu hercegovci teletina..si ti hercegovka?
Nisam hercegovka, bolja polovica je .
Eo cekaj pitati cu ...
darla- Admin
2015-10-22
Teletina, ali kaze rodjak ako nisi navikao da ce ti biti suho, pa da mozda bolje mijesas.
darla- Admin
2015-10-22
jel ti moraš sve pred dicu iznosit kad jedufrakcija wrote:prckov wrote:
2014-04-19
maltene.. imam osjećaj krivnje na ičiji osjećaj gladi..moji to manipuliraju do daske..ne mogu kontrolirat refleks hranjenja svega što ima puls.prckov wrote:jel ti moraš sve pred dicu iznosit kad jedufrakcija wrote:prckov wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ajd nek nije samo kod mene takofrakcija wrote:maltene.. imam osjećaj krivnje na ičiji osjećaj gladi..moji to manipuliraju do daske..ne mogu kontrolirat refleks hranjenja svega što ima puls.prckov wrote:jel ti moraš sve pred dicu iznosit kad jedufrakcija wrote:prckov wrote:
pospreme li iza sebe
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a maknu jedino kvarljivo.prckov wrote:ajd nek nije samo kod mene takofrakcija wrote:maltene.. imam osjećaj krivnje na ičiji osjećaj gladi..moji to manipuliraju do daske..ne mogu kontrolirat refleks hranjenja svega što ima puls.prckov wrote:jel ti moraš sve pred dicu iznosit kad jedufrakcija wrote:prckov wrote:
pospreme li iza sebe
2016-03-09
moja ex i dan danas ih hrani, gura im u ustafrakcija wrote:maltene.. imam osjećaj krivnje na ičiji osjećaj gladi..moji to manipuliraju do daske..ne mogu kontrolirat refleks hranjenja svega što ima puls.prckov wrote:jel ti moraš sve pred dicu iznosit kad jedufrakcija wrote:prckov wrote:
a meni oće nešto bit
2014-04-19
u rašćiku ide kaštradina ili suvo..bolja je kad je ubie led..može se bacit prva voda ako je žestoka.. u nju ide zaprška od masti, slanine, češnjaka, peršina, brašna, crvene paprike.
2016-03-09
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 29 of 50