Nema linka (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Nema linka (chat)
2014-04-19
lijepo, naša romansa djeluje inspirativno i na forumaše.darla wrote:prckov wrote:otjeraše mi frakciju
Nu ... evo jedne pjesmice pa da se nadje ...
Nedostaje mi nasa ljubav, mila
bez nje se zivot kruni uzalud
nedostajes mi ti, kakva si bila
nedostajem i ja, onako lud
ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al' meni, eto, nista sem nas
dvoje nije valjalo
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
moram, čekam i čekajući čamimfrakcija wrote:ti mali opet noćariš.prckov wrote:
datebe namamim
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
i nikad ne uvatim trenutak kad ti stigneš
2014-04-19
meni se čitav dan kunja, mogla bi 48 sati odrapit u komadu..možda lučim previše dopamina, serotonina, oksitocina..sve je u oblacima nekako.prckov wrote:moram, čekam i čekajući čamimfrakcija wrote:ti mali opet noćariš.prckov wrote:
datebe namamim
2016-03-09
nisi se naspavala sinoćfrakcija wrote:meni se čitav dan kunja, mogla bi 48 sati odrapit u komadu..možda lučim previše dopamina, serotonina, oksitocina..sve je u oblacima nekako.prckov wrote:moram, čekam i čekajući čamimfrakcija wrote:ti mali opet noćariš.prckov wrote:
datebe namamim
a ja sam ti govoio
veceras lezi ranije, neću te proganjat
2014-04-19
a kako sam lijeenaa..temperatura ugodna..sve je za ninu nanaprckov wrote:nisi se naspavala sinoćfrakcija wrote:meni se čitav dan kunja, mogla bi 48 sati odrapit u komadu..možda lučim previše dopamina, serotonina, oksitocina..sve je u oblacima nekako.prckov wrote:moram, čekam i čekajući čamimfrakcija wrote:ti mali opet noćariš.prckov wrote:
datebe namamim
a ja sam ti govoio
2016-03-09
pa spavaj sadfrakcija wrote:a kako sam lijeenaa..temperatura ugodna..sve je za ninu nanaprckov wrote:nisi se naspavala sinoćfrakcija wrote:meni se čitav dan kunja, mogla bi 48 sati odrapit u komadu..možda lučim previše dopamina, serotonina, oksitocina..sve je u oblacima nekako.prckov wrote:moram, čekam i čekajući čamimfrakcija wrote:
ti mali opet noćariš.
datebe namamim
a ja sam ti govoio
ja ću ti pjevat uspvanku telepatski
2014-04-19
pa onda ću se probudit u ponoć i opet budalakat, a ujutro na posaprckov wrote:pa spavaj sadfrakcija wrote:a kako sam lijeenaa..temperatura ugodna..sve je za ninu nanaprckov wrote:nisi se naspavala sinoćfrakcija wrote:meni se čitav dan kunja, mogla bi 48 sati odrapit u komadu..možda lučim previše dopamina, serotonina, oksitocina..sve je u oblacima nekako.prckov wrote:
moram, čekam i čekajući čamim
datebe namamim
a ja sam ti govoio
2016-03-09
p jel to spavaš
f: spavam
2014-04-19
to je i meni problem,frakcija wrote:pa onda ću se probudit u ponoć i opet budalakat, a ujutro na posaprckov wrote:pa spavaj sadfrakcija wrote:a kako sam lijeenaa..temperatura ugodna..sve je za ninu nanaprckov wrote:nisi se naspavala sinoćfrakcija wrote:
meni se čitav dan kunja, mogla bi 48 sati odrapit u komadu..možda lučim previše dopamina, serotonina, oksitocina..sve je u oblacima nekako.
a ja sam ti govoio
a niš, ajmo se onda ljubit
2014-04-19
p: izgleda da ne spavasprckov wrote:p jel to spavaš
f: ja
2014-04-19
ajme, opet me bali na prepad! upomooćprckov wrote:to je i meni problem,frakcija wrote:pa onda ću se probudit u ponoć i opet budalakat, a ujutro na posaprckov wrote:pa spavaj sadfrakcija wrote:a kako sam lijeenaa..temperatura ugodna..sve je za ninu nanaprckov wrote:
nisi se naspavala sinoć
a ja sam ti govoio
2016-03-09
p a niš, ajmo se ondaljubitprckov wrote:p: izgleda da ne spavasprckov wrote:p jel to spavaš
f:ajd
p:
2014-04-19
prckov wrote:p a niš, ajmo se ondaljubitprckov wrote:p: izgleda da ne spavasprckov wrote:p jel to spavaš
p:
2016-03-09
saće ti vuk doć sa dobrim saavjetomfrakcija wrote:ajme, opet me bali na prepad! upomooćprckov wrote:to je i meni problem,frakcija wrote:pa onda ću se probudit u ponoć i opet budalakat, a ujutro na posaprckov wrote:pa spavaj sadfrakcija wrote:
a kako sam lijeenaa..temperatura ugodna..sve je za ninu nana
nešto kao udri ga peglom
2014-04-19
hahahha....imal šta suptilnije jebigafrakcija wrote:prckov wrote:p a niš, ajmo se ondaljubitprckov wrote:p: izgleda da ne spavasprckov wrote:p jel to spavaš
p:
2014-04-19
ojebote
2014-04-19
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 40 of 50