Nema linka (chat)
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Nema linka (chat)
vuksadinare wrote:
A sto da ja velim tebi da cu te maljem po glavi...
Na ovoj temi i u ovom kontekstu, ja bi umrla od smijeha
darla- Admin
2015-10-22
moj svekar i svekrva se drže za ručice..al on prije toga obađe grad solo da proćakula sa svim koketnim bakicama.darla wrote:frakcija wrote:
to u fazi upoznavanja zajedno motrite svijet i jedno drugo..poslije jedno drugome zaklanjate obzor i zaklanjate jedno drugo sa obzora
A ne znam, ja nebi da bude tako.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ok je i sa ženom u odeđenom kontekstu, ali ne uvjek ko slijepac se zakačitfrakcija wrote:to u fazi upoznavanja zajedno motrite svijet i jedno drugo..poslije jedno drugome zaklanjate obzor i zaklanjate jedno drugo sa obzoradarla wrote:
Sto ja znam, meni je normalno i da svako ide sam van i da idemo zajedno van, ovisi o prilici i kontekstu druzenja.
2014-04-18
Daj ga ispricajfrakcija wrote:meni pada na pamet jedan stari crni vic..al ono ne znam kolko je tema osjetljiva.vuksadinare wrote:A sto da ja velim tebi da cu te maljem po glavi...darla wrote:vuksadinare wrote:
Pazi malo sto pricas...koga ces sa maljem?....zajebancija ili ne necije su glave stradavale od malja
Joj daj prestani sa patetikom, tu zajebancija ti navlacis na pizdarije i gluposti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
frakcija wrote:
meni pada na pamet jedan stari crni vic..al ono ne znam kolko je tema osjetljiva.
Pricaj :D
darla- Admin
2015-10-22
neću kad nisi raspoložen.vuksadinare wrote:Daj ga ispricajfrakcija wrote:meni pada na pamet jedan stari crni vic..al ono ne znam kolko je tema osjetljiva.vuksadinare wrote:A sto da ja velim tebi da cu te maljem po glavi...darla wrote:vuksadinare wrote:
Pazi malo sto pricas...koga ces sa maljem?....zajebancija ili ne necije su glave stradavale od malja
Joj daj prestani sa patetikom, tu zajebancija ti navlacis na pizdarije i gluposti.
2016-03-09
Onda dobro...darla wrote:vuksadinare wrote:
A sto da ja velim tebi da cu te maljem po glavi...
Na ovoj temi i u ovom kontekstu, ja bi umrla od smijeha
2015-09-08
Tko kaze da nisamfrakcija wrote:neću kad nisi raspoložen.vuksadinare wrote:Daj ga ispricajfrakcija wrote:meni pada na pamet jedan stari crni vic..al ono ne znam kolko je tema osjetljiva.vuksadinare wrote:A sto da ja velim tebi da cu te maljem po glavi...darla wrote:
2015-09-08
frakcija wrote:
moj svekar i svekrva se drže za ručice..al on prije toga obađe grad solo da proćakula sa svim koketnim bakicama.
..
Pa ne moramo za rucice, dovoljno je da me svako toliko da me pogleda da se ukopam u mistu.
darla- Admin
2015-10-22
vuksadinare wrote:Daj ga ispricajfrakcija wrote:meni pada na pamet jedan stari crni vic..al ono ne znam kolko je tema osjetljiva.vuksadinare wrote:A sto da ja velim tebi da cu te maljem po glavi...darla wrote:vuksadinare wrote:
znam ja, ono kad je dobio maljem po glavi pa mu bilo neugodno
crvenkasti-
2014-04-17
e tako ćemo i mifrakcija wrote:moj svekar i svekrva se drže za ručice..al on prije toga obađe grad solo da proćakula sa svim koketnim bakicama.darla wrote:frakcija wrote:
to u fazi upoznavanja zajedno motrite svijet i jedno drugo..poslije jedno drugome zaklanjate obzor i zaklanjate jedno drugo sa obzora
A ne znam, ja nebi da bude tako.
2014-04-18
užasno sam glup, naprosto zračim, isijavam glupost
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:mene sramota što sam glup, pa zato ...
Bitno da si lijep.
darla- Admin
2015-10-22
e, to....prestanem disat i odljepim se od tla ..uhdarla wrote:frakcija wrote:
moj svekar i svekrva se drže za ručice..al on prije toga obađe grad solo da proćakula sa svim koketnim bakicama.
..
Pa ne moramo za rucice, dovoljno je da me svako toliko da me pogleda da se ukopam u mistu.
Guest- Guest
da..jer je bio bosanac i potvrdio stereotipcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Daj ga ispricajfrakcija wrote:meni pada na pamet jedan stari crni vic..al ono ne znam kolko je tema osjetljiva.vuksadinare wrote:A sto da ja velim tebi da cu te maljem po glavi...darla wrote:
znam ja, ono kad je dobio maljem po glavi pa mu bilo neugodno
2016-03-09
crvenkasti wrote:užasno sam glup, naprosto zračim, isijavam glupost
Crveni oces ti meni hofirati?
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:crvenkasti wrote:mene sramota što sam glup, pa zato ...
Bitno da si lijep.
Zato je forum glup vid komunikacije, nitko me ne vidi.
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:
e, to....prestanem disat i odljepim se od tla ..uh
Dobro je onda ima nade za mene
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:crvenkasti wrote:užasno sam glup, naprosto zračim, isijavam glupost
Crveni oces ti meni hofirati?
Neću, ja lijep, a ti tko zna kakva...
crvenkasti-
2014-04-17
darla wrote:Noor wrote:
e, to....prestanem disat i odljepim se od tla ..uh
Dobro je onda ima nade za mene
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 28 of 50