Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Page 10 of 22
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
deda hipster wrote:prava plaža mora imati Bar s osvježavajućim pićima, razglas na koji se pušta "dance", zgodne djevojke itd.
Još ako okoliš izgleda kao mjeseceva povrsina.... Savrsenstvo...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
A WI-FI?Eva wrote:A meni najdraže da nema ničeg, dva dana divljine pa dalje u novu divljinu. Što dalje od ljudi i civilizacije.
Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...dzango wrote:Znam. To je na početku, pre Polihrona.Stanojko wrote:Kriopigi - Kasandradzango wrote:Gde?Stanojko wrote:Ah..ja sam od 09.07 na Halkidikiju...kaja_333 wrote:
hej, hej ..u osmom, kraj sedmog, do tada vikend samo, ti ?
Dacu mu ga malo po okolini... Afitos, Kalitea, Polihrono..taj rad...
Stanojko wrote:Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...dzango wrote:Znam. To je na početku, pre Polihrona.Stanojko wrote:Kriopigi - Kasandradzango wrote:Gde?Stanojko wrote:
Ah..ja sam od 09.07 na Halkidikiju...
Grci inače pokušavaju da prevare na svemu, od renta cara na dalje...
Idi na Kseniju. Nekoliko kilometara posle Pefkohorija. Imaš i one baldahine, plaža do jaja.Stanojko wrote:Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...dzango wrote:Znam. To je na početku, pre Polihrona.Stanojko wrote:Kriopigi - Kasandradzango wrote:Gde?Stanojko wrote:
Grci će dobit invaziju trećeg svijeta jer su na putu balkanskoj ruti ....kao i Jadran.marcellus wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E da imam ljubavnicu tu bi želio biti sa njom.....Eva wrote:dzango wrote:Žutaći plaćaju bolje. Jebeš more sa Slovacima, Bosancima, Srbima i Česima.Eva wrote:dzango wrote:Što bi neko išao na plitvice i još toliko plaćao apartman?Eva wrote:
osim ak nije na Plitvicama, onda se lijepo zaradi, jer je max 2 noćenja, a po noći 100 € soba.
Pa dobro, ti ne bi, ali Koreanci, Japanci, Kinezi i svi ostali bi. Naši poznati imaju tri apartmana dole i rade fantastično. Mi smo bili svi tam za jednu NG. Plitvice imaju čar u svim godišnjim dobima, no oni zasada ne rade od 15.11 do kraja 01, jer žele malo odmora. Radi se 24/7 njih oboje + plaćaju lokalno 3 ljudi.
Kažu da su odlični gosti.
A evo ak se predomisliš, navrati.
http://www.booking.com/hotel/hr/vila-sumrak.hr.html?aid=333370;label=vila-sumrak-hDukyNmEowcFOwUJaD68AwS28529431290%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atiaud-146342137270%3Akwd-42328177044%3Alp9062725%3Ali%3Adec%3Adm;sid=e927f4cf5043fd2fb25bf1c67f5684dc;dcid=1;dest_id=900051381;dest_type=city;dist=0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=75c19359d9e291902fc304ac1243769d9ff202a7X1;type=total;ucfs=1&1&
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Bio na Rodosu predprosle godine, ok je al mi se ne svidja ono cigansko nagovaranje za restoran, mislim alo petorica se navalili, mogli su bar koju zgodnu picku poslat, to bi me kupilo.dzango wrote:Za žurke su ti bolje Kiklade. Ios, Paros, Naksos, Mikonos... Meni je tamo OK. Osećam se kao domaći.marcellus wrote:dzango wrote:Gde?Stanojko wrote:Ah..ja sam od 09.07 na Halkidikiju...kaja_333 wrote:
hej, hej ..u osmom, kraj sedmog, do tada vikend samo, ti ?
Bio jednom na Kreti... neloše i nije skupo, al nije ni ništa posebno, dobra party destinacija al zrće je puno bolje.
omni-
2014-04-12
Ja nikada nisam imao ni jedan problem. Renta car uredno ispoštovan do poslednje sitnice. Doduše, jesu radili Srbi u agenciji.marcellus wrote:Stanojko wrote:Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...dzango wrote:Znam. To je na početku, pre Polihrona.Stanojko wrote:Kriopigi - Kasandradzango wrote:
Gde?
dzango wrote:Ja nikada nisam imao ni jedan problem. Renta car uredno ispoštovan do poslednje sitnice. Doduše, jesu radili Srbi u agenciji.marcellus wrote:Stanojko wrote:Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...dzango wrote:Znam. To je na početku, pre Polihrona.Stanojko wrote:
Kriopigi - Kasandra
i meni je bio srbin i u agenciji, i na recepciji hotela, i konobarili su u skoro svim restoranima gdje sam bio. Devedesete jebiga. Pobegulje.
Iskreno, nisam primetio. Prilicno sam zadovoljan uslugom.marcellus wrote:Stanojko wrote:Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...dzango wrote:Znam. To je na početku, pre Polihrona.Stanojko wrote:Kriopigi - Kasandradzango wrote:
Gde?
Ne jebem ja to 2%. Odmah mi po pogledu vide da se sklone.omni wrote:Bio na Rodosu predprosle godine, ok je al mi se ne svidja ono cigansko nagovaranje za restoran, mislim alo petorica se navalili, mogli su bar koju zgodnu picku poslat, to bi me kupilo.dzango wrote:Za žurke su ti bolje Kiklade. Ios, Paros, Naksos, Mikonos... Meni je tamo OK. Osećam se kao domaći.marcellus wrote:dzango wrote:Gde?Stanojko wrote:
Bio jednom na Kreti... neloše i nije skupo, al nije ni ništa posebno, dobra party destinacija al zrće je puno bolje.
Bio...ogromna plaza..samo mnogo veliki plicak predugo...Dobro za klince :)dzango wrote:Idi na Kseniju. Nekoliko kilometara posle Pefkohorija. Imaš i one baldahine, plaža do jaja.Stanojko wrote:Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...dzango wrote:Znam. To je na početku, pre Polihrona.Stanojko wrote:Kriopigi - Kasandradzango wrote:
Gde?
I sada je isto. Letnje tezge. Jednom mi je na Iosu u kampu na recepciji bio Albanac.marcellus wrote:dzango wrote:Ja nikada nisam imao ni jedan problem. Renta car uredno ispoštovan do poslednje sitnice. Doduše, jesu radili Srbi u agenciji.marcellus wrote:Stanojko wrote:Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...dzango wrote:
Znam. To je na početku, pre Polihrona.
i meni je bio srbin i u agenciji, i na recepciji hotela, i konobarili su u skoro svim restoranima gdje sam bio. Devedesete jebiga. Pobegulje.
Ja ću Pizzdona pozvat na ljetovanje. Već mi se neko vrijeme vrti to po glavi da mu dam kljuce od stana pa nek coek uživa.
2014-04-11
Nula kuna ljetovanje. Mali gratis od mene. Eto onako iz zahebacije.RayMabus wrote:Ja ću Pizzdona pozvat na ljetovanje. Već mi se neko vrijeme vrti to po glavi da mu dam kljuce od stana pa nek coek uživa.
2014-04-11
dzango wrote:I sada je isto. Letnje tezge. Jednom mi je na Iosu u kampu na recepciji bio Albanac.marcellus wrote:dzango wrote:Ja nikada nisam imao ni jedan problem. Renta car uredno ispoštovan do poslednje sitnice. Doduše, jesu radili Srbi u agenciji.marcellus wrote:Stanojko wrote:
Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...
nije to nego Grke "mrzi da rade", oni uglavnom lade jaja pred dućanom a sezonci se znoje na +40 u hladu
E i to. Ove moje indijance nisam ni morao da gledam. Nema ni kola, ni gužve.Stanojko wrote:Bio...ogromna plaza..samo mnogo veliki plicak predugo...Dobro za klince :)dzango wrote:Idi na Kseniju. Nekoliko kilometara posle Pefkohorija. Imaš i one baldahine, plaža do jaja.Stanojko wrote:Si. Bio u Haniotiju par puta. Sad ovo nasao first minute jos u januaru za sitne pare. Hotelcic usred borove sume, niz drvored do plaze...dzango wrote:Znam. To je na početku, pre Polihrona.Stanojko wrote:
Kriopigi - Kasandra
Kakvog ima smisla ići na odmor tamo gdje netko već živi?
Osjećaš se ko budala, trudiš se uživati i odmarati, a on pored tebe normalno stanuje i živi, i vidiš da mu uopće mi nije lijepo.
Osjećaš se ko budala, trudiš se uživati i odmarati, a on pored tebe normalno stanuje i živi, i vidiš da mu uopće mi nije lijepo.
crvenkasti-
2014-04-17
Nije baš. Upoznao sam jednog Grka koji drži restoran i za 3 meseca ne ode da se okupa jer ne može da ostavi posao.marcellus wrote:dzango wrote:I sada je isto. Letnje tezge. Jednom mi je na Iosu u kampu na recepciji bio Albanac.marcellus wrote:dzango wrote:Ja nikada nisam imao ni jedan problem. Renta car uredno ispoštovan do poslednje sitnice. Doduše, jesu radili Srbi u agenciji.marcellus wrote:
nije to nego Grke "mrzi da rade", oni uglavnom lade jaja pred dućanom a sezonci se znoje na +40 u hladu
moj ujac se nije okupa u moru biće dvajes godina.dzango wrote:Nije baš. Upoznao sam jednog Grka koji drži restoran i za 3 meseca ne ode da se okupa jer ne može da ostavi posao.marcellus wrote:dzango wrote:I sada je isto. Letnje tezge. Jednom mi je na Iosu u kampu na recepciji bio Albanac.marcellus wrote:dzango wrote:
Ja nikada nisam imao ni jedan problem. Renta car uredno ispoštovan do poslednje sitnice. Doduše, jesu radili Srbi u agenciji.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
Page 10 of 22